>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ATP Challenger Tour 2024 - temat zbiorczy

neutralny 586,5K

neutralny

ModTeam
Członek Załogi
Challenger Montevideo, debel
Romboli/Zormann Da Silva - La Serna/Midon
La Serna/Midon wygrają @4,10 Fuksiarz

Dziwne rzeczy dzieją się z kursami w tym meczu, a wiem że zazwyczaj takie mecze mają dziwny przebieg. Najpierw na argentyńską parę kursy mocno zjechały, nadal są mocno rozstrzelone, a wielu bukmacherów całkowicie je usunęło z oferty. Na wcześniejsze rundy tego turnieju w ogóle kursów nie było, więc moim zdaniem można tu złapać kilka niespodzianek. Za jakąś niedużą stawkę można ten mecz spróbować oraz obserwować inne zdarzenia z turnieju w Urugwaju.

prof 61,3K

prof

Użytkownik
Francesco Passaro - Nicolai Budkov Kjaer @ 3.20 Unibet

W Norwega jest pompowane bardzo duzo pieniedzy zeby ten mial jak najlepsze warunki do rozwoju. Napewno stoi za nim potezna firma Red Bull a czy ktos jeszcze to nie pamietam bo bylo o nim troche mowione w podascie tenisowym na kanale break point. W kazdym badz razie Red Bull to jest gigant. Norweg ma idealne warunki do rozwoju i dostep do sparowania i trenowania z mocnymi tenisistami. Jego talent i praca zaowcowala bo w ty roku wygral juniorskiego szlema , zrobil polfinal i jeszzce final. W futuresach radzi sobie bardzo dobrze a w szcegolnosci na cegle wygrywa zdecydowana wiekszosc spotkan z bilansem 14/3. Passaro to gosc ktory na ATP Gen Finals w 2022 roku pokazal sie z niezlej strony gdzie bedac nieco kontuzjowany pokonal Arnaldiego w 5 setowym boju (sety grane do 4). Ogolnie gosc jest bardzo chimeryczny i zwyciestwa przeplata z porazkami. Dzis na numer 1 juniora latwej przeprawy miec nie bedzie. Wloch wyjatkowo ma udany czas bo od maja notowal 3 runde w rzymie i 2 wygrane czalendzery i to wszystko na wlasnej ziemi. Z kole w poprzednim roku potrafil przegrac u siebie w czalenzderach 3 razy z rzedu w 1 rundzie. Ja jestem fanem stawiania na bardzo utaletowanych zawodnikow z odleglym rankigiem bo taka dzika karta i wygranie 1-2 meczy daja sporo boosta do szybkiej wspinaczki w rankingach ATP. Italiano jest spokojnie do pokonania.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1594
prof 61,3K

prof

Użytkownik
Piekny meczyk. W 2 secie Budkov dobieral sie do tyłka rywala gdzie 3 razy z rzedu zaczynal gema od 0-30 i czwartego 15-40 na serwisie Passaro. Wlochowi udalo sie to jakos odwrocic bo gral na pelnym ryzyku. W 3 secie totalny cyrk po przelamaniu na 2-0 dla Norwega. Włoch wszystko wywalal chyba od niechcenia a caly set trwal z 15 min. Kursanci na sofascore byli zaplakani ze kurs 1.3 tak polegl hehe xdd

Załączniki

Otrzymane punkty reputacji: +130
Volleyball_Expert 559,7K

Volleyball_Expert

Użytkownik
Butvilas - Nagal typ (Dokładny wynik meczu 2:0 dla Nagal) kurs 2.34 Fortuna

Butvilas to tenisista, który ma dopiero 20 lat, a już pokazuje obiecujscy dobry tenis. Ostatnio na nawierzchni twardej pokonał bardzo pewnie Bertole. Wygrany turniej rangi Challenger również na nawierzchni twardej w Charleston. Pokonał naprawde solidnych tenisistów wystepujacych głównie w Challengerach. Na nawierzchni ziemnej miewa lepsze wystepy, ale na tej nawierzchni to jest polka niżej od Nagala. Dla Nagala nawierzchnia na nawierzchni ziemnej rewelacyjnie się czuje. Wygrał turniej rangi Challenger w Niemczech, doszedł do finału rangi również Challenger we Włoszech. Może i Nagal miał ostatnio słabsza dyspozycję na nawierzchni twardej, ale grał z solidnymi tenisistami. Nagal na nawierzchni ziemnej grał jak równy z równym z czołowymi tenisistami. Wygrał m.in w dwóch setach z Kasiniamowskim, Zapata, Kleinem, Ymerem i wieloma naprawdę dobrze prosperujący mi tenistsmi na w/w nawierzchni. Według mnie Nagal już ma dość porażek i wraca na swoją nawierzchni i dzisiaj liczę na pewne zwycięstwo. Pozdrawiam.

donald-young 24,8K

donald-young

Użytkownik
Butvilas - Nagal typ (Dokładny wynik meczu 2:0 dla Nagal) kurs 2.34 Fortuna

Butvilas to tenisista, który ma dopiero 20 lat, a już pokazuje obiecujscy dobry tenis. Ostatnio na nawierzchni twardej pokonał bardzo pewnie Bertole. Wygrany turniej rangi Challenger również na nawierzchni twardej w Charleston. Pokonał naprawde solidnych tenisistów wystepujacych głównie w Challengerach. Na nawierzchni ziemnej miewa lepsze wystepy, ale na tej nawierzchni to jest polka niżej od Nagala. Dla Nagala nawierzchnia na nawierzchni ziemnej rewelacyjnie się czuje. Wygrał turniej rangi Challenger w Niemczech, doszedł do finału rangi również Challenger we Włoszech. Może i Nagal miał ostatnio słabsza dyspozycję na nawierzchni twardej, ale grał z solidnymi tenisistami. Nagal na nawierzchni ziemnej grał jak równy z równym z czołowymi tenisistami. Wygrał m.in w dwóch setach z Kasiniamowskim, Zapata, Kleinem, Ymerem i wieloma naprawdę dobrze prosperujący mi tenistsmi na w/w nawierzchni. Według mnie Nagal już ma dość porażek i wraca na swoją nawierzchni i dzisiaj liczę na pewne zwycięstwo. Pozdrawiam.
Dodając turniej jest rozgrywany podczas praktycznie "domowego" turnieju Litwina, ponieważ trenuje on w tym klubie tenisowym od 15 roku życia. Nie wiem jak mecz się potoczy, ale warto mieć to na uwadze i nie szalałbym że stawkami jeśli chodzi o granie na Hindusa.

Otrzymane punkty reputacji: +344
prof 61,3K

prof

Użytkownik
Pablo Carreno Busta - Nicolai Budkov Kjaer @ 4.20 Unibet

Tutaj juz rywal dla Norwega klasy swiatowej ale ja tu bardziej na wiarze polece ze chce bardzo zeby tak ulozyla sie historia. Trzeba pamietac ze Carreno Busta na ten moment wydaje sie ze prime ma za soba i po kontuzjach nie wiadomo czy sie odbuduje. W 2023 roku zaledwie rozegral 7 meczy w tym ani jednego na cegle. W tym roku na hardzie srednio a na cegle ten czalendzer bedzie weryfikacja.

Nikomu nie polecam oczywiscie ale ja sobie lubie wtopic kaske

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3026
R 1,2M

rr62dga

Użytkownik
Dyscyplina: tenis- Montemar - Challenger
Godzina: 10:30
Spotkanie: Ramos - Neumayer
Typ: Ramos
Kurs: 1,61
Bukmacher: Superbet
Analiza:
Druga runda challengera na nawierzchni ziemnej w hiszpańskim Montemar. Rozstawiony z szóstką Hiszpański weteran 36-letni Ramos Vinolas zagra z o 14 lat młodszym Austriakiem Lukasem Neumayerem. Obaj panowie spotkali się niedawno na turnieju w austriackim Bad Waltersdorf i wtedy 6:2 6:2 gładko wygrał Hiszpan. W pierwszej rundzie Ramos pokonał 6:3 6:3 Hiszpana Tabernera, natomiast Neumayer pokonał 458 w rankingu ATP Lopeza Montaguda. Końcówka sezonu ale zakładam, że Ramos skoro przeszedł pierwszą rundę, to na hiszpańskiej ziemi i na swej ulubionej nawierzchni podobnie jak we wrześniu kolejny raz pokona swego rywala.

dx2 266,2K

dx2

Użytkownik
Imamura-Shimizu (-2,5 gema) 2 @1.55

W sumie to mozna juz przejsc na granie typowo rekreacyjne, chyba ze cos tam jeszcze sie w Davis Cupie urodzi, ale ogolnie do stycznia juz nalezy przystopowac, skupiajac sie na jakis sportach zimowych. Nie ma co zagrac, ale na noc taki typ gdzis dorzuce. Shimizu na pewno tenisista lepszy, jakies tam wyniki ma, nie na tyle by mocno zapamietac jego nazwisko, ale mi juz za soba kilka przegranych finalow w challengerach. Jeden z nich to wlasnie ubiegloroczny w Yokohamie. Malo znaczacy challenger, ale dla takich zawodnikow to dobra okazja. Obejrzalem sobie highlighty Shimizu z Boltem w 1 rundzie i calkiem fajnie pracowal na korcie malutki Japonczyk. Mysle, ze nastawia sie na w miare dobry wystep Shimizu, raz ze juz dobrze mu poszlo tutaj w ubieglorocznej edycji, a dwa niedawno tez byl final challengera w australijski Playford w pazdzierniku przegrany po wyrowanym meczu z Hijikata, wiec dyspozycja na poziomie tez powinna byc. Wiadomo, ze przy takich warunkach fizycznych Shimizu to typ zawodnika, ktory duzo pracuje na korcie i ktory w kazdym gemie moze przelamac jak i zostac przelamany, ale inaczej trudno ten typ ugryzc po jakims wartosciowszym kursie, stad taki wynalazek.

Ostatnia edycja:
qkens1986 69,5K

qkens1986

Użytkownik
Challenger Montemar

Fognini- Gulin
Typ 2 kurs 4.00 superbet
Edit: ⛔⛔⛔ wtopa po całości mam nadzieję że nikt tego nie próbował....

Gra Fabio więc wiadomo jak jest, jak chce to może dużo ale właśnie.... jak chce a tu nie wiadomo do końca czy będzie mu się chciało.... Naprzeciw Gulin i tak szczerze to mało słyszałem o tym graczu ale wystarczy spojrzeć w h2h żeby zobaczyć że chłopina ograł tu już 2 Hiszpanów i to dość łatwo, serwując przy tym na dobrym poziomie bo w tych dwóch meczach dał przeciwnikom łącznie tylko 5 szans na przełamanie a tylko raz został złamany... Ktoś powie no tak bo przeciwnicy byli słabi, byli ale Fabio w pierwszej rundzie zmierzył się z Rinconem który też jakimś wirtuozem nie jest i dał mu 10 szans na przełamanie łamiąc się przy tym 4 razy. Finalnie wygrał w tb w trzecim secie 7:5 więc bliski mecz... Uważam że po kursie 4 za drobne ten typ jest do spróbowania. Zieloności pozdro600

Ostatnia edycja:
prof 61,3K

prof

Użytkownik
@up ja wczoraj probowalem na Rincona i bylo bardzo blisko ale wiedzialme zeby sie zatrzymac i nie grac dalej pod prad.

Borna Coric - Dino Prizmic @ 2.12 Unibet

Podoba mi sie tutaj typowanie w bardzo utalentowanego chorwata ktory calkiem nie dawno osiagnal 2 polfinaly challengerow wlasnie na hali. Prawie w kazdym meczu jest zawodnikiem konkurecyjnym. Ostatnio zanotowal 2 pokazne skalpy bo pokonywal po 3 setowych bojach Wawrinke oraz swietnie grajacego w tym roku Fearnleya. Prizmic pokazal juz talent podczas AO gdzie powalczyl z Djokovicem urywajac mu seta. Coric dobry zawodnik ma przeblyski ale tez sporo kontuzji ktore wybijaja go z rytmu. Moze i Chorwat jest na ten moment lepszym zawodnkiem ale to Prizmic wydaje sie miec lepsze papirey na gre w przyszlosci.

Swietny meczyk Prizmic to jest kozak

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1731
B 159,4K

bukibuk

Użytkownik
Challenger Montemar

Fognini- Gulin
Typ 2 kurs 4.00 superbet
Edit: ⛔⛔⛔ wtopa po całości mam nadzieję że nikt tego nie próbował....

Gra Fabio więc wiadomo jak jest, jak chce to może dużo ale właśnie.... jak chce a tu nie wiadomo do końca czy będzie mu się chciało.... Naprzeciw Gulin i tak szczerze to mało słyszałem o tym graczu ale wystarczy spojrzeć w h2h żeby zobaczyć że chłopina ograł tu już 2 Hiszpanów i to dość łatwo, serwując przy tym na dobrym poziomie bo w tych dwóch meczach dał przeciwnikom łącznie tylko 5 szans na przełamanie a tylko raz został złamany... Ktoś powie no tak bo przeciwnicy byli słabi, byli ale Fabio w pierwszej rundzie zmierzył się z Rinconem który też jakimś wirtuozem nie jest i dał mu 10 szans na przełamanie łamiąc się przy tym 4 razy. Finalnie wygrał w tb w trzecim secie 7:5 więc bliski mecz... Uważam że po kursie 4 za drobne ten typ jest do spróbowania. Zieloności pozdro600

Fabio broni sporo punktów w tym tygodniu i w kontekście AO może miec to dla niego znaczenie więc może się spiąć. Dlatego akurat tym razem gra przeciwko może nie być dobra opcja

Do góry Bottom