>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Algorytm - próby.

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Nie ma polemiki bo rozumiem, że jestem pionierem ????
Nie ma chyba na Forum innych prac związanych z programem na dokładny wynik meczu.

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
... a w pewnym momencie, nawet jeśliby to miało potrwać kilka lat o ile jeszcze będę żył,
tak jak dotąd prezentowane typy na wyniki szczegółowe staną się tylko niewinnym żartem ????

I ten żart kiedyś dobiegnie końca a zacznie się gra na potwornie wysokie kursy.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Bukmacherzy mają chyba &quot;szczęście&quot;, że nie jestem programistą ;)

Na razie, mam w bazie ponad 400 wyników meczów.
Po przekroczeniu kiedyś tysiąca (żmudna praca) mam nadzieję na miazgę wynikową w tym wątku.

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Ponieważ przedstawiając prognozę poręcznie mi było wrzucać screen&#39;y
to teraz się zastanawiam co będzie po 3 miesiącach.
Uploadowane pliki wygasną a jeśli miałbym je teraz zmienić na tekst w komentarzu, mógłbym zostać okrzyknięty fałszerzem wyników.
Edit: a niech sobie wygasają. W ... li mnie to.

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
O 17.30, próba Toto-Gola. (Zestawy z3), Zakłady nr 855. Cztery mecze z sześciu możliwych.
Tylko cztery dlatego, że drużyny z pozostałych par, mają za sobą mniej niż 6 kolejek ligowych.
Wcześniej niż o tej godzinie nie wrzucę, żeby ktoś nie &quot;popłynął&quot; (algorytm jest w powijakach a na - w istocie - system, nie wystarczą 2 zł)
i miał do mnie później pretensje.
W przyszłości, też nie będę podawał typów na Toto-Gol przed godziną rozpoczęcia pierwszego z meczów. Powód jest oczywisty. Jeśli typy będą trafione (jeśli, bo jak będzie, nie wiadomo),
nikt oprócz bukmachera na tym nie skorzysta (kwestia puli wygranych, do podziału).
To byłoby zbiorowe harakiri, chyba przyznacie?
Będzie można skorzystać z tych (siłą rzeczy nie wszystkich) typów, grając u pozostałych bukmacherów.

Do góry Bottom