>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

ATP Masters Series - Monte Carlo

Status
Zamknięty.
F 0

filweb

Forum VIP
Z mojej strony Robredo przede wszystkim, bo to jest zawodnik TOP 10 na clayu, niestety przegrał z bardzo dobrze dysponowanym Monaco, który również znajduje się blisko pierwszej 10 ceglanych wojowników. Szkoda, że odpadli Almagro i Simon, bo to akurat para moich ulubionych zawodników, jednak przegrana Francuza wcale mnie nie zdziwiła, po AO Gilles nie zagrał już praktycznie nic sensownego w stylu występów w jesiennych Masters. Dokładnie to samo dotyczy Monfilsa, który od finału w Meksyku przegranym zresztą z Almagro również prezentuje kiepską dyspozycję. Ogólnie, na początku roku wydawało mi się, że Francuzi są rewelacyjnie przygotowani do sezonu, jednak flagowa 3 - Simon, Monfils i Tsonga ostatnio zawodzą na pełnej linii i nie powinno się od nich oczekiwać cudów w najbliższym czasie.

F 0

filweb

Forum VIP
Verdasco - Ferrer 2 2,05

Udało mi się złapać kurs tuż po wyjściu na Pinnacle. Teraz już spadł do 1,95. Widziałem dziś Verdasco i przyznam się, że nie widziałem w tym turnieju Ferrera, ale David bardzo prezentował się w Davis Cup z Djokerem i w Monaco sądząc po wynikach dalej chce udowodnić, że cegła to jego ulubiona nawierzchnia. Po kursie powyżej 2, mimo negatywnego dla Ferrera H2H warto go zagrać, Verdasco nie gra w tym momencie nic oszałamiającego.

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Hmmm cóż można napisać. Ten turniej to na razie jedna wielka farsa. Odpadł już Del Potro, Monfils, Simon, Almagro, Safin, Stepanek, Cilic, Andreev... !!! Szczerze mówiąc nie wiem o co chodzi. Masters, wo dodatku dogodny turniej nie ma zaraz szlema, nie widze powodu do takiego masowego odpuszczania. Może kwestia braku formy? Ale nagle wszyscy? Bo wał to tylko był widoczny u Lisnarda. Poziom gry też niesamowicie niski. Ljubicic z Del Potro to jakby grali półamatorzy z futuresa. Nie lepiej grał Hernandez, Stepanek i inni. Aż żal na to patrzeć.

Na jutro:

Monaco - A.Beck 1, 2:0, handi ujemne

Beck solidnie gra, fajny serwis i fh ale strasznie surowy tenis, on to na pewno poprawi z czasem, w tej chwili na cegle jest bez szans z Monaco. Juan to nielieczny gracz, który prezentuje się w Monte Carlo znakomicie. Myśli na korcie, nie gra na oślep, można bardzo wiele pozytywnego napisać o tym graczu. Pokonał tu Robrego i uważam, że dojdzie tutaj do półfinału lub finału. Bardzo bym chciała jego meczu z Fedem a wtedy zagrał Argentynczyka na 100% ale najpierw Fed musi pokonać Wawrinke a to może być bardzo trudne.

Djokovic - Montanes(?) ... chodzi mi po głowie dodatni handicap na Alberta, jeszcze nie wiem czy zagram to zależy ile buki zaproponują, 4.5 może być za mało do gry a tego się spodziewam, zobaczymy jutro.

Ferrer - Verdasco zdecydowanie no bet, znają się doskonale, Davida stać na wielki turniej chociaż Verdasco jest dobrze przygotowany do sezonu i bardzo dobrze wybiera turnieje ale to nie jest gwarancje, że wszystko będzie wygrywać, wpadki też mogą sie pojawić przecież to nie jest robot.

Davydenko - Nalbandian no bet bo nie widziałam po powrocie Davyenki, plus, że ograł tego drewniaka Karlovica ale nie wiem w jakiej jest dyspozycji. Nalbandian to kwestia dnia.

Fognini(?) - Murray to co u Montanesa, może warto plusowe handi, fajnie grał z Berdychem, sporo błędów ale dużo ambicji. Walczył w trzecim secie, widać, że mu zależy a to bardzo istotne w tym dziwnym turnieju. Ale tu musi być wyższe handi niż u Alberta, przynajmniej o jednego gema.

Bolelli - Ljubcic jezu nie wiem... Ljubicic nigdy nie przekonywał mnie na cegle, dziś zagrał nie wiem nawet jak mimo, że oglądałam. Nie umiem tego nazwać. Tyle błędów Del Potro, że nie wiem ile w tym zasługi Chorwata. Bolelli na cegłe ciekawie gra, uważam, że to ciekawy tenis, agresywny w fh ale nie widziałam go juz dawno i nie mam pojecią jaka forma, wyniki tutaj niezle, może lekko na Włocha warto.

Nadal - Lapentti myśle,że stać Ekwadorczyka na chilowe nawiązanie walki ale tutaj może być każdy wynik, pogrom mnie nie zdziwi i zacięty mecz mnie nie zdziwi więc tu odpsuzczam, no bet

hellraiser 636

hellraiser

Forum VIP
(2/10)
Davydenko - Nalbandian 6/4 4/6 6/3
Davydenko @ 1.81
(4/10)
Davydenko +2.5g @ 1.83
Na ten mecz czekałem w tej połówce drabinki w MC, obydwaj tenisiści spokojnie mogliby już mieć jakiś WS na koncie, przynajmniej bliski do tego wyczynu był Nalba na kortach Wimbledonu w &#39;02. Nalba w tym sezonie nic ciekawego na cegle nie ugrał w Acapulco totalna klapa z Koellererem 6/1 3/6 4/6, może jedynie półfinał u siebie w Beunos Aires gdzie poległ z krajanem Monaco 6/2 5/7 6/7 dodać jeszcze ostatni RG gdzie uległ Chardemu po trzysetówce 2/6 w ostatnim, to naprawdę na cegle jednak mu nie wychodzi, a w triumfach ma tylko jeden wygrany turniej Masters na cegle w Madrycie w &#39;07 gdzie pokonał Fedexa 1/6 6/3 6/3. Davydenko bardziej ubogi bez finału WS jak i bez triumfu na cegle na Masters, lecz rok temu doszedł tutaj do półfinału gdzie uległ Nadalowi 3/6 2/6, po grze jakoś na siłę wygrywa te spotkania Nalbandian po trzysetówkach dużo UE ze strony Argentyńczyka lecz jak narazie udało mu się przechodzić kolejne rundy. Davydenko nic nie grał przez kontuzję sam mówi że sezon u niego dopiero się zaczyna, myślę że Davydenko jak od początku wziął sobie ten turniej do serca i jutro pokona Nalbandiana. Jeszcze znalazłem handi u innego buka które ma lepszy kurs niż win Denko więc i to biorę te handi ma w ofercie Sportingbet jeśli ktoś by pytał.
(1/10)
Verdasco - Ferrer 6/2 6/1
Ferrer @ 2.01
Pojedynek wewnątrz Hiszpański, Fernando V. jak i Nadal to najbardziej nielubiani przeze mnie tenisiści Hiszpańscy jak ich chyba z całego środowiska. Verdasco lifetime @ MC 1-4 dopiero dzisiaj wygrał swój pierwszy mecz w Monako i myślę że mu starsczy, Ferrer rozkręcony nie oddał tutaj jeszcze seta nawet Lopezowi chociaż po przyjacielsku mógłby więc dlaczego dzisiaj miałby ulegać innemu Hiszpanowi, a dzisiaj oddał tylko jednego gema Gicquelowi więc i Hiszpan jest zmotywowany na I. Masters na cegiełce, gdzie będzie musiał bronić punktów za tamten rok gdzie dotarł do ćwierćfinału i uległ wtedy Nadalowi 1/6 5/7. W tym roku oboje nigdzie na cegle nie występowali H2H 5-3 dla Verdasco na cegle 4-2 Verdasco, jednak jestem bardziej przekonany grą Ferrera po której widać że chłopak przy takim wysypaniu się faworytów jest szansa na coś lepszego niż ćwierćfinał, ponieważ np. Nadal jest w innej połówce.
(2/10)
Bolleli - Ljubićić 5/7 6/7
Ljubićić @ 2.03
Po odpadnięciu Simona, czarny koń do wygrania MC ale to naprawdę Ljubo musiałby grać w każdym spotkaniu tak jak dzisiaj z DP czy poprzedniej rundzie z Vliegenem. Para bardzo fajna bo oboje wraz z Ferrerem i Nadalem grają chyba najładniejszy tenis podczas tego turnieju, szkoda będzie ujrzeć kogoś kto odpada ale jednak wolę tutaj żeby to Włoch odpadł. Bardzo dobrą taktykę jeśli to taktyka Ljubo obrał sobie na ten turniej usypia przeciwników niczym jakiś Magik, gdzie następnie rozrzuca ich po całym korcie, tak było w meczu z Vliegenem jak i dzisiaj kiedy miał break już na wjeździe w mecz oddał go jak i później przegrał seta, DP jak i inni ludzie znający się na tenisie w tym Ja zdołaliśmy znowu zrobić się w konia ponieważ przeważnie każdy myślał wtedy że jednak Portek to Portek i nawet w II. secie break go nie złamie jednak tak się nie stało Ljubo wrzucił szybszy bieg i w chwilę wygrał seta 6/1, w trzecim znowu to samo break dla Ljuby i myśl o ogromnej sensacji była ogromna lecz stał się break powrotny ze strony Del Potro wtedy naprawde chyba mało osób wierzyło że stary poczciwy Ljubo będzie walczył zaciekle o każdą piłkę przy swoim podaniu, nie mówiąc przy podaniu Argentyńczyka inny zawodnik chyba już po rebreaku oddałby kolejne gemy i pod prysznic z myślą &quot;dałem z siebie wszystko ugrałem seta z Del Potro nie jest źle&quot; lecz jednak Ljubo patrząc też że Argentyńczyk sam powoli już zgłupiał i gubił się pod siatką nie zakończył tego spotkania na swoją niekorzyść lecz w 9. gemie znowu przełamał serwis Argentyńczyka, gdzie przy jego serwisie to była już formalność wygrać mecz z turniejową 5. Po tych dwóch spotkaniach widać determinację po stronie Chorwata który już na pewno się pokazał na tym turnieju że dalej chce grać na wysokim poziomie jak i chcę przechodzić z rundy na rundę, a że rozstawionych na tym turnieju już prawie nie ma więc dlaczego nie?.
Federer - Wawrinka 4/6 5/7
(2/10)
Wawrinka +4.5g @ 1.99
Tutaj to mała propozycja jeszcze nie wiem czy będę to grał po pierwsze w wywiadach widzę wielkie rozluźnienie u Stasia jak i Fedexa wymieniający się komentarzami że bedzie to fajna zabawa zagrac ze Stasiem na cegle, i na odwrót może po przyjacielsku zrobią trzysetówkę gdzie kurs jest mniejszy niż był u Ljuby z DP myślę że to cięższe zadanie lecz wykonalne bo Stasiu widać też walczy zaciekle i ogrywa kolejnych rywali w MC. Bedę rozmyslal czy lepiej zagrac samo handi i trzysetowke, co do handi myślę że będzie to +4.5g, a może się zdziwię i będzie większe na pewno wiem jedno jeśli będzie mniejsze to nie będę tego grał.
No i już wiem gram handi na Wawrinkę gdzie kurs jest dosyć ładny powyżej podstawowego 1.80 myślę że będzie tutaj wynik podobny jak u Seppiego ponieważ Wawrinka jest w formie tylko czy będzie grał na pełnych obrotach ze swoim krajanem w kryzysie.

Z 96

znafca

Użytkownik
Rafael Nadal - Nicolas Lapentti
Typ: Nicolas Lapentti (+7)
Kurs: 1.90
Bukmacher: bet365
Przed nami spotkania 1/16 turnieju w Monte Carlo, w meczu który zdecydowałem się wybrać zagra najlepsza rakieta świata z zawodnikiem, który zadziwia w tym turnieju. Nadal ma ten mecz wygrać z jak najmniejszym nakładem sił, tzn. jak najszybciej, jednak może się to okazać niezwykle ciężkim zadaniem, ponieważ Ekwadorczyk gra na prawdę solidnie. Lapentti ma prawo być zmęczony, rozegrał na turnieju w Monaco 4 mecze, każdy z nich był bardzo zacięty, a 3 kończyły się po 3 setach. We wczorajszym pojedynku z Safinem było widać, że Lapentti jest bardzo dobrze przygotowany fizycznie i myślę, że dzisiejszy mecz również wytrzyma i po raz kolejny zagra przyzwoicie. Nadal w I rundzie odprawił do domu Chelę, zrealizował swój cel i oddał Argentyńczykowi tylko 5 gemów w całym meczu. Wydaje mi się, że wyznaczyłem Nicolasowi dosyć proste zadanie, przy jego wspaniałej formie ma szanse nawiązać równorzędną walkę z Hiszpanem. Według mnie tutaj handicap pokryłoby nawet 5 gemów, gram póki buki jeszcze śpią. ????

jelinek 126

jelinek

Użytkownik
Witam

Czy może ktoś powiedzieć mi coś więcej o spotkaniu Bolelli - Ljubicic?

Zastanawiam się nad zagraniem na Włocha lecz nie wiem czy słusznie bo meczów obu graczy z Monte Carlo nie oglądałem znam tylko suche wyniki. A kurs wydaje się wart zagrania. Bo jeśli to Del Potro ten mecz przegrał własnymi błędami niż Ljuba go wygrał jest szansa na powodzenie. Reszta meczy jak dla mnie no bet.

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Monaco + Bolelli 2.16

Ja gram ostatecznie dubel Bolelli + Monaco, częściowo pisałam wyżej o tym. Ljubicić i Lisnard to chyba wymarzony finał dla szefa Monaco ale ile można ingerować w gre? Już podarował Lisnardowi jedną runde a Ljubicić to raczej tego meczu wczoraj nie wygrał tylko głupotą przegrał Del Potro. Wszystkie atuty Ljubo na tej nawirzchni schodzą na drugi plan. Wygrywał niby 80% po pierwszym serwisie ale przy tak grającym Argentyńczyku to każdy by wygrywał. Zastanawiam się kto wpadł na taki genialny pomysł aby grać w taki sposób z Chorwatem bo gorszej taktyki nie da się obrać, zamiast troche poczekać bo wiadomo, że Ivan nie lubi bardzo długich wymian to on sam psuł i oddawał punkty, Franco Davin na pewno tego nie wymyślił. Ten turniej się robi coraz bardziej podejrzany ale jeśli nikt palców nie macza przy wynikach to musi Ljubicić w końcu przegrać, gra za słabo a rywale dodatkowo pomagają, ile to może trwać? Bolelli niestety gra podobnie jak Del Potro bo dość szybko kończy, szczególnie z fh ale myśle, że i tak jest duża szansa na wygraną.

S 0

szczygiel87

Użytkownik
nie mowcie nic o Safinie bo powinien wygrac 2-0 ale coz to raczej sam Safin przegrał mecz niz Lapentti wygrał ???? . Fakt fajnei jest zobaczyc Ruska jak rzuca rakieta :d.
cIEkawi mnie mecz Nalbandiana z Dawidienko ???? ha jak wygra ten pierwszy to na serio bede myslał ze ten turniej jest ustawiony ???? . ZObaczcie co Verdasco zrobił w pierwszym secie az nie moge uwierzyc ze tak gładko wygrał ????

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Wał za wałem ten turniej, Monaco 6/3 z 2 przełamaniami i nagle nie istnieje, Federer Stepanek Del Potro Monfils Simon Almagro Safin Cilic Andreev i Monaco nie potrafią nagle grać w tenisa, zapomnieli jak się rakietą odbija. Przecież to zwykła farsa a potem sie dziwić, ze ATP Tour chce zabrać Masters Monte Carlo :/ Księciunio znany z licznych romansów i braku zasad moralnych pewnie już ma dawno drabinke rozpisaną i teatr trwa... nie gram do końca tego gównianego turnieju.

Jasne własnie ucziciwe Monaco przy 4-1 zapomnial jak sie gra i nagle i 5-7 czysty mecz, czysciutki jak nie wiem co.

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
Rox, nie wiem co przez Ciebie przemawia w tej chwili, ale to stek bzdur. Czy uważasz, że Fed, Stepanek, Mąfils, Del Potro, przegrywają, bo tak chce jakiś gość? Przecież oni mają więcej kasy niż potrzeba na dostatnie życie nie jednioego, ale wielu osób. Więc sens wałowania nie istnieje. To jest sport. To jest tenis. Zmiana nawierzchni powoduje, że wielu graczy którzy w tym roku świetnie grali na hardzie, teraz sobie radzo marnie póki co. I tyle. Nie doszukujcie sie wałów tam gdzie nie trzeba. To nie challenger, gdzie wato obstawić swoją porażkę po wysokim kursie, bo zarobi się na tym więcej niż za zwycięstwo w turnieju. To Masters Series.
Przemawia przez Was rozgoryczenie kuponami, które nie weszły.

J 19

jajo

Użytkownik
100% poparci Prasa. Zawodnicy wstawiają się za turniejem Masters, żeby potem grać jak im książę dyktuje? Nagle cała czołówka robi wałki u buków, czy może odbiera kasę od Alberta? A ten jaki ma interes w tym, żeby w końcowej fazie turnieju zamiast gwiazd mieć ludzi spoza pierwszej 50?
ps. niech się ten Fognini budzi i wraca do grania

M 0

micklbn

Użytkownik
Ale farsa trochę jest:p..nie dlatego, że &quot;ustawione&quot; po prostu zawodzą straszliwie faworyci;]Fed jeszcze może wygrac spoko ale juz kilku dobrych zawodników odpadło;/;/ja też już nie gram tego turnieju czekam na nastęny na innej nawierzchni.

EDIT: No i Fed odpadł kolejna niespodzianka..gra Wawrinki nigdy nie zachwycała mnie;/;/Murray męczy się z Fogninim to już kompletna porażka ten Włoch wyelminował dobrych zawodników kurde dziwak;]

maroon 5,4K

maroon

Użytkownik
Rox, nie wiem co przez Ciebie przemawia w tej chwili, ale to stek bzdur. Czy uważasz, że Fed, Stepanek, Mąfils, Del Potro, przegrywają, bo tak chce jakiś gość? Przecież oni mają więcej kasy niż potrzeba na dostatnie życie nie jednioego, ale wielu osób. Więc sens wałowania nie istnieje. To jest sport. To jest tenis. Zmiana nawierzchni powoduje, że wielu graczy którzy w tym roku świetnie grali na hardzie, teraz sobie radzo marnie póki co. I tyle. Nie doszukujcie sie wałów tam gdzie nie trzeba. To nie challenger, gdzie wato obstawić swoją porażkę po wysokim kursie, bo zarobi się na tym więcej niż za zwycięstwo w turnieju. To Masters Series.
Przemawia przez Was rozgoryczenie kuponami, które nie weszły.
Ok ok, jedna porazka jakiegos lepszego gracz jest zrouzmiala, porazka Federera akurat tak nie dziwi bo on wiadomo jak ostatnio gra , Ljubicic jedzie Del Potro , nic nie grajacy Tipsarevic wali Monfilsa jak dzieciaka a z Bollelim nawet nie mial cienia szansy, dzis Monaco ktory gral wspaniale z Robredo przegrywa przy 4-1 z Beckiem . Nie chce mi sie w to wierzyc , Fognini ktory nie potrafi sie przebic na jakis marnych challengerach a tutaj kosi faworytów. Brak komentarza dla dzisiejszej koncowki w meczu Monaco i ja podzielam zdanie Roxanne ze to jest smieszny turniej.

S 0

szczygiel87

Użytkownik
Fognini kosil Szkota w pierwszym secie 5-1 i niestety zagrał tak jak wczoraj Safin. Włoch rozumiem, ale Safin wczoraj kurcze do dzisiaj nie moge tego ogarnac w głowce ;D
Hm wiec zostaje Djokovic, Szkot pewnie noi Dawidienko lub Nalbandian ???? . Moze jednak jakas niespodzianianka? Mysle, że Dawidienko zgarnie głowna nagrode a to dopiero bedzie cud ???? . Przeciez on lub sobie meczyki ustawiac ???? . Zartuje ogólnie, ale jak tutaj rozmawiacie o spiskach to ja napisze swoj ???? . Dawidienko WIN

wlodar 204

wlodar

Użytkownik
Bolelli ma jeden z najgorszych returnów w top 100. Przekłada się to na suche statystyki - z serwismenami przegrywa około 55% pojedynków (wg. mojej bazy danych).
To taka dygresja do jego meczu z Ljuba ;) Całkowity no bet.

K 18

klakson

Użytkownik
Turniej jest bardzo ciekawy z tego względu że można obejrzeć bardzo dobry tenis w wykonaniu innych graczy niż do których się przyzwyczailiśmy. Bardzo cieszy mnie to bo już monotonne było ciągłe oglądanie tych samych buziek które wygrywały non stop. Dlaczego inni nie mogą się pokazać. Po prostu różne sytuacje mogą mieć miejsce na takich turniejach i tyle. A to że tylu faworytów odpadło to dobrze bo będzie ciekawe końcowe rozstrzygnięcie ???? .
Zajmijmy się podawaniem typów ????

S 0

szczygiel87

Użytkownik
mam przeczucie ze ten turniej wygra Dawidienko. Zreszta zobaczymy co jutro pokaze w meczu z Nalbandianem ???? . Hm moze Szkot odpadnie ???? . Kocham takie turnieje ale tylko od storny sportowej bo jak mam mowic o stronie zarobkowej to jak narazie Karlovic mnie nie zawiódł ???? hahahah ???? . Go Dawidienko ;D

hellraiser 636

hellraiser

Forum VIP
mam przeczucie ze ten turniej wygra Dawidienko. Zreszta zobaczymy co jutro pokaze w meczu z Nalbandianem ???? . Hm moze Szkot odpadnie ???? . Kocham takie turnieje ale tylko od storny sportowej bo jak mam mowic o stronie zarobkowej to jak narazie Karlovic mnie nie zawiódł ???? hahahah ???? . Go Dawidienko ;D
Dokladnie, przed typowaniem Simona na zwyciestwo w tym turnieju ktore okazalo sie kompletną klapą :-? myslalem o Dence lecz jednak jego drabinka wtedy byla napakowana bardzo tlusto w dobrych graczy, a i tak zostali Ci co ich sie obawialem najbardziej czyli Nalba i Nadal, ale bede plul sobie w brode jak Rosjanin wygra turniej, a kurs jest ciagle smakowity @ 67.00 + 1/3 kursu za to ze bedzie w finale, ale jesli pokona Nalbe to i chyba bedzie chcial utrzec nosa Nadalowi tak jak np. ostatnio na Mastersie chyba w Paryżu gdzie ograł Nadala 6/0 i szpanier skreczował, a po nim to juz nikt nie zostanie grożny na tym turnieju. Mysle ze jesli jutro wygra z Nalbą kurs na win @ MC spadnie do @ 20-30 i chyba bedzie trzeba nad tym pomyslec by to wsiąść, z drugiej strony drabinki Wawrinka sam kurs 1/3 na to ze dojdzie do finalu chyba bedzie @ 8.00 mysle ze Becka to jutro rozprowadzi, a z Djokovićiem czy z Verdasco stoczy mocny bój o finał gdzie tez można go spróbować że dojdzie do finału. Denko - Wawrinka może niezbyt elekrtyzujący finał na pierwszy rzut oka sobie wymyślam przed cwiercfinanalami ale moze i dojdzie chociaz do potwierdzenia 1/2 tej spekulacji. Jutro nad tymi typami zastanowie sie bardziej i moze cos przedstawie.

S 0

szczygiel87

Użytkownik
hm nigdy nie przepadałem za Wawrinka ale jestem mega szczesliwy ze odesłał do domu straszego Szwajcara. Sami chyba przyznacie, ze ile mozna patrzec na te same finały Nadal- Federer? Jedynym minusem tego wszystkiego to przegrane w zakładach pieniadze ???? . Nie mam nic przeciwko zeby finał wygrał Wawrinka, Verdasco czy np nieobliczalny Beck. W charlston tez sie cuda dzieja np Venus odpadła 2-0 z Lisiecki wiec forma faworytów bardzo słaba. Nie pozostaje nam nic jak tylko sie cieszyc bo sezon długi i napewno bedzie ciekawy ???? . Ha i pewnie wreszcie kursy podskocza na pewniaków ???? .

S 0

szczygiel87

Użytkownik
Nie moge sie powstrzymac od skomentowania meczu Nalbandian- Dawidienko. Hm to co panowie robili w tym meczu to woła o pomste do nieba. Moja pamiec nie siega tak daleko zeby tyle panowie sie przełamywali. Poprostu w zenskim tenisie takich cudów nie ma. 3 set same przełamania. Jestem w szoku mimo wygranej Dawidienki na którego stawiałem ????

Co sadzicie o meczu Murray- Dawidienko -1 1,50?

Chyba nikt przy zdrowych zmyslach nie zagra na Ruska po tym co pokazał w 3 setowym boju z Nalbandianem ???? . No znowu zartuje, ale ani Szkot ani Denko nic nie pokazuja, jednak sklaniam sie ku wygranej Murraya. Poprostu nie wyobrazam sobie ze Denko wygra 2 mecz po 3 godzinach przerwy i po słabej grze, naprawde slabej grze w poludnie.
Mam nadzieje ze ktos napisze jego typ co do tego meczu

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom