>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ATP Tour - Brisbane, Chennai, Doha 02.01.-09.01.2011

Status
Zamknięty.
lukaszx 43

lukaszx

Użytkownik
Clement Arnaud - Berankis Ricardas
AKO. 1.80 ✅
40j.​

Różnica wieku pomiędzy nimi to 13 lat. Ja stawiam na młodość. Berankis młody utalentowany Litwin. Zwycięzca m.in juniorskiego US Open, były numer 1 rankingu juniorów. W 2010 zaczął na poważnie przygodę z ATP i to z dobrym skutkiem. Zaczynał sezon na 319 miejscu w rankingu, a skończył na 87 pozycji. Był w 2 rundzie Wimbledonu i US Open, po wcześniejszym udanym przejściu kwalifikacji. Zaliczył też kilka udanych występów w challengerach. Jest to naprawdę utalentowany i ambitny chłopak. W Brisbane wygrał 3 mecze w kwalifikacjach. W 3 rundzie pokonał reprezentanta gospodarzy P.Luczaka, serwując 23 asy. Clement znajduje się na przeciwnym biegunie, najlepsze lata ma za sobą i powoli trzeba będzie myśleć o zakończeniu kariery. Ostatni sezon w wykonaniu Francuza dość mierny, a gra w końcówce sezon momentami wręcz katastrofalna. Teraz już nowy sezon, ale nie wierzę, w nagłe odrodzenia Celmenta i to Berankins powinien być górą w tym pojedynku.

Anderson Kevin - Granollers-Pujol Marcel
AKO. 1.67 ZWROT
40j.​

Anderson miał bardzo udany poprzedni sezon. Na hardzie uzyskał kilka ładnych wyników, a bilans na tej nawierzchni 40/13 musi robić wrażenie. Największe atuty gracza z RPA to serwis i forhend i tymi uderzeniami potrafi wyrządzić dużą krzywdę rywalom. Granollers to typowy clayowiec, na szybkich kortach gra sporadycznie, bez sukcesów. Myślę, że Anderson wywalczy po 1 breaku w każdym secie i bez większych problemów wygra to spotkanie.

//Anderson wygrał, ale z Luczakiem, bo Granollers się wycofał.

salata-henryk 2,4K

salata-henryk

Użytkownik
Mahesh Bhupathi i Leander Paes v Frank Dancevic i Stanislas Wawrinka 1 @1.28 Chciałem parę słów powiedziedź o tym typie, co prawda mecz już poszedł w większości buków, ale napewno będzie dostępny do obstawiania u wielu buków na live. Tak więc jest to pojedynek hiduskiej pary z deblem z &quot;łapanki&quot;. Hindusi są odpowiednio na 5 i 6 miejscu w indywidualnym rankingu deblistów (dla porównania Wawrnika jest 384, a Dancevic jeszcze dalej) i według mnie gdyby na stałe grali razem to mogliby być najlepszą parą deblową świata, bo obydwaj mają ogromne umiejętności. Tak wiec kursy na ten mecz to według mnie prezent od buków. Nawet na zwyciestwo @1.28 jest według mnie najlepszą lokatą dnia dzisiejszego. A wydaje mi się ze spokojnie wejdzie typ na zwycięstwo hindusów 2:0.

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
V Hanescu (ROU) vs [5] E Gulbis (LAT)
Typ: 2
Kurs: 1,50
Buk: STS
Stawka: 6/10
Tutaj krótko. Gulbis jak dla mnie największy talent w turze. Pokazał to w zeszłym sezonie ma na rozkładzie najlepszych z Federerem na czele. Jest bardzo uniwersalny, praktycznie sukcesy na każdej nawierzchni. Rumun bardzo solidny grajek, ale w starciu z takimi postaciami jak Łotysz nie ma większych szans. Pierwszy mecz w sezonie wiec wiadomo nie można szaleć ze stawką tak to dał bym 8 albo 9....
Polecam jutro Nieminena,Bagiete oraz Lacko.

king_roger 12

king_roger

Użytkownik
No Panowie, kto oglądał Hindusów w akcji i postawił sporo gotówki to miał sporą dawkę emocji. Choć w moim przypadku, to miałem wulkan. I choć powolutku liczyłem się już z porażką to mecz był naprawdę ciekawy, momentami wręcz ekscytujący i trzymający w napięciu przez cały II set, szczególnie tie-break, istny horror. Obiektywnie należałoby powiedzieć, że gdyby się Wawrinka z Dancevicem przyłożyli w końcówce to powinni to spotkanie wygrać i byłaby wielka sensacja na kortach w Chennai. Ale z drugiej strony słowa pochwały za wolę walki i ambicje do samego końca, bardzo cenie sobie takie spotkania i na długo pozostają w pamięci. Spodziewałem się jak wszyscy szybkiego, II setowego spotkania i prawie by się tak skończyło, ale tym razem dobrze, że skończyło się inaczej... ????

leon_ag 3

leon_ag

Użytkownik
A. Clement - R. Berankis @1.552 9/10 0:2 ✅

Clement powinien się szykować już powoli do zakończenia kariery, Ricardas jest w tym momencie gdy powinien już zacząć pokazywać się z dobrej strony w turniejach notowanych wyżej niż challengery. Jako junior wygrał już US Open i z roku na rok robi postępy, chłopak jest skazany na sukces. Jego przeciwnik miewa przebłyski dawnej formy, jednak nie liczyłbym na to akurat w tym spotkaniu. Zawsze wchodził słabo w sezon i nie notował dobrych rezultatów w pierwszym rozgrywanym turnieju. Dodatkowo ciekawie zachowują się kursy na to spotkanie, ciągłe spadki na Litwina. Rynek wie co robi ????

GL

Otrzymane punkty reputacji: +3
phillips 1,5K

phillips

Użytkownik
Soderling - Harrison (+5,5) @ 1,95 ⛔ 6/4 6/2
Myślę, że Ryana stać na ugranie co najmniej 7 gemów z Soderlingiem. Mamy początek sezonu, Robin na pewno szykuje dopiero formę na Australian Open, zaś Amerykanin to młodzieniec, który na pewno będzie &quot;gryźć trawę&quot; żeby tylko dobrze pokazać się z dużo bardziej renomowanym przeciwnikiem. Talentu i umiejętności, aby to osiągnąć,na pewno mu nie brakuje.

Otrzymane punkty reputacji: +4
lukaszx 43

lukaszx

Użytkownik
Soderling - Harrison (+5,5) @ 1,95

Myślę, że Ryana stać na ugranie co najmniej 7 gemów z Soderlingiem. Mamy początek sezonu, Robin na pewno szykuje dopiero formę na Australian Open, zaś Amerykanin to młodzieniec, który na pewno będzie &quot;gryźć trawę&quot; żeby tylko dobrze pokazać się z dużo bardziej renomowanym przeciwnikiem. Talentu i umiejętności, aby to osiągnąć,na pewno mu nie brakuje.
Nie zgadzam się. Widzę tutaj ogromną przewagę Soderlinga. Amerykanin nie ma atutów, aby przeciwstawić się Szwedowi. Nie odmawiam, Harrisonowi talentu, bo takowy posiada, ale z tak mocno bijącym Szwedem nie ma czego szukać, Jak Robin będzie trafiać, to będzie miazga. Harrison nie posiada też atutu w postać serwisu i niezależnie czy Soderling będzie serwował czy returnował, to powinien szybko zdobywać przewagę w wymianach i co za tym idzie wygrywać punkty. Szwed dobrze zaprezentował się w Abu Dhabi gdzie ograł Berducha i Tsongę i urwał seta Federerowi, więc forma od początku sezon raczej dobra i tutaj spodziewam się łatwego zwycięstwa.

fuego 29

fuego

Użytkownik
M. Baghdatis - F. Serra 1 1,269 Pinnacle

Kurs śmieszny, ale według mnie mecz ten potrwać długo nie powinien. Jak wszyscy dobrze wiemy, Marcos bardzo poważnie przyłożył się do sezonu 2011. Ćwiczył kondycje, wytrzymałość, szybkość, przy okazji zrzucając zbyteczny balast, co na pewno da mu wielką lekkość poruszania się po korcie. Cypryjczyk zawsze lubił klimaty Australii, on po prostu czuje się tutaj bardzo dobrze, dzięki wsparciu fanatycznych kibiców. Serra nie ma czego szukać w tym meczu, według mnie gładkie 2:0 dla popularnej &quot;Bagietki&quot; to najbardziej prawdopodobny rezultat.

wlodar 204

wlodar

Użytkownik
Harrison nie posiada też atutu w postać serwisu
Serwis to akurat jego spory atut ???? już same jego prędkości mówią same za siebie: Pierwszy średnio ok. 185km/h, najmocniejsze pod 215. Drugi średnio nawet i po ok. 155 km/h. Musi jednak pracować nad jego umiejscowieniem w korcie.

Otrzymane punkty reputacji: +1
fuego 29

fuego

Użytkownik
A. Veic - S. Sabry 1 1.308 Pinnacle

Co prawda ostatni mój typ był skierowany przeciwko Veicowi, jednak dzisiaj okoliczności są zupełnie inne, stąd też inny typ. W tym wypadku takie cechy, jak defensywna gra i częste topspiny powinny być zaletą Antonio. Po drugiej stronie siatki stanie dzisiaj miejscowy zawodnik, który nie jest znany szerszej publiczności. Co mogę o nim powiedzieć? Na pewno to, że turnieje tej rangi, to za wysokie dla niego progi, ale w związku z tym, że dostał dziką kartę, to chłopak poodbija sobie trochę piłeczkę. Czym się charakteryzuje ów zawodnik? Ciężko napisać coś o nim pozytywnego. Na pewno jest nerwowy, a co za tym idzie niecierpliwy w wymianach, co przy stylu Veica pozwala nam stawiać go w roli skazanego na pożarcie. Veic zaskoczył z Iliją, na pewno nie pozwoli sobie na porażkę z Sabrym, który nie ma argumentów na pokonanie rywala. Różnica klas będzie widoczna, a kurs 1.308 w tym przypadku to dobra lokata kapitału.

A 132

acemilan

Użytkownik
A. Veic - S. Sabry 1 1.308 Pinnacle

Czym się charakteryzuje ów zawodnik? Ciężko napisać coś o nim pozytywnego. Na pewno jest nerwowy, a co za tym idzie niecierpliwy w wymianach, co przy stylu Veica pozwala nam stawiać go w roli skazanego na pożarcie.
Na podstawie tego wpisu domniemam, że Sabrego nie widziałeś nigdy w życiu, a swoją wiedzę czerpiesz z zamieszczonych przeze mnie szczątkowych informacji na innym forum.
Ale skoro napisałeś, to postaram się Cię uświadomić Twoje braki i pogłębić Twoją wiedzę. W wymianach Sabry to zawodnik pasywny (defensywny c-p)- pisanie o nim, że jest nerwowy to tak jakbyś o Veicu czy Ferrerze napisał, że są nerwowi w wymianach. W tamtej analizie, którą przeczytałeś, chodziło mi o zachowanie poza kortem.
Aspektem decydującym dlaczego to spotkanie warto zagrać są:
- gra passami Sabrego- gość gra passami oddając/zdobywając punkty, co przy dobrze grającym z głębi kortu Veicu źle się skończy,
- brak uderzeń kończących u zawodnika z Egiptu (co spowoduje wcześniej czy później stratę przez niego punktu),
- tragiczny bilans na kortach twardych.
O innych aspektach (zaletach/wadach) tego gracza może innym razem.
PS. Sabry nie jest miejscowym graczem. Pochodzi z Egiptu, natomiast turniej rozgrywany jest w Katarze.
Oczywiście z typem się zgadzam- nawet 2-0 bardzo prawdopodobne.

fuego 29

fuego

Użytkownik
Pozwól, że się odniosę do Twojego wpisu:
&quot;Swoją wiedzę czerpiesz z zamieszczonych przeze mnie szczątkowych informacji na innym forum. &quot;
Nie wiem jakim forum, nie mam pojęcia o czym mówisz.

&quot;Na podstawie tego wpisu domniemam, że Sabrego nie widziałeś nigdy w życiu&quot;

I tu się mylisz, bo widziałem, tak jak ok. 200 innych zawodników z CH tour i niżej. Gdybym ów zawodnika nie widział, siedziałbym cicho, a już na pewno nie grał meczu z jego udziałem, a tym bardziej nie tworzyłbym własnych teorii na temat człowieka, którego nie było mi dane nawet ujrzeć.
&quot; Na pewno jest nerwowy, a co za tym idzie niecierpliwy w wymianach&quot;
Mea Culpa, może faktycznie źle się wyraziłem.Z tą niecierpliwością w wymianach nieco się zgalopowałem, a być może dlatego, że gdy go widziałem to popełniał sporo głupich, niewymuszonych błędów, przez co użyłem skrótu myślowego w swoim &quot;kajeciku&quot;. Być może widziałeś go częściej. &quot;Sabry nie jest miejscowym graczem. Pochodzi z Egiptu, natomiast turniej rozgrywany jest w Katarze.&quot;
Po raz kolejny - moja wina, znów użyłem skrótu myślowego. Mówiąc miejscowy, miałem na myśli wywodzący się z podobnej kultury. ect. Z resztą nie ma sensu tego tłumaczyć, każdy, kto jest zainteresowany, może łatwo sprawdzić skąd dany zawodnik jest, co nie zmienia faktu, że przyznaje się do winy. Przepraszam, następnym razem owe skróty miejsca mieć nie będą.
Teraz pozwól, że ja Cię złapię za słówko ;)
&quot;- brak uderzeń kończących u zawodnika z Egiptu (co spowoduje wcześniej czy później stratę przez niego punktu),&quot;
Co to za argument? W tenisowym światku jest wielu zawodników, którzy nie mają kończącego uderzenia, a mimo to zdarza im się wygrywać punkty, ba zdarza im się nawet wygrać mecz ????

hellraiser 636

hellraiser

Forum VIP
Devvarman - Goffin @ 1.47 5/10 ⛔ 26 46
Chyba najlepsza okazja dla Somdeva by już na początku sezonu żeby zbliżyć się do TOP100.
Devvarman dosyć dobry hinduski wyczekiwacz potrafi spokojnie przebijać, wyczekiwać rywala dodając do tego że serwis jak i fh ma bardzo mocne, używa też solidnie 2bh stara się też trzymać się końcowej linii.
Goffin mówi że jego ulubiona nawierzchnia to hc jednak jak chyba rok lub dwa lata temu pokazywał się na tych nawierzchniach brałem przeciwnika w ciemno co skutkowało lecz jednak filigranowy Belg robi postępy ale nie ma jakiejś mocnej broni na tą nawierzchnię i przy takim rywalu może ugrać trochę gemów lecz nie sądzę by Somdev przegrał tej pojedynek.
Dr Ivo &amp; Chiudinelli @ 2.01 5/10 ✅ 76(5) 76(7), 36 76(3) 63
Jak wspominałem pewnymi motywami to AO ale powinny być też inne już raczej wiadome przeze mnie czyli np. powrót Karlovićia
Kolejne przytoczenie szczerze liczyłem na dosyć niski kurs na Karlovićia lecz jednak do pobrania ale buki chyba jednak przesadziły z kursami przy jego powrocie ze słabym Rosolem.
Ivo nie trzeba przedstawiać to jest firma sama w sobie na pewnym poziomie nawet po kontuzji nie sądzę by tutaj Rosol miał dużo do powiedzenia.
Rosol dla mnie typowy jednak rzemieślnik w negatywnym znaczeniu tego słowa, oczywiście poprawił się w grze ale jednak buki zawsze go jakoś przeceniają z Robredo na USO też jakoś kurs był lekko zawyżony na Hiszpana, a odprawił Czecha z kwitkiem sądzę że i tutaj Ivo w swoim stylu czyli po dwóch TB ogra Lukasa.
Chiudinelliego eksploatuję już trzeci dzień pod rząd jako typ ale jednak widać chłop podszedł porządnie do kwalifikacji jak i w MD trafił na Rede El Amraniego który ma dryg lecz jednak brakuję mu czegoś żeby bić się chociaż na poziomie w challengerach więc gdzie mu tutaj do głównego cyklu.
Marokańczyk z predyspozycjami na hc lecz tak samo jak Semjan więcej gra na mączce. Serwis mocny jak pomyśli to nawet zagra jakiegoś fajnego wyważonego skróta jak i jego fh jest też dobry ale jednak czegoś mu brakuję może pewności nie wiem ale ze Szwajcarem nie widzę go by utrzymał serwis przez całe spotkanie.
Bracciali/Seppi - GT/RRH @ 1.50 3/10 ✅ 62 63
Daniele podczas finału Ligi Włoskiej powiedział że będzie bardziej skupiał się na deblu co już wcześniej było widać podczas sezonu.
Tutaj w parze z Seppim może coś wypali i przejdą jedną rundę w dodatku po katastroficznych spotkaniach GT i RRH w singlu nie sądzę by mieli jakieś plany co do debla na tym turnieju.

A 132

acemilan

Użytkownik
Teraz pozwól, że ja Cię złapię za słówko ;)
&quot;- brak uderzeń kończących u zawodnika z Egiptu (co spowoduje wcześniej czy później stratę przez niego punktu),&quot;
Co to za argument? W tenisowym światku jest wielu zawodników, którzy nie mają kończącego uderzenia, a mimo to zdarza im się wygrywać punkty, ba zdarza im się nawet wygrać mecz ????
Już Ci wyjaśniam:
Gdy zawodnik nie ma żadnych argumentów ofensywnych (topspinowe rotacje bite przez Sabrego pozostawiają wiele do życzenia) to raczej nie wróży to mu nic dobrego na twardych kortach. Jeszcze jakoś to wygląda, gdy ma się jakąś umiejętność kontry. Co innego na ziemi. Gdy do tego dodasz bardzo słabą głębie uderzeń tego zawodnika (na cegle jeszcze dzięki topspinowi &quot;jakoś&quot; to wygląda) to wychodzi Ci obraz na hardzie=rozpacz. Piłki bite na pół kortu to u Sabrego norma.
Jeszcze o ustawieniu- gość operuje 2-3m za końcową linią, w kort wchodzi bardzo rzadko (nawet przy returnach)- kolejny argument ograniczający jego grę na hardach.
Dodam, jeszcze, że gość przechodząc do ataku (gdy czasem próbuje) bardzo źle wybiera momenty tych ataków, a także często szwankuje timing (na podstawie kilku meczy z różnego okresu i to wszystkich granych na ziemi). Zwłaszcza jest to widoczne przy uderzeniach z bh, gdy bardzo często uderza piłkę albo za wcześnie albo za późno. Jak ważne jest uderzenie piłki w odpowiednim momencie na hardzie pokazał wszystkim wczorajszy mecz Gimeno.
O drugim serwisie Sabrego nie wspomnę, bo nie chcę się już nad jego wadami pastwić. Pierwszy rotacyjny (niezbyt silny i sprawiający problemy).
Jego jedynym atutem jako tenisisty jest &quot;względna&quot; regularność (oczywiście na poziomie jemu podobnych grajków).
Jego bilans i sposób doboru turniejów nie jest dziełem przypadku- nie ma praktycznie żadnych przesłanek do gry na szybszych nawierzchniach.
Tym samym otrzymaliście właściwie w pełni scharakteryzowanego gracza (co prawda niezbyt dobrego, ale właśnie na takich można najłatwiej zarobić)- warto i takich obserwować. Może @Włodar coś go tylko uzupełni, bo go w Bytomiu widział z tego co pamiętam...

januask 48

januask

Użytkownik
Devvarman - Goffin @ 1.47 5/10
Chyba najlepsza okazja dla Somdeva by już na początku sezonu żeby zbliżyć się do TOP100.
...
Dr Ivo &amp; Chiudinelli @ 2.01 5/10

Kolejne przytoczenie szczerze liczyłem na dosyć niski kurs na Karlovićia lecz jednak do pobrania ale buki chyba jednak przesadziły z kursami przy jego powrocie ze słabym Rosolem.
...
Który to już początek sezonu gdy większość liczy na dobry początek Dev Varmana...to zdecydowanie jeden z tych przeciętniaków, który ma krótkie momenty solidnej gry(na które się łapiemy), ale w ogólnym rozrachunku i tak pewnego poziomu nigdy nie przeskoczy. Ja osobiście już nie zaryzykuje po raz kolejny...nawet z Goffinem.
Wczoraj przez przypadek obejrzałem wiadomości sportowe na HRT. Był wywiad z Dr. Ivo. Ogólnie rzecz biorąc wypowiadał się w tonie: &quot;lekki ból czasami jeszcze się pojawia, ale jestem już na tyle gotowy, że spróbuję swoich sił w spotkaniu o stawkę. Poza tym Katar i Doha to bardzo fajne miejsce o tej porze roku.&quot; Interpretacje pozostawiam każdemu z osobna.

gju 134

gju

Użytkownik
Kavcic - Chardy 2 (1.35)

Kavcic to przyzwoity tenisista, ale za hardem nie przepada ewidentnie. Już na początku słoweniec trafia na bardzo utalentowanego francuza, którry z takimi tenisistami jak Blaz będzie się rozprawiał bez większych problemów gdy nawierzchnia przeszkadzać będzie tlyko jednemu z graczy.

zico1910 0

zico1910

Użytkownik
Lacko-Riba [email protected]
Goffin - Dev Varman [email protected]

Lacko gra z zawodnkiem,który potrafi pogrywać tylko na clayu,na hardzie bilans tragiczny.Hindus to zawodnik przeciętny,ale gra z zawodnikiem z trzeciej setki u siebie w kraju.Jak ma zdobywać punkty,aby awansować do setki to gdzie jak nie tu?

K 35

krasny2

Użytkownik
Rafael Nadal - Karol Beck
powyżej 16,5 gemów
kurs 2,50

Czy stać Becka na ugranie 5 gemów z Nadalem ? Ależ oczywiście. Nadal w krótkich czasie zagrał kilka meczy pokazowych (między innymi na wodzie z Federerem), w Szwajcarii, Hiszpanii, a później w Azji. Czy wytrzyma kondycyjnie pewnie tak jednak to nie będzie łatwy mecz dla niego. Hiszpan często w ostatnim czasię męczy się we wstępnych fazach turnieju. Milos (200 miejsce) ugrał z nim 8 gemów, Tursonow (430) 5 gemów. Beck dobrze radzi sobie na twardej nawierzchni trochę się obawiam że po kontuzji (koniec listopada) będzie jakiś ślad ale over gemowy jest tak niski, że Słowak powinien dać rade.

lukaszx 43

lukaszx

Użytkownik
Berankis Ricardas - Mayer Florian
AKO. 1.75 ✅
40j.​

W poprzedniej rundzie grałem na Berankisa, teraz przeciwko niemu. Czemu tak? Myślę, że doświadczenie tym razem weźmie górę. 2008 roku Mayer miał stracony przez kontuzje. W 2009 zaczął odrabiać stracone miejsca w rankingu głównie w challengerach. W 2010 ciągle piął się w górę rankingu. Zaliczył m.in. 3 rundę AO i Wimbledonu, parę finałów challengerów i w końcówce sezonu po świetnej grze finał w Sztokholmie i powrócił na 37 miejsce w rankingu. Jest to niesamowicie konsekwentny gracz. Dysponuje dobrym serwisem, mądra, regularna gra w linii końcowej, ale jak potrzeba potrafi też przyspieszyć. W 1 rundzie w meczu z Tomciem oddał tylko 3 piłki przy swoim serwisie na 35. Uważam, że Litwina nie stać jeszcze na walkę z takim solidnym rywalem jak Mayer.

Lopez Feliciano - Anderson Kevin
AKO. 1.67 ✅
40j.​

No to ponownie gram na Andersena. Na hardzie czuje się on jak ryba w wodzie. Świetny serwis i forhend to jego największe bronie. W 1 rundzie zaserwował 18 asów i przegrał tylko 4 piłki przy swoim serwisie. Lopez będzie próbował zdziałać coś slajsami i volleyem, ale to nie wystarczy na Kevin i to gracza z RPA zobaczymy w następnej rundzie.

Fish Mardy - Stepanek Radek
AKO. 1.70 ⛔
40j.​

H2H 3:0 na korzyść Czecha, no, ale każda passa kiedyś musi zostać przerwana i myślę, że to stanie się dzisiaj. Dwaj doświadczeni zawodnicy, dysponującym b.dobrym serwisem i wolejem. Jednak ostatnimi czasy w dużo lepszej dyspozycji znajduje się Amerykanin. Gra Stepanka zrobiła się jakaś strasznie pokraczna. Wygląda to okropnie, a i efekty są słabe. Winnersy z końca kortu to u niego rzadkość. W wymianach zza końcowej linii widzę dużą przewagę Fisha. Mardy ma szerszy repertuar zagrań, jest w lepszej formie i to on powinien wygrać.

fuego 29

fuego

Użytkownik
N. Davydenko - J. Nieminen 1 1.282 Pinnacle

Rosjanin w pierwszym swoim spotkaniu pokazał, że po kontuzji nadgarstka ani śladu, a chęci do dalszego kontynuowania kariery nie brakuje. Widać, że Rosjanin po prostu wraca na właściwe tory. Jak wszyscy wiemy, Kolia to zawodnik najwyższej klasy. Rok temu tu triumfował. W związku z tym ma masę punktów do obronienia, więc motywacji zabraknąć nie powinno. Nie ma sensu pisać nic więcej, gdyż sami bukmacherzy najlepiej przedstawili kto w tym meczu jest faworytem. Jak dla mnie inny wynik nie wchodzi w rachubę ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom