>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ATP Finals - Turyn (09.11.2025 - 16.11.2025)

tarki_16 488,9K

tarki_16

Moderator
Członek Załogi
atp-finals-2025.jpg

Miejsce: Turyn, Włochy
Data rozgrywania: 09.11.2025 - 16.11.2025
Nawierzchnia: Indoor Hard
Kategoria: ATP Finals
Pula nagród:
Oficjalna strona turnieju: https://www.nittoatpfinals.com/en
Lista Startowa: https://www.nittoatpfinals.com/en/players/singles
Drabinka: https://www.nittoatpfinals.com/en/scores-centre/group-standings
Plan gier: https://www.nittoatpfinals.com/en/scores-centre/schedule
Zwycięzca singla 2024:
J. Sinner
Zwycięzcy debla 2024: K. Krawietz/ T. Puetz

Zestawienie kursów: Fortuna

Bez tytułu.jpg

Zapraszam do merytorycznej dyskusji i pisania analiz

Ostatnia edycja:
Ardnas 188,7K

Ardnas

Użytkownik
🎾 Alexander Zverev - Ben Shelton
Handicap setowy
Alexander Zverev (-1.5)

2,52 w Superbet
// Fartem weszło, bo Shelton miał 3:6 w taju (czyli 3 setowe), ale taki jest sport jak i cała bukmacherka, raz szczęście dopisze, raz "licho nie śpi" cokolwiek to kurwa znaczy. 🤷‍♂️

Gram to za Freebet 8, a potrzebuję kursu przynajmniej około 2,30 to typ jest taki jaki jest. Gdybym miał możliwość to bym zagrał w tym meczu handicap gemowy -2. Odnośnie samego typu to H2H 4:0 i co tu więcej pisać, bilans w setach 8:1. Grali w tym roku 3 razy, w Stanach na turnieju w Cincinnati nawet nie było co zbierać z Amerykanina, pomimo tych 12 asów. Od US Open gładka porażka z Goffinem, gładka porażka z Munarem, gładka porażka z Sinnerem, po drodze jakieś męczarnie z Kamilem Majchrzakiem gdzie bronił nawet bodajże 2 meczowych.
Zverev to stary wyga tego turnieju, turnieju który wygrał 2 razy, raz w Londynie, a raz w Turynie gdzie go przenieśli z hali O2. Moim zdaniem jeden z najciekawszych turniejów w tournée - dla mnie #1 chyba Australian Open, a później chyba właśnie ten WTF, bo wyniki niekiedy bywają zaskakujące. Niemiec pokonywał na WTF Djokovica, Nadala, Alcaraza itd. itd. Bardziej obyty z tym turniejem, bo nie chce mi się liczyć ile grał razy na WTF. Shelton mocno niepewny, to nie jest zawodnik któremu można zaufać. Przypomnę wszystkim, że w fazie grupowej liczą się też wygrane sety itd. więc nie ma jakiś chorych kalkulacji w 1 meczu.

*Jak ktoś dostał Freebet Specjalny w Superbet kilka dni temu 10 i 15 to niech mi da chociaż znać, bo nie wiem z jakiej racji go dostałem.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3176
Ardnas 188,7K

Ardnas

Użytkownik
🎾 L. Musetti - T. Fritz // 0:2
Ilość przełamań L. Musetti - Powyżej 1,5 // 2,20 w Superbet + J. Sinner 1,07 AKO: 2,35
L. Musetti +2,5 G // 1,98 w Betclic
L. Musetti O 11,5 G // 2,20 w STS
// Omyłkowo to jest kurs na U 11,5 G i niechcący go zagrałem. 🙃

*Przykład podatku i marży: +2,5 G w Superbet 2,00 przy stawce 10 daje to zwrot w przypadku wygranej 17,60 czyli kurs w rzeczywistości 1,76... 📉

Dziś z interesującej oferty jaką śledzę jest tylko jeden mecz w tenisie, bo na piłkarskiej lidze Aruby, Sierra Leone się po prostu nie znam, a w Mauretanii z tego co widzę zagra klub o dość kibicowsko brzmiącej nazwie Police 🚓 .

Odnośnie meczu to tenisowe "Fixy w ATP minimum 11/10 pewności" pisane palcem po kursach u buka... Djokovic gra sobie w finale w Atenach z Musettim, wygrywa mecz no i masz Ci los! - Co za pech! Serb się wycofuje z ATP Finals, a zamiast jego zagra we włoskim Turynie zagra Włoch Leonardo Musetti. Musetti musiałby wygrać turniej w Atenach, żeby zagrać w ATP Finals, ale go przegrał i zabrakło mu ostatecznie 5 bajońskich punktów. Zresztą Serb z którymś z wywiadów/wypowiedzi powiedział jasno, że nie wystartowałby w turnieju w którym nie jest pewny, że wygra/jest do końca przygotowany.
Tak jak na początku nie byłem przekonany do tego Musettiego, tak z każdym miesiącem coraz bardziej punktuje w moich oczach, a przecież on ma dopiero 23 lata - kończąc sezon jak na razie jako światowa 9, ale jeszcze wszystko przed nami czyli cały tydzień. H2H 3:2, wszystkie 3 wygrane rok temu, a te mecze sprzed 3 lat to wygrane Fritza. Teraz to Musetti jest o poziom lepszym tenisistą niż wtedy. Widać gołym okiem, że po US Open chyba grał w prawie każdym tygodniu by łapać te punkty potrzebne do rankingu.
Fritz jest w kwiecie wieku czyli 28-lat - młodość, werwa 100% i tak to trwa do około +/- 30 roku życia, a później zaczynasz z każdym rokiem stawać się starym piernikiem 👴 , próchnem. Jest wysoko w rankingu od lat, ale on w karierze niczego konkretnego nie wygrał, ani nie osiągnął poza jednym mastersem i jednym finałem szlema + finał ATP Finals. Z drugiej strony to wielu tenisistów tak ma, że urodzili się w nieodpowiednich czasach, dekadę/+15 lat mieliśmy erę Djoko/Federer/Nadal, a teraz pewnie będzie Alcaraz/Sinner. Zabezpieczam się handicapem bo gramy na hardach, a Fritz serwować potrafi.

Ostatnia edycja:
Pablito91 2,6M

Pablito91

Mistrz Typer EURO Niemcy 2024
Cash/Glasspool @1.60 betfan 2:0 piąty raz z rzędu w tym roku:)

Drugie spotkanie drugiej kolejki w Grupie A. Brytyjska para Cash/Glasspool zagra z Niemieckim duetem Krawietz/Puetz. Dla jednych i drugich będzie to być albo nie być bowiem przegrali pierwsze spotkania. Niemcy wygrali cały turniej w zeszłym roku. W tym będzie im o to ciężko. Idę tutaj w brytyjczykow, którzy są najlepszym deblem w tym roku. Zajmują odpowiednio 1 i 2 miejsce w rankingu. Bardzo dobry sezon i w ich wykonaniu. Szczególnie udany sezon na trawie, gdzie wygrali praktycznie wszystko. Na hali również bardzo dobrze. Wygrali w Wiedniu a Paryżu doszli do finału. Jeśli chcą awansować muszą dzisiaj wygrać. W tym roku z Niemcami spotkali się aż 5 krotnie i 4 ostatnie spotkania wygrali i to w dwóch setach.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1973
5xharoldx5 2,6M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
Ben Shelton - Felix Auger-Aliassime

Typy:
Felix Auger-Aliassime (z opcją tie, czyli jak Felix przegra w tiebreaku decydującego seta, to zwrot) @2,47 Fortuna
Felix Auger-Aliassime (z handicapem +1,5 seta) @1,51 Fortuna
Felix Auger-Aliassime wygra 2:1 @5,00 Fortuna

W normalnych okolicznościach Felix Auger-Aliassime powinien być faworytem z Sheltonem. Kanadyjczyk jest w wielkiej formie, w Paryżu doszedł aż do finału i na dodatek naprawdę powalczył z Sinnerem. Nie można też zapominać o półfinale US Open, gdzie też odpadł z Sinnerem, ale urwał mu seta. Na turnieju w Turynie Auger-Aliassime w pierwszym meczu też pokazał się z dobrej strony, bo znowu powalczył z Sinnerem. Kanadyjczyk walczył jak równy z równym, poziom gry był bardzo wysoki, ale w pewnym momencie niestety złapał jakiś uraz,, który uniemożliwił mu utrzymanie tego poziomu. Teraz jest najważniejsze pytanie- czy dwa dni odpoczynku to wystarczająco dużo, żeby w pełni to wyleczyć? Jeśli to mu się uda, to powinien pokonać Sheltona. Jeśli dalej coś mu będzie dolegać, to jest duża nadzieja na krecz i zwrot. Kanadyjczyk w przeszłości miał już różne kłopoty z kontuzjami, więc on nie będzie zbytnio ryzykował i jeśli coś będzie nie tak, to po prostu powinien skreczować, żeby się odbudować na następny sezon. Kurs 2,47 na wygraną Kanadyjczyka (z zabezpieczeniem na wypadek kreczu) jest jak dla mnie naprawdę niezły. Jeszcze jest

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +395
Ardnas 188,7K

Ardnas

Użytkownik
Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
🎾 J. Sinner 20:30 A. Zverev
Zverev A. +1,5 S // 2,65 w Betclic //
Zverev O 7,5 G // 1,70 w Betclic //
- - - -
Superbets
4.00
Alexander Zverev powyżej 8.5 gemów
Alexander Zverev powyżej 6.5 asów
Alexander Zverev powyżej 0.5 przełamań
- - - -

"Dla obu zawodników wygranie sobie po secie ustawia ich w korzystnej sytuacji przed 3 meczem" i na tym zdaniu mógłbym zakończyć "analizę", cała reszta to jest lanie wody. Uważam, że to spotkanie zakończy się wynikiem 3-setowym, a zapewne to będzie podobne spotkanie do tego z wczoraj czyli Alcaraz vs. Fritz. Wiadomo, że 2:0 dla kogokolwiek z nich ustawia ich w lepszej sytuacji, ale przy "bettingu" branie tego pod uwagę nie ma najmniejszego sensu. Po drugie wczoraj też mieliśmy w drugiej grupie 2 spotkania po 3 sety.
W stronę Sinnera pomimo, że gra u siebie nie ma najmniejszego sensu grać po jakiś kursach 1,07 czy 1,30 z jakimiś handicapami. Typ nawet czysto sportowo jest logiczny i ma swoje argumenty. Do tego będzie to ich 3 spotkanie na przestrzeni jakiegoś miesiąca. Zverev w Wiedniu ugrał seta, a w Paryżu na Mastersie skończyło się LOL XD (czyt. Iks De) 6:0 6:1. Karierowo bilans w setach 12:13. Na początku myślałem o handicapie gemowym, ale potem stwierdziłem, że to kompletnie bez sensu. Tak jak mi osobiście robi różnicę czy gram 1,40 (nie gram takich kursów ogólnie) czy 1,75 tak już mi nie robi różnicy czy to będzie 2,65 czy 3,10 na jakieś powyżej 2,5 seta. Dokładnie się nie znam, ale w 3 meczu będą musieli wygrać tylko po 1 secie by tak czy siak awansować (jeden z nich czyt. kombinacje alpejskie). Żeby nie było tak kolorowo to przykładowo Sinner wygrał rok temu w drugim meczu 2:0 z Fritzem.

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom