airkordan23
Użytkownik
:cash:Na uni jest promka. Kurs na HH @15 do max 50zl stawki!:cash:
Hurkacza win @15 pograne
Hurkacza win @15 pograne
Jesli ogladales mecz Rafy, to czemu nie napiszesz, ze od 2 seta gral z kontuzja kolana, wezwal fizjo, ktory mu otejpowal noge, widac bylo ze to nie ten sam Rafa, grymaszacy wiele razy, ciezko mu bylo sie poruszac, choc jak widac zawsze ambicjonalnie podchodzi do sprawy, nie chcial zejsc po wygraniu 1 seta i wygral, komentator mowil, ze gra na hardzie ogolnie pogarsza sytuacje z jego kolanami, ktore jak widac sie odezwaly, turnieje na maczce za pasem, wiec nie zdziwie sie jak po prostu odda mecz walkowerem, ale jesli juz wyjdzie na kort to polecam granie na Rogera u buka gdzie krecz=brak zwrotu ????Ja osobiscie tez dam na Thiema z racji tego ze korty sa wolniejsze. Raonic taki sobie, Autriak takze nie zachwyca, ale w tym turnieju ,,odpalil''. Bardzo duzo bd zalezec od serwisu Kanadyjczyka, bo jesli nie bedzie co chwile asow to moze byc ciezko. Ogolnie to trudny mecz ale stawiam na Thiema ze wygra.
W 2-gim meczu stawialbym na Raf, poniewaz tak patrzac to Roger nic ciekawego z Hubertem nie gral, gdzie Hurkacz mial w paru gemach okazje zeby zdobyc przelamania( ale czesto w decydujacych wymianach byly out's albo siatka) -> aczkolwiek zagral dobry mecz. Co do Rafy to ogladalem, 2-ego seta z Ruskiem i widac ze jest naladowany. Roger ma juz sowje lata i nie jest juz tak zwinny na korcie, jak go Hiszpan zacznie rozrzucac po korcie to w koncu moze wyjsc juz zmeczenie.
PS. Jesli chodzi o Hurkacza i jego zdobycia przelamania to chodzi mi o cale gemy w ktorych byly wymiany(nie o same Keypunkts).
dx2 powiedzial juz wystarczajaco za mnie ????Jesli ogladales mecz Rafy, to czemu nie napiszesz, ze od 2 seta gral z kontuzja kolana, wezwal fizjo, ktory mu otejpowal noge, widac bylo ze to nie ten sam Rafa, grymaszacy wiele razy, ciezko mu bylo sie poruszac, choc jak widac zawsze ambicjonalnie podchodzi do sprawy, nie chcial zejsc po wygraniu 1 seta i wygral, komentator mowil, ze gra na hardzie ogolnie pogarsza sytuacje z jego kolanami, ktore jak widac sie odezwaly, turnieje na maczce za pasem, wiec nie zdziwie sie jak po prostu odda mecz walkowerem, ale jesli juz wyjdzie na kort to polecam granie na Rogera u buka gdzie krecz=brak zwrotu ????
Widze, ze dalej brniesz w to, co napisales, co ma medical Venus do medicala Rafy? Jesli ogladasz duzo Jego meczow to mozesz zauwazyc, kiedy Rafa jest w pelni sil, zmotywowany i jak reaguje na wygrane punkty, mowa ciala u Niego duzo mowi, po tym medicalu w 2 secie bylo widac jak sie porusza z ta noga i jaki ma grymas na twarzy, po 2 wygral 1 seta i bylo rowno w drugim wiec taki gosc jak Rafa na tym etapie meczu nie podziekuje, no chyba ze noga bylaby prawie 'urwana', wiec dopoki moze jako tako sie poruszac to walczy, wg mnie podziekowalby po przegraniu 2 seta i gdyby zostal przelamany na wejsciu w trzecim to wtedy tak, do tego tez dochodzi to w jaki sposob sie 'cieszyl' po meczu, tzn brak entuzjazjmu, gdzie zawsze podskakuje z zacisnieta piescia, on wie, ze nie jest dobrze, do tego w polfinale nie czeka na Niego Khaczanow, z ktorym wygral wszystkie mecze i jak widac nie potrafi przelamac stylu Rafy nawet jesli ten gra z kontuzja, tylko czeka tam Roger,, z ktorym zagral razem 38 meczow, jesli Rafa wyjdzie na kort to na zastrzykach i srodkach przeciwbolowych i pytanie na ile mu to pomoze, ale jesli ja bylbym na Jego miejscu to po prostu bym odpuscil majac za pasem sezon na maczce ????dx2 powiedzial juz wystarczajaco za mnie ????
po 2 ile razy bylo juz tak nawet na tym tunrieju sama Venus Williams brala w pierwszym meczu mediTime, nie czula sie dobrze w 2-gim secie dostala bodajze 6:1 lub 6:0(nie pamietam), by ostatecznie dowiezc zwyciestwo a w 2-gim meczu turnieju biegac i grac jakby nic. Po za tym jakby nie mogl Hiszpan grac to juuz by z Ruskiem poddal krecz, aczkolwiek moze mu cos dolega ale pomimo to ide w Rafe - ogladajac Federera to Hurkacz mialby szanse wygrac z nim ale w KeyPoints Fedex byl lepszy.
Ps. Moze i wygra Fedex, kazdy ma swoje zdanie i typy a jak bedzie to po meczu zobaczymy.