>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Arabia Saudyjska 2023/2024

R 3M

rjastrzab

Mistrz Typów Dnia 2024
Dyscyplina: Piłka nożna Arabia Saudyjska
Godzina 18:30
Spotkanie: Neom – Al Najma
Typ 1X, 1X do przerwy, powyżej 0,5 gola i poniżej 5,5 gola
Kurs: 1,40
Bukmacher: Forbet
Post w dziale:
Analiza:

Na pierwszy dzień świąt, przy tak ograniczonej ofercie miałem dylemat pomiędzy koreańską piłką ręczną (over bramek Incheon City), a moją propozycją z Arabii Saudyjskiej. Ponieważ staram się wiernie trwać w moim wyborze grania przeciwko słabeuszom, to wybór padła na piłkę nożną. Al. Najma na ostatnim miejscu ze zdobytym 1 punktem w 9 kolejkach i bilansem bramkowym 7:20. Będą grać na wyjeździe z ligowym średniakiem z 8 miejsca, który uzbierał 14 oczek i ma bilans 13:14. Te statystyki sugerują grę czystą jedynką na gospodarzy, ale moje zachowawcze podejście wymusiło podparcie wygranej remisem i dla podwyższenia kursu proponuję 1X w meczu i w I połowie niskie bilansem bramowe to under 5,5 gola, a 20 straconych bramek gości to typ, że w meczu będzie przynajmniej 1 gol. Takie „pewniaki” dają łącznie 1,40.

L 3,5M

lucaxx95

Mistrz Typów Dnia 2023
Spotkanie: Al Riyadh - Al Ettifaq
Bukmacher: Superbet
Typ: Al Riyadh przedział goli 1-3
Kurs: 1.40

Oba zespoły mają daleko do ligowej czołówki i śmiało można okreslić je jako ligowe średniaki. W obu przypadkach mowa tutaj o słabszych defensywach i delikatnie lepszych ofensywach. Z ciekawszych nazwisk wśród gospodarzy to Sylla, Toze czy nieco bardziej znany Borjan. W przypadku gospodarzy są to M. Dembele, Wijnaldum czy Medran, a i swego czasu grający w Ekstraklasie Duda. Myślę że mecz będzie dośc wyrównany, ale pod lupę biorę bramki gospodarzy, który mają maly handicap w postaci boiska.

Do góry Bottom