JEŚLI MOGĘ TO DORZUCĘ SWOJĄ OPINIE NA TEMAT DZISIEJSZYCH FINAŁÓW:
P. Andujar vs P. Starace dla Mecz.
WYNIK ?
KURS: 2.490
Stawka: 25 | Do wygrania 29.80 PLN
PinnacleSports
K. Nishikori vs
R. Sweeting dla Mecz.
WYNIK ?
KURS: 3.570
Stawka: 25 | Do wygrania 51.40 PLN
PinnacleSports
W obydwu meczach zagrałem przeciwko tzw "pewniakom" i moim zdaniem zarówno w jednym jak i drugim meczu daleko byłbym od takich stwierdzeń... Zarówno jednak Pablo jak i Ryan nigdy dotychczas z swoimi dzisiejszymi oponentami nie wygrali ale od razu widząc aktualną formę zarówno Pablo jak i Ryana nasuwa mi się pytanie JAK NIE TERAZ TO KIEDY??? Czas na rewanż zarówno dla Pablo jak i Ryana!!! Dziwią mnie zwłaszcza kursy wystawione na Amerykanina bo widząc co wczoraj prezentował Nishikori w życiu bym się dziś na niego nie zdecydował a widząc dodatkowo kurs w okolicach 3,5 na Ryana biorę z podziękowaniem. Nie wiem jak się zakończy mecz, ale Ryan przy wsparciu własnej widowni może wygrać ten finał, który jak każdy finał może się rządzić własnymi prawami.
Jeżeli chodzi o drugi spotkanie to Andujar prezentuje się bardzo solidnie i sposób w jakim pokonał Montanesa na pewno daje do myślenia... Owszem dużo było breaków (co jest nieco dziwne jak na męski
tenis) ale zawsze stroną "goniącą" wynik był Montanes a nie Andujar! Zatem dziś przy grającym bez rewelacji Potito powinien sobie Pablo poradzić bo aktualnie na prawdę prezentuje się całkiem dobrze a kursy na niego w
Pinnacle na poziomie 2,5 biorę bez zastanowienia.