Baqu
Forum VIP
http://en.wikipedia.org/wiki/2012_NBA_All-Star_Game
http://www.nba.com/allstar2012/
Jakie są wasze typy / spostrzeżenia ?
At the end of the 2010-11 NBA season, Morrow had the second highest 3-point percentage in history (behind Steve Kerr).
2008-2009: Led the NBA in three-point field goal percentage at 46.7% (86-184 3FG)
2009-2010: Ranked 5th in the NBA in 3-point field goal percentage (.456)… Became one of only four players in NBA history to convert at least 80 3-pointers and shoot at least 45% from 3-point territory in back-to-back seasons, joining Steve Nash, Steve Kerr and Hubert Davis
Też postawiłem na Williamsa. Dla mnie jego wsady wyglądają najlepiej, dlatego też zdziwiłem się, że na niego jest największy kurs.Derrick może nie ma jakichś super wymyślnych paczek, ale atletyzm to jego atut. Wg mnie fajnie pakuje. To wyżej to paczki z tego sezonu. Jutjub zapoda nam ich więcej, jeszcze z czasów koledżu.
Niby tak, aczkolwiek "wkladanie" tez czasem na swoj urokBudinger po prostu wkłada piłkę do kosza. Nic efektownego wg mnie.
Niby tak, aczkolwiek "wkladanie" tez czasem na swoj urok
Przeciez w tamtym roku Griffin tez "wlozyl" pile i spora czesc publiki byla zachwycona.
Nate Robinson tez nie zawsze byl wymyslny.
Tu wg mnie duza role odegra pomyslowosc i show, jakie zostanie zaprezentowane przed/w trakcie proby. Chodza sluchy, ze Chase ma przeskoczyc Yao Minga. Ile w tym prawdy? Zobaczymy dzis w nocy.
http://www.youtube.com/watch?v=dJ9h_sIcMuE
Co do trojek, rowniez dla mnie faworytem jest Anderson 0,43 3P% to calkiem dobry wynik. Dodajmy do tego jego publicznosc i jego hale. Jesli nie on to kto? Jones. Zeszloroczny zwyciezca Three-Point Contest ma podobny % trafionych co Ryan. Nie skreslabyl takze Kevina Love.
Dodatkowo fajnie wyglada : Team to win Shooting Stars Competition? Orlando u siebie powinno zmiazdzyc pozostale zespoly.
Nie sugerowalbym sie tym za bardzo.Jezeli mozna wiedzieć to skąd te plotki, ze Bud Minga przeskoczy? Bo jezeli to się okaze prawdą to chyba sobie odpuszcze jednak bet na George'a.
w tym konkursie jest rzut z połowy więc jest to loteria zupełna, równie dobrze ja przy odrobinie szczęścia mógłbym w takim czymś powalczyć o wygraną ;-). Fajnie pooglądać, ale chyba najmniej odpowiedni konkurs do stawiania jakiejkolwiek kasy.Dodatkowo fajnie wyglada : Team to win Shooting Stars Competition? Orlando u siebie powinno zmiazdzyc pozostale zespoly.
Zgodnie z moimi przemysleniami wygrał Evans a Derrcick Williams rowniez z moimi przemysleniami pokazał dno i nawet ja bym lepiej zapakował. Dzisiaj wyjatkowo sie z wami zgadzam i rowniez mi sie wydaje ze wygra Wschod i raczej skłaniałbym sie ku underowi .Według mnie wygra Evans. Nie chce mi sie pisac dlaczego tak sadze po prostu tak sadze . Najmniej mi sie wydaje zeby wygrał Derrick Williamms bo co on niby prezentuje w dunkach ?? Jedyne co mu wychodzi to alley opy z Rubio. Budinger to juz wogole nie miałby szans. Gdyby nie te plotki ze ma przeskoczyc Minga to byłby faworytem do ostatniego miejsca.