nie nie, to było zwykłe pytanie. Zwyczajnie zdziwiło mnie, że można jeszcze uprościć coś w algorytmie wyświetlającym podział na dwie opcje wyboru :razz:Vitoria BA, już prowadzi od 1 minuty, ale jest to bramka samobójcza.
Edit: strzeliła drugą bramkę, to już może nie jest przypadek.
nie było mnie kilka dni...wróciłem i po przeczytaniu tego posta wiem już na pewno że nie będę kontynuować żadnych testów. Testy można prowadzić dla takiej samej wersji, dostać odpowiednio bazę, potem mając już dużą bazę (minimum kilkaset spotkań) można ewentualnie dokonywać głębszych zmian, jeśli wyniki są mało satysfakcjnujące. To co ty teraz wyczyniasz, to drogą donikąd, nawet jeśli wydaje ci się że jest inaczej.Tylko coś mnie niepokoi, że nie ma typów na "2" ???? .
Może i przekombinowałem.
Edit: już wiem w czym problem. Być może i jakieś dwójki tam powinny być w tych ww. typach
ale na pewno nie w meczu Cobh - Shelbourne. Ten sprawdziłem
Edit2: chociaż teraz po moich poprawkach, typ dla tego meczu też się zmienił. Jak w realu ????
W każdym razie, zmieniłem coś w zapisie, żeby takiego ewentualnego błędu nie było.
Edit3: zobaczymy po spotkaniach, co jest błędem a co nie.
... a dotrwałeś do tego?:=adiqq;4819967]nie było mnie kilka dni...wróciłem i po przeczytaniu tego posta wiem już na pewno że nie będę kontynuować żadnych testów. [...]
[...]
Spokojnie. Jeśli chcecie, będę Wam przesyłał wersję, z której obecnie korzystacie (albo tę, z której chcielibyście korzystać).
=adiqq;4819967][...]
Założone zostały przez Ciebie i StraszakaSama dwa oddzielne wątki.[...] Testy można prowadzić dla takiej samej wersji, dostać odpowiednio bazę, potem mając już dużą bazę (minimum kilkaset spotkań) można ewentualnie dokonywać głębszych zmian,[...]
... a jakie ma znaczenie i wpływ na wynik meczu to, że ja tak napiszę? Dokładnie ma takie znaczenie jak to, że o tym napisał adam_adam i Ty w tym momencie.[...] co do twoich dywagacji - szczęście/pech, to adam_adam dobrze ci napisał.Litości... To nie ma żadnego znaczenia. [...]
W programie 6.1.0 były jednak trzy opcjenie nie, to było zwykłe pytanie. Zwyczajnie zdziwiło mnie, że można jeszcze uprościć coś w algorytmie wyświetlającym podział na dwie opcje wyboru :razz:
Stary, a co mnie to co Cię kładzie... . Jest wolność wypowiedzi.=adiqq;4822321][...] gry położyło mnie na łopatki:grin: [...]
Każdy ma swojego wroga.[...] remisy nie są wrogami. wróg jest zupełnie inny....
No jasne.[...] błędem i to bardzo poważnym jest nie uwzględnianie kursów (i bodajże twierdzenie że nie mają one znaczenia!)
prowadzisz swój wątek już prawie 3 lata, a owoców jakby brak, tylko ciągłe zmiany i modyfikacje.....ty twierdzisz, że wyniki są zadowalające, ale brakuje mi tutaj potwierdzenia i realnego bilansu z yieldem włącznie - ale typów obstawionych przed meczem, a nie liczenia "co by było gdyby" wstecz (co niejednokrotnie robiłeś)Po owocach ich poznacie...
Mam nadzieję, iż rozumiesz, że przez te kilka lat przewinęło się tutaj mnóstwo algorytmów? (Potwierdzenia wyników jednego z nich mam nawet w stopce).[...] prowadzisz swój wątek już prawie 3 lata, a owoców jakby brak, tylko ciągłe zmiany i modyfikacje.....ty twierdzisz, że wyniki są zadowalające, ale brakuje mi tutaj potwierdzenia i realnego bilansu z yieldem włącznie - ale typów obstawionych przed meczem, a nie liczenia "co by było gdyby" wstecz (co niejednokrotnie robiłeś)