>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

ATP Masters Series - Monte Carlo

Status
Zamknięty.
M 0

mariush19

Użytkownik
Właśnie tak patrze na te typy tenisa i jednoczesnie wyniki przedpoludniowe i oczy przecieram. Znawcą tenisa nie jestem , kiedys cos tam obejzałem, duzo czytam ostatnio dzial tenisa itd. Myslalem ze pomylka albo ze to jakis brat blizniak Denki...Dla Murraya to chyba formalnośc??

hellraiser 636

hellraiser

Forum VIP
(2/10)
Murray - Davydenko 7/6 6/4
Davydenko +3.5g @ 1.62
Davydenko człowiek któremu zaufałem i myślałem że mnie wyrolował, przy 2/3* w III. secie musiałem wyjść i wtedy liczyłem żeby mecz był do końca zacięty by chociaż Davydenko pokrył handi które grałem, gdy kumpel napisał mi że Davydenko wygrał 6/3 myślałem że pomylił nazwiska jednak nie, farbowanemu Rosjaninowi udało się wygrać nie oglądałem spotkanie lecz wyglądało dla jednych na komedie, dla innych dramat, a przecież na korcie #2 i #9 nie ma kamer?, myślę że farsa to, to że takie ważne mecze muszą rozgrywać tenisiści na Master @ MC, rozumiem pierwsze rundy z ogórkami lecz teraz dopiero zaczyna się gra, zmęczenia na pewno większe po stronie Ruska lecz przecież kontrargumentem jest to że tenisiści grają czasami po dwa spotkania na dzień np. singiel,a później debel to tylko przykład. Denko pokazal ze na serio sie bierze za poczatek sezonu &quot;jego&quot; sezonu, bo oczywiscie mial kontuzję. H2H 4-3 dla Nikolaya gdzie chłopcy całe życie spotykali się na hardzie, nigdy na dywanie, trawie czy tam bardziej cegle. Davydenko jak narazie miał lepszy grajków za sobą Karlović to zawsze, no zawsze może coś zrobić i wygrać jak i Nalbandian, Murray miał Hanescu który też mógł zrobić surprise lecz jednak chyba się spalił, tak samo Fognini z którym dokonczył mecz dzisiaj ale chyba wygrał go w 10. minut bo wstałem o 11. już nie było ich na korcie. Gdyby nie zmęczenie po trzysetówce z Argentyńczykiem zaryzykowałbym wygraną Rosjanina lecz tak to myślę że będzie utrzymywał mecz na styku.
(1/10)
Nadal - Ljubićić 6/3 6/3
Ljubićić +6.5 @ 1.91
Kochany Ljubo gra u &quot;siebie&quot; jak z nut, nie oglądałem tego spotkania lecz nawet przy SP dla Bolelliego walczył dalej i wywalczył breaka powtórnego, gdzie później w TB pokonał Włocha do 2. Mecz trwał 2h czyli tak średnio na jeża, lecz zmęczenie na pewno też było jak u Davydenki, Nadal też grał dzisiaj spotkanie lecz pokonał Lapenttiego szybko i oddał mu tylko 3. gemy. W turnieju oddał tylko 8 gemów lecz z Chelą jak i Lapenttim wysilać się za bardzo nie musiał, chociaż prezentuję bardzo ładny tenis jak i Ljuba na tym turnieju i myślę że Ljuba będzie chciał pokazać się w tym meczu jak i w poprzednich gdzie grał bardzo dobrze, a że dał zarobić wielokrotnie na tym turnieju mały odłam tej sumy mogę dalej postawić na niego że nie przegra tego spotkania z kretesem.

S 0

szczygiel87

Użytkownik
Nudze sie bo kurcze rozchorowałem sie w taka piekna pogode i nie pozostaje mi nic innego jak skomentowanie jakiegos meczyku ???? . Hm np. Dawidienko to co grał z Nalbandianem jednym słowem tragedia, a to co gre ze Szkotem nie wiem jak to nazwac ???? . Cóż chyba przegram pieniazki a stawialem i liczylem na to ze Szkot zacznie dobrze grac na tej nawierzchni ale coz ????
Szkot nie ma serwisu tragedia chcoiaz Denko tez nie bardzo pokazuje sie kibicom. Jednka nie widac ze ci zawodnicy to swiatowa elita tenisa ????

natmar21 100

natmar21

Użytkownik
komedii ciąg dalszy.denko w drugim secie prowadzi z murrayem 4:1 i ..........przegrywa tego seta do 4 i cały mecz 0:2.jajca i jeszcze raz jajca.typujmy dalej panowie ale odwrotnie niż podpowiada chłodna kalkulacja.dziwaczny turniej.dawno takiego nie obserwowałem.

michau 84

michau

Forum VIP
komedii ciąg dalszy.denko w drugim secie prowadzi z murrayem 4:1 i ..........przegrywa tego seta do 4 i cały mecz 0:2.jajca i jeszcze raz jajca.typujmy dalej panowie ale odwrotnie niż podpowiada chłodna kalkulacja.dziwaczny turniej.dawno takiego nie obserwowałem.
Jakie jajca? :|
Zaznacz że było 4:1 i jedno przełamanie po stronie Rosjanina... Andy popełnił kilka błędów przy swoim serwisie, później to odrobił, odebrał w ostatnim gemie serwis Denki i wygrał, proste :|
Taki jest sport... a nie w każdym meczu doszukiwać się nie wiadomo czego.
Prawda że nie zagrali jakoś olśniewająco, ale ten mecz stał na dużo wyższym poziomie niż conajmniej kilka które obejrzałem w tym turnieju.

S 0

szczygiel87

Użytkownik
Jakie jajca? :|
Zaznacz że było 4:1 i jedno przełamanie po stronie Rosjanina... Andy popełnił kilka błędów przy swoim serwisie, później to odrobił, odbierając w ostatnim gemie serwis Denki i wygrał, proste :|
Taki jest sport... a nie w każdym meczu doszukiwać się nie wiadomo czego.
Prawda że nie zagrali jakoś olśniewająco, ale ten mecz stał na dużo wyższym poziomie niż conajmniej kilka które obejrzałem w tym turnieju.
Co racja to racja ???? Trzeba miec na uwadze to, że Denko odpoczywał tylko 4 godzinki po ciezkim boju i dawal rade. Nawet moglbym zaryzykowac, że wygrałby ten mecz gdyby pogoda nie platała figla i wszystkie mecze rozegrane był w swoich terminach ;). Zgadzam sie dziwny turniej, ale jak wspomniałem ciesze sie bo wkoncu tenis nie staje sie nudny i zdarzaja sie niespodzianki. Jednka warto tez zaznaczyc, że mimo wszystko wiekszosc zawodnikow z 10 na swiecie nie ma formy a do głosu dochodza mlodzi np. Beck, daje znac o sobie Wawrinka. Mam nadzieje, że federer szybko do formy nei wroci i zajmie sie zonka troszke i da pograc innym ???? . Jeszcze niech jakas Nadala złapie i bede w siodmym niebie ????

natmar21 100

natmar21

Użytkownik
michau!!! moim zdaniem jednak to co się dzieje na kortach mc nie jest proste jak twierdzisz.w meczu o najwyższą stawkę denko &quot; na pewno &quot;:-D nie przegrałby drugiego seta. tu co robił to można nazwać dowolną jazdą bez trzymanki.wygram akcję czy nie - wszystko jedno.trudno nie wygrałem. murray jest lepszy w przebijaniu piłeczki na drugą stronę siatki na ziemii.śmieszne.za miesiąc z okładem porównamy wynik murraya i denki na RG i wtedy okaże się jaka jest wartość tych graczy na cegle.jestem przekonany że denko osiągnie lepszy wynik na 100 % :-D. pozdro

hellraiser 636

hellraiser

Forum VIP
(4/10)
Djoković - Wawrinka 4/6 6/1 6/3
Wawrinka @ 3.92
(6/10)
Wawrinka +3.5 @ 1.83
(8/10)
Wawrinka +4.5 @ 1.60
Półfinał Masters @ MC. Pojedynek dwóch innych stylów jak i dżentelmenów którzy preferują inne nawierzchnie, Novak chłopak bardzo młody, a można powiedzieć że jest już dosyć spełnionym tenisistom jak na ten wiek wygrał już Brąz w Pekinie &#39;08, Masters Cup &#39;08, no i ma WS &#39;08 na swojej nawierzchni czego tutaj chcieć więcej?, Stasiu wygrał juniorski RG w &#39;03, i tak już zostało wszystkie turnieje które wygrał były na mączce, co sezon zdobywa dosyć dużo punktów na cegiełce lecz na RG jak i innych WS mu jeszcze nie wychodzi, na twardych nawierzchniach jest słaby, woli bardziej rozegrać spotkanie, niż grać na hardzie. H2H 7-2 dla Serba, lecz na cegiełce 1-1 więc kursy są bardzo rozbieżne bo ogólne spotkania, a mecze na clayu to co innego, co do drogi do półfinału Serb trafił wybornie na Hernandeza który ciśnie czele i jeśli cyfra mu pozwala w rankingu gra na turniejach ATP podobna sytuacja z Montanesem który punkty na kolekcjonował, i później trafił na Verdasco który fantastyczny taki nie jest jak na moje oko. Stasiu pokonał Troickiego w meczu bez historii, następnie Vassallo-Arguello i wziął szansę z Fedziem i wygrał z nim w dwóch setach gdzie następnie pokonał rewelację turnieju Andreasa Becka, po spotkaniach i rywalach bardziej zależy Wawrince na tym turnieju gdzie na tej specyficznej ceglanej nawierzchni gra mu się bardzo dobrze, bo Djoker to Djoker niby zwycięstwo nad Verdasco ale chłoak jest strasznie nie równy i liczę że Stasiu jutro będzie wykorzystywał jego błędy by spotkać się w finale najwyraźniej z Nadalem.

stskarol 49

stskarol

Użytkownik
18-04-09 11:30 - ATP Monte Carlo debel
Bryan B./Bryan M. - Dlouhy L./Paes L.
TyP: 2-1 w setach dla Bryan/Bryan
Kurs: 3,70
Buk: BAH

W sobotnie południe czasu Polskiego w Monte Carlo dojdzie do półfinału turnieju ATP w deblu. Zagrają w nim przeciwko sobie para Amerykańska Mika Bryan i Bob Bryan a na przeciwko nich staną Lukas Dlouhy z Czech i Leander Paes z Indi. Para Bryanów jest nr 1 na świecie już od kilku lat, z kolei para Czesko- Indyjska jest 5 na świecie. Bryan są faworytami tego turnieju a mój typ na ten mecz to 2-1 dla Nich w setach. Zacznę od debla piątego na świecie. Ta para w Monte Carlo gra dobrze, wygrała w 1 rundzie z Hiszpańska parą Montanes/Robredo 2-1, wczoraj wygrali z rozstawioną na ten turniej z nr 7 parą Knowle/Ram łatwo 2-0. Wcześniej w Miami byli w 1/8 finału po wyeliminowaniu Gonzalez/Monaco, przegrali z Ceramk/Martinak. W Indian Wells podobnie wygrali 1 mecz z Melzer/Knowle 2-1 a porażkę ponieśli z Del Potro/Nalbandian. Największym sukcesem tego sezonu dla nich był Australian Open gdzie byli w półfinale tam przegrali z Bryanami 2-0. W Rotterdami byli w finale jednak takze przegrali z nr 9 świata Nestor/ Zimonjic. Jak widać mieli słabsze mecze ale i lepsze. Ten turniej nalezy do lepszych. Bracia w tym turnieju w 1 rundzie wygrali po kreczu z Monfils/Wawrinka, w 2 meczy wygrali z Polską parą Fyrstenberg/Matkowski nr 11 świata dopiero 2-1 ( w 3 secie 10-4 ). Czyli się męczyli. Wcześniej w Houston wygrali turniej, tracąc 1 seta z Blake/Fish. W Miami przegrali w finale z Fischer/Huss, po drodze stracili seta z Karlovic/Vemic. W Indian Wells przegrali w półfinale z Mirnyj/Ram, wygrali w Delary Beach a po drodze zwyciężyli 2 mecze dopiero w 3 setach.San Jose odpadli w ćwierćfinale. Myślę że tyle starczy. Podsumuję. Bracia Bob i Mike to zdecydowanie nr 1 świata jednak to że rządzą na świecie nie oznacza że nie przegrywają, mieli kilka wpadek, i dużo stracili setów. W tym turnieju nie czują się zbyt dobrze. Stara seta z Polakami to o czymś świadczy. Rywale w tym turnieju grają świetnie. Myślę że seta wygrają ale Bryan/Bryan nie mają zwykle przegrywać 3 seta i wygrają 2-1.

Z 96

znafca

Użytkownik
Nadal R. - Djokovic N.
Typ: Djokovic N.
Kurs: 8.50
Bukmacher: bet-at-home
Dzisiaj odbędzie się finał na turnieju w Monte Carlo, można było się spodziewać że znajdzie się w nim właśnie tych dwóch zawodników. Bukmacherzy nie dają w tym spotkaniu szans młodemu Serbowi i trudno się dziwić patrząc na same statystyki, panowie rozegrali 15 pojedynków i z tego tylko 4 wygrał Nole. Dominacja Nadala nad Serbem na mączce jest niepodważalna, Djokovic w 6 dotychczas rozegranych meczach na tej nawierzchni kiedy przeciwnikiem był Brazylijczyk ugrał tylko 1 seta. Statystyki nie dają najmniejszych szans 3 rakiecie świata, jednak ja myślę, że w tym meczu wszystko się może zdarzyć, Djokovic gra w tym turnieju świetnie, we wczorajszym meczu z Szwajcarem Wawrinką pokazał klasę, mimo przegranej w 1 secie potrafił się podnieść i gładko zwyciężyć kolejne 2 sety, nie trzeba przypominać że Wawrinka pokonał w tym turnieju Federera. Wczoraj Nadalowi trochę problemów sprawił Murray i być może Rafa dzisiaj nie będzie w pełni dyspozycji. Według mnie warto zagrać za jakieś grosze, kurs jest wyśmienity, a na pewno będzie się lepiej oglądało ten mecz. ????

Edit/Prasa : Jak masz pisać takie brednie, że Rafa to Brazylijczyk albo że nie będzie w pełni dysponowany, bo grał 2 sety z Murrayem i wygrał bez problemu, to lepiej nie pisz nic.

radek03 90

radek03

Forum VIP
Nadal R. - Djokovic N.
Typ: Djokovic N.
Kurs: 8.50
Bukmacher: bet-at-home
Czegoś tu nie rozumiem, piszesz że może Rafa nie będzie w pełni dysponowany, ale dlaczego? Dlatego że w dwóch setach rozprawił się z Andym Murrayem, że w tym turnieju nie stracił nawet seta? Dziwna logika i argument. Ten argument można traktowąc wręcz odwrotnie, to Djokovic rozegral kilka ciężkich trzysetowych pojedynków w tym turnieju. Jak ktoś już wspominał Nadal to Hiszpan a nie Brazylijczyk. Ja wielkim znawcą tenisa nie jestem, ale Rafa to od kilku sezonów dominator ziemnych kortów bezapelacyjnie (nawet Federer będący w świetnej formie nie potrafił go pokonać i to jemu Roger zawdzięcza brak wielkiego szlema), tutaj zdecydowanym faworytem jest Nadal i bardzo się zdziwie jeśli wynik będzie korzystny dla Serba.

F 0

filweb

Forum VIP
To jest jedno ze spotkań, w których, może to dziwne, ale kurs 1.1-1.11 na Rafę jest VALUE betem. Djokovic wygrał jednego seta w 7 spotkaniach z Hiszpanem na clayu. Oczywiście, Novak jest w niezłej formie i może Hiszpana na początku pierwszy przełamać, wielu ludzi wychodzi z takiego założenia i wystawia zlecenia LAY na Betfair. Jednak czysty zakład nie ma żadnego sensu, nie widzę innych możliwości niż wygrana Nadala bądź krecz Hiszpana, kondycja lidera ATP od wielu lat jest na tyle stabilna, że prawdopodobieństwo kontuzji jest niemal zerowe - potrzebny byłby jakiś niefortunny upadek bądź poślizg.

remik47 0

remik47

Użytkownik
W finale nie ma co liczyć na jakieś kontuzje Nadala. Jest w tej chwili najlepszy w całej stawce a ziemna nawierzchnia zawsze mu odpowiadała. Djoko wiekszość meczów w turnieju wygrywał wynikiem 2-1 ale pokonał bardzo mocnych rywali i na pewno lepiej radzi sobie na ziemnych niż Murray.
Postawiłem w tym meczu handi na Serba +1,5 po kursie 3.40 za &quot;rekreacyjna&quot; stawke ;)bo granie 1.1 na Nadala przy moich możliwościach stawkowania zupełnie się nie opłaca ;)
Zapowiada się fajne widowisko ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom