>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ATP Finals - Turyn (09.11.2025 - 16.11.2025)

tarki_16 488,9K

tarki_16

Moderator
Członek Załogi
atp-finals-2025.jpg

Miejsce: Turyn, Włochy
Data rozgrywania: 09.11.2025 - 16.11.2025
Nawierzchnia: Indoor Hard
Kategoria: ATP Finals
Pula nagród:
Oficjalna strona turnieju: https://www.nittoatpfinals.com/en
Lista Startowa: https://www.nittoatpfinals.com/en/players/singles
Drabinka: https://www.nittoatpfinals.com/en/scores-centre/group-standings
Plan gier: https://www.nittoatpfinals.com/en/scores-centre/schedule
Zwycięzca singla 2024:
J. Sinner
Zwycięzcy debla 2024: K. Krawietz/ T. Puetz

Zestawienie kursów: Fortuna

Bez tytułu.jpg

Zapraszam do merytorycznej dyskusji i pisania analiz

Ostatnia edycja:
Ardnas 186K

Ardnas

Użytkownik
🎾 Alexander Zverev - Ben Shelton
Handicap setowy
Alexander Zverev (-1.5)

2,52 w Superbet
// Fartem weszło, bo Shelton miał 3:6 w taju (czyli 3 setowe), ale taki jest sport jak i cała bukmacherka, raz szczęście dopisze, raz "licho nie śpi" cokolwiek to kurwa znaczy. 🤷‍♂️

Gram to za Freebet 8, a potrzebuję kursu przynajmniej około 2,30 to typ jest taki jaki jest. Gdybym miał możliwość to bym zagrał w tym meczu handicap gemowy -2. Odnośnie samego typu to H2H 4:0 i co tu więcej pisać, bilans w setach 8:1. Grali w tym roku 3 razy, w Stanach na turnieju w Cincinnati nawet nie było co zbierać z Amerykanina, pomimo tych 12 asów. Od US Open gładka porażka z Goffinem, gładka porażka z Munarem, gładka porażka z Sinnerem, po drodze jakieś męczarnie z Kamilem Majchrzakiem gdzie bronił nawet bodajże 2 meczowych.
Zverev to stary wyga tego turnieju, turnieju który wygrał 2 razy, raz w Londynie, a raz w Turynie gdzie go przenieśli z hali O2. Moim zdaniem jeden z najciekawszych turniejów w tournée - dla mnie #1 chyba Australian Open, a później chyba właśnie ten WTF, bo wyniki niekiedy bywają zaskakujące. Niemiec pokonywał na WTF Djokovica, Nadala, Alcaraza itd. itd. Bardziej obyty z tym turniejem, bo nie chce mi się liczyć ile grał razy na WTF. Shelton mocno niepewny, to nie jest zawodnik któremu można zaufać. Przypomnę wszystkim, że w fazie grupowej liczą się też wygrane sety itd. więc nie ma jakiś chorych kalkulacji w 1 meczu.

*Jak ktoś dostał Freebet Specjalny w Superbet kilka dni temu 10 i 15 to niech mi da chociaż znać, bo nie wiem z jakiej racji go dostałem.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2580
Ardnas 186K

Ardnas

Użytkownik
🎾 L. Musetti - T. Fritz // 0:2
Ilość przełamań L. Musetti - Powyżej 1,5 // 2,20 w Superbet + J. Sinner 1,07 AKO: 2,35
L. Musetti +2,5 G // 1,98 w Betclic
L. Musetti O 11,5 G // 2,20 w STS
// Omyłkowo to jest kurs na U 11,5 G i niechcący go zagrałem. 🙃

*Przykład podatku i marży: +2,5 G w Superbet 2,00 przy stawce 10 daje to zwrot w przypadku wygranej 17,60 czyli kurs w rzeczywistości 1,76... 📉

Dziś z interesującej oferty jaką śledzę jest tylko jeden mecz w tenisie, bo na piłkarskiej lidze Aruby, Sierra Leone się po prostu nie znam, a w Mauretanii z tego co widzę zagra klub o dość kibicowsko brzmiącej nazwie Police 🚓 .

Odnośnie meczu to tenisowe "Fixy w ATP minimum 11/10 pewności" pisane palcem po kursach u buka... Djokovic gra sobie w finale w Atenach z Musettim, wygrywa mecz no i masz Ci los! - Co za pech! Serb się wycofuje z ATP Finals, a zamiast jego zagra we włoskim Turynie zagra Włoch Leonardo Musetti. Musetti musiałby wygrać turniej w Atenach, żeby zagrać w ATP Finals, ale go przegrał i zabrakło mu ostatecznie 5 bajońskich punktów. Zresztą Serb z którymś z wywiadów/wypowiedzi powiedział jasno, że nie wystartowałby w turnieju w którym nie jest pewny, że wygra/jest do końca przygotowany.
Tak jak na początku nie byłem przekonany do tego Musettiego, tak z każdym miesiącem coraz bardziej punktuje w moich oczach, a przecież on ma dopiero 23 lata - kończąc sezon jak na razie jako światowa 9, ale jeszcze wszystko przed nami czyli cały tydzień. H2H 3:2, wszystkie 3 wygrane rok temu, a te mecze sprzed 3 lat to wygrane Fritza. Teraz to Musetti jest o poziom lepszym tenisistą niż wtedy. Widać gołym okiem, że po US Open chyba grał w prawie każdym tygodniu by łapać te punkty potrzebne do rankingu.
Fritz jest w kwiecie wieku czyli 28-lat - młodość, werwa 100% i tak to trwa do około +/- 30 roku życia, a później zaczynasz z każdym rokiem stawać się starym piernikiem 👴 , próchnem. Jest wysoko w rankingu od lat, ale on w karierze niczego konkretnego nie wygrał, ani nie osiągnął poza jednym mastersem i jednym finałem szlema + finał ATP Finals. Z drugiej strony to wielu tenisistów tak ma, że urodzili się w nieodpowiednich czasach, dekadę/+15 lat mieliśmy erę Djoko/Federer/Nadal, a teraz pewnie będzie Alcaraz/Sinner. Zabezpieczam się handicapem bo gramy na hardach, a Fritz serwować potrafi.

Ostatnia edycja:
Pablito91 2,6M

Pablito91

Mistrz Typer EURO Niemcy 2024
Cash/Glasspool @1.60 betfan

Drugie spotkanie drugiej kolejki w Grupie A. Brytyjska para Cash/Glasspool zagra z Niemieckim duetem Krawietz/Puetz. Dla jednych i drugich będzie to być albo nie być bowiem przegrali pierwsze spotkania. Niemcy wygrali cały turniej w zeszłym roku. W tym będzie im o to ciężko. Idę tutaj w brytyjczykow, którzy są najlepszym deblem w tym roku. Zajmują odpowiednio 1 i 2 miejsce w rankingu. Bardzo dobry sezon i w ich wykonaniu. Szczególnie udany sezon na trawie, gdzie wygrali praktycznie wszystko. Na hali również bardzo dobrze. Wygrali w Wiedniu a Paryżu doszli do finału. Jeśli chcą awansować muszą dzisiaj wygrać. W tym roku z Niemcami spotkali się aż 5 krotnie i 4 ostatnie spotkania wygrali i to w dwóch setach.

Do góry Bottom