>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ATP Tour - Halle & Londyn, 06-12.06.2011

Status
Zamknięty.
robel 153

robel

Użytkownik
Philipp Kohlschreiber - Alexandr Dolgopolov 2:0⛔⛔
Typ:2
Kurs: 1.72
Expekt

Jak dla mnie duży pewniak. Ukrainiec w tym roku gra bardzo dobrze i to niezależnie od nawierzchni. Austarlian Open ćwierćfinał przegrany z Murrayem, Costa Do Sauipe finał przegrany z Almagaro, Accapulco półfinał przegrany z Ferrerem, Indian Wells 3 runda porażka z Del Potro, Miami 1/8 porażka z Nadalem, Nicea półfinał, Rg&#39;s porażka w 3 rundzie z świetnie grającym Troickim. Fakt miał 4 turnieje z rzędu przegrane w pierwszych rundach na cegle ale po tamtej obniżce formy nie ma juz chyba śladu, natomiast szkop gra przeciętnie, nic wielkiego nie osiągnoł w tym roku, gra na równym kiepskim poziomie. Kurs zajeb..ty jak na takiego przeciwnika

jasmin_bogow 37,9K

jasmin_bogow

Użytkownik
Philipp Kohlschreiber - Alexandr Dolgopolov
Typ:2
Kurs: 1.72
Expekt
Jak dla mnie duży pewniak. Ukrainiec w tym roku gra bardzo dobrze i to niezależnie od nawierzchni. Austarlian Open ćwierćfinał przegrany z Murrayem, Costa Do Sauipe finał przegrany z Almagaro, Accapulco półfinał przegrany z Ferrerem, Indian Wells 3 runda porażka z Del Potro, Miami 1/8 porażka z Nadalem, Nicea półfinał, Rg&#39;s porażka w 3 rundzie z świetnie grającym Troickim. Fakt miał 4 turnieje z rzędu przegrane w pierwszych rundach na cegle ale po tamtej obniżce formy nie ma juz chyba śladu, natomiast szkop gra przeciętnie, nic wielkiego nie osiągnoł w tym roku, gra na równym kiepskim poziomie. Kurs zajeb..ty jak na takiego
przeciwnika
Opis pod typ...w końcu najwygodniej.
Skryba ma serwis, a to na traiwe liczy się dość mocno. O przegranych z Giraldo czy Staracem ( Dolgopolova ) już nie wspomnisz, bo i po co.
Na trawie obaj nie czują się zbyt wyśmienicie, Dolgo ma tu znacznie mniejsze doświadczenie od Niemca, a biorąc pod uwagę jego chwiejną ostatnio formę to jak dla mnie jest to czysty no-bet
A co do wyrażeń a ka &quot;szkop&quot; to wydaje mi się, że powinny one być zabronione na forum.

mozi 552

mozi

Użytkownik
Florian Mayer - Yen-Hsun Lu 2 @ 3.17 Pinnacle (8/10)
Krótko mówiąc - Mayer nie przekonuje mnie na trawie, męczarnie z groźnym Brownem, teraz jeszcze solidniejszy, ofensywny rywal, ćwierćfinalista zeszłorocznej edycji Wimbledonu - Lu. Myślę, że publiczność nie pomoże i Mayer już dziś zakończy swój udział w tym turnieju. Atutów ofensywnych na pewno więcej po stronie tenisisty tajwańskiego :wink:

robel 153

robel

Użytkownik
Opis pod typ...w końcu najwygodniej.
Skryba ma serwis, a to na traiwe liczy się dość mocno. O przegranych z Giraldo czy Staracem ( Dolgopolova ) już nie wspomnisz, bo i po co.
Na trawie obaj nie czują się zbyt wyśmienicie, Dolgo ma tu znacznie mniejsze doświadczenie od Niemca, a biorąc pod uwagę jego chwiejną ostatnio formę to jak dla mnie jest to czysty no-bet

A co do wyrażeń a ka &quot;szkop&quot; to wydaje mi się, że powinny one być zabronione na forum.
Może trochę ten typ był na szybko i podciągnięty pod samą statystykę, ale ja zawsze uważam, że ludzie którzy seryjnie podają typy po kursach 3 i więcej czekają poprostu na Fart. Wejdzie im taki 1 na 10 typów i wielki specjalista.

Ale rzeczywiście typ na szybko, następnym razem postaram się nie grać takich typów. A i moja wypowiedź nie jest wypadkową wyniku

phillips 1,5K

phillips

Użytkownik
Hewitt - Seppi (+4,5g) @ 1,72 ✅
Ładny kurs na dodatnie handi na Włocha. +4,5 to dużo na trawie, zwłaszcza, że Andreas potrafi dość przyzwoicie grać na tej nawierzchni. Hewitt wraca do gry po 3 miesiącach przerwy i jeszcze nie osiągnął szczytu formy. Ograł Leo Mayera ale na trawie to żaden wyczyn. Seppi będzie dużo trudniejszym rywalem, porażka Australijczyka nie będzie dla mnie zaskoczeniem, a szanse na pokrycie handi oceniam na 70-80%.

jasmin_bogow 37,9K

jasmin_bogow

Użytkownik
Hewitt - Seppi (+4,5g) @ 1,72
Ładny kurs na dodatnie handi na Włocha. +4,5 to dużo na trawie, zwłaszcza, że Andreas potrafi dość przyzwoicie grać na tej nawierzchni. Hewitt wraca do gry po 3 miesiącach przerwy i jeszcze nie osiągnął szczytu formy. Ograł Leo Mayera ale na trawie to żaden wyczyn. Seppi będzie dużo trudniejszym rywalem, porażka Australijczyka nie będzie dla mnie zaskoczeniem, a szanse na pokrycie handi oceniam na 70-80%.
Zastrzegam, żeby uważać na granie przeciwko Hewittowi. Podobna tendencja występuje już od pierwszego jego meczu, a to dośc duże ryzyko. Hewitt zawsze solidnie przygotowuje się do występów na trawie; to jego ulubiona nawierzchnia. Może nie grać przez dłuższy czas, może być po kontuzji, cokolwiek - na trawę tak czy tak będzie gotowy. Nie ma co go porównywać do Hassa, to inna bajka.
Wcześniej także podawano typy z handicapem na L.Mayera, typy na dodatni handicap itp...co to dało? Nic. Przy ostatniej konfrontacji tych dwóch panów Hewitt wygrał 2:0, a to było na hardzie - teraz czas na trawę, a nie okłamujmy się, wirtuozem Seppi nie jest.
Jak dla mnie będzie gładki 2:0 dla Llleyka, ale to tylko moja opinia, sam tak puściłem za kilka groszy. W każdym razie jeśli już szukacie argumentów na to, że Seppi coś wywalczy to szukajcie po jego stronie, a nie po stronie Hewitta, bo ten raczej na pewno jest gotowy na grę.
Pozdrawiam ????
PS:
A co do grania na kursy powyżej 3 na farta to tak, to zdanie zapadnie mi w pamięć na dłuższy czas;)
Lleyton Hewitt - Andreas Seppi
Typ: 2:0
Kurs 1.72
Unibet

Analiza powyżej ????

R 1,6K

radomiak1910

Użytkownik
Liga, Data i godzina: Tenis ATP Londyn Debel 21-00 9.06.2011
Spotkanie: Del Potro/Stepanek- Melo/Soares
Typ: 2-0
Kurs: 2,45
Bukmacher: Expekt

Analiza
Dziś w spotkaniu drugiej rundy turnieju deblowego podczas turnieju na kortach trawiastych na kortach Quenns Clubu w Londynie Argentynczyk Juan Martin Del Potro wraz z Czechem Radkiem Stepankiem zagraja z para Brazylijska, rozstawionym w tym turnieju z numerem osmym Melo i Soaresem. Brazylijczycy z racji tego, ze sa w tym turnieju rozstawieni awansowali do drugiej rundy bez gry. Argentynczyk i Czech natomiast ograli w pierwszym meczu swietnych zawodnikow Andyego Roddicka i Davida Nalbandiana, i to bez straty seta. Brazylijczycy wystepuja tylko w deblu, specjalizuja sie w tej grze. Jednak jak dobrze wiemy gdyby singlisci wystepowali rowniez regularnie w grze deblowej to niektore pary nie bylyby tak wysoko. Tak jest chocby z Brazylijczykami. Melo i Soares w moim przekonaniu duzo lepiej czuja sie na ceglanej maczce. Z moich informacji wynika, ze wlasnie tam osiagaja najwieksze sukcesy. Del Potro raczej rzadko gra w debla, jednak Czech ma na swoim koncie poza singlowymi sukcesami rowniez te deblowe. Obaj zawodnicy chca jak najlepiej przygotowac sie do Wimbledonu, dlatego tez zglosili sie w Londynie do debla, aby zagrac jak najwiecej spotkan na trawie przed wielkim szlemem. Argentynczyk i Czech napewno bardzo beda chcieli dzis wygrac. Obaj dobrze czuja sie na trawiastych kortach i nie sadze by para brazylijska sprawila im dzis jakiekolwiek problemy.

michmucha 21

michmucha

Użytkownik
✅✅✅ 6:4, 6:4

Jednak faktem jest, że nie błyszczał Australijczyk w tym meczu. Jeśli czegoś nie zmieni w swojej grze to z Kohlim może już nie mieć tak łatwo.

Zgodzę sięz Tobą, nic takiego nie grał...gdyby Seppi mnie trochę więcej szcześcia to mogłby przełamać Hewitta i wtedy zaczął by się inny mecz ????

vito-corleone 256

vito-corleone

Użytkownik
Marin Cilic - Andy Murray Typ: 1(+1.5)seta
Kurs 2,35
Expekt
Marin Cilic - Andy Murray
Typ: 1
Kurs 5,13
Pinnacle

Murray na trawie w Londynie moim zdaniem nie gra na 100% swoich możliwości.Pierwszy mecz i męczarnie z Malissem ale wygrana 2-1.Drugi mecz też za łatwo mu nie poszedł ale wygrał 6-4,7-6 z Tipsarevicem.Coś jest nie tak w jego grze jest jakiś taki nie pewny i zdezorientowany.Czy wykorzysta to Chorwat? Jest to bardzo możliwe ???? na trawiastych kortach radzi sobie nad wyraz dobrze,pierwszy mecz i łatwa wygrana z Clementem 2-0,a w drugim meczu pokonał solidnego Bellucciego 2-1.Marin jest w stanie urwać seta ale czy wygrać mecz? Przy odrobienie szczęśćia i wiary w siebie TAK.

dancevic 179

dancevic

Użytkownik
Marin Cilic - Andy Murray Typ: 1(+1.5)seta
Kurs 2,35
Expekt

Marin Cilic - Andy Murray
Kurs 5,13
Pinnacle

Murray na trawie w Londynie moim zdaniem nie gra na 100% swoich możliwości.Pierwszy mecz i męczarnie z Malissem ale wygrana 2-1.Drugi mecz też za łatwo mu nie poszedł ale wygrał 6-4,7-6 z Tipsarevicem.Coś jest nie tak w jego grze jest jakiś taki nie pewny i zdezorientowany.Czy wykorzysta to Chorwat? Jest to bardzo możliwe ???? na trawiastych kortach radzi sobie nad wyraz dobrze,pierwszy mecz i łatwa wygrana z Clementem 2-0,a w drugim meczu pokonał solidnego Bellucciego 2-1.Marin jest w stanie urwać seta ale czy wygrać mecz? Przy odrobienie szczęśćia i wiary w siebie TAK.
Mecz Murraya przeniesiony został na boczny kort więc nie będzie w tv.Jak dla mnie to przy odrobinie szczęścia Cilic może seta urwać.Szkot nader często tracił swoje podanie min. z Tipsareviciem 2 razy co nie powinno się zdarzać takiemu zawodnikowi.Co prawda wygrał pózniej dosyć pewnie ale jednak Cilic trochę lepiej serwuje od Tipsarevicia czy Malisse a 1 przełamanie powinno dać mu seta.Ja sam zdecydowałem się zagrać debel Lindstedt/Tecau-Nadal/Lopez 1 1.7 oferowany rano po kursie 1.7 a przecież mają już wygranego seta 7:6 i serwuja jako pierwsi w 2 secie.Po kilku minutach bukmacher zmnienił kurs na 1.35 by za chwile wycofać zakład.Ciekawym typem jest jakiś handicap dla Tsongi.Przy tak sprzyjającej nawierzchni dla niego Nadal nie powinien go przełamać więcej niż raz w 2 setach a Francuz sam pewnie będzie miał jakieś bp.
Lindstedt/Tecau 1.7✅
Tsonga+3.5gema 1.8✅

phillips 1,5K

phillips

Użytkownik
Monfils - Mayer @ 1,42 ✅
Widziałem Gaela w meczach z Serrą i Dodigiem i zrobił na mnie bardzo dobre wrażenie. Gra naprawdę bardzo dobry tenis, urozmaicony, poparty solidnym serwisem. Mayer wymęczył zwycięstwa z Dustinem Brownem i Lu po trzysetowych bojach, w których dał przeciwnikom sporo szans na przełamanie. Liczę na Francuza.
Nadal - Tsonga (+3,5g) @ 1,9 ✅
Daję Tsondze spore szanse na zwycięstwo w tym meczu. Widać, że ma formę, sporo trafia pierwszym serwisem, mało psuje przy siatce. Nadal ma za sobą bardzo ciężki turniej w Paryżu. Nie sądzę, żeby odpuścił Queen&#39;s ale już za 9 dni Wimbledon i trzeba umiejętnie gospodarować siłami. Jo powalczy, tego jestem pewien. 7/6 6/4 dla Nadala też nie będzie złym wynikiem ;)
Ward - Mannarino @ 1,55 ⛔
Mecz dwóch turniejowych sensacji. Brytyjczyk ograł w świetnym stylu Wawrinkę i Querreya, Francuz rozprawił się bez najmniejszych problemów z Gulbisem, później pokonał Gilles&#39;a Simona (po jego kreczu w 3 secie), by wreszcie dokonać rzeczy niebywałej i ograć 7/6 7/6 samego Juana Martina Del Potro.
Mannarino, mimo całej mojej sympatii do James&#39;a Warda jest graczem lepszym od reprezentanta gospodarzy. Kurs nieco zaniżony, ale do dubla w sam raz.

lubiekebab 997

lubiekebab

Użytkownik
Andy Roddick - Andy Murray
Kurs: 2,55
Amerykanin coś nie starał się za bardzo w tym sezonie, na początku roku wygrał turniej w Memphis, a potem grał już słabiutko. Na kortach ziemnych jak już się gdzieś pokazał, to odpadał w pierwszych rundach. Klasyczny brak formy, ale trudno wygrywać jak się przez dłuższy czas nie trenuje, a potem się pojawia w zawodowych rozgrywkach. W tym turnieju jednak widać, że wrócił do wysokiej dyspozycji. Zresztą Rod na trawie zawsze był znakomity - 3 finały Wimbledonu to nie mit. Ten turniej AEGON wygrywał aż 4-krotnie, także widać, że czuje się tu wyśmienicie. Świetnie serwuje. W pierwszej rundzie się trochę męczył się Lopezem (nic dziwnego, ostatni raz grał na mączce miesiąc wcześniej, a to jego pierwsze spotkanie na trawie od ho ho ho), a jak wiadomo Hiszpan także nie pozwala łatwo oddać swojego serwisu i tam były aż dwa rozstrzygnięcia tiebreakowe. Druga i trzecia runda to już lajtowe mecze z Andersonem i Verdasco. Co do Szkota, oglądałem jego oba spotkania, z solidnym Malisse - w pierwszym secie już na początku dał się złamać, ale potem wszystko wróciło do &quot;normy&quot; i wygrał, w drugim znowu nie najlepiej zaczął, potem odłamał, ale i tak przegrał seta 5-7, a w trzecim z kolei udało mu się złamać na początku i potem trzymać serwis, ale to ogólnie było bardzo zacięte spotkanie. Drugi mecz to 6-4 7-6 z Tipsarevicem, także wymęczone zwycięstwo po równej grze. Zdziwiony jestem kursami na to spotkanie, myślałem, że będzie co najmniej odwrotnie. Grubo gramy.

blaise 2,8K

blaise

Użytkownik
też gram ARodda. Murray nie potrafi utrzymać swojego serwisu. Łamał go Malisse, łamał Tipsarevic, tym bardziej złamie Roddick, który przy tym sam nie odda swoich gemów podaniowych. Ogólnie kiedy nie oglądam Murray&#39;a to gra bardzo przeciętnie, ale koniec końców udaje mu się prześlizgnąć do następnej rundy (jak chociażby z Troickim w RG). Mam nadzieję, że teraz już tak nie będzie i Szkot pożegna się z turniejem na kortach Queens Clubu;-)
A i co myślicie o Bopanna/Qureshi - Kohli/Kas? Ładny kursik na Hindusa i Pakistańca, a wiadomo są oni stałą deblową parą i to nie byle jaką, bo ze ścisłej czołówki. Niemcy i tak już daleko zaszli, więc chyba im starczy;-) Kohli gra dziś też półfinał singla, więc chyba już bardzo na lajcie podejdzie do debla, nawet jeśli przegra z Monfilsem.

M 28

mitch

Użytkownik
Też widze spore value na Roddicka. Szkoda tylko, że kursy lecą w dół.
A co myślicie o Petzshner v Berdych? Ja tu widze też value na Niemca. Jego styl gry jest idealny pod trawke. Mocny serwis, dużo sliceów itp. Berdych tez lubi te nawierzchnię, ale spójrzmy prawdzie w oczy - on nie jest w takiej formie jak rok temu. Gralie niedawno, w Dubaiu i lepszy był Czech, ale pamiętam ten mecz, że był bardzo wyrównany i Niemiec miał dużo brake pointów.

M 6,1K

mrgalgan

Użytkownik
Też widze spore value na Roddicka. Szkoda tylko, że kursy lecą w dół.
A co myślicie o Petzshner v Berdych? Ja tu widze też value na Niemca. Jego styl gry jest idealny pod trawke. Mocny serwis, dużo sliceów itp. Berdych tez lubi te nawierzchnię, ale spójrzmy prawdzie w oczy - on nie jest w takiej formie jak rok temu. Gralie niedawno, w Dubaiu i lepszy był Czech, ale pamiętam ten mecz, że był bardzo wyrównany i Niemiec miał dużo brake pointów.
✅ za Petzshnerem przemawiać będzie jeszcze publiczność zgromadzona w Halle.

blaise 2,8K

blaise

Użytkownik
wczoraj też uważałem, że Berdych jest w słabiutkiej formie i powinien polecieć już z Belgiem w 1 rundzie, a odprawił łatwo Troickiego, który wydawał się w znakomitej formie..
Oczywiście Czech nie grał nic wielkiego, ale, co ważne, nie miał problemów z utrzymaniem własnego podania.

R 1,6K

radomiak1910

Użytkownik
Liga, Data i godzina: Tenis ATP Londyn 14-30 11.06
Spotkanie: Roddick-Murray
Kurs: 2.53
Bukmacher: pinnacle

Analiza
Dziś w spotkaniu polfinalowym turnieju singlowego na kortach trawiastych w Quenns Clubie w Londynie reprezentant gospodarzy Szkot Andy Murray spotka sie z Amerykaninem Andym Roddickiem. Wkorczylismy w sezon gry na trawiastych kortach, a to zdecydowanie wiekszy potencjal do zwyciestw daje zawodnikom nastawionym ofensywnie, dobrze grajacym przy siatce i swietnie serwujacym. Ten opis idealnie pasuje do Amerykanina. Roddick jest uwazany za jednego z najlepiej serwujacych zawodnikow na swiecie, jezeli nie najlepszego. Gra ofenswynie i niezle radzi sobie w grze pod siatka. Nie jest wiec dziwne ze Amerykanin swoje najwieksze sukcesy odnosi wlasnie na trawie. Byl w finale w Wimbledonie, wygrywal Quenns juz kilka krotnie. Murray natomiast mimo ze wychowal sie na trawie, to chyba nie jest to jego ulubiona nawierzchnia. Szkot nie serwuje tak dobrze jak Amerykanin, co juz na starcie zdecydowanie pozostawia go stylu. Moze nadrabia gra z glebi kortu, jednak czy jest ona tak wazna w grze na trawie? Murray wygral tutaj w trzech setach z Malissem i w dwoch ciezkich z Tipsarevicem. Napewno jego forma na trawie po tych pierwszych dwoch spotkaniach nie napawa zbytnim optymizmem przed Wimbledonem. Roddick no moze poza pierwszym spotkaniem z Feliciano Lopezem w ktorym zagral srednio, to bardzo dobrze radzil sobie w pozostalych dwoch. Ogral dwukrotnie do czterech swietnie serwujacego Andersona oraz zlal Hiszpana Verdasco wygrywajac dwukrotnie do dwoch. Nie rozumiem dlaczego tak wyraznym faworytem bukmacherow jest Murray. Sadze, ze Amerykanin jesli tylko bedzie dobrze serwowal ma ogromne szanse dzis na kolejny final w Quenns Clubie.

mesdved 27

mesdved

Użytkownik
Spotkanie: Petschner - Berdych
Typ: Tie Break w meczu - TAK ✅ ✅ ✅
Kurs: 1.90
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Spotkanie dwóch kolosów, opierających swą grę przed wszystkim na potężnym serwisie oraz grą pod siatką, które w meczach na nawierzchni trawiastej są olbrzymimi atutami. Niemiec w dotychczasowych 3 spotkaniach, dwukrotnie rozgrywał tie-break&#39;a, jedynie w spotkaniu z Gimeno-Traver&#39;em gładko zwyciężył, co akurat nie było zaskoczeniem ze względu na fakt, iż Hiszpanom ta nawierzchnia nie zbyt przypada do gustu. Natomiast Czech w każdym z dotychczasowych meczy rozgrywał tie-break&#39;a. Myślę, że obaj zawodnicy stoczą bardzo długi, wyczerpujący pojedynek z niewielką lub brakiem przełamań.
PS. chodziło mi o jakość, moc, skuteczność serwisu, nie tylko tężyzna fizyczna mówi o sile człowieka...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom