Powrót! ale czy okaże skuteczny to zobaczymy ?! Znalazłem trochę czasu wiec daje moje typy/sugestie które gram na dziś.
Oto moje 3 typy na dziś :
Ferrer - Troicki 1,72 bet365
brawo Ferrer walczaku !
Mecz pomiędzy regularnym,walczącym Hiszpanem , a z Serbem który posiada przebłyski dobrej gry w tym turnieju ale rownież gorącą głowe.
W takim zestawieniu ide w strone tego pierwszego tego bardziej regularnego.Dla Ferrera jak wiadomo jest to jeden z gorszych sezonów w przeciągu ostatnich lat lecz czym blizej koncówki sezonu to David nabiera coraz lepszej formy i jego gra wyglada coraz lepiej.A jak wiemy niedługo jego ulubiony turniej w Paryżu wiec forme napewno bd szykował włąsnie na niego.Jak narazie idzie w turnieju mu dosyć szybko , 1R krecz Edmunda (choc odrazu Hiszpan w tym meczu chciał przejmować inicjatywe) potem 2r. 2-0 z Sousa , za duzo nie pograł wiec głodny gry napewno jest, na dodatek dochodzi fakt iż rok temu ten truniej wygrał wiec na obrone ma napewno chrapke.O jego przeciwniku Victorze nie mozemy powiedzieć złego słowa bo jak narazie wygrał 2 mecze jako dog , lecz jego wygrane to głownie zasługa słabej gry Thiema oraz troche szczescia w meczu z Andersonem.Według mojej opini dzisiejszy mecz skonczy sie szybkim 2-0 dla Hiszpana , bd wygladał tak iż Ferrer bedzie biegał, przebijał walczył a Serb bd sie grzał popełniał błedy. Mam zasade nie gram na takich zawodników jak Troicki dla mnie to drugi Foginni. Wiec dziś moje pieniądze idą w stronę walczaka z Hiszpani.
G.Muller -
F.Delbonis + 3,5 1,72 bet365
Mój drugi typ to handicap gemowy na Delbonisa.Dla niektórych pewnie ten typ jest abstrakcyjny,wszyscy zapewnie mają zdanie ze wszystkie argumenty są po stronie Mullera że serwis nawierzchnia lepsze obycie na kortach twardych,ze ma styl idelany na hale, ale dla mnie właśnie jest to wisienka na torcie. Argentyńczyk wkońcu się przełamał wygrał po 5 przegranych z rzedu na kortach twardych , wygrał i to juz 2 mecze i znalazł się w 3 rundzie
ATP 500. Kto by pomysłał ? A przed nim szansa na półfinał. Delbonis jak można spojrzeć wszystkie poprzednie mecze przegrał po walce dlaczego nie miał by zrobić tego i dziś ? Wierze w niego , jego gra nie wygląda aż tak zle w hali. Serwis posiada przyzwoity pare asów na mecz zazwyczaj notuje. Forhend bardzo silny , backhend nie najgorszy. W wymianach bd miał przewagę nad Gillem.Wiadomo Luksemburczyka cieżko złamać ale i też on jakimś specem do przełamywania rywali nie jest.Jeśli nawet Delbonis tego meczu nie wygra to jestem prawie pewnien ze nie przegra tego gładko upatruje tu jakiego TB, jednego może dwa , wynik 7-6 6-4 mi wystarczy by rozliczyć mecz na plus.
Wiec co tu wiecej pisać Frederico bedzie walczyć i stać go nawet na wygraną.
Ostatni typ to ako paru meczy i krótka analiza.
Cilic - Granollers
Wawrnika - Zverev
Tsonga - Ramos
Bryan/Bryan - Cuevas/Troicki
ako : 2,34 bet365
Po którku Cilic wziąż jeszcze jakies szanse na Lodnyn posiada wiec ambicje ma powinien ogarnać szybko marnego Marcela.
Stan u siebie , publiczność bedzie za nim , jak narazie się męczy , lecz tak naprawde jakby mu się niechciało to juz by odpuścił lecz widać ze walczy do końca, umiejętności posiada o wiele więszke wiec jak nie da ciała powinien ogarnąć mecz mimo dosyć odbrej formy Zvereva.
Tsonga rownież wiekszy wachlarz niż Ramos , Hiszpana powinno juz tu nie być jakby nie lenistwo Foga i juz starość Melzera. Hala nie dla Ramosa silnie grający Francuz pownien zjeść Alberta w 2 setach.
Ostatnie spotkanie stare Klony kontra sklejka Cuevasa który cos tam pogrywa w deblu i Serba przeciwko któremu juz gram w singlu i tu tez typ przeciwko niemu , przegra z Ferrerem bedzie zdenerwowany wyjdzie na debel szybko w jape i do domu , takie mam przeczuie oby się sprawdziło. I trzeba tez nie zapomnieć z kim ta sklejka gra z jedną z najlepszych par w Tenisie którzy umiejetności jeszcze posiadają.