>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ATP Tour - Chennai, Brisbane, Doha - 01.01-08.01.2017

Status
Zamknięty.
aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
???? Murray A. - Berdych T.
Berdych T. ::: 6,16 ::: 1/3 ⛔
Berdych T. +1,5 seta ::: 2,39 ::: 1/3 ⛔

Powyżej 20,5 gemów ::: 1,81 ::: 1/3 ⛔
H2H 10:6 z lat 2005-2016. Ostatnie 6 spotkań wygrał Murray, grali w ćwierćfinale Paryża i mecz był niezwykle zacięty - wynik 7:6(9) 7:5 dla Murraya, jednak teraz liczę na Tomasza. Choć Berdych dość solidnie się prezentuje, ograł Tsongę, to jednak on ma od wielu lat kompleks czołowych graczy - mecze przegrane w szatni i co by się nie działo, kończyło się to tradycyjnie czyli porażką Czecha.
Tym razem mamy rok 2017, nowe nadzieje, nowe wejście w sezon, a odnośnie wejścia to Murray słabiutko moim zdaniem na razie wygląda. Jednak on też często wiele razy grał na przysłowiowe &quot;pół gwizdka&quot;, a kończył mecze jako zwycięzca. Być może będzie tak i tym razem, jednak Murray w meczu z Almagro niezwykle się męczył, z takim Geraldem Melzerem stracił podanie aż 3 razy. Słabo to wygląda nie ma co się łudzić. Liczę na zacięty mecz i kto wie czy nie jakąś &quot;sensację&quot;.
Wynik: 6:3 6:4 @Edit: Słabiutki typ, teraz kubeł zimnej wody dostałem - grać na Berdycha? Hello?
Berdych z kontuzja jakas?
Klasyczna, mózgu ;) znana od wielu lat u tego Pana.

C 581

czajnol

Użytkownik
Andy Murray vs Novak Djokovic
Typ - Novak Djokovic 2.25 bet365 ✅✅✅
Nie bardzo rozumiem az takie faworyzowanie Andiego w tym meczu , fakt Novak dzis na farcie ale Vardasco zagral naprawde dobre zawody w przeciqienstwie do Tomaszka ktory jak zwykle jest chlopcem do bicia w takich meczach , to Murray gral krocej mysle ze az takiego znaczenia w tym meczu nie bedzie mialo , obaj w tym turnieju nie graja na swoim najwyzszym poziome , ale jutrzejszy mecz juz bedzie napewno na pelnym gazie Novak za wszelka cene bedzie chcial udowodnic kto jest nr 1 , a zmotywowany Serb kazdy wie jak potrafi grac, tak czy inaczej kursy na ten mecz powinny byc bardzej wyrownane a 2.25 na Djokovicia to dla mnie atrakcyjna oferta I gram w jego strone

sowicjusz 68

sowicjusz

Użytkownik
Raonic - Dimitrov / Raonic ha -2,5 ⛔⛔⛔
@1,95 unibet

Lubię Dimitrova, ma bardzo ładny styl gry, dobrze porusza się po korcie, jest szybki i dobry technicznie.
Często też na niego gram jak np. w dzisiejszym meczu z Thiemem.
Jednak przeczucie mi podpowiada, że przy dyspozycji Raonica jaką prezentuje w Australii Bułgar nie będzie w stanie dotrzymać kroku Kanadyjczykowi.
Dzisiaj z Nadalem, serwis naprawdę imponujący.
81 % przy pierwszym podaniu do czego dochodzą jeszcze 23 asy.
Świadczy to o tym, że Raonic czuje się tu dobrze, szczególnie że broni tytułu z zeszłego roku i z pewnością zrobi wszystko by powtórzyć sukces.
Oglądałem dzisiejszy mecz Dimitrova i wyglądało to naprawdę fajnie.
Prócz drugiego seta, gdzie 6 brake point okazał się tym śmiertelnym dla Bułgara, a w jego grze widać było duże rozluźnienie.
Ogólnie jednak mecz zakończył się jego zwycięstwem i to zupełnie zasłużenie.
Jutro Raonic przy siedzącym w korcie serwisie wygra ten mecz z przewagą 3 gemów, bo Dimitrovovi będzie cholernie trudno go przełamać, a sam nie serwuje na tyle dobrze, by odwrotna sytuacja nie miała miejsca.

zlatan97 286

zlatan97

Użytkownik
Oglądałem Dimitrova w meczach z Johnsonem i Mahutem. Byłem pod wrażeniem przede wszystkim głowy. Ten zawodnik jest znany od kilku lat z tego, że nie umie utrzymywać koncentracji przez cały mecz. A tu proszę nowy rok nowy DIMITROV ???? Umiejętnosci techniczne ten chłopak posiada naprawdę świetne. Nie widziałem, dzisiejszego meczu z młodym Austriakiem. Lecz bardziej kierowałbym się ku DIMITROV +2.5 gema 1.80 UNIBET
OHO! znowu easy +++ ????

Otrzymane punkty reputacji: +1
rytelson 84,5K

rytelson

Użytkownik
Medvedev @1.62 Betano ✅ z 4:6 4:5 30:40* wygrał. Zaimponował.

ATP Chennai, 12:30. Wczoraj oglądałem mecze Seli z Ramosem i Medvedeva z Kovalikiem. Sela wczoraj wygrał, bo Ramos zwyczajnie był wolny. Poruszał się jak kulawy żółw. Medvedev zagrał &quot;swoje&quot; z Kovalikiem. Kovalik latał jak Żyd po pustym sklepie, a Rosjanin go ganiał po kątach kortu. To samo będzie z Selą z tym, że Sela jest lepszy w defensywie. Warto jeszcze zauważyć, że Sela trafiał do tej pory słabych zawodników na nawierzchni twardej. Zaczęło się od Dzumhura, potem fatalny mecz Chunga i wczoraj Ramos. Jeszcze taka mała uwaga, iż Sela ma CH Canberra we w nocy, czyli w nocy z poniedziałku na wtorek. Lot z Chennai do Canberry trwa 14 h. zatem jak dziś odpadnie to w poniedziałek odpocznie, a jak nie to zagra w Australii prosto z samolotu, a koleś ma 31 lat. A Żydzi są mądrzy ;)

Otrzymane punkty reputacji: +17
dx2 263,8K

dx2

Użytkownik
Jeszcze taka mała uwaga, iż Sela ma CH Canberra we w nocy, czyli w nocy z poniedziałku na wtorek. Lot z Chennai do Canberry trwa 14 h. zatem jak dziś odpadnie to w poniedziałek odpocznie, a jak nie to zagra w Australii prosto z samolotu, a koleś ma 31 lat.
Co do typu nie wiem, nie neguje absolutnie. Zycze powodzenia.
W tej czesci jakas fantazja jednak poniosla.
Po pierwsze. Czy myslisz, ze Sela zrezygnuje z dobrego wystepu w turnieju ATP w pula ponad 400 tysiecy dolarow na rzecz challengera o puli 75 tysiecy?
Ludzie! W tenisa sie gra dla pieniedzy. Sela juz na ta chwile zarobil 2 razy wiecej w Chennai niz jakby mial teoretycznie nawet wygrac w tym challengerze w Canberze. Awansujac do polfinalu zarobi 4 razy wiecej niz jakby mial wygrac w Canberze, a wygrywajac jeszcze raz to prawie ze podwaja.
To teraz pomysl jak madre jest to co napisales? Bez urazy.
Po drugie. To jakis problem dla zawodnika zrezygnowac ze startu w kolejnym tygodniu. Przeciez nie ma tygodnia, w ktorym ktos sie nie wycofuje z turnieju. W Hobart na ta chwile juz wypadly 4 zawodniczki z samej drabinki glownej po ubieglotygodniowych startach.
Po trzecie. Czy ty zauwazyłes ze na razie wszystkie mecze w Canberze sa zaplanowane na ta sama godzine w jeden dzien. Przeciez to jest logicznie niemozliwe, chyba ze beda grac w pokojach hotelowych. Harmonogram gier dopiero sie ukaze i Sela na pewno nie bedzie grac w dniu otwarcia.
Sela nie wyjdzie na kort wczesniej niz we wtorek wieczor Ci gwarantuje.
Po czwarte. Ja tez juz osiagnalem granice lat 30-tu. Generalnie zawodnicy w meczu biegaja srednio okolo mniej wiecej 2 km. Oczywiscie zalezy od dlugosci meczu itd. Jasne, ze rozumiem, ze tutaj dochodzi tez pogoda i wydatek energetyczny podczas meczu ale czy sadzisz, ze nie potrafilbym przebiec na przestrzeni tygodnia dzien w dzien 2 km? Gwarantuje Ci, ze zrobie to bez problemu. Oni sa na poczatku sezonu! To nie sa spaslaki siedzace przy biurku 8 godzin od poniedzialku do piatku, bo mozesz miec taki stereotyp Polaka po 30-tym roku zycia. Tenis to jest ich zawod. Taki 30-letni Sela to by Cie kondycyjnie na interwalach zajechal na zawal serca.
Nie mam nic do typu powtorze, ale czasem to przy niektorych fragmentach rece opadaja, czytajac takie rzeczy. Pozdrawiam. Zycze powodzenia z typem.

Otrzymane punkty reputacji: +11
quick. 5,2K

quick.

Znawca Tenis
Paire - Bautista Agut
Wczoraj pisałem o Hiszpanie, że nie wiadomo jak naprawdę z formą i szczerze mówiąc naprawdę małe detale, a właściwie jedna lub dwie piłki zdecydowały o tym, że Hiszpan nie przegrał wczorajszego meczu z Jużnym. Rosjanin mocno się postawił, a dziś zanosi się na jeszcze trudniejszy mecz.
Benoit Paire zwykle znany ze słabej psychiki, ale z wielkiego talentu i dużych umiejętności. W tym turnieju jeszcze nie stracił swojego podania, a w meczach z Kravchukiem i Bedene nie dał nawet szansy rywalom na brejka. Z Bhambrim dał aż 7, ale to słabszy rywal, pewnie inna koncentracja, ale oczywiście tak czy tak się obronił.
To nie będzie łatwy mecz dla Hiszpana. Francuz trafił tutaj z formą, jego statystyki serwisowe są imponujące i dziwi też to, że utrzymuje koncentracje całe mecze, co jest pozytywnym zaskoczeniem. Sądzę, że może tutaj nawet wygrać, ale spokojnie gramy handicap.
Paire +4,5g @ 1,60 ⛔
1xBet

Otrzymane punkty reputacji: +13
aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
???? Murray A. - Djokovic N.
Djokovic N. ::: 2,31 ::: 2/3 Pinek ✅ +2,62
H2H 11:24 z lat 2006-2016, dekada dobrej gry, tenisowy K.L.A.S.Y.K. przed duże &quot;K&quot;, ten sam wiek tenisistów, lider vs. wicelider, finał... Czy coś trzeba dodać?
Czemu typ na Djokovica? Bo jak znam tenis to taka obrona meczowych (wczoraj z Verdasco 5, tie-break wygrał ze stanu 6:2), mecze na styku, horrory niezwykle podbudowują mentalność zawodników - w skrócie stają się jeszcze lepsi.
Pamiętacie jak Wawrinka z Evansem bronił meczowej? Wygrał całe US Open, albo jak rok temu Klizan w Rotterdamie robił cuda w meczach i wygrał ostatecznie cały turniej.
Na to samo liczę tym razem. Znają się jak psy, niczym się nie zaskoczą, Murray rok temu był w niesamowitym gazie, miał cel zdetronizować króla, miał motywację, miał wszystko, miał nawet Novaka w kiepskiej formie. Jednak dzisiaj mamy nowy dzień, nowy sezon, nowe plany i ja Djokovica po kursie ponad 2,00 pobieram.
Murray jak już pisałem wczoraj słabo wyglądał w turnieju, pokonał bezjajecznego Berdycha i tak oto znalazł się w finale. Djoko też miał cały turniej kelnerów, ale mecz z Verdasco stał na niezwykłym poziomie, zresztą Hiszpan był w super formie.
Wynik: 3:6 7:5 4:6 @Edit: Przy niewykorzystanych 3 meczowych w 2 secie już myślałem, że skończy jak Verdasco czy Sela. ????

Otrzymane punkty reputacji: +18
rytelson 84,5K

rytelson

Użytkownik
Co do typu nie wiem, nie neguje absolutnie. Zycze powodzenia.
W tej czesci jakas fantazja jednak poniosla.
Po pierwsze. Czy myslisz, ze Sela zrezygnuje z dobrego wystepu w turnieju ATP w pula ponad 400 tysiecy dolarow na rzecz challengera o puli 75 tysiecy?
Ludzie! W tenisa sie gra dla pieniedzy. Sela juz na ta chwile zarobil 2 razy wiecej w Chennai niz jakby mial teoretycznie nawet wygrac w tym challengerze w Canberze. Awansujac do polfinalu zarobi 4 razy wiecej niz jakby mial wygrac w Canberze, a wygrywajac jeszcze raz to prawie ze podwaja.
To teraz pomysl jak madre jest to co napisales? Bez urazy.
Po drugie. To jakis problem dla zawodnika zrezygnowac ze startu w kolejnym tygodniu. Przeciez nie ma tygodnia, w ktorym ktos sie nie wycofuje z turnieju. W Hobart na ta chwile juz wypadly 4 zawodniczki z samej drabinki glownej po ubieglotygodniowych startach.
Po trzecie. Czy ty zauwazyłes ze na razie wszystkie mecze w Canberze sa zaplanowane na ta sama godzine w jeden dzien. Przeciez to jest logicznie niemozliwe, chyba ze beda grac w pokojach hotelowych. Harmonogram gier dopiero sie ukaze i Sela na pewno nie bedzie grac w dniu otwarcia.
Sela nie wyjdzie na kort wczesniej niz we wtorek wieczor Ci gwarantuje.
Po czwarte. Ja tez juz osiagnalem granice lat 30-tu. Generalnie zawodnicy w meczu biegaja srednio okolo mniej wiecej 2 km. Oczywiscie zalezy od dlugosci meczu itd. Jasne, ze rozumiem, ze tutaj dochodzi tez pogoda i wydatek energetyczny podczas meczu ale czy sadzisz, ze nie potrafilbym przebiec na przestrzeni tygodnia dzien w dzien 2 km? Gwarantuje Ci, ze zrobie to bez problemu. Oni sa na poczatku sezonu! To nie sa spaslaki siedzace przy biurku 8 godzin od poniedzialku do piatku, bo mozesz miec taki stereotyp Polaka po 30-tym roku zycia. Tenis to jest ich zawod. Taki 30-letni Sela to by Cie kondycyjnie na interwalach zajechal na zawal serca.
Nie mam nic do typu powtorze, ale czasem to przy niektorych fragmentach rece opadaja, czytajac takie rzeczy. Pozdrawiam. Zycze powodzenia z typem.
To miła być mała uwaga, a Ty zrobiłeś z tego esey ???? Zgoda, jeśli chodzi o kasę, tego pod uwagę nie wziąłem, ale masz 100% racji. Godziny rozgrywania meczów są chyba nocne, a nie późno wieczorne, ale już mniejsza o to. Głównym poparciem dla typu miała być ich dyspozycja z wczorajszych meczów, jednak teraz widzę, że Danil popełnia sporo błędów, a Sela nawala kilometry aż miło się patrzy ;) Na dodatek sam błędów popełnia mało. Jednak może się zatnie.

Otrzymane punkty reputacji: +13
aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
???? Paire B. - Bautista-Agut R.
Paire B. +1,5 seta ::: 1,71 ::: 1/3 ⛔

H2H 0:7 z lat 2011-2015 i to mnie martwi. Dobrze wiecie, że jestem zwolennikiem gry po H2H, jednak czasami trzeba zrobić odstępstwo od reguły. Dzisiaj np. Dimitrov kolejny raz pokonał Raonica.
Wydaje mi się, że Francuz lubi ten turniej, startował tutaj nie raz, grał w finale, wczoraj zmiażdżył wręcz Bedene który co rok gra tutaj bardzo dobrze. Benoit to takie zawodnik który pokonać może bardzo wielu tenisistów, ale też i zagrać &quot;padaczkę&quot;.
Ja tam stawiam tylko na seta, Hiszpan miał wczoraj spory problem z Youzhnym, łamali się jak zapałki, było dużo BP, Aguta niezwykle łatwo wyprowadzić z równowagi. Mecz powinien być zacięty, liczę że Paire choć raz się zemści za te 7 porażek z rzędu.

Wynik: 3:6 3:6 @Edit: Ewidentnie jakiś kompleks, 8 porażka Paire z Agutem.

Otrzymane punkty reputacji: +9
K 538

kopciu

Użytkownik
Murray - Djokovic 2 2 2,30 bet365✅
Witam.Chciałbym dołączyć do kolegów: czajnola i AKA SHAKALa hołdujących typ na Novaka Djokovica. Wyżej wymienieni koledzy dużo napisali odnośnie tego meczu. Ja od siebie dodam tylko, że kursy niezrozumiałe. Nowy rok, nowe nadzieje na rozkładzie ulubiony wielki szlem Novaka - Australian. Na pewno chęć powrotu na 1 miejsce w rankingu. Nie ma lepszej drogi niż powrót dzięki bezpośrednim zwycięstwom z liderem rankingu. W 2016 roku bilans 3:2 dla Djokovicia. Obniżył loty pod koniec sezonu co w połączeniu z niesamowitą serią wygranych spotkań Murraya (która trwa do dziś nie licząc pokazówki w Abu Zabi)pozwoliło na zmiane lidera. Kto ma pokonać rozpędzonego Andy&#39;ego jak nie były lider.Myślę, że biorąc pod uwage całokształt Djokovic jest po prostu lepszym tenisistą z szerszą paletą zagrań niż Andy. Myślę,że po takim kursie warto zagrać. Można spróbować również 2:0 dla Novaka @ 3,50 na bet365 ⛔ mało brakowało 3 meczówki w 2 secie przy swoim serwisie niewykorzystane...

dx2 263,8K

dx2

Użytkownik
A.Murray-Djokovic 1 @1.65
A ja jednak na Murraya bym postawil. Slaby byl to tydzien w typowaniu, ale trudno odmowic sobie typowania tego meczu. Tak mi sie wydaje, bo jak Murray chce poprawic sobie ten bilans z Djokovicem to chyba wlasnie teraz. Djokovic jest lepszym tenisista, wygrywal zdecydowana wiekszosc meczow ze Szkotem, ale od czasu do czasu zdarzy sie Djokovicowi slabszy okres. Murray zakonczyl i wchodzi w nowy rok jako numer 1. Ciezko powiedziec co tam Djokovic wymysli, ale jezeli wiele sie nie zmienilo w formie obydwu graczy jaka prezentowali na World Tour Finals w Londynie to faworytem wydaje mi sie Murray. W sumie te pierwsze mecze w Doha wiele nie powiedzialy, ale wczorajsze polfinaly to juz jakis wykladnik jest. Djokovic nie zachwycil wczoraj przede wszystkim drugim podaniem i tam Verdasco duzo ugral, wiec tym bardziej moze to wykorzystac Murray. A drugie podanie Djokovica ze Struffem tez nie wygladalo zbyt ciekawie. Sam do konca nie wiem co sadzic o tej grze Verdasco, ale Hiszpan przegral mecz mentalnie. Sprobuje na Murraya, gdyz wydaje mi sie, ze powrot Djokovica do optymalnej dyspozycji jeszcze potrwa.

noname007x 3,3K

noname007x

Użytkownik
Dimitrov G. – Nishikori K. 1 @ 2.61 Marathonbet | 2/10j ✅

Finał turnieju w Brisbane. Bukmacherzy upatrują faworyta w Kei’u Nishikorim ze względu na ranking i osiągnięcia. Patrząc na to co obaj pokazali dotychczas w turnieju, zdecydowanie myślę, że faworytem jest tutaj Dimitrov. Bułgar nie tylko świetnie serwuje, ale także w wymianach jest solidny. Właściwie to tylko raz stracił swoje podanie w całym turnieju. Dla porównania Japończyk 5 razy był przełamywany.

Przyjrzałem się dokładnie półfinałowym spotkaniom i wnioski nasuwają się proste. Nishikori pokonał Wawrinkę bez większego szału, a dobrze wiemy, jaką mobilizację i formę prezentuje Szwajcar w turniejach niższej rangi. Natomiast Dimitrov pokonał Raonicia w pięknym stylu. Uważam, że był to jego jeden z najlepszych występów w karierze. W gemach serwisowych Bułgara nie było odrobiny zagrożenia na przełamanie. Kanadyjczyk nie grał źle, ale przy takiej dyspozycji Grigora nie miał najmniejszych szans.

Bilans bezpośrednich pojedynków 4-0 na korzyść Japończyka. Ostatnie spotkanie w zeszłym roku w Toronto, Nishikori wygrał w 3 setach. Spodziewam się przełamania tego bilansu. Nigdy nie spotkali się w żadnym finale i to może być kluczowe. Kei kojarzy mi się z zawodnikiem, który w finałach zawodzi i nie pokazuje swojego najlepszego tenisa, przynajmniej z tymi najlepszymi. Jeśli Dimitrov zaprezentuje dyspozycję z półfinału to o typ jestem bardzo spokojny.

Otrzymane punkty reputacji: +26
gabka92 2,6K

gabka92

Użytkownik
Djokovic - Murray
Djokovic @2.18 Unibet
Djokovic DW 2:0 @3.80 Unibet

H2H 11-24... mowi samo za siebie, wiadomo Murray jest teraz nr 1 i wygrał z nim ostatni mecz w mastersie o to miano, ale w takich meczach może być dosłownie wszystko. Djoković będzie rządny rewanżu i dziś to udowodni, to jest terminator który wciąż wieże wygra klasycznego wielkiego szlema, a dziś zwycięstwem się dodatkowo podbuduje.
Z lat 2014-2016, spotykali się 18 razy ze sobą, bilans to 14-4 dla Djokovicia, stawiam na pewne zwycięstwo Serba.
On się obudzi, Murray myślę, że nie dorósł jeszcze do tego żeby wygrywać dwa spotkania z rzędu z Djokoviciem, spokojnie, narazie wygrał tamto ale ejszcze nigdy w karierze nie wygrał dwóch z rzędu, stawiam 2:0.
Powodzenia, pozdrawiam!

Wynik:

Otrzymane punkty reputacji: +2
aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Ostatnio byliśmy świadkami fajnych meczów :wink:, dzisiaj Sela miał meczową na rakiecie i Djokovic mógł mecz zamknąć w 2, a narobił sobie niezłego bigosu.
Pozdrawiam tego Pana berdshita czy jak mu tam który napisał, że nie ma co typować tej dyscypliny, że on wczoraj zarobił w 15 minut, 3 tysiące na ruletce. Brawo, ciekawe ile już tam wrzuciłeś i ile wrzucisz w kolejnych latach. Każdy z Was wie jaki % zdaje maturzystów z matmy, jaki to był &quot;szok&quot; jak weszła do głównej bazy. Jak widać ludzie nie potrafią liczyć, a finansjera to wykorzystuje :grin:.
???? Dimitrov G. - Nishikori K.
Dimitrov G. +1,5 seta ::: 1,59 ::: 1/3 ✅
Powyżej 22 gemów ::: 1,72 ::: 1/3 ✅

H2H 0:3 z lat 2013-2016, tylko ten pierwszy mecz nie był zacięty, ale w tych latach to &quot;Grzegorz&quot; był jeszcze trochę tenisowym gimbusem. Pozostałe dwa spotkania były zacięte, a tutaj mamy przecież finał!
Kto jak kto, ale Dimitrov postara się tutaj o wygraną. W ogóle to jest czasami szok, jak gra Raonic vs. Nadal, Milos serwuje 20 asów (23 - 3 DF), a w meczu z Bułgarem serwuje - JEDNEGO. Przegrał w 2 setach, w pełnie zasłużenie, dyspozycja dnia nie ta? Być może.
Ja jednak wierzę w Bułgara, jak znam życie to po gorszym sezonie przychodzi lepszy i w roku 2017 liczę na niego - zgodnie z powiedzeniem jak zaczynasz tak i kończysz. Może zakończy sezon w top 15? Kto wie. Na razie w Brisbane zagrał 4 dobre mecze. Pokonanie Raonica budzi respekt, w poprzednich latach miał dobre wspomnienia z występów w Australii. Rok temu tutaj poległ po 3 setach z Federerem, a później w Sydney zaliczył morderczy finał przegrany po tie-breaku w 3 secie do 7. Nie zdziwię się jak wygra turniej, ale nie ma co się oszukiwać - Nishikori w 2016 roku był jednym z najrówniej grających zawodników bez dużych wahań formy. Myślę, że set i over gemowy to najlepsze rozwiązanie w tym meczu.
Wynik: 6:2 2:6 6:3

Otrzymane punkty reputacji: +12
aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
???? Medvedev D. - Bautista-Agut R.
Bautista-Agut R. -1,5 seta ::: 1,93 ::: 2/3 ✅ +1,86
Tak na początku jak to ja mam w zwyczaju chciałem grać +1,5 seta na Rosjanina i do tego jakiś over gemowy, ale zaraz kubeł zimnej wody spadł mi na głowę. Pomylił mi się Medvedev z Khachanovem który wygrał turniej w Chengdu.
Daniili był już 1 nogą poza turniejem, Sela miał piłkę meczową na rakiecie, jednak skończył tak jak Verdasco z Djokovicem, choć w 3 secie miał szanse nawet na odłamanie. Jednak tak się nie stało.
Myślę, że w finale wyjdzie doświadczenie Hiszpana, rok temu rozegrał najlepszy sezon w życiu, przytulił kilka tytułów ATP, zagrał w finale Masters, teraz ma świetną okazję na rozpoczęcie sezonu z triumfem. Daniili ma tylko 20 lat więc gra o taką stawkę może go przerosnąć. Po drodze też nie miał jakiś wybitnych rywali, Agut miał trudniej w mojej opinii.
Wynik: 3:6 4:6

Otrzymane punkty reputacji: +32
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom