webb4
Użytkownik
Ja mam wlasne przemyslenie co do tego meczu, a w sumie do postawy Arsenalu w ostatnich tygodniach. Bardzo szanuje prace Wengera i styl w jakim graja "baby gunners" tylko ze za styl nikt tytulow nie daje. Moim zdaniem w dryuzynie Arsenalu brakuje bosikowego lidera-doswiadczonego pilkarza-cwaniaka pokroju Steviego Gerrarda-ktory w ciezkich chwilach podciagnalby troszke druzyne. Zwroccie uwage kto wczoraj byl asystentem przy golach Ronaldo i Bojana- Henry i Scholes. Mam wrazenie ze "dzieciaki" z Arsenalu nie wytrzymaly presji tego ze sa w stanie wygrac LM i Premieship i to ich troszke ciagnie w dol czego powodem moze byc slabsza gra w ostatnich tygodniach. Lubie obydwie druzyny-bardzo-stawiam dzisiaj na dobre widowisko, moje typy to under 2.5 i Liverpool-z powodow ktore napisalem wczesniej. Mysle ze ten mecz zadecyduje o przyszlosci Arsenalu w tym sezonie, albo zmiazdza the Red's albo poniosa porazke-wydaje mi sie ze nie jest to czas na kompromisy, aczkolwiek na tym etapie rozgrywek wszystko moze sie zdarzyc. POWODZENIA I POZDROWIENIA