>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ATP Tour - Barcelona & Bukareszt, 22-28.04.2013

Status
Zamknięty.
ziarnoo 2,8K

ziarnoo

Użytkownik
Ungur - Goffin 1 @ 2.88 MarathonBet

Turnieje na nawierzchniach ziemnych to dla Ungura najlepszy etap sezonu. Rumun to typowy clayowiec, dlatego bez wahania korzystam z pięknego kursu wystawionego przez firmę MarathonBet. Jego wyniki w tym roku póki co nie zachwycają, jednak wielkiej tragedii nie ma. Zawody odbywają się w jego ojczyźnie, więc publiczność będzie po jego stronie, co na pewno mu pomoże. Dziś powinien wygrać z Goffinem, który też gra bez rewelacji, jednak korty ziemne to nie jego brożka. Dla mniej odważnych proponuję handicap +1.5 sets @ 1.68 Pinnacle.

robel 153

robel

Użytkownik
Ungur - Goffin 1 @ 2.88 MarathonBet
Turnieje na nawierzchniach ziemnych to dla Ungura najlepszy etap sezonu. Rumun to typowy clayowiec, dlatego bez wahania korzystam z pięknego kursu wystawionego przez firmę MarathonBet. Jego wyniki w tym roku póki co nie zachwycają, jednak wielkiej tragedii nie ma. Zawody odbywają się w jego ojczyźnie, więc publiczność będzie po jego stronie, co na pewno mu pomoże. Dziś powinien wygrać z Goffinem, który też gra bez rewelacji, jednak korty ziemne to nie jego brożka. Dla mniej odważnych proponuję handicap +1.5 sets @ 1.68 Pinnacle.
Jeżeli uważasz że tragedii nie ma przy wygraniu 4 z 8 spotkań w tym pokonaniu:
Laaksonen 258 ATP
Stepe 175 ATP
Kromann (najwyżej był na 855) - obecnie nie sklasyfikowany - Rumun miał z nim ogromne problemy.
Pedersen (najwyzej na 344) -obecnie nie sklasyfikowany - Rumun pokonał go w 5 setach

korty ziemne to nie brożka Goffina - śmiechu warte - Belg to all-court palyer

midq 677

midq

Użytkownik
Davydenko -6 @ 1,82
_________
Kuznetsov A. (Rus) - Kohlschreiber P. (Ger)
Mój drugi typ w tym turnieju odnosi się do meczu Kuznetsova z Kohlschreiberem. Niemiec wraca po kontuzji, zagrał już całkiem dobrze w Monte Carlo. Philipp jest o poziom wyżej od młodego rosjanina, który mimo, że dobrze gra na mączce to jednak są to poziomy challengerów. Widzę tu spokojne zwycięstwo Niemca, a pinnacle troche zaspał z kursami, u innych buków po 1,45.

Kohlschreiber @ 1,60 pinnacle
✅

Otrzymane punkty reputacji: +5
R 1,6K

radomiak1910

Użytkownik
Tenis, ATP Bukareszt, 12:30, 23.04
Lukas Rosol - G. Muller
typ: 2-0 ✅ 7:6 6:2, pełna kontrola nawet w I secie
2,2
WilliamHill
Analiza
Jutro kolejne spotkania pierwszej rundy turnieju ATP W Bukareszcie, w jednym z nim, Czech, Lukas Rosol spotka sie z Lukemburczykiem, G. Mullerem. Faworytem bukmacherow jest reprezentant naszych poludniowych sasiadow, mysle ze powinien on wygrac w sposob zdecydowany, a juz pisze dlaczego. Dla obu panow cegla nie nalezy do najbardziej ulubionych nawierzchni. Szczegolnie zle czuje sie tu jednak Muller. Unika ona jak ognia jakiejkolwiek gry na kortach ziemnych, gra tu tylko kiedy musi. W ogole od prawie miesiaca nie bral udzialu w zadnym turnieju, mogl wypasc z rytmu meczowego. Co wiecej nie gral w tym sezonie wcale na korcie ziemnym. W tym jednak aspekcie Czech mu dorownuje, Rosol rowniez nie ma na koncie zadnego spotkania na clayu. Jednak wystepuje on na tej nawierzchni czesciej i z o wiele wiekszym skutkiem. I tak na przyklad zaliczyl cwiercfinal w Kitzbuhel, polfinal w Bordeaux czy druga runde Rolland Garros, to wyniki z ubieglego sezonu. Nie sa one oczywiscie porywajace, ale przy dorobku Mullera robia wrazenie. Styl gry reprezentanta Luksemburgu wybitnie nie pasuje do gry na korcie ziemnym i wcale nie powinno nikogo dziwic, ze nie osiaga on tutaj jakichkolwiek wartych odnotowania rezultatow. Wszystko wiec wskazuje na pewne zwyciestwo Czecha w jutrzejszym spotkaniu.

Otrzymane punkty reputacji: +6
N 0

neldor

Użytkownik
Tenis,ATP Bukareszt, o16.00,23.04.13
Baschinger M.- HanescubV.
typ:1
kurs:2.93 pinnacle.
ANALIZA: Baschinger przed Monaco rozegral bardzo zaciete spotkanie z Gregiem Zemlja (7:6,5:7,7:6), na Monte Carlo ograł w kwal. Łukasza Kubota 6:1,6:1 i przegrał własnie z Hanescu w dosc załosny sposob. Mecz byl bardzo wyrownany(obaj po ok 120 pkt w meczu,pierwsze ppodanie takie same niemal )ale Niemiec nie potrafił wykorzystac ani jednego break pointa(0/7) przy czym Victor niczym profesor 2/3. Tak przegrywa sie w kiepskim stylu i mysle ze wnioski Matthias wyciagnie . Do tego dochodzi kolejny plus: rok temu w Bukareszcie eliminował Volandriego,Brandsa , Troickiego przegrywajac dopiero w połfinale z Simonem (zwyciezca ) . Hanescu zas w 1 rundzie odpadł z Dudi Sela w2setach.(chyba). Bachinger w tym roku takze musiał walczyc w kwal. ,co moze miec tylko pozytywny oddzwiek bo Niemiec po 3 zwyciestwach jest w rytmie meczowym z podreperowanym ego.Hanescu gra słabo wiec jest tu wieksza szansa dla Niemca na ogranie Victora i byc moze powtorzenie sukcesu z tamtego roku.

kokocz 292

kokocz

Użytkownik
Dyscyplina: ATP Bucharest
Mecz: Muller G. - Rosol L.
Data: 23.04.2013 12:20
Typ: 1
Kurs: 3.13
Bukmacher: Pinnacle
Analiza: Mecz pierwszej rundy turnieju w Bukareszcie na nawierzchnii ziemnej. Dla obydwu panów będzie to debiut na tej nawierzchnii w tym roku, więc nie wiadomo czego tak dokładnie możemy się spodziewać po grze obydwu z nich. Bukmacherzy w roli faworyta stawiają Lukasa Rosola pochodzącego z Czech. Zawodnik obecnie 48 w rankingu. Ostatnio zdobył 2 punkty dla swojej reprezentacji. Wygrał 4:6, 6:4, 6:2, 7:6 (6) z Golubevem i 7:6 (5), 6:7 (2), 7:6 (5), 6:2 z Korolevem. Wcześniej doszedł do półfinału w Le Gosier wygrywając 5:7, 6:1, 6:0 z Borvanovem, 6:3, 1:1 i krecz Copila, 7:5, 2:6, 6:4 z Selą i przegrał 6:2, 4:6, 5:7 z Stakhowskim. Wcześniej w Miami pokonał właśnie Mullera 7:5, 6:4, jednak ten mecz mógł potoczyć się znacznie inaczej, gdyż Czech obronił wszystkie 7 break pointów, a Muller 3/5. Statystyki nieco na korzyść Czecha, który w kolejnym meczu przegrał z Djokoviciem 1:6, 0:6. Wcześniej w marcu przegrywał z Kudlą i Hewittem. 68 w rankingu Muller to zawodnik, którego lubię oglądać i widziałem go w starciu z Sugitą, gdzie dominował od początku do końca wygrywając 6:3, 6:2. Wcześniej pokonał Cedrika-Marcela Stebe 7:5, 7:5, a w kolejnym meczu przegrał 6:7, 3:6 z Stakhowskim. Przeciwko Węgrom zdobył 2 punkty, pokonując 3:0 Fucsovicsa i 3:2 Balazsa. Wcześniej jeszcze kończył 4 kolejne turnieje w pierwszych rundach, lecz nie bez walki. W Marsyli jeszcze w lutym wygrał z Gasquetem i Granollersem, aby minimalnie przegrać z Tursunovem (mimo, że zdobył o 14 punktów więcej). Podsumowując, będzie to z pewnością zacięty pojedynek, więc nie stawiam na wynik setowy, lecz na cały mecz. Obydwaj zawodnicy debiutują sezon na ziemii, lecz po takim kursie stawiam zdecydowanie na Mullera, który według mnie jest lepszym i bardziej doświadczonym zawodnikiem i powinnien udowodnić to na korcie.

toolmajster 1,2K

toolmajster

Użytkownik
Turniej: ATP Bukareszt
Spotkanie: Kamke T. - Mathieu PH.
Typ: Kamke ✅✅✅ 6:1,6:3
Kurs: 2,04
Stawka: 4/10
Analiza:

H2H 2:0 dla Kamke + lepsza forma w chwili bieżącej. Kamke ostatnio grał kilka spotkań na ziemi, w ostatnich tygodniach pokonywał m.in Melzer, Del Potro czy Kavcica. Przegrał kwale w Monte Carlo z Hutą Galungiem, ale wydaje mi się,że jest lepiej przygotowany do gry na mączce niż Francuz, który póki co, zagrał tylko 1 mecz na tej nawierzchni (porażka z Volandrim w Maroku), a poza tym przegrał 5 ostatnich meczów z rzędu.

Otrzymane punkty reputacji: +15
G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Dyscyplina: ATP Bucharest
Mecz: Muller G. - Rosol L.
Data: 23.04.2013 12:20
Kurs: 3.13
Analiza: Mecz pierwszej rundy turnieju w Bukareszcie na nawierzchnii ziemnej. Dla obydwu panów będzie to debiut na tej nawierzchnii w tym roku, więc nie wiadomo czego tak dokładnie możemy się spodziewać po grze obydwu z nich. Bukmacherzy w roli faworyta stawiają Lukasa Rosola pochodzącego z Czech. Zawodnik obecnie 48 w rankingu. Ostatnio zdobył 2 punkty dla swojej reprezentacji. Wygrał 4:6, 6:4, 6:2, 7:6 (6) z Golubevem i 7:6 (5), 6:7 (2), 7:6 (5), 6:2 z Korolevem. Wcześniej doszedł do półfinału w Le Gosier wygrywając 5:7, 6:1, 6:0 z Borvanovem, 6:3, 1:1 i krecz Copila, 7:5, 2:6, 6:4 z Selą i przegrał 6:2, 4:6, 5:7 z Stakhowskim. Wcześniej w Miami pokonał właśnie Mullera 7:5, 6:4, jednak ten mecz mógł potoczyć się znacznie inaczej, gdyż Czech obronił wszystkie 7 break pointów, a Muller 3/5. Statystyki nieco na korzyść Czecha, który w kolejnym meczu przegrał z Djokoviciem 1:6, 0:6. Wcześniej w marcu przegrywał z Kudlą i Hewittem. 68 w rankingu Muller to zawodnik, którego lubię oglądać i widziałem go w starciu z Sugitą, gdzie dominował od początku do końca wygrywając 6:3, 6:2. Wcześniej pokonał Cedrika-Marcela Stebe 7:5, 7:5, a w kolejnym meczu przegrał 6:7, 3:6 z Stakhowskim. Przeciwko Węgrom zdobył 2 punkty, pokonując 3:0 Fucsovicsa i 3:2 Balazsa. Wcześniej jeszcze kończył 4 kolejne turnieje w pierwszych rundach, lecz nie bez walki. W Marsyli jeszcze w lutym wygrał z Gasquetem i Granollersem, aby minimalnie przegrać z Tursunovem (mimo, że zdobył o 14 punktów więcej). Podsumowując, będzie to z pewnością zacięty pojedynek, więc nie stawiam na wynik setowy, lecz na cały mecz. Obydwaj zawodnicy debiutują sezon na ziemii, lecz po takim kursie stawiam zdecydowanie na Mullera, który według mnie jest lepszym i bardziej doświadczonym zawodnikiem i powinnien udowodnić to na korcie.
Większych bredni chyba w życiu nie czytałem? &quot;Dla obydwu panów będzie to debiut na tej nawierzchnii w tym roku, więc nie wiadomo czego tak dokładnie możemy się spodziewać po grze obydwu z nich.&quot; PO pierwsze kolego Lukas Rosol grał już w tym roku na mączce w Pucharze Davisa,po drugie Muller to paralityk na mączce,gra tylko na halach i hard kortach dobrze, gdzie może wykorzystać swój dobry serwis,nawierzchnia w Rumunii bardzo wolna co jest plusem dla Czecha,wg mnie jest Zdecydowanie lepszy na tej nawierzchni niz Muller i powinien spokojnie go cyknąć. Jedyne czego można się obawiać to psychika Łukasza,jeśli mu nie idzie to oddaje punkty za darmo i przegrywa mecze.

abraxas 3,2K

abraxas

Forum VIP
ATP Bukareszt
Jarkko Nieminen - Evgeny Donskoy @4,1⛔ Unibet 2:1 Było blisko :/
Żal nie spróbować. Fin jest po bardzo udanym turnieju w Monte Carlo gdzie pokonał Raonica czy del Potro. Uległ Nowakowi (nie wystarczyło już sil po ciężkim meczu z Argentyńczykiem) ale i tak na jego konto wpłynęła 5-cyfrowa kwota za udział w ćwierćfinale. Fin zdecydował się wystartować w turnieju w Bukareszcie gdzie w pierwszej rundzie spotyka się z Rosjaninem. Donskoya oglądałem w USA w meczu z Murrayem i wywarł na mnie bardzo pozytywne wrażenie. Biorąc pod uwagę zmęczenie Nieminena po Monte Carlo nie sądzę aby miał motywację do walczenia w tym turnieju szczególnie że już w następnej rundzie zawodnik z tej pary trafi na Simona, który broni finału sprzed roku.

Otrzymane punkty reputacji: +1
qbali 3,5K

qbali

Forum VIP
ATP Bukareszt
Jarkko Nieminen - Evgeny Donskoy @4,1 Unibet
Żal nie spróbować. Fin jest po bardzo udanym turnieju w Monte Carlo gdzie pokonał Raonica czy del Potro. Uległ Nowakowi (nie wystarczyło już sil po ciężkim meczu z Argentyńczykiem) ale i tak na jego konto wpłynęła 5-cyfrowa kwota za udział w ćwierćfinale. Fin zdecydował się wystartować w turnieju w Bukareszcie gdzie w pierwszej rundzie spotyka się z Rosjaninem. Donskoya oglądałem w USA w meczu z Murrayem i wywarł na mnie bardzo pozytywne wrażenie. Biorąc pod uwagę zmęczenie Nieminena po Monte Carlo nie sądzę aby miał motywację do walczenia w tym turnieju szczególnie że już w następnej rundzie zawodnik z tej pary trafi na Simona, który broni finału sprzed roku.
Wg mnie też dobry strzał ale ja wybieram wariant bezpieczniejszy (na seta na Donskoya), też po super kursie, ze względu na to, że w zasadzie Nieminen nie ma co się bać SIMONA w kolejnej rundzie ???? i wcale się nie zdziwię jak Fin zajdzie ponownie bardzo daleko i w tym turnieju...
Kapitalny turniej w Monte Carlo Jarkko, forma jest, ale też na pewno jest i zmęczenie po tamtym turnieju. Widziałem jak wyglądał Fin z DelPotro i Djokovicem - nie wyglądało to najlepiej z puntku widzenia przygotowania fizycznego, zwłaszcza w końcówkach meczy. Fin już ma swoje lata i regeneracja już nie przebiega tak szybko ...
A Donskoy jest bardzo nierówny, owszem potrafił powalczyć z Andym, ale z drugiej strony potrafił przegrać w DavicCup z grajkiem Evansem, a wcześniej też porażka w Miami z Devvarmanem... Evgeny mam wrażenie, że spręża się dodatkowo jak jest na straconej pozycji w meczu, jak jest spisany z góry na przegraną. W AO np walczył jak równy z równym z Nishikorim, w Memphis walka z Haasem - ale jednak przegrywał. Tutaj może być podobnie - może powalczyć ale niekoniecznie wygrać, więc ja wybieram TYP na SETA:

KUPON #2013_KWIECIEŃ_151 ✅✅✅
???? J. Nieminen (-1.5 Sets) vs E. Donskoy (+1.5 Sets) dla Mecz. WYNIK 16 w pierwszym secie :cool:
KURS:
2.430
Stawka: 70 | Zysk: 100.10 PLN

PinnacleSports

Otrzymane punkty reputacji: +4
seboafc 576

seboafc

Użytkownik
Stahovsky - Pospisil 1.5 bet 365 ✅✅✅✅✅ bez problemu ????
Oglądałem wczoraj Stacha w meczu z Rumunem Copilem. Stachu zagrał bardzo pewnie, dobry pierwszy serwis, mocny, dobra gra z głębi kortu. Przed meczem spodziewałem się zwycięstwa Copika, ale Ukrainiec naprawdę mnie zaskoczył. Co do Pospisila widać progres w jego grze w ostatnim czasie, ale pokonanie ostatnio żałosnego Darcisa to wcale nie jest wielkie osiągnięcie. Ranking nie gra, ale ponad 300 miejsce Pospisila dużo nam mówi, porażki w chalangerach w pierwszych rundach i niezłe wyniki w futuresach, ale to jest turniej Atp, a Stach chce utrzymać się w pierwszej setce, więc musi wygrywać takie mecze, i uważam że powinien dziś wygrać z Pospisilem, dla którego awans do głównego turnieju to już duże osiągnięcie.

Davydenko- Berdych 1.33 bet 365 ✅✅✅:zoltakartka: oj męczył się już myślałem że przegra, a postawiłem tem ecze za bardzo grubą kasę

Byrdych nie po to zapisywał się do tego turnieju, żeby teraz odpadać w drugiej rundzie. Ostatnio porażka z Fogninim, ale uważam że to był wypadek przy pracy. Miałem odpuścić ten mecz, ale jak zobaczyłem iż wczoraj młody Hiszpan połamał 3 razy Davydenke na 7 okazji to postanowiłem zagrać. Rusek to solidny zawodnik, ale nie będzie już lepszy. Berdych po ostatniej wtopie będzie chciał się pokazać z dobrej strony, jeżeli nie będzie popełniał głupich błędów to ogra Rosjanina.

Volandri- Monfils 1.4 bet 365✅✅✅ Gael jeszcze nie w optymalnej formie, ale fajnie zagrał dziś

Włoch przegrał wczoraj w dziwnych okolicznościach z Cipollą, skreczował. Może wiedział że ma pewny awans i dał awansować rodakowi? Do tego z turnieju wycofał się Fognini, a więc czyżbyśmy mieli włoski przekręt? :p . No nic, oglądałem Gaela z Montanesem, przegrał ale zagrał nieźle, grał odważnie i żeby nie głupie błędy przy swoim podaniu w 5 gemie to by wygrał bo był blisko wcześniej przełamania Montanesa. Mam nadzieję że Monfils powtórzy wynik z 2007 roku, też z Bukaresztu i pokona Włocha.

Kuznetsov- Kohlshreiber 1.44 bet 365✅✅✅:zoltakartka: i po co te męczarnie? miał dwie piłki meczowe to zachciało się przegrać trzy piły z rzedu

Mecz był już
opisywany i zgadzam się z typem na Kolbę. Kolba niezły turniej w Monte Carlo, a Rusek przegrywa w drugich rundach w Chalangerach, więc nie powinień mieć z nim problemu Niemiec. Nie powinien , ale jak będzie? Zobaczymy.

Otrzymane punkty reputacji: +9
artorrotorro 1,1K

artorrotorro

Użytkownik
Turniej: ATP Barcelona
Spotkanie: Edouard Roger-Vasselin - Jan Hajek ✅✅ 6:2 6:7 (1-7) 6:2
Kurs: 1.80
Bukmacher: bet-at-home

Spotkanie rówieśników, 74 w rankingu Rogera-Vasselina z Janem Hajkiem, 95 rakietą rankingu ATP.
Francuz w tym roku zagrał 6 meczy na mączce. W Casablance pokonał 2:1 Montanesa oraz przegrał 1:2 z Garcia-Lopezem. Później w Monte Carlo pokonał Japończyka Ito, Ukraińca Stakhovskiego oraz Holendra Haase. Wszystkich wynikiem 2:0. Pogromcę znalazł dopiero w osobie Andy Murray&#39;a.
Czech zagrał tych meczy mniej, tylko 4. W Rzymie pokonał kazacha Kukushkina 2:1 by później, jako lekki faworyt przegrać 1:2 z Austriakiem Fischerem. Następnie już turniej w Barcelonie, 2:0 z miejscowym Ribą-Madrid i po raz kolejny tego samego Kazacha, również 2:1.
Roger-Vasselin od turnieju w Monte Carlo nie grał, bo nie musiał przechodzić kwalifikacji do turnieju głównego tak jak Hajek. 5 dni przerwy, wyższe miejsce w rankingu, lepsza forma i lepsi zawodnicy &quot;na rozkładzie&quot; zachęcają żeby zagrać w tym meczu na zwycięstwo Francuza.
H2H 1:0 na korzyść Czecha: Gstaad 2012 po kreczu w 1 secie.

Jeśli pomogłem, kliknij dzięki!

Otrzymane punkty reputacji: +19
qbali 3,5K

qbali

Forum VIP
KUPON #2013_KWIECIEŃ_149 ✅
???? A. Falla vs B. Kavcic dla Mecz. WYNIK 36 06 gładziutko :cool:
KURS:
2.210
Stawka: 70 | Zysk: 84.70 PLN

Ten mecz mnie też zaintrygował pod kątem wystawionych kursów - wg mnie powinny być nieco niższe na WIN Kavcica więc korzystam ????
Blaz może i na ostatnich 10 spotkań wygrał tylko 3 ale jakoś pechowo trafia ... Pamiętam jego mecz z Cilicem w Zagrzebiu, czy z Hewittem San Jose - tamte mecze mogły zakończyć się spokojnie wygraną Blaza i w zasadzie przegrywał na swoje życzenie (zwłaszcza z Kangurem). Później porażka po walce z Youzhnym też mu wstydu nie przynosi a później trafił na rewelację Chellengerów tego roku - VESELY - i też porażka po walce... Jakoś tak strasznie pechowo trafia na grajków, którzy są w mega gazie, albo którzy mają dzień konia... Czasami tak się zdarza. Ja jednak tutaj bym Blaza nie skreślał. Ostatnio na CLAY zagrał w Casablance (całkiemfajny mecz z Stasiem zagrał mimo porażki) oraz poległ w Monte Carlo z Montanesem - typowem Clayowcem...
Dziś trafia na Falle i wg mnie spokojnie jest w stanie ten mecz wygrać, tymbardziej że dla Kolumbijczyka to pierwszy mecz na tej nawierzchni od dłuższego czasu, co więcej - pierwszy mecz w Europie od dłuższego czasu... Niekoniecznie zatem od razu może wypalić to tak od razu. Fakt, że ostatnio w Miami szokował pozytywnie w meczu z Berdychem, ale tam raczej Berdych grał tragicznie niż Falla super ... Ponad to, Falla &quot;Prefers to play on hard courts and best shot is the backhand.&quot; (http://www.atpworldtour.com/Tennis/Players/Top-Players/Alejandro-Falla.aspx) - więc pierwszy mecz na nowej, mniej lubianej nawierzchni może być problemem...
Podsumowując, mecz powinien być na styku, wg mnie z lekkim wskazaniem na Kavcica, więc kurs powyżej 2.00 traktuje jako mały prezent z którego zamierzam skorzystać ????

Otrzymane punkty reputacji: +9
N 0

neldor

Użytkownik
ATP Bukareszt
Garcia Lopez G.-Zeballos H. Typ:1
kurs:2,50
marathonbet
Analiza:

Garcia Lopez ostatnio z dobrej strony pokazał sie w Casablance(pokonujac Gimeno Travela i Rogera Vasellina,porazka z Wawrinka nie dziwi),potem Challenger w Rzymie i ogrywanie Mefferta, Gruela, Vaselego przegrywajac w finale po zacietym spotkaniu z Reisterem2:1. Zeballos gra solidnie ale wiekszosc w Ameryce płd a z tego co analizowałem w Europie nie odnosi jakis mega wynikow. Zdecydowanie gorzej gra w w Europie wiec Garcia jak dla mnie przy takim value jest warty grania. Do tego Zebalo zdarzaja sie wpadki jak z Capdevillem P. Ma ktos jakos rzetelna kontrargumentacje?

toolmajster 1,2K

toolmajster

Użytkownik
Turniej: ATP Bukareszt
Spotkanie: Chardy J. - Lorenzi P.
Typ: Lorenzi ⛔⛔⛔ 6:2,6:4
Kurs: 2,06
Stawka: 3/10
Analiza:

Grali już ze sobą raz w tym roku na mączce i wtedy dość gładko wygrał Chardy (generalnie historia spotkań pokazuje nam remis 1:1). Było to jednak na turnieju Vina Del Mar w Chile, w którym Chardy błyszczał osiągając półfinał- od tego czasu Francuz nie wygrał meczu w 5 kolejnych spotkaniach (Nadal,Alund, Phau,Malisse, Andujar). Lorenzi natomiast utrzymuje swoją solidną dyspozycją i w tym roku ma już na koncie półfinał na turnieju w Kolumbii czy ćwierćfinał w Houston. Wczoraj Paolo ograł w 2.setach Rufina, a wcześniej w Houston odpadł z Almagro, a pokonał Cipollę i G. Melzera. Patrząc na dyspozycję gram na Włocha.

R 1,6K

radomiak1910

Użytkownik
ATP Bukareszt
Garcia Lopez G.-Zeballos H. Typ:1
kurs:2,50
marathonbet
Analiza:

Garcia Lopez ostatnio z dobrej strony pokazał sie w Casablance(pokonujac Gimeno Travela i Rogera Vasellina,porazka z Wawrinka nie dziwi),potem Challenger w Rzymie i ogrywanie Mefferta, Gruela, Vaselego przegrywajac w finale po zacietym spotkaniu z Reisterem2:1. Zeballos gra solidnie ale wiekszosc w Ameryce płd a z tego co analizowałem w Europie nie odnosi jakis mega wynikow. Zdecydowanie gorzej gra w w Europie wiec Garcia jak dla mnie przy takim value jest warty grania. Do tego Zebalo zdarzaja sie wpadki jak z Capdevillem P. Ma ktos jakos rzetelna kontrargumentacje?

Na pewno spore value, nawierzchnia wolna co promuje Hiszpana. Zeballos rowniez dobry grajek na cegle, jednak preferujacy szybsza, mysle, ze najbardziej odpowiednia nawierzchnia do jego stylu gry bylaby amerykanska maczka. Mysle, ze nie ma co szalec ze stawka, ale za drobne jak najbardziej.

mad3rs 2,6K

mad3rs

Użytkownik
Turniej: ATP Barcelona
Spotkanie: Carreno-Busta P. v Bellucci T.
Typ: Bellucci T. ✅
Kurs: 1.72
Bukmacher: Pinnacle Sports
Stawka: 4/10
Analiza:
Druga runda turnieju w Barcelonie, trzeba skorzystać z tejże promocji. Bellucci według mnie poskromi dziś groźnego (?) ostatnimi czasy jak &quot;lew&quot;, Carreno-Bustę. Przebojem wbił się do turniejów ATP, tutaj pomogła mu w tym dzika karta. W pierwszej rundzie pokonał Robina Haase, który od kilku tygodni zalicza regres formy. Brazylijczyk w I rundzie miał wolne. Teraz przystępuje do pojedynku z Pablem jako potencjalny faworyt. Carreno-Busta jednak jeszcze nie należy do czołówki. Pokazuje to mecz chociażby z Haider-Mauerem, gdzie trafia na nieźle dysponowanego gracza z poziomu CH i zaczynają się kłopoty. Bellucci do tej pory gra słabo i mało. Na clay&#39;u rozegrał pięć spotkań z czego tylko jeden wygrał. Jednak fakty faktami. Przegrywał z zawodnikami lepszymi niż Hiszpan, może poza Schwartzmanem. Carreno-Busta ze stali nie jest, pięćdziesiąt oficjalnych spotkań w ciągu nie całych czterech miesięcy organizm odczuję, jeszcze w jego przypadku jest to pewne bo jeszcze niecałe pół roku temu był plasowany w ósmej dziesiątce rankingu, więc raczej nie traktował tego zbyt poważnie. W 2013r. zalicza ogromny progres formy i jest już bardzo wysoko jak na jego umiejętności. Dziś nie da rady, solidnemu Bellucciemu, który wie jak grać na clay&#39;u - przede wszystkim lubi grać na mączce, najlepsze wyniki tutaj osiągał więc z całym szacunkiem do młodego Hiszpana - przeciwnikiem dla Thomaza Bellucciego on nie jest. Oczywiście gra u siebie, jest w formie to może mu pomóc. Jednak umiejętności są tutaj najważniejsze i one przemawiają za Brazylijczykiem, polecam!

Otrzymane punkty reputacji: +7
midq 677

midq

Użytkownik
Davydenko -6 @ 1,82✅
Kohlschreiber @ 1,6✅

Dimitrov G. (Bul) - Robredo T. (Esp)
Ciekawe spotkanie młodego Bułgara z doświadczonym Hiszpanem będącym w całkiem dobrej formie. Robredo wygrał ostatnio turniej w Maroku, jednak 4 ostatnie swoje mecze wygrał 2:1 a w 1 rundzie w Barcelonie męczył się z deblistą Lopezem. &quot;Baby Fed&quot; ostatnio gra niesamowicie, świetny turniej w Monte Carlo gdzie był blisko od wyeliminowania Nadala, grał jak w transie. Wydaje mi się, że bez problemów jutro wygra Grigor a pinnacle poraz kolejny dało nam piękny kurs :cool: Ja wchodzę w to grubo.
Dimitrov @ 1,752 pinnacle⛔ gruba to może była, ale wtopa ????

Tomic B. (Aus) - Monaco J. (Arg)
Kangur niezbyt dobrze gra na mączce, dzisiaj męczył się z challengerowym graczem De Schepperem a w Monaco przegrał 2:0 z Dolgopolovem. Monaco wraca do formy + najlepiej czuje się na tej nawierzchni. Cięzko więcej powiedzieć coś o tym meczu. Myślę, że do tasiemek jest to całkiem pewny typ.
Monaco @ 1,43 unibet
✅

Ramos - Janowicz
Jurek ostatnio gra fatalnie, nie jest to jego moment. Jeszcze nie doszedł do optymalnej formy a w 1 meczu trafił na hiszpana który bardzo dobrze gra na mączce. Ramos całkiem dobry turniej w Monaco, odpadł dopiero z Fogninim. Jak dla mnie jutro pewne zwycięstwo hiszpana.
Ramos @ 1,518 pinnacle
✅

pezio 33,1K

pezio

Użytkownik
Dimitrov v Robredo 1 @1,75 Pinek

Kurs naprawde fajny. Dimitrov ostatnio pogrywa całkiem dobrze. Utalentowany zawodnik, trochę jednak zawodzi psycha. Ostatnie porażki z samym topem (Del Potro, Djoko, Murray i Nadal). Z Rafą zagrał dobre spotkanie, fakt Hiszpan sporo psuł ale Gregor sporo kończył, FH super. Robredo niby wygrał w Casablance, ale mnie nie przekonuje. Wiadomo, Tomek przebijak, ambitny ale jeśli tylko Bułgar zagra na swoim poziomie powinien wygrać. Ma papiery na granie.

Nieminen v Simon 1 @2,25 Bet365

Czuję tutaj masówe na Fina. Monte Carlo bardzo udane dla Jarkko, świetna postawa, walczył do ostatniej piły. Ja jednak Nieminena od zawsze kojarze jako zawodnika z potencjałem ale po dobrym występie notuje serie wpadek/dziwnych wtop. Dziś jednak po przegranym secie 1/6 z Donskoyem ogarnął mecz, więc być może dyspozycja się utrzyma. Simon wyraźnie w dołku i co do tego nie ma wątpliwości. Ogólnie nie przepadam za osobą Francuza, kapryśny jest i czasami pierdzieli od rzeczy. Kurs naprawdę fajny i można próbować.

R 1,6K

radomiak1910

Użytkownik
Tenis, ATP Barcelona, 24.04.2013 14:00
Juan Monaco - Bernard Tomic
typ: 2-0 ✅ 6:0 6:2
2,00
Williamhill
Analiza
Jutro kolejne spotkania drugiej rundy turnieju ATP w Barcelonie, najbardziej godnym poleceniem typem na dzien jutrzejszy wydaje mi sie zwyciestwo Juana Monaco nad Australijczykiem, Bernardem Tomicem, a juz pisze dlaczego. Argentynczyk to krol kortow ziemnych, czuje sie tu najlepiej, choc moze slowo krol nie oddaje dobitnie jego umiejetnosci. Oczywiscie Argentynczyk nie wygrywa wszystkiego po kolei, jednak tu czuje sie swietnie, wychowal sie na cegle. W ubieglym tygodniu, w Monte Carlo dotarl do trzeciej rundy, eliminujac wczesniej Klizana i Gulbisa, przegrywajac z pozniejszym triumfatorem zawodow, Novakiem Djokovicem. Tomic powoli wchodzi w scisla swiatowa czolowke, ale zdecydowanie nie na clayu. Tym bardziej na tak wolnej maczce, z jaka mamy do czynienia w Barcelonie. Tomic juz w pierwszej rundzie meczyl sie niemilosiernie z challengerowcem, ktory na ziemi nie osiaga znaczacych rezultatow nawet w challengerach, Kennym de Schepperem. W Monte Carlo nie powalczyl w pierwszej rundzie z Dologopolovem. W ogole w calej swojej karierze nie ma chyba zadnego wartego odnotowania rezultatu na ziemi. Jego styl zupelnie nie pasuje do tej nawierzchni. Jesli tylko Monaco nie zlekcewazy Australijczyka powinien bez wiekszych problem zwyciezyc w tym spotkaniu.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom