>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Arsenal - Liverpool 02.04.2007 (transmisja TVP2)

Status
Zamknięty.
domel 49

domel

Forum VIP
Arsenal - Liverpool
1
- 2.00
X- 3.10
2- 3.85

Zapraszam wszystkich do dyskusji na temat tego spotkania.
:gool:

H 0

herdek

Użytkownik
Arsenal ostatnio zastopował, ale według mnie, jest jednym z faworytów do wygrania CL. Oczywiście, patrząc na ostatnie osiągnięcia obu zespołów w CL, to dalej dochodził Liverpool (2 razy finał, AFC raz)..teraz, mimo wszystko, uważam jednak, że to Arsenal przejdzie dalej..pokonali Milan, który był jednym z faworytów..Liverpool przeszedł do dalszej fazy, wygrywając z Interem, który również nie grał źle..Ogólnie mówiąc, mecz wyrównany, jednak uważam, że to Arsenal awansuje..U siebie wygrają 1:0, natomiast na wyjeździe przegrają 2:1..

soken07 0

soken07

Użytkownik
w pierwszym meczu nasuwa mi się under 2,5, ponieważ Liverpool nie będzie chciał stracić gola na wyjeździe, by później męczyć się z wyrównaniem. Benitez jest genialnym strategiem, i z pewnością wie, jak ograć Arsenal, lecz nie zapominajmy że jest to dwumecz i wszystko moze się zdarzyć. Mimo wszystko, w pierwszym meczu na Emirates przewiduję małą liczbę goli jeśli w ogóle one padną ????

pablo31 776

pablo31

Użytkownik
Teraz gdy już Arsenal ma teoretyczne szanse na wygranie Premier League Kanonierzy skupią się bardziej na CL i będą chcieli ograć Liverpool który wczoraj przegrał wysoko z Manchesterem United myslę,że Liverpool znowu zwolni tak jak na początku roku i zanotuje obniżkę formy.Arsenal w ostatnim meczu z Liverpoolem na wyjeździe zanotował remis.Myślę,że Kanonierzy nie zmarnują szansy wygrania u siebie tak jak to było z Ac Milanem by potem grać pod presją.Mam nadzieje że V.Persie zanotuje jakąs bramke w tym meczu po długiej przerwie.Według mnie Arsenal wygra spotkanie u siebie i od początku będzie atakował bo w ostatnich zremisowanych meczach i przegranym z Chelsea Arsenal dopiero budził sie jak juz było 5 minut do konca spotkania.Arsenal wyciągnie wnioski z tych meczow i wygra pierwszy mecz a drugi mecz na pewno bedzie bardzo wyrównany bez faworyta w koncu w Liverpoolu zacząl strzelać bramki Fernando Torres ,który nadgonił czołówke czyli C.Ronaldo i Adebayora.M oj typ na pierwszy mecz to 2:1 dla Arsenalu

sutek 79

sutek

Forum VIP
Arsenal miał nadzieję że wygra i Ligę Mistrzów i Premiership, a teraz powoli wszystko zaczyna się &quot;walic&quot;. W Lidze z pierwszego miejsca zrobiło się trzecie, w Lidze Mistrzów trudny rywal jakim jest na pewno Liverpool który moim zdaniem w pierwszym meczu nie będzie chciał przegrac na Emirates Stadium. Arsenal będzie musiał atakowac a Liverpool będzie miał okazję do kontr które mogą okazac się zabójcze, under 2,5 prawdopodobny ;)

sieku 31

sieku

Użytkownik
Mecze zespołów które grają ze sobą w tej samej lidze to mała atrakcja... i myślę że tak będzie wyglądał ten mecz dla osób, które nie są związane z którymś z nich. W pierwszym meczu Arsenal będzie musiał pokazać coś więcej niż tylko obecna forma... wspominam o niej bo rywal jest z tego samego podwórka. I tak jak Sutek pisał, Arsenalowi zaczyna wszystko się walić, tyle że Liverpoolowi też specjalnie nie idzie. Jak dla mnie to jest totalny no bet. Wszystko zależy od formy w danym dniu, gatki w szatni i pogody;P

carnal 0

carnal

Użytkownik
Wg mnie zdecydowanym faworytem dwumeczu jest Liverpool. Młode wilki z Arsenalu już nie grają tak dobrze jak na początku sezonu. W ostatnich 8 spotkaniach wygrali tylko jedno, z Milanem 1-0. Liverpool ostatnio gra co raz lepiej, Inter nie zdołał strzelic im nawet 1 gola:-D, więc w pierwszym meczu obstawiałbym 0-0 lub 1-1.

rudaszz 0

rudaszz

Użytkownik
ja tez bym się bardziej przechylał do awansu podopicznych Beniteza, po pierwszy meczu z interem wygranym na własnym stadionie 2:0 zaczeli znowu grać super, przeciez przed tym meczem Liverpool przegrywał mecz za meczem a tu angle reaktywacja i powrot na prawidłowe tory, natomaist Arsenal teraz w niczym się nie prezentuje w lidze jeżeli się nie myle nie mogą wygrać od 6 spotkań.....

kakinho1992 0

kakinho1992

Użytkownik
Dla mnie faworytem jest Liverpool, choć wolałbym żeby ten dwumecz wygrał Arsenal. Liverpool zawsze gra bardzo dobrze w Lidze Mistrzów, ale ma też trudną sytuację w Premiership i może odpuścić puchary żeby umocnić się na 4 pozycji w lidze. Dużo będzie zależało od dzisiejszych derby.

carnal 0

carnal

Użytkownik
Dla mnie faworytem jest Liverpool, choć wolałbym żeby ten dwumecz wygrał Arsenal. Liverpool zawsze gra bardzo dobrze w Lidze Mistrzów, ale ma też trudną sytuację w Premiership i może odpuścić puchary żeby umocnić się na 4 pozycji w lidze. Dużo będzie zależało od dzisiejszych derby.
Hehe, masz dziwny tok myślenia. Wg ciebie Liverpool bardziej skupi się na lidze i odpadnie z Ligi Mistrzów po to żeby zając w lidze 4 miejsce i zagrac w lidze mistrzów ?? ????

M 0

marcino16

Użytkownik
Hehe, masz dziwny tok myślenia. Wg ciebie Liverpool bardziej skupi się na lidze i odpadnie z Ligi Mistrzów po to żeby zając w lidze 4 miejsce i zagrac w lidze mistrzów ?? ????
Jego tok myślenia jest dobry - jednakże wydaje mi się, że zapomniał on o szerokiej kadrze Liverpoolu - Benitez praktycznie nie musi nikogo specjalnie na mecze z Arsenalem oszczędzaćbo praktycznie co mecz to gra ktoś inny.

A jeśli chodzi o typy to moim zdaniem w miarę pewne jest tutaj under 2,5.

T 0

telfind

Użytkownik
Arsenal - Liverpool ? Arsenal klub mocny jednakze z problemami przebrnywajacy przez lige (nie ludzic sie 3 miejscem wystaczy spojrzec na ostatnie mecze) Liverpool mocno podbudowany po zwyciestwie w najwiekszych derbach na wyspach a wiec stac go na wszystko. Powiem tak Arsenal patzac na historie konfrontacji tych 2 zespolow jest faworytem ale ja jednak postawilem na Liverpool bo wierze w Rafe i ze nie wywalil Dudka na marne :pP

Z 0

zizou55555

Użytkownik
typ liverpool nie strzeli.
Analiza:
TO bardzo wazny mecz dla oby druzyn i trenerow i watpie zeby ktoras z tych druzyn rzucila sie do ataku.Bardziej beda szukali bledow przeciwnika.Byc moze staly fragmet zadecyduje o tym wyniku.Wiekszosc spotkan takich wielkich klubow konczyla sie skromnym 1 0 czy 2 0.Kurs 2.3

pello 17

pello

Użytkownik
Arsenal - Liverpool połowa czasu
Typ: X
Kurs: 2,00

W pierwszej połowie jak to zawsze bywa nastąpi badanie przeciwnika, ogólnie walka o panowanie w środku pola. Efektem tego bedzie brak bramek oraz sytuacji do strzelenia gola ???? Mój typ na ten mecz

jacekk 208

jacekk

Użytkownik
ja postawiłem na under 2.5 . Myślę, że spokojnie taki typ wejdzie. Arsenal co prawda strzela dużo bramek ale nie sądzę żeby tak dobra marka jak Liverpool dała sobie nastukać ze 3 bramki. Obie defensywy są mocne więc under jest prawdopodobny.

unclebob 0

unclebob

Użytkownik
I tak jak Sutek pisał, Arsenalowi zaczyna wszystko się walić, tyle że Liverpoolowi też specjalnie nie idzie. Jak dla mnie to jest totalny no bet.
Hahahah, ziom, poza tą haniebną przegraną z MUFC podopieczni Beniteza brną od zwycięstwa do zwycięstwa, mecz za meczem, a to co robi ostatnio Arsenal jest porażką.Ale LM rządzi się swoimi prawami, więc nic tu nie wiadomo.Chyba sobie walnę dubelka na LFC i Reims z Bastią.Za piąteczkę.

flamaster 875

flamaster

Forum VIP
Typ główny: 2 ⛔ 1:1
Typ dodatkowy: X do przerwy ✅:spokodfhgfh: (1:1)
Analiza:

Jutro czekają nas dwa kolejne spotkania Ligi Mistrzów. Dla mnie ciekawiej zapowiada się konfrontacja dwóch angielskich drużyn: Arsenal – Liverpool. Jeszcze nie tak dawno temu byłbym skłonny postawić duże pieniądze na Kanonierów, jednak to jest sportu i sytuacja lubi się często zmieniać. Dziś typ na Londyńczyków już nie jest tak pewny mimo, ze grają na swoim stadionie. Do tej pory Arsenal radził sobie w Lidze Mistrzów bardzo dobrze. Z grupy wyszedł na drugim miejscu przegrywając tylko raz z Sevillą. Na pewno jeszcze wszyscy pamiętamy wynik 7:0 z Slavią Praga. Później w 1/8 zespół z Anglii trafił na AC Milan. W pierwszym meczu podopieczni Arsena Wengera grając u siebie zremisowali bezbramkowo z gośćmi. W rewanżu jednak to londyńczycy byli górą strzelając dwa gole gdy już kibice szykowali się na dogrywkę. Teraz na drodze staje im inna angielska drużyna: Liverpool, który także ze swojej grupy wyszedł na drugim miejscu. Jednak zanotowali dwie porażki, ale również zanotowali rewelacyjny wynik bramkowy grając u siebie z Besiktas&#39;em Stambuł. Wygrali wtedy aż 8:0. Następnym ich rywalem był także włoski klub; Inter Mediolan. Jednak w przeciwieństwie do Arsenalu szalę zwycięstwa przybliżyli już w pierwszym meczu wygrywając 2:0 (także strzelając w końcówce). W spotkaniu rewanżowym również byli górą wygrywając 0:1. W tym momencie jednak muszę posłużyć się wynikami z Premiership, ponieważ w LM obie drużyny prezentowały się podobnie, choć należy zauważyć, że Liverpool rozpoczął rozgrywki grupowe dość słabo. W tabeli ligowej górą jest Arsenal aż z 8 punktami przewagi na czwartym Liverpoolem. W ostatnim spotkaniu The Reds wygrali 1:0 z Evertonem. Natomiast Arsenal po wspaniałym pościgu wgrał z Boltonem Wanderers 2:3. Jednak nie ma co ukrywać, że piłkarze z Londynu ostatnio przeżywają kryzys. Jutro zagrają u siebie ale czy będą wstanie pokonać The Reds? Tutaj nie byłbym tego taki pewien. Wg mnie w tym meczu większą szansę na zwycięstwo ma Liverpool. Warto też dodać, że w ekipie Arsenalu zabraknie Eduardo i Tomasa Rosickiego. Dlatego w tym meczu postawię 2. Drugim bardzo ciekawym wg mnie typem jest X do przerwy.
Pewność typu głównego: 5/10 ⛔
Pewnośc typu dodatkowego: 8/10 ✅

lalo 36

lalo

Forum VIP
...
Arsenal - Liverpool
1:1 (1:1)
Bardzo ciekawe spotkanie zapowiada się w Londynie gdzie miejscowy Arsenal podejmie przyjezdnych z Liverpoolu, faworytami wydawało by się powinni być piłkarze gospodarzy którzy ostatni mecz wygrał i jest bardzo mocny na swoim stadionie. Wygrał ale chciało by się powiedzieć w jaki stylu to zrobił, gdy patrzyłem na pierwszą połowę to myślałem że obserwuję gdzie pierwszoligowego Boltonu z jakimiś cieniasami z niższej ligi bo na prawdę nic nie grali, dopiero w drugiej połowie kiedy na boisko weszli Adebayor oraz Walkot zaczął się dopiero ciekawy mecz. Poprzednie spotkanie podopieczni Arsena Wengera przegrali 2:1 chodź na początku drugiej połowy prowadzili 1:0 po strzele głową Sagny. Widać że Arsenal stracił formę z początku sezonu i nie prezętują się już tak dobrze oraz nie wygrywają w takich stylach. Liverpool ostatnio gra w kratkę, wygrywają pewnie z Newcastle 3:0 następnie pokonują także dość pewnie Reading aby w końcu przegrać mecz czołówki Ligi angielskiej z Manchesterem 3:0 i jakby nigdy nic w następnym tygodniu w meczu derbowym wygrywają z Evertonem 1:0 tak więc widzimi ta drużyna jest nie przewidywalna. Ale jak wiemy Rafa Benitez jest znakomitym taktykiem na Ligę Mistrzów ale czy rozpracuję angielski zespół jakim jest Arsenal ? Statystyki przemawiają za jutrzejszymi gospodarzami bo Liverpoolczycy nie potrafią wygrać na stadionie Arsenalu już od 8 lat gdyż ostatni raz udało Im się to w 2000 roku kiedy to zwyciężyli 0:1 :] Lecz ostatnia nie dyspozycja Arsenalu i gra w kratkę Liverpoolu skłania mnie do postawienia tutaj na Remis. Stawiam także na remis do przerwy bo mecz zacznie się badaniem ekipy przeciwników i pierwsza połowa na pewno będzie pełna walki ale nie sądzę żeby wpadły w niej jakieś bramki więc wynik do przerwy typuję 0:0 a po przerwie ? Myślę że albo nie padną żadne bramki albo obie ekipy strzelą tylko po jednej. Mój typ na to spotkanie : Remis / Remis .

Moje typy na to spotkanie :
Remis / Remis✅✅✅
Remis ✅✅✅
1:1✅✅✅
Under 2,5✅✅✅
Nie mam pytań ! :spokodfhgfh:
pozdROWienia ????​

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom