>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ATP Toronto, 21-27.07.2008 - analizy

Status
Zamknięty.
prasa 1,3K

prasa

Forum VIP

Place: Toronto, Canada
Date: July 21-27, 2008
Surface: Hard
Prize Money: $2,615,000
Website : www.rogerscupmen.com

2007 :

Singles Final:
(3)N Djokovic (SRB) d (1)R Federer (SUI) 76(2) 26 76(2)

Doubles Final:
(8 ) Bhupathi/Vizner d (5)Hanley/Ullyett 64 64

asiek297 5

asiek297

Użytkownik
No to drabineczkę wrzucę ???? :
R.Federer [1] BYE
Q - Simon
Acasuso - Gulbis
Benneteau - F.Gonzalez [14]
Robredo [12] - Niemeyer [WC]
Cilic - Q
Tipsarevic - Mahut
Roddick [6] BYE
-------------------------------------
Davydenko [4] BYE
Moya - Haas
Fish - Kiefer
Seppi - Juzny [15]
Stepanek [11] - Lopez
Tursunov - Lapentti
Q - Q
Blake [7] BYE
Murray [8] BYE
Q - Q
Safin - Querrey
Bolleli - Wawrinka [9]
Verdasco [13] - Bellucci
Canas - Soderling
Dancevic - Ancic
Djokovic [3] BYE
--------------------------------------
Ferrer [5] BYE
Ginepri - Mathieu
Q - Kohlschreiber
Llodra - Gasquet [10]
Berdych [16] - Nieminen
Monfils - Andreev
Polansky - Baghdatis
Nadal [2] BYE
Gael blisko Rafy :/ I komu tu mam kibicować?! W ogóle moja ulubiona trójka w jednej ćwiartce(+ Ferrer)

I od razu kilka typów:
Haas-Moya 1 ✅
Carlos bez formy. Tommy po kontuzji powoli się odradza. A do tego gra tam gdzie lubie najbardziej czy na amerykańskim hardzie
Acasuso-Gulbis 2 ⛔ ????
Dwoje &quot;młodych wilków&quot;. Tylko że Argentyńczyk zdecydowanie lepiej czuje się na clayu a Łotysz preferuje szybsze nawierzchnie. Ma świetny serwis i mocne uderzenie. Spokojnie powinien sobie poradzić z będącym w przeciętnej dyspozycji Jose...
Tipsarevic-Mahut 1 ⛔ ????
Co tu dużo pisać. Nicolas bez formy. Janko może się szykować do starcia z A-Rodem, który na pewno będzie chciał rewanżu za Wimbla...

gusto 695

gusto

Forum VIP
Nie kwapicie się z analizami to ja zacznę:
najpierw tripelek:
1. J. Benneteau vs F. Gonzalez ( 1.481) ✅
2. J. Tipsarevic vs N. Mahut ( 1.340)⛔⛔⛔ ????
3. S. Bolelli vs S. Wawrinka ( 1.433) ✅
Wybrałem moim zdaniem trzy najpewniejsze na wieczór typy z dobrymi kursami. Gonzo bez rewelacji w tym roku, jednak on najbardziej lubi hard i tu czuje się najlepiej. To jest turniej Masters więc najlepsi nie będą odpuszczać. Benneteau to nie byle grajek jednak z Gonzo nie powalczy. Pamiętam Gonzo ze wspaniałej gry na hardzie w zeszłym roku, myślę, że w tym roku bedzie podobnie i nie wyobrażam sobie, żeby odpadł już w 1. rundzie w Toronto. Tipsa gra z beznadziejnym w tym roku Mahutem. Francuz gdzieś zgubił formę, a Janko gra na miare możliwości. Serb gra bardzo szybko i agresywnie w sam raz na hard. Już nie mogę sie doczekac jego pojedynku w 2. rundzie z Roddickiem i mam nadzieję, że Teksańczyka też ogra. Nie będzie to łatwe bo A&#39;Rod ma z nim rachunek do wyrównania. Tak czy siak Tipsa nie odpadnie na pewno w 1. rundzie. Wawrinka chyba już gra na miarę swoich możliwości. Z dobrej strony pokazał się w Wimbledonie gdzie przegrał z wracającym do formy Safinem. Bolelli moim zdaniem nie nadaje się na hard.

M. Fish vs N. Kiefer 2.490 ⛔
Rybka podobnie jak wspomniany przeze mnie wcześniej Gonzo w tym roku bez rewelacji. Warto jednak wspomnieć, że na hardzie pokonał w tym roku samego Federera. Widać, ze to jest nawierzchnia na której się najlepiej czuje. Kiefer natomiast wraca i wrócić nie może do formy. W tym roku pograł jako tako na clayu. Tutaj może być zacięty mecz jednak ja stawiam na Amerykanina.

R. Ginepri vs P - H. Mathieu 2.530 ✅
Jakoś nie darzę sympatia Mathieu i kojarzę go najbardziej z cegłą. Kurs na Ginepriego być może taki wysoki ponieważ odpadł on ostatnio w 1. rundzie z przeciętnym Capdevillem. Sam kiedyś pisałem, że statystyki nie grają jednak warto zauważyć, że na hardzie grali tylko raz i wygrał właśnie Robby. Historia lubi się powtarzać i mam nadzieję, że dzisiaj się powtórzy.

kursy z pinnacle (najwyższe na rynku)

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Stepanek - Lopez [+3.5 gema] 1.80 2/10 ✅
Kiefer - Fish [over 23.5 g.] 1.80 1/10 ✅

Do obu meczów analiza prawie taka sama mimo, że zupełnie inne zdarzenia. Wszystkich graczy powyżej łączy jedno: potężny serwis. Stepanek nie jest aż takim faowrytem jak to sugerują buki. Mecz powinien być wyrównany. Dużo zależy od serwisu Lopeza lecz i Czeh potrafi zrobić kilka błędów w gemie co może oznaczać przełamanie. Hiszpan jeśli przegra to myślę, że coś koło wyniku 7-6 7-5 może 3 sety. Podobnie w drugim meczu, 3 sety realne a to już gwarantuje over, jeśli dwa sety to też przewiduje TB. Fish udowodnił nie raz jak mocny jest na szybkim hardzie. Kiefer to również serwis, wolej. Ciężko złamać obu. Czasem słabo jeden i drugi zaczynają mecze, również przy ich nazwisku często pojawia się 5:7, do tytanów psychiki nie należą. Ja uważam, że będzie zacięty mecz 3 sety lub dwa zacięte, wiem, że realny wynik jest również np. 6-3 7-5 dlatego stawka jest niska, pierwszy dzień trzeba wyczuć kto ma forme.

maroon 5,4K

maroon

Użytkownik
Gulbis - Acasuso
Typ: 1 Kurs:1.25
Typ: 2-0 Kurs : 1.60
Nie widze szansy na odrodzenie dla Chuco jesli chodzi o ten sezon, swoja niemoc w tym sezonie pokazal juz dawno temu , przegrywajac w Argentynie mecz w DC , gdzie nigdy nie przegrywal. Od tego sie zaczelo i Jose przegrywa wszystko i wszedzie, z kazdym nawet nie bedacym w dobrej formie rywalem. Montanes pokonoal go 3 razy w ostatnich trzech tygodniach , ostatni mecz to kompromitacja Argentynczyka ktory przegral 6-0 6-2, nie ma formy a Acasuso to typ czlowieka ktory latwo sie zniecheca i jest bardzo nerwowy co napewno nie pomaga w grze gdy cos nie wychodzi . Chucho zamiast grac zajmuje sie wyladowywaniem swojej zlosci na rakiecie lub rzucajac na lewo i prawo niecezuralne wiazanki. Gulbis odpoczywal od Wimbledonu , odpuscil gre na ziemi, przygotowal sie zapewne dobrze do turnieju w Toronto ktory jest szansa na zdobycie masy puntów i duzyc pieniedzy. Acasuso w obecnej formie nie moze byc rywalem dal Gulbisa i przewiduje 2 bardzo gladkie sety, Gulbis dobrze serwuje i nie powinien dac najmienszych szans rozbitemu Acasuso . Moj drugi typ na ten mecz to 2-0.
Gasquet - Llodra
Typ : 1
Kurs: 1.25
Gasquet powoli wraca do formy po zmianie trenera, Llodra kompletnie w rozspypce , ciagle wycofuje sie z powodu kontuzji i tu nawet gdy nic mu nie bedzie dolegalo ,watpie ze jest w formie zeby chociaz nawiazac walke z Gasquetem. Richard ostanio wkoncu zaliczyl final ktory jednak przegral ze swietnym Del Potro to go usprawiedliwiam. Llodra ma zbyt powazne problemy ze zdrowiem i nie sadze aby przeszly mu z tygodnia na tydzien i teraz czuje sie swietnie i jest w wspanialej kondycji ,szykuja sie dwa szybkie sety lub krecz. Kurs swietny na podbicie AKO.

luki86 3

luki86

Użytkownik
Całkowicie zgadam się z powyższym jeśli chodzi o mecz Gulbisa, tylko należy wziąć pod uwagę jego kontuzję kostki, dlatego po takim kursie chyba lepiej odpuścić ten mecz.

V 0

v-viva

Użytkownik
Witam serdecznie ????
Mój pierwszy post na tym forum, cóż zobaczymy jak to będzie interesuje się tenisem oraz piłką nożną, szczególnie nieobca jest mi Serie A. Zobaczymy jak to będzie.

Ogólnie fajny turniej z mocną obsadą ale jak tu się dziwić patrząc na rangę turnieju.Dziś kilka ciekawych zdarzeń jak na moje oko, pierwszym z nich (a zarazem ostatnim w dzisiejszym planie gier jest mecz Safina z Querrey&#39;em... Cóż nie wiem czym sugerują się bukmacherzy którzy wystawiali kursy na to spotkanie, ~1,7 oscylujace wokół Safina wygląda bardzo dobrze, nigdy nie potrafiłem się przekonać do Sama, drwal, serwis, rzadko stosowane kończące uderzenia... Safin półinalista tegorocznego Wimbledonu, człowiek wulkan potrafi wygrać z każdym z pierwszej 5 a także przegrać ze słabeuszami. Dziś sądzę jednak że będzie inaczej. Ranga turnieju tego wmaga, żeby pokazac się z jak najlepszej strony. Kwoty o jakie tutaj grają rownież nie są kwotami niskimi. Liczę tutaj na spokój Safina, przynajmniej w niektorych momentach tego meczu-kluczowych momentach.

Drugie spotkanie które przykuło moją uwagę to spotkanie emeryta Carlosa Moi(tak to się odmienia?) z Tommy Haasem. Carlos w ostanim turnieju pokazal, że czas emerytury zbliża się nieuchronnie. Kursy na Hassa jednak dość niskie około ~1.4 ale jak dla mnie warto na dokładke. Szybka nawierzchnia, obaj panowie wydaje się że lubią ten rodzaj nawierzchni, większe szanse daje jednak Tommemu.

3 i ostatnim zdarzeniem, ktore dla mnie jest godne uwagi jest spotkanie Simon&#39;a z Young&#39;iem. Typuję zwyciestwo francuza ze względu na słabą psychikę Donalda. Nie lubię oglądać jego gry, chłopak się wybił owszem, ale 5 minut miał już podczas wielkoszlemowych turniejów jako junior. Widzę tu szybkie i gładkie 2-0 dla Simona. Typuje jednak tylko jego zwyciestwo.

Safin~1.7 :boks: , Haas~1.4 :boks: , Simon~1.45 :boks:
i oby &lt;wygrana&gt;

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Monfils - Andreev 1.76 ⛔

Naiwerzchnia zdecydowanie pod Monfilsa, Francuz dysponuje świetnym serwisem i ciągle go poprawia. Zatrudnienie Rasheeda będzie strzałem w dziesiątke. To on wzmocnił tak bardzo Hewitta i na pewno wniesie dużo do gry Monfilsa, żeby była bardziej siłowa i mocna. Andreev w niezlej dyspozycji lecz na cegle, na jego ulubionej nawierzchni. Ma prawo być zmęczony, ostatnie turnieje dobre w jego wykonaniu, teraz zmiana kortów, kontynentu i nowe warunki. Monfils głównie odpoczywał. Nawierzchnia jest szybka w Kanadzie, gracze nastawieni na obrone nie mają tutaj żadnych szans.

diego71 0

diego71

Użytkownik
Haas T. - Moya C. 1 1,5
Tommy w Indianapolis sie nie popisal przegral we frajerski sposob z Simonem gral niezle ale do pewnego momentu przy stanie 3-1 w drugim secie dla Hasa Tomy sie lozluznil co bylo konsekwencja kolejnych breakow trzeci set bez histori Tommy byl wsciekly do tego dostal ostrzezenie od sedziego i przegral badz co badz na wlasne zyczenie w tym roku na hardzie troche gral jedyny lepszy wystep w Indian Wells cwiercfinal z Ferdkiem ale meczu ten oddal walkowerem ale i tak bilans na hardzie w tym woku ma dobry szesc meczy wygral cztery przegral rowniez patrzac na cala jego kariere to wyglada to naprawde bardzo dobrze.Moya juz najlepsze lata ma zasoba latka leca a rywale coraz mlodszi i silniejszi w Umag Moya wypadl bardzo slabo najpierw szczesliwe pokonal Trocickiego ale potem przegral z Foginim w tym roku na hardzie nic wielkiego nie osiagnal i raczej lepiej nie bedzie tym bardziej ze dzis zagra z niezle spisujacym sie Haasem
Soderling R. - Canas G. 1 1,4
Sonda znakomite warunki fizyczne co na hardzie jest rzecza bardzo wazna dzis przyjdzie mu grac z typowym ziemniaczkiem czyli Argentynczykiem Cansaem ktory w tym roku na hardzie o dziwo gra bardzo dobrze bilans 7-3 ale rywali mocnych nie mial ostatnie wystepy w jego turniejach wygladaja tak sobie w Gstsad trzecia runda i porazka z Wawrinka ponziej gral w Umag ale polegl z Andrevem ale po drodze wygral jedynie z Massu a potem meczyl sie ze slabym Paschanskim Sonda natomiast na hardzie w tym roku gra calkiem niezle w Rotterdamie byl w finale w Memphis rowniez final dodam ze turnieje byly grane na hardzie dlatego mysle ze Sonda nie powinien miec wiekszych problemow z pokonaniem Canasa

vizjerei 1

vizjerei

Użytkownik
Tak, ale nie będzie jej miał przez wieczność. Skoro zdecydował się na start w serii Masters to znaczy, że czuję się już na siłach. Nie broni tu żadnych punktów, więc o tylko pokazaniu się nie ma mowy. Andreev ostatnie dwa tygodnie miał naprawdę ciężkie. Dużo i ciężko grał. Zmęczenie może przyjść, szczególnie jeśli Monfils zagra mocno i agresywnie. Taki kurs na kochasia Cibulkovej, to ja biorę!

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
Marat Safin - Sam Querrey 2 @ 2.07 4/10
Marat Safin. Nieobliczalny jak mało kto. Chłop nie wykorzystał nawet w połowie swojego ogromnego talentu, a wszystko przez słabą psychikę. Ostatnie dwa sezony wskazują na to, że Marat popadł już w zupełną przeciętnośc. Wisienką na malutkim torcie jest 1/2 finału na tegorocznym Wimbledonie, Safin trafił z formą idealnie. Kolejny turniej, w Baastadt, pokazał, że był to jednorazowy wyskok Rosjanina. Ale w meczu z Querreyem o wszystkim zadecyduje serw. Obaj dysponują serwem oooogromnie silnym, a jeśli staje na przeciwko siebie dwóch takich zawodników, dodatkowo na hardzie, to mogą decydowa TB. TB to loteria co skłania ku wyższemu kursowi. Warto zauważyc, że Amerykanin ma za sobą już pare spotkań na hardzie, w poprzednim tygodniu grał przecież w Indianapolis, podczas gdy Safin pojechał gra na clayu, nie osiągając tam zupełnie nic. Podejrzewam, że przełamań w tym meczu będzie bardzo mało, a Amerykański wieżowiec, troszke już ograny na hardzie, zaprezentuje skuteczniejszy serwis wspomagając podanie grą pod siatką. As always z resztą.

bmt 0

bmt

Użytkownik
Verdasco Fernando - Söderling Robin 1 @ 2.65
Nie rozumiem aż tak wysokiego kursu na Fernando. Co prawda może być zmęczony poprzednim turniejem w Umag i podróżą za ocean ale wczoraj zagrał ładnym mecz z brazylijczykiem Belluccim.W pierwszym secie kompletnie nieobecny, w następnych pokazał na co go stać w tym turnieju. W pojedynkach h2h jest 3-1 dla Soderlinga, ale na twardej nawierzchni 1-1. W tym roku Fernando już przegrał z Robinem na twardej nawierzchni w Rotterdamie. Myślę że tym razem będzie odwrotnie. Oby Verdasco przyszedł na kort wypoczęty a pokaze na co go stać.

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Ja tego nie gram ale ważna dość informacja, Robin ma problem z lewą stopą. Brał przerwe medyczną w meczu z Canasem.

Dubel mały na dziś Gonzalez i Berdych. Opis meczu Gonzaleza jest w innym temacie, solidny tenis. Opis meczu Ginepriego również, raczej spokojne 2:0 powinno byc dla Chilijczyka. Berdych świetna dyspozycja serwisowa. Andreev przegrałby z Monfilsem gdyby Francuz nie pajacował. Berdych takich błędów nie popełni. Forma jest w miare niezla, w Baastad na cegle też prezentował się solidnie. Bardzo dobry serwis wczoraj, chyba 12 asów, korty są szybkie, nie sądze aby cienki Igor go złamał.

1.75 4/10

estesik 0

estesik

Użytkownik
Aspelin/Knowle-P.Mathieu/Youzhny 1-1.6
Mathieu/Youznhny pokonali w 1r. pare &#39;singlową&#39; Ferrer/Nieminen 6-2 6-2 .. jednak moim skromnym zdaniem sa za słabi na pare typowo deblową Aspel/Knowle. Ci drudzy nie grali dawno ze sobą jednak zawsze stanowili dobrą pare.. wiec warto skusic sie na 1 ????
Nestor/Zimonjic-A.Murray/J.Murray 1-1.6
Murray&#39;owie pokonali w 1r. rowniez pare &#39;singli&#39; Gasqueta i slabego Mahuta 7-6 6-2 .. podobnie jak wyzej... z calym szacuniem dla Murray&#39;ow ale Nestor i Zimonjic grają lepszy tenis od nich.. tak mi sie wydaje.
CZY KTOŚ PODZIELA MOJĄ OPINIE ?

zbylo04 0

zbylo04

Użytkownik
Jak myślicie, czy Simon może urwać jednego seta Federerowi ?? Ostatnio jest w świetnej formie, a kurs na ugranie chodź jednego seta przez Simona w Unibet wynosi 4,8 !!

M 15

maciekgks

Użytkownik
A jednak stało sie. Młody Francuz prezentując naprawdę dobrą grę pokonał wielkiego Rogera. Szkoda, że ten zaprezentował się beznadziejnie. Szczególnie 3 set to pokaz słabości i bezradności mistrza. Z kolei Simon nabiera rozpędu i staje się faworytem do wygrania swojego meczu w 3 rundzie, gdzie zmierzy się z Jose Acasuso. Ten dość niespodziewanie pokonał innego, rozstawionego gracza - Fernando Gonzaleza. Również i tym razem rywal wielce przyczynił się do swojej porażki. 3 set, Fernando przełamuje rywala niemal na początku seta po czym do końca nie wygrywa swojego podania (albo jedno...). Beznadziejny stan 3-5 i serwis Jose. 15-40 dla odbierającego. Oba break pointy są marnowe w paskudny sposób. Następnie w wyniku wyrównanej końcówki 7 match pointow. I znowu w kluczowych momentach Chilijczyk popełnia niewumuszone błędy. A miało być tak łatwo...
Gilles Simon, który dopiero co wygrał turniej Indianapolis staje się jednym z głównych kandydatów do ugrania dużego wyniku w Toronto. Acasuso nie będzie dla niego większym problemem. Dla mnie faworyt jest oczywisty!
Gilles Simon 1.41 - Jose Acasuso
---
Kolejnym faworytem wydaje się byc David Ferrer. Jego rywal &quot;Ryszard&quot; Gasquet ostatnio nie prezentuje najwyższej formy co można tłumaczyć zmianą trenera. Mimo słabej gry udawało mu się prześlizgiwać do kolejnych rund - w ostatnim turnieju doszedł nawet do finału - BRAWO! Tutaj zresztą także 3 runda bez żadnych fajerwerków. Męczarnie z Llodra i wyrównany pojedynek z typowym challengerowcem i kwalifikantem Alexanderem Kudryavtsev&#39;em. Hiszpan jak to on. Czasami lubi sprawiać psikusy i przegrywać w najmniej oczekiwanych momentach. Liczę, że jednak w tym meczu będzie wszystko jak należy. Nie widziałem meczu z Gineprim, ale po statystykach wygląda to b.dobrze. Jeśli weźmiemy pod uwagę, że Amerykanin grał na doskonale sobie znanych kortach w sąsiedniej Kanadzie, osiąga dobre wyniki na twardych nawierzchniach to sytuacja staje się oczywista. Jako ciekawostkę dodam, że ich h2h wynosi 3-0 dla Hiszpana. Ostatni mecz rozegrali w listopadzie w hali podczas turnieju Tennis Masters Cup, a miesiąc wcześniej, w Tokyo, grając na podobnej nawierzchni jak ta w Toronto -&gt; David wygrał 6-1, 6-2 (zresztą wszystkie ich dotychaczasowe mecze kończyły się łatwymi zwycięstwami gracza z Płw. Iberyjskiego). Liczę na podtrzymanie tej serii.
David Ferrer 1.56 - Richard Gasquet
---
Ostatnim, ale wcale nie najgorszym typem wydaje się granie na Nikolaya Davydenko. Rosjanin w dość dobrym stylu rozprawił się z Tommym Haas&#39;em - ten mimo wątpliwości kilku forumowiczów pokazał się w tym turnieju z pozytywnej strony. Po nieudanym Wimbledonie, gdzie światowy numer 4 opadł już w 1 rundzie, nadchodzi pora na większe sukcesy. W końcu gdzie jak nie w Ameryce Północnej, na betonie (jego ulubionej nawierzchni) Denko ma się odbudować w oczach tenisowego świata?
Kiefer także potrafi grać na tego rodzaju kortach o czym mogą świadczyć jego b.dobre wyniki z poprzednich lat. Jednak do dwukrotnego półfinalisty US Open dużo mu brakuje. Do gry na hardzie Niemiec nie miał specjalnie kiedy sie przygotować. Jeszcze 2 tygodnie temu rozgrywał mecze w Szwajcarskim Gstaad podczas Allianz Suisse Open. Tam nic wielkiego nie ugrał. Mimo to w 1 rundzie turnieju w Indianapolis pokonał Mardyego Fisha (5-7, 6-7), który po marcowym wyskoku podczas Indian Wells, gdzie doszedł do samego finału, nie prezentuje nic ciekawego, często odpadając w pierwszej, maksymalnie drugiej rundzie każdego kolejnego turnieju.
Co do formy zawodników pod względem wizualnym wiele powiedzieć nie mogę bo żadnego z nich nie mialem możliwości oglądać. po statystykach wnioskuję, że Kiefer prezentuje dość średnią formę serwisową. Kuleje szczególnie drugie podanie, podczas którego zaczynają sie schody (ok. 50% wygranych piłek). Przy około 60% skuteczności trafienia z 1 serwisu wygląda bez rewelacji. Jedyną jasniejsza stroną wydaje się więc liczba asów, która dotychczas wynosi 17, a więc nienajgorzej. Davydenko mając póki co tylko jedną okazję do zaprezentowania, wypadł zdecydowanie korzystniej na tle &quot;suchych liczb&quot;.
Dodatkowego smaczku dla tego meczu dodają wczorajsze rozstrzygnięcia. Kiefer pokonał Youzhnego (7-6, 7-5), a Denko, jak już wyżej wspomniałem, Haas&#39;a (6-3, 7-6). Pytanie brzmi, który weźmie rewanż za swojego rodaka? Dla mnie odpowiedź jest prosta NIKOLAY DAVYDENKO.
Jako interesujący fakt, dodam, że w zeszłorocznym US Open Nikolay gładko rozprawił się ze swoim rywalem 6-2, 6-2, 6-2, mimo, że ten był w naprawdę wysokiej formie. Apropo H2H to bilans brzmi 2-1 na rzecz naszego zachodniego sąsiada. Ostatni mecz dość łatwo wygrał Kiefer (7-5, 6-3) - u siebie w Hambrugu w maju br.. Jako że był to clay, nie przywiązywałbym do tego więszkej uwagi.
Nikolay Davydenko 1.45 - Nicolas Kiefer
---
Kursy pochodzą ze strony tenisinfo.pl. Zazwyczaj są one adekwatne do tego, co można zauważyć na rynku bukmacherskim ;).
PS. Proszę kogoś skutecznego i znającego się na tenisie o ustosunkowanie się do powyższych typów.
pzdr

zbylo04 0

zbylo04

Użytkownik
Jak myślicie, czy Simon może urwać jednego seta Federerowi ?? Ostatnio jest w świetnej formie, a kurs na ugranie chodź jednego seta przez Simona w Unibet wynosi 4,8 !!
Jednak opłaciło się zaryzykować:-D Szkoda, że tylko za 12 zł ale zawsze to coś✅

P 0

paranoix

Użytkownik
Bjorkman/K. Ullyett - I. Andreev / N. Davydenko 1 - 1.35
Bjorkman i Ullyett to jeden z najlepszych i najbardziej doświadczonych debli świata, co udowodnili dochodząc ostatnio do finału Wimbledonu. Dzisiejszy mecz będzie ich pierwszym meczem od ponad dwóch tygodni i dlatego uważam że wypoczęci powinni gładko w dwóch setach pokonać rosyjski debel złożony że świetnych zawodników ale nastawionych na grę singlową, a zarówno i Davydenko jak i Andreev rozegrają jeszcze dzisiaj pojedynki singlowe, także typ 1 to raczej murowany pewniak, a kurs może nie najwyższych lotów, ale zachęcający do gry.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom