yar000
Użytkownik
Wasza bierność w temacie, zadziwiająca zresztą bo mnie wrzucanie przez Was tutaj typów do niczego nie jest potrzebne, przecież ja mam program w domu i znam jego możliwości od podszewki,
zdeterminowała mnie do powiedzenia "B", skoro powiedziałem "A".
Zadziwiające nawet w kontekście Waszego ugruntowanego lenistwa, bo program jest już można powiedzieć, zautomatyzowany.
Wpadacie tutaj co prawda w licznej liczbie ale w swojej większości tylko patrzycie, czekacie, oczekujecie.
Przy okazji, pewnie też na "mannę z Nieba".
Znamienne: aktywni się stajecie w momentach, gdy plik jest do pobrania dla wszystkich.
Pobieracie go więc wtedy, nie odsłaniając twarzy i znikacie. Już nie mówię o braku podziękowania ale nie ma nawet komentarza (piszę o tych Osobach, które wiedzą, że to o nich piszę) związanego z tym programem.
Z jego działaniem, funkcjonalnością, efektami.
Nie warto Wam poświęcać więcej uwagi.
Znacie mnie. Tu się nie da nic nie robić i czekać "na gotowe".
Nie ma lipy i frajerstwa.
Przenoszę podawanie prognoz do wątku zamkniętego czyli do grupy społecznościowej,
znajdującej się w obrębie Forum.
Jest tam również, do pobrania, "algotyper".
I powinienem już to chyba dawno zrobić. Obecna formuła wątku się wyczerpała.
Niniejszy temat będzie nadal prowadzony, w określonym zakresie. Obydwa się uzupełniają.
Tylko jeśli któryś z Uczestników grupy zechce,
poda typy tutaj, w otwartym wątku.
Tego chcieliście?
Voilà ????
Czy są pytania? Nie widzę. Dziękuję i zapraszam jednostki aktywne, do grupy.
Edit: również "Synów Marnotrawnych".
Inny jest już zarówno algorytm (rodzaj) jak i jego funkcjonalność. Wy też już jesteście inni a wiecie o co mi chodzi w powyższym przesłaniu więc wierzę, że chyba bez przeszkód się porozumiemy.
zdeterminowała mnie do powiedzenia "B", skoro powiedziałem "A".
Zadziwiające nawet w kontekście Waszego ugruntowanego lenistwa, bo program jest już można powiedzieć, zautomatyzowany.
Wpadacie tutaj co prawda w licznej liczbie ale w swojej większości tylko patrzycie, czekacie, oczekujecie.
Przy okazji, pewnie też na "mannę z Nieba".
Znamienne: aktywni się stajecie w momentach, gdy plik jest do pobrania dla wszystkich.
Pobieracie go więc wtedy, nie odsłaniając twarzy i znikacie. Już nie mówię o braku podziękowania ale nie ma nawet komentarza (piszę o tych Osobach, które wiedzą, że to o nich piszę) związanego z tym programem.
Z jego działaniem, funkcjonalnością, efektami.
Nie warto Wam poświęcać więcej uwagi.
Znacie mnie. Tu się nie da nic nie robić i czekać "na gotowe".
Nie ma lipy i frajerstwa.
Przenoszę podawanie prognoz do wątku zamkniętego czyli do grupy społecznościowej,
znajdującej się w obrębie Forum.
Jest tam również, do pobrania, "algotyper".
I powinienem już to chyba dawno zrobić. Obecna formuła wątku się wyczerpała.
Niniejszy temat będzie nadal prowadzony, w określonym zakresie. Obydwa się uzupełniają.
Tylko jeśli któryś z Uczestników grupy zechce,
poda typy tutaj, w otwartym wątku.
Tego chcieliście?
Voilà ????
Czy są pytania? Nie widzę. Dziękuję i zapraszam jednostki aktywne, do grupy.
Edit: również "Synów Marnotrawnych".
Inny jest już zarówno algorytm (rodzaj) jak i jego funkcjonalność. Wy też już jesteście inni a wiecie o co mi chodzi w powyższym przesłaniu więc wierzę, że chyba bez przeszkód się porozumiemy.