>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ATP Tour - Dubaj, Delray Beach & Acapulco, 27.02-04.03.2012

Status
Zamknięty.
lubiekebab 997

lubiekebab

Użytkownik
John Isner - Ryan Sweeting
Typ: pierwszy set dokładny wynik 7-6
Kurs: 7 (WilliamHill)
Takie typy to zawsze loteria, jednak w przypadku Isnera mniej. Dlaczego? Otóż serwuje tak, że rzadko daje przeciwnikom szanse na przełamanie. Jeden z najmocniejszych serwisów w tenisie - as za asem. Tym bardziej w pierwszym secie jak będzie wypoczęty (chociaż to i tak maratończyk). Tiebreaki w jego spotkaniach są na porządku dziennym i ma w nich korzystny bilans. Z drugiej strony, przez swój wzrost, nie jest najlepszy w wymianach, dlatego Sweeting także powinien solidnie trzymać swoje podanie. Widzi mi się pierwsze 12 gemów bez przełamań w tym spotkaniu, max 1-2 niewykorzystane bp, w najgorszym przypadku trzeba będzie się modlić o rebreak.

Otrzymane punkty reputacji: +5
widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Murray, Andy - Berdych, T 2,35⛔
Fajny kursik, w optymalnej formie szanse są 50 na 50, w formie na dzisiaj to Czech jest dla mnie zdecydowanym faworytem! Jestem pod wrażeniem postępów jakie zrobił Tomas w ostatnich miesiącach, teraz może ogrywać najlepszych. Kiedyś w meczach z Nadalem nie miał nic do powiedzenia, teraz na AO grali jak dwaj wielcy wojownicy, Czech mógł wygrać(dłuższa histoaria)- to pokazuje ogromny postęp. Osobiście stałem się jego wielkim fanem, chodz wcześniej za nim nie przepadałem. Widziałem jego ostatnie mecze, potwierdził, iż jest w świetnej formie. Niestety nie w tym turnieju bo grał na bocznym korcie ale i tak nie miał godnych rywali, dzisiaj czego go prawdziwy sprawdzian. Murray, świetne AO 1/2... Jednak tutaj mógł odpaść już w 1r z Berrem. Fatalny mecz w jego wykonaniu, jeden z gorszych jakie widziałem. Masa błedów, jakiech fochy, walenie się po nogach, brak energii. Na szczęście Niemiec za słaby, ugrał tylko seta. Dzisiaj już lepsza gra z Chiudinellim, ale daleka od optymalnej formy jest Szkot. H2H 1:3 na korzyść Czecha, przegrał tylko pierwsze spotkanie w 2005 roku! Murray pewnie zagra lepiej niż dwa poprzednie mecze, ale aby ograć Berdycha będzie musiał zagrać naprawdę swój najlepszy tenis- a obecnie go na to nie stać. Czech zagra swoje, to na pewno wystarczy.

Otrzymane punkty reputacji: +8
L 10

leszekalar

Użytkownik
Na pewno Panicz nie zagrał dobrych spotkań, ale Tomek pokazał w meczu z Potro zawodnikiem wyższej klasy, że też jest pod formą, a pokonanie Lacko czy Beckera nie ukazuje jego formy. Kursy wystawione dobrze, myślę, że bedzie zacięty mecz który wygra Szkot, który dziś już nie bedzie taki rozluźniony jak w ostatnich meczach z rywalami z którymi może sobie pozwolić na błędy. pozdro

A 47

all_in

Użytkownik
Federer-Youzhnyi (+5,5) 2 1,65
Pojedynek przepięknych, wspaniałych jednoręcznych backhandów. Kiedyś miałem nadzieję że Misza zawojuje Tour niestety pojedyńcze wspaniałe wybryki tego nie sprawiły. Szkoda że nie podjął stałem współpracy z psychologiem bo ewidentnie jego problem siedzi w głowie. Co trzeba zauważyc umie spiąc się na mecze z TOP3. W Ferdkiem co prawda bilans 11-0, ale większośc meczy dosyc zaciętych. U Feda standardowo poluje na handi dodatnie. Myślę że Roger nie będzie miał problemu z ogarnięciem meczu ale mam nadzieję że Misza choc trochę powalczy. Niezły ostatnio serwis na pewno napawa optymizmem. Jeżeli Youzhnyi wytrzyma psychicznie pod względem sportowym nie powinno byc problemu z utrzymaniem handi

L 10

leszekalar

Użytkownik
All in, ja w tym meczu wybrałem over 20.5 po 1.92. Myślę, że Misze stać na TB jak nie na wygranie seta. Roger to Roger solidny ale błędy się zdarzają powinno być overovo i hc też spokojnie utrzymane. Backhand za backhand i mamy over.

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Federer-Youzhnyi (+5,5) 2 1,65

Pojedynek przepięknych, wspaniałych jednoręcznych backhandów. Kiedyś miałem nadzieję że Misza zawojuje Tour niestety pojedyńcze wspaniałe wybryki tego nie sprawiły. Szkoda że nie podjął stałem współpracy z psychologiem bo ewidentnie jego problem siedzi w głowie. Co trzeba zauważyc umie spiąc się na mecze z TOP3. W Ferdkiem co prawda bilans 11-0, ale większośc meczy dosyc zaciętych. U Feda standardowo poluje na handi dodatnie. Myślę że Roger nie będzie miał problemu z ogarnięciem meczu ale mam nadzieję że Misza choc trochę powalczy. Niezły ostatnio serwis na pewno napawa optymizmem. Jeżeli Youzhnyi wytrzyma psychicznie pod względem sportowym nie powinno byc problemu z utrzymaniem handi
haha mało tego, on sam został psychologiem ????????????

to jest druga technika świata wg mnie, ale jego głowa to tykająca bomba i to jest jedyny problem. Szkoda chłopa...

A 47

all_in

Użytkownik
Murray - Berdych 2 2,56
Ogólnie chiałem od tego meczu trzymac się z daleka. Ale jak zobaczyłem jakim faworytem jest Andy to nie mogłem przejśc obok meczu obojętnie. Piękne kursy wystawili na BF ze porym value na Berdycha. H2H korzystny dla Tomka 3:1. Mam wrażenie że Andy będzie przechodził to samo co po zeszłorocznym AO. U niego też tak z głową nieciekawie. W zeszłym roku finał w Australii gładko wtopa i później długo dochodził do siebie. W tym roku już miał finał na wyciągnięcie ręki ale po wspaniałym widowisku, świetnym piątym secie znowu mogła pojawic się u niego załamka psychiczna, wkońcu miał świetną formę ale znowu ten Djokovic. Lendl ma teraz ciężki orzech do zgryzienia. Uważam że błędem była aż tak długa przerwa po AO co widac również nie miało korzystnego wpływu na niego. Co do obecnego turnieju widac że Berdychowy radzi sobie lepiej. Andy 1. set stracony z Berrerem, z Chiudinellim nic ciekawego również nie pokazał. Murray świetnie broni, ale częste zejścia do siatki Berdycha będą jeszcze bardziej przyciskac go do muru. Moim zdaniem wszystko będzie zależec od serwisu. Jeżeli Tomasz będzie trzymał go na dobrym poziomie zejdzie zwycięzko, jeżeli nie będzie wchodził 1. będzie ciężko z uwagi na returny Murraya. Moim zdaniem delikatnym faworytem jest Tomek na tyle że przy równych kursach nie brałbym tego ale obok takiego kursu nie można przejśc obojętnie i warto zaryzykowac. Berdych co prawda średnio wychodzi w starciach z czołówką, ale akurat gra Murraya mu leży.
Leszekalar masz rację tylko że Tomaszowi ten mecz totalnie nie wyszedł a JMDP to wykorzystał. Nawet jeżeli ty oceniasz szanse 55%-45% na korzyśc Szkota nie uważasz że po prostu opłaca się zagrac po takim kursie przeciw niemu?
Kuchcik MU nie wiem jak ta informacja mogła przejśc obok mnie. Znalazłem faktycznie zdał w grudniu. Pewnie tam jest tak samo jak u nas. Każą uczy się regułek, stwierdzeń, bzdur a nie zastosowania tego w praktyce :grin:

bukmacherd 537

bukmacherd

Użytkownik
Murray - Berdych 1 1,5 Sportingbet
Widze większość gra na Berdycha , ja tu nie szukam niespodzianki na siłe i gram zdecydowanie na Andego. H2H w tym wypadku bez znaczenia 2 mecze 6 lata temu, 3 na mączce gdzie Szkot nie potrafi grać i jeden mecz w hali który może być jakąś podpowiedzią. Jednak moim zdaniem jest jeden zasadniczy motyw w tym wszystkim. Mam wrażenie ze na AO stało sie coś wielkiego z Murrayem i teraz to juz inny zawodnik , nawet w żenującym meczu z Berrerem zachowanie Andego było inne niż wcześniej , nie było pretensji do całego świata że nie idzie tylko koncetracja i potworna pewność tego ze i tak wygra mecz. Co do Berdycha to nie stoją jego akcje zbyt wysoko u mnie , potencjał ogromny , w głowie siano i wybujałe ego , po akcji z Almagro zdaje sie na AO gościa nie szanuje kompletnie. Czech niby forma świetna ale jak dochodzi do meczu z czołówką to czech pęka, i nie zgodze sie że mu nie wyszedł mecz z Potro w Rotterdamie , to by było nie uczciwe tak twierdzić, poprostu JMDP zagrał na takim poziomie że Berdych nie był wstanie nic zrobić i został poprostu zmasakrowany. I tak jest przeważnie z gra Berdycha , gra świetnie do momentu gdy rywal wchodzi na swój właściwy level i Tomaszka nie ma . Dziś pewnie bedzie równy mecz ale wygra Andy , nie mam co do tego żadnych wątpliwości.

L 10

leszekalar

Użytkownik
All In, owszem nie neguję tego typu. Uważam, że kurs dobrze wystawiony i wygra Andy. Ale dla mnie ten mecz no bet. Niech się dzieje co chce. Lubię szkota i doceniam go dużo bardziej niż Tomka. 2.56 to może minimalne value, choć nie ukrywam że Tomo mając dobry dzień może wygrać z grymasami panicza, ale to jak każdy.

L 10

leszekalar

Użytkownik
Dla mnie dziś do pogrania over 20.5 u Miszy po 1.92, Istomin @2 wielkie value, Każdy wie że Uzbek na szybkich potrafi pięknie pociągnąć piłkę, serw siedzi jest forma więc czemu nie? A. Rodd nie nie, to już jest zawodnik pod formą nie może się odnaleźć. i do tego Stachu Wawrika, lubię grę stasia, Chardy nie ma czym zaskoczyć @1.44 jak najbardziej do gry. Nie wiem co się stało wczoraj z Japońcem ale coś złego. Dziś Chardy nie będzie miał już tylu argumentów. pozdro

marko87 214

marko87

Użytkownik
Dla mnie dziś do pogrania over 20.5 u Miszy po 1.92, Istomin @2 wielkie value, Każdy wie że Uzbek na szybkich potrafi pięknie pociągnąć piłkę, serw siedzi jest forma więc czemu nie? A. Rodd nie nie, to już jest zawodnik pod formą nie może się odnaleźć. i do tego Stachu Wawrika, lubię grę stasia, Chardy nie ma czym zaskoczyć @1.44 jak najbardziej do gry. Nie wiem co się stało wczoraj z Japońcem ale coś złego. Dziś Chardy nie będzie miał już tylu argumentów. pozdro
Nie wiem czy Istomin @ 2 to value. Value było jak kursy były wystawione 1,5-2,5 a teraz jak na Road jest @2 raczej widzę tutaj jakieś value

szef-elity 21,1K

szef-elity

Użytkownik
Ja zarówno w meczach Murray - Berdych oraz Del Potro - Tsonga gram overy, w pierwszym linia 22,5 kurs 1,94 w drugim 23,5 kurs 2,06.
Oba pojedynki będą na pewno zacięte, całkiem realne są TB, Potro grał niedawno z Tsongą i były sety,
przy takich spotkaniach i kursach na graczy, dla mnie overy to najlepsza opcja.

Podobnie w meczu Verdasco z Almagro, niebawem powinna być wystawiona linia,
w łatwe 2-0 w którąś stronę nie wierzę, Almagro stracił seta z Paire oraz Ribą, tutaj też powinny być 3 sety.

Z dogów może Dodig, może też over.

Można jeszcze over w meczu Zeballosa z Challengerów.

adi777 386

adi777

Użytkownik
Murray - Berdych 1 1,5 Sportingbet
Widze większość gra na Berdycha , ja tu nie szukam niespodzianki na siłe i gram zdecydowanie na Andego. H2H w tym wypadku bez znaczenia 2 mecze 6 lata temu, 3 na mączce gdzie Szkot nie potrafi grać i jeden mecz w hali który może być jakąś podpowiedzią. Jednak moim zdaniem jest jeden zasadniczy motyw w tym wszystkim. Mam wrażenie ze na AO stało sie coś wielkiego z Murrayem i teraz to juz inny zawodnik , nawet w żenującym meczu z Berrerem zachowanie Andego było inne niż wcześniej , nie było pretensji do całego świata że nie idzie tylko koncetracja i potworna pewność tego ze i tak wygra mecz. Co do Berdycha to nie stoją jego akcje zbyt wysoko u mnie , potencjał ogromny , w głowie siano i wybujałe ego , po akcji z Almagro zdaje sie na AO gościa nie szanuje kompletnie. Czech niby forma świetna ale jak dochodzi do meczu z czołówką to czech pęka, i nie zgodze sie że mu nie wyszedł mecz z Potro w Rotterdamie , to by było nie uczciwe tak twierdzić, poprostu JMDP zagrał na takim poziomie że Berdych nie był wstanie nic zrobić i został poprostu zmasakrowany. I tak jest przeważnie z gra Berdycha , gra świetnie do momentu gdy rywal wchodzi na swój właściwy level i Tomaszka nie ma . Dziś pewnie bedzie równy mecz ale wygra Andy , nie mam co do tego żadnych wątpliwości.
Po takim kursie nie grałbym Murraya ale no kazdy ma swój rozum.
Mecz nie powinien skonczyc sie w 2 setach,ponieważ jeden i drugi zapewne wygrają po 1secie a kto wygra decydującego to już ciężko wytypować.
Berdych mnie troszke bardziej przekonuje i dałbym mu 55% na wygraną meczu. Andy jak to wiadomo..jak coś mu nie wyjdzie to zacznie jak dziecko walić fochy,gadać do siebie,rakiete będzie wtedy służyła do walenie w kort albo po nogach bo nie wytrzyma. Ma talent i każdy o tym dobrze wie ale jeżeli chodzi o jego foszki to jest ostatnim tenisistą na którego nie dałbym skromnych 50zł. Mecz za chwilę,więc oby widowisko było ciekawe i niech wygra lepszy po pięknym pojedynku.

Otrzymane punkty reputacji: +2
widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Jasne, Berdych sra na widok 4 rakiety świata. Po prostu w ostatnich tygodniach grał fantastycznie, tutaj słabsza forma. Nic nie działało jak powinno, serwis tragedia, masa błedów. Murray grał swoje bez szału i to starczyło. Nie wiem kiedy ostatnio Berdych stracił 3 razy podanie w jednym secie. Typ był uzasadniony, Czech zagrał słabo i przegrał, gdyby zagrał na swoim normalnym poziomie jestem pewien, iż to by starczyło na Szkota...

andre@ 4,3K

andre@

Użytkownik
Federer R. - Youzhny M.

Ile gemów będzie rozegranych w meczu? (under/over 17.5) - Typ: 2
1,40✅

Doktor gra ostatnio naprawdę dobrze. Solidny i bardzo przekonywujący. W ostatnich kilku tygodniach naprawdę wysmienicie się prezentuje. Kazdy jego element gry jest na wysokim poziomie!

Król jak to król, gra swój solidny tenis. Czy jest w optymalnej formie, zdanie do dyskusji. Po zaciętym meczu powinien łyknąć Miszke, ale moim zdaniem mecz bedzie bardzo zacięty i długi...

Kurs na zwycięstwo Ferdka wystawiony przez buków obraża inteligencje tych którzy by chcieli go zagrać. Po prostu kpina i plucie Nam w twarz, spróbujemy zatem powyzej 17,5 gema po kursie 1.40. Jeden z setów z pewnością będzie zacięty!

Andre@

Otrzymane punkty reputacji: +3
roy. 187

roy.

Forum VIP
Ludzie ktorzy pisza, ze Berdych jest za slaby na Mareja to chyba ogladaja tenis od swieta. Ten mecz to byl cyrk na kolkach. I Murray i Berdych zagrali beznadziejnie. Z tym ze Berdychowi nawet serwis dzis w ogole nie pomagal a Samuraj lamal go jak zapalki. Nie wiem gdzie Tomek zgubil forme bo jeszcze ostatnio gral bardzo przyzwoicie i jak wczoraj zobaczylem kurs na niego to sie zdziwilem patrzac na poprzednie mecze Mareja w Dubaju. Wystarczylo dzisiaj ze Marej bedzie przebijal pilke na druga strone w oczekiwaniu na KOLEJNE UE Berdycha. Jutro Murray zegna sie z turniejem

openprotennis 26

openprotennis

Użytkownik
roY po pierwsze kazdy ma prawo do swojej wypowiedzi swojego osadu i wytypujac zle wcale to nie oznacza ze nie musza sie znac na tenisie. Po pierwsze fakt ze Murray w tak znakomitej stawce jest 4 rok na 4 miejscu (jest to nielada wyczyn) ma przed soba tylko tytanów (djoko, roger, nadal to imperatorzy tenisa) wiec to pokazuje ze on nie ma za duzo wahan i swoje odrabia. Po zmianie trenera na Lendla od razu widac postepy gra coraz lepiej i osobiscie prognozuje mu przeskoczenie i federera i nadal jest to moj faworyt do detronizacji Djokovica. Berdych jest rownie swietnym tenisista ale jest duzo mnie slabiej stabilny, za duzo zdarza mu sie wpadek i to jest roznica ktora zasadniczo ich dzieli (na tym poziomie top5 jest po prostu nie dla niego - jest za slabym tenisista) ale zadajmy sobie pytanie czy pozycja nr 7 jest zła ... bo zza plecow leci Del Potro ktory bankowo go scignie i znowu Berdych zmieni ranking na oczko nizej, nic sie nie zmienia u tego tenisisty od dluzszego czasu, a to ze potrafi zagrac wiekszosc czesc meczu na fenomenalnym poziomie to inna sprawa poki co to za malo. Po drugie Murray wygral w 2 setach nie grajac najelpszego meczu ... duzo ich dzieli ...

4 96

46ckm

Użytkownik
Roddick - Istomin @1,92 Betsson ⛔
Andy w tym roku nie błyszczy pewnie po części przyczyniła się do tego kontuzja której 29 letni Amerykanin nabawił się na początku sezonu w Australian Open i z tego powodu musiał on ograniczyć treningi. Po dłuższej przerwie Andy pokazał się w halowych turniejach w San Jose i Memphis ale nic wielkiego tam nie zwojował. Przegrał tam min z Istominem w dwóch gładkich setach 6/2 6/4 kompletnie nie mając nic do powiedzenia. Teraz szuka formy i zdecydował się na występ w Delray Beach jednak nie przypuszczam aby Andy w ciągu tygodnia zdołał znacząco poprawić na tyle swoją grę aby zagrozić Uzbekowi który w przeciwieństwie do Amerykanina w dwóch ostatnich turniejach halowych wypadł dobrze. Co prawda w Memphis przegrał już w pierwszym swoim meczu ale za to w San Jose dotarł aż do finału i dopiero tam poległ z Kanadyjczykiem Milosem Raonicem.

arquisek 7,4K

arquisek

Użytkownik
Fernando Verdasco - Nicolas Almagro
Typ: Almagro
Kurs: 1,78

Na dziś już mam przygotowane typy, więc do dzieła. Dziś ciekawy Hiszpański pojedynek na cegle, gdzie zmierzy się Almagro z Verdasco. Lepszą formę według mnie prezentuje Nicolas i może dlatego też buki wystawiają jego jako faworyta. Nicolas na 5 ostatnich meczy wygrał aż 4, przegrał jedynie z Davidem Ferrerem, więc nie ma się czego powstydzić, natomiast Verdasco gra jak mu się uda. Porażka z Andreevem i Vinolasem daje do myślenia. Almagro miał kłopoty w pierwszych 2 rundach, bo musiał zagrać 2 pojedynki 3 - setowe, ale dziś sądzę, że się specjalnie zmotywuje na mecz z rodakiem i go spokojnie wygra. Verdasco nie jest oczywiście na straconej pozycji. Co prawda wygrał 2 pojedynki 2-0, ale Chela w tym momencie to nie jest super rywal. Mecz zapowiada się niezwykle emocjonująco i będzie na co popatrzeć. Ze stawką ostrożne, bo takie mecze lubią zaskakiwać ;)

Otrzymane punkty reputacji: +5
aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
H2H 4:2 dla Verdasco.
Almagro tutaj dwa mecze z dość przeciętnymi rywali i ciągle 3 sety.
2:1 z Ribą Pere i 2:1 z Paire Benoit, nie wróży najlepiej na ten mecz.
Verdasco rozwalił dość dobrego Volarniego i pewnie pokonał Chelę.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom