Witam .Masz całkowitą racje Foxiku może nie to że zła atmosfera.Ale jak popatrzyłem na wypowiedzi bo tak to zobaczyłem poprostu żal.Wiekszosc głosuje na Mazaq bo im cos załatwił czy jest dobry w pokera dla mnie takie coś nie ma sensu.Powinnien wygrac ten co najbardziej jest przydatny forum pod kazdym wzgledem analizy pomoc innym .A pozatym dokłądna racja i jestem swiecie przekonany że wieksza ilosc jednopostowców jest odzwierciedleniem Polaka który za wszelka cene chce wygrać , nawet po trupach.W tamtym roku pisało nawet do mnie paru typa czy za jakas kase im przelana oni na mnie zagłosuje.wydawało mi sie to conajmniej smieszne ale przekonamy sie w tym roku czy ktos moze z takiego czegos korzystał.Doskonale chyba wszysc wiedza kto jaka ma wartośc na forum.Głos moim zdaniem powinno sie oddawać od jakis 50 postów.No takie małe uzupełnienie z mojej strony .No fcbialas dawno nie był na forum i zapewne znów wzburze krytyke boże i jeszcze ktos głosuje bo ktos ma fajny avatar.Ludzie to głosowanie ma słuzyc czemuś innemu.Dla mnie ten pomysł z wybieraniem znów moderatora roku,jak i typera nie jest trafiony.Wprowadza niezdrową konkurencję ,zawiść,podejrzenia itp itd Zwiększa się również działalność ,ja ich określam jednopostowców....Wiadomo o co chodzi......
To akurat o mnie . Jeżeli nigdy nie korzystałem z pomocy modów, a mam pozytywną opinii o jakimś to na niego głosuje. Czy to ma znaczenie, że podałem akurat taki argument - nie bardzo? Prawda jest taka jak napisaliście , tego typu ankiety ( czytaj konkursu) prowadzą do niezdrowej atmosfery na forum. Po głosowaniu okaże się , że jeden miał 300 głosów a inny 3 no to takie coś chyba nie będzie go mobilizowało do dalszego przesiadywania tu i odwalania roboty moda .jeszcze ktos głosuje bo ktos ma fajny avatar.Ludzie to głosowanie ma słuzyc czemuś innemu.
to sie nazywa demokracja głosujesz na kogo chcesz ????To akurat o mnie . Jeżeli nigdy nie korzystałem z pomocy modów, a mam pozytywną opinii o jakimś to na niego głosuje. Czy to ma znaczenie, że podałem akurat taki argument - nie bardzo? Prawda jest taka jak napisaliście , tego typu ankiety ( czytaj konkursu) prowadzą do niezdrowej atmosfery na forum. Po głosowaniu okaże się , że jeden miał 300 głosów a inny 3 no to takie coś chyba nie będzie go mobilizowało do dalszego przesiadywania tu i odwalania roboty moda .
Nie jestem jakoś zbyt długo na tym forum. Ale miałem styczność z pewnymi moderatorami. I co moge powiedzieć, że część z nich jest po prostu nie miła. Słownictwo jakim operują jest żenujące. Nie będe pisał kto co i jak.Dla mnie ten pomysł z wybieraniem znów moderatora roku,jak i typera nie jest trafiony.Wprowadza niezdrową konkurencję ,zawiść,podejrzenia itp itd Zwiększa się również działalność ,ja ich określam jednopostowców....Wiadomo o co chodzi......
to samo, w 100% dodaje od siebieByłem tu kiedyś moderatorem / adminem...i jak bym wtedy oddawał głos to oczywiscie oddal bym go na Benka..
PRacowity moderator..za Moich czasów..i teraz też , myslę. ???? Wspaniały człowiek , zawsze pomógł..w każdej sytuacji w dobrej czy złej. Więc trzymaj benek , mój głos ???? I Wygraj :!: Bo dla mnie byłes i będziesz...NAJlepszym modkiem ???? ..
Elo "77" ????
osobiscie wlasnie dlatego na niego nie zaglosowalem, wiekszosc postow ma 2-3 zdania, krociotka ogolna wypowiedz na dany temat, poparta jakims argumentem, wyrazenie wlasnego zdania... no jakos mi nie podchodzi taki styl... cenie jakosc ponad ilosc...Głosować na Sutka;] ile postów zobaczcie i jak się udziela ???? zawsze dużo analiz podaje ????
no i to właśnie przemawia za tym ze chłopak zna sie na wielu dyscyplinach i popiera je słusznymi argumentami 2 zdania są treściwe i mądre, chociaż to jest mocno przesadzone :/ jego analizy są często na kilkanaście zdań jak nie kilkadziesiąt. Mam nadzieje że nie piszesz tego przez zazdrość. ???? Każdy ma swój gust i ja to szanuję ale nie wmawiaj mi proszę ze chłopak mało pisze ???? a to że sie udziela widać ze rangę mod dostał nie bez kozery tylko admini sie na nim poznali i że jest rzetelny i można na niego liczyć a działy które moderuje są świetnie prowadzone zawsze aktualizowane. ODPOWIEDZIALNY CHłOPAK !!osobiscie wlasnie dlatego na niego nie zaglosowalem, wiekszosc postow ma 2-3 zdania, krociotka ogolna wypowiedz na dany temat, poparta jakims argumentem, wyrazenie własnego zdania... no jakos mi nie podchodzi taki styl... cenie jakość ponad ilosc...
no i to właśnie przemawia za tym ze chłopak zna sie na wielu dyscyplinach i popiera je słusznymi argumentami 2 zdania są treściwe i mądre, chociaż to jest mocno przesadzone :/ jego analizy są często na kilkanaście zdań jak nie kilkadziesiąt. Mam nadzieje że nie piszesz tego przez zazdrość. ???? Każdy ma swój gust i ja to szanuję ale nie wmawiaj mi proszę ze chłopak mało pisze ???? a to że sie udziela widać ze rangę mod dostał nie bez kozery tylko admini sie na nim poznali i że jest rzetelny i można na niego liczyć a działy które moderuje są świetnie prowadzone zawsze aktualizowane. ODPOWIEDZIALNY CHłOPAK !!osobiscie wlasnie dlatego na niego nie zaglosowalem, wiekszosc postow ma 2-3 zdania, krociotka ogolna wypowiedz na dany temat, poparta jakims argumentem, wyrazenie wlasnego zdania... no jakos mi nie podchodzi taki styl... cenie jakosc ponad ilosc...
POZDRAWIAM
pisalem o "wiekszosci postow, chodzilo mi glownie o komentarze w tematach poszczegolnych uzytkownikow, analizy sa z reguly bez zarzutu, nic do nich nie mam(...)jego analizy są często na kilkanaście zdań jak nie kilkadziesiąt.(...)
jak juz pisalem w poprzednim poscie cenie sobie jakosc nad ilosc i w zadnym wypadku ilosc postow nie jest dla mnie wyznacznikiem wartosci uzytkownika forum, nie imponuja mi czterocyfrowe liczby napisanych postow(...)Mam nadzieje że nie piszesz tego przez zazdrość. ???? (...)
moj gust jest taki, ze (jak pisalem wczesniej) nie podchodzi mi taki styl pisania, dlatego oddaje glos na kogos innego, wyrazilem swoje zdanie, nikogo nie odwodze od glosowania na Sutka, bo ma wiele zalet, nie odmawiam mu niczego, po prostu wybralem kogos innego i staralem sie uzasadnic swoj wybor, nikogo do nieczgo nie mam zamairu namawiac ani przekonywac(...)Każdy ma swój gust i ja to szanuję ale nie wmawiaj mi proszę ze chłopak mało pisze ???? (...)
no z tym sie zgodze(...)to że sie udziela widać ze rangę mod dostał nie bez kozery tylko admini sie na nim poznali i że jest rzetelny i można na niego liczyć a działy które moderuje są świetnie prowadzone zawsze aktualizowane. ODPOWIEDZIALNY CHłOPAK !!
POZDRAWIAM
napisałeś że jego wypowiedzi są krótkie co nie jest w 100 % prawdą bo nikła cyfra jego postów jest kilkuzdaniowa, no tą wypowiedzią propagujesz własnie nie głosowanie na Sutka ???? ale zakończmy już tą dyskusje niech wygra najlepszy ????moj gust jest taki, ze (jak pisalem wczesniej) nie podchodzi mi taki styl pisania, dlatego oddaje glos na kogos innego, wyrazilem swoje zdanie, nikogo nie odwodze od glosowania na Sutka, bo ma wiele zalet, nie odmawiam mu niczego, po prostu wybralem kogos innego i staralem sie uzasadnic swoj wybor, nikogo do nieczgo nie mam zamairu namawiac ani przekonywac
w ktorym miejscu napisalem ze Sutek malo pisze?
owszem, moja wypowiedz nie byla pochwala Sutka i jak sie ktos uprze to pewnie mozna to uznac za "propagowanie nie glosowania na Sutka", ale zapewniem ze nie bylo to moim celem, moja wypowiedz byla uzasadnieniem mojego wyborunapisałeś że jego wypowiedzi są krótkie co nie jest w 100 % prawdą bo nikła cyfra jego postów jest kilkuzdaniowa, no tą wypowiedzią propagujesz własnie nie głosowanie na Sutka ???? ale zakończmy już tą dyskusje niech wygra najlepszy ????