Zaczynamy kwalifikacje do AO. Forma zawodników to lekka niewiadoma, ale postaralem się znaleźć kilka betów.
Nie będę się rozpisywać, bo nie mam wiele czasu.
Kuzmanov 1,60 Superbet
Rano złapałem kurs 1,85, teraz już mamy 1,60.
Bułgar wydaje się być w dobrej formie na początku sezonu. Dwa gładko wygrane spotkania w united cup. Reprezentując Bułgarię w dwóch spotkaniach przegrał tylko 4gemy.
Zeszły sezon też całkiem niezły w jego wykonaniu.
Na przeciwnym biegunie zdaje się być Dzuhmur, który kiedyś miał łatkę zawodnika mocno walecznego, ale poprzedni sezon bardzo słaby.
W styczniu wygrał 2 spotkania, ale z bardzo nisko notowanymi rywalami, a później przegrał w dwóch setach z Penistonem.
Widziałem w zeszłym roku kilka spotkań w wykonaniu Bułgara i wydaje mi się, że jego regularność wystarczy dzisiaj na Bosniaka.
Purcell 1,60 Superbet
Kangur gra u siebie, lepsze osiągnięcia ma w deblu, niż w singlu, ale na twardej nawierzchni jest groźny. Po drugiej stronie siatki typowy ziemniak Cechinatto, który kiedyś miał opinie handlarza, ale nie wiem ile w tym prawdy.
Purcell dysponuje dobrym serwisem, a Włoch raczej regularny w wymianach nie jest żeby iść na długie wymiany z Australijczykiem. Ciężko mi sobie wyobrazić żeby Marco wygrał to spotkanie.
Virtanen 2,65 Superbet
Kolejne spotkanie w którym mamy zawodnika preferującego nawierzchnie ziemna, czyli Jarry, przeciwko młodemu Finowi Virtanenowi. Fin woli korty twarde i końcówka poprzedniego sezonu dobra w jego wykonaniu. Wygrany challenger w Bergamo i półfinał we Francji. Ciężko powiedzieć w jakiej jest dyspozycji, ale wydaje mi się, że z Chilijczykiem, który na kortach twardych nie prezentuje się zbyt dobrze, może sobie poradzić. Obaj dobrze serwują, Jarry trochę lepiej, ale w wymianach już powinien dominowac Fin.
Bardzo dziwią mnie te kursy dlatego idę w czyste zwycięstwo Virtanena.
Można próbować też seta, ale ja myślę, że wygra to spotkanie.