>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

All Star Game 2012

Status
Zamknięty.
wilq 1,8K

wilq

Użytkownik
Derrick nie pokazał dna,dunk o bok tablicy był soczysty i dobry.Ostatni dunk prawdopodbnie dałby mu wygraną gdyby to wyszło,szkoda był już dosyć zmęczony i zabrakło czasu.Evans zasłużył głównie pierwszym dunkiem,Chase pokazał że białas też potrafi.Nabijali sie z niego praktycznie cały czas a on zrobił swoje i za to respekt.Generalnie konkurs słaby a anwet bardzo słaby

xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
West +4
1,91
Betsson

Stawiać na wschód na &quot;oślep&quot; nie ma wg.mnie sensu bo szanse na zwyciestwo obie ekipy mają prawie identyczne. Jedynie na C widzę przewagę wschodu.Ten mecz to jak rzut monetą.Mecz może się rozstrzygnąć w samej końcówce i handi +4 pasuje mi.
Ławka rezerwowych to przewaga zachodu.Przy takim spotkaniu warto poszukać handi na doga.Jeśli Howard nie będzie zbytnio szalał(mimo że postawilem na niego mvp) to handi powinno wejść.

dawidbarca 6,2K

dawidbarca

Użytkownik
Mam identyczne zdanie jak Marcin , nie wiem jak można postawić po 1.50 w meczu gwiazd na którąkolwiek z ekip ???? . Kiedy kursy były po równo , również byłem za postawieniem na Wschód , ale teraz widze ogromne value na Zachód. Personalnie pierwsza piątka Wschodu lepsza , ale ławka już zdecydowanie po stronie Zachodu. Jak ma się takich zawodników jak Dirk , Aldridge , Parker na ławce to można zrobić wszystko , łącznie z wygraniem z ekipą ze Wschodu. Wracając do pierwszej piątki , moim zdaniem lepszą dysponuje Wschód , ale tylko minimalnie . Według mnie Bryant i Durant zdecydowanie &gt; Wade i Melo , reszta pozycji raczej na korzyść Wschodu , ale przecież CP czy Griffin to również mega gwiazdy i nikt tutaj Rose&#39;a czy LeBrona się nie przestraszy. Krótko mówiąc duże value na Zachód , 2.50 to już lekka przesada w meczu gwiazd.

elopeja 2,8K

elopeja

Użytkownik
@Dawidbarca nigdy nie widzialem zebys typowal nba, rozumiem, ze jestes &#39;niedzielnym znawca&#39;? ????

Masz swoj typ i pomysl na handicap na Zachod, ok, ale nie rob sobie jaj, bo ktos zielony czytajac Twoj post moze pomyslec, ze kursy bukow to pomylka, a na lawce Wschodu sa same leszcze. Bo to wynika z tego co napisales. Ok jest Aldridge, Parker, Dirk ale po drugiej stronie jest Pierce, Bosh, Deron. To jest mecz gwiazd, sami najlepsi. Wiec tak nie wyolbrzymiaj tez roznicy jesli chodzi o lawki bo jej praktycznie nie ma.

A temu, ze Wschod ma MEGA PAKE w pierwszej piatce poswieciles pol zdania tak jakby to bylo niewazne i o wszystkim decydowali rezerwowi ????

toudi 715

toudi

Użytkownik
Moim zdaniem poziom dunków nie był az taki zły, jedynie Budinger mnie zawiódł ale tego się spodziewałem. Rok temu to dopiero było dno nie licząc potrójnego McGee, ten konkurs na tym tle to poezja. Pamiętam tylko ten dunk Buda z zasłoniętymi oczami, pozostałe były tak słabe, ze po 5 min od wykonania juz nie pamiętałem. Jak dla mnie to ta przepaska na oczy była tak załozona, ze być moze widział trochę parkietu ale mozliwe, ze się czepiam. Dla Williamsa respekt bo próbował zrobić ekstremalnie trudny dunk, lepiej próbować niz odpier**** taką zenadę jak np. rok temu DeRozan. Derrick po prostu za słabo skacze zeby zrobić to co chciał zrobić.
Dno to był konkurs rzutów za 3, poziom zenujący. Love wygrał mimo ze rzucał bardzo przeciętnie. Morrow się kompletnie pogubił, zero rytmu, zabrakło czasu, kompletna porazka. Anderson gdyby trafił tę jeden rzut wiecej w pierwszej rundzie drugą by pewnie wygrał bo drugą to bym chyba ja nawet wygrał. Po próbach Love&#39;a i Duranta wydawało się, ze Jones to spokojnie wygra ale tez się pogubił jak Morrow w pierwszej próbie. Love i Durant najsłabiej rzucają za 3 z tej szóstki ale byli najbardziej spokojni i opanowani, reszta strasznie spięta.

wilq 1,8K

wilq

Użytkownik
Poziom całego All Star robi sie z roku na rok coraz bardziej żenujący.Tak jak kiedyś powstawały bidne,surowe klipy do czarnego rapu tak teraz powstaje ***** z gorącymi cipkami w tle.To porównanie narzucam odrazu na All Star,pieprzący od rzeczy P.Diddy,wogóle na cholere typ tam potrzebny?czy dwóch &#39;&#39;pajaców&#39;&#39; czyli Wade z LBJ(wyłaczając umiejętności czysto sportowe) od******ch jak na oskarową gale i udających niewiadomo kogo a wszyscy wiemy że zarówno jeden i drugi nie wie nawet gdzie nasz kraj leży.Wtf?po co to całe show?chłopaki potrafiący robić kosmiczne dunki bawią sie w papke z której nic nie wynika a nawet już wybitni gracze tacy jak Barkley pomału(bardzo) z rok na rok dostrzegają jaki syf sie robi z tej imprezy.

toudi 715

toudi

Użytkownik
Nie pierwszy raz najlepszym elementem all star weekend są komentatorzy z TNT, szczególnie oczywiście Sir Charles. Ten Diddy to rzeczywiście dno, wyglądał jak ciota (to moja subiektywna opinia bo lubię całkowicie inną muzykę niz ten pan) a ten krzyzyk z jakichś brylantów pozostawię bez komentarza. Ciekawe czemu akurat taki krzyz a nie np. krzyz Ankh bo przeciez dla takich jak on to zadna roznica.
Ten Haier Shooting Stars czy jak to się nazywa - co to k**** jest? Lepiej Mode na Sukces obejrzec niz ten syf. Nie dość, ze strasznie nudne to jeszcze totalna loteria, po cholere ten rzut z połówki? W ogole wymyślili to chyba po to, zeby byli koszykarze i koszykarki z WNBA mogli buzię pokazać w dobrym czasie antenowym bo dla zawodników NBA to męka.
Co do dzisiejszego meczu to wschód moim zdaniem ma znakomitą pakę, lepszą od zachodu. W pierwszej piątce jedynie Anthony będzie przeszkadzał (za co on w ogóle gra w tym All Star Game?), reszta kosmos. Ławka moze rzeczywiście trochę lepsza na zachodzie ale az takiej przepasci znowu nie ma a poza tym bardzo prawdopodobne, ze mecz na powaznie będzie grany, o ile w ogóle będzie, dopiero w czwartej kwarcie kiedy na boisku będą starterzy. Jak będzie olewka to tak naprawdę nie ma róznicy kto będzie na boisku. -3 na wschód mozna próbować.

dawidbarca 6,2K

dawidbarca

Użytkownik
@Dawidbarca nigdy nie widzialem zebys typowal nba, rozumiem, ze jestes &#39;niedzielnym znawca&#39;? ????
Masz swoj typ i pomysl na handicap na Zachod, ok, ale nie rob sobie jaj, bo ktos zielony czytajac Twoj post moze pomyslec, ze kursy bukow to pomylka, a na lawce Wschodu sa same leszcze. Bo to wynika z tego co napisales. Ok jest Aldridge, Parker, Dirk ale po drugiej stronie jest Pierce, Bosh, Deron. To jest mecz gwiazd, sami najlepsi. Wiec tak nie wyolbrzymiaj tez roznicy jesli chodzi o lawki bo jej praktycznie nie ma.
A temu, ze Wschod ma MEGA PAKE w pierwszej piatce poswieciles pol zdania tak jakby to bylo niewazne i o wszystkim decydowali rezerwowi ????
Koleś jest użytkownikiem forum od trzech dni i mówi że nigdy nie widział żebym typował NBA ????. Jeśli dla ciebie nie ma różnicy między Parkerem , Aldridgem , Dirkiem a Piercem , Boshem i Deronem to jeśli ktoś tu jest typowym niedzielnym znawcą to Ty ;) . A Zachód to nie ma &quot;mega paki&quot; w pierwszej piątce? piałem o tym i według mnie pierwsza piątke lekko na korzyść Wschodu . Durant i Kobe to zawodnicy jeśli nie najlepsi w całej lidze to na pewno w top 5 i są moim zdaniem zawodnikami lepszymi od swoich vis a vis w tym meczu.

J 13

jrq-

Użytkownik
Nie czaje, jak można tak lekceważyć Zachód.
Może Wschód ma głośniejsze nazwiska, ale na większości pozycji lepszych zawodników ma Zachód... (licząc rezerwę)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom