>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Albert Sosnowski vs. Aleksander Dimitrienko 26.03.2011

Status
Zamknięty.
konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
ja dziś pójdę swoją drogą ;)
:idea: Sosnowski - Dimitrenko 1 3.25 Sportingbet
:idea: Sosnowski przez nokaut, nokaut techniczny lub dyskwalifikację 5.50 Sportingbet
Jak pisałem wcześniej , walka bardzo wyrównana i po takim kursie grzechem nie spróbować na Alberta. Kursy absolutnie nie adekwatne. Moim zdaniem Dimitrenko jest zbyt przeceniany , a Albert strasznie jakoś od niego nie odstaje. Wiadomo , że na terenie rywala ciężko jest wygrać , tym bardziej w Niemczech ale jednak da się. Najlepiej będzie znokautować Olka , Albert ma ku temu predyspozycje i powinien do tego dążyć i nie czekać na decyzję bo tam różne cuda mogą się wydarzyć. Dimitrenko już tą szopką w grudniu pokazał , że bardzo mu nie pasuje ten pojedynek i czuje respekt dla Alberta. Trochę szczęścia też będzie potrzebne ale wierzę w Sosne i mam nadzieję , że da dobrą walkę.
I jeszcze o transmisji
Walki można obejrzeć za darmo, bo promotor Ukraińca, Klaus-Peter Kohl, dogadał się z Bildem. Pojemność serwera to około 10 milionów wejść, tak więc wszyscy chętni na pewno dostaną szansę śledzenia wydarzeń z Hamburga.
A tu powinna być walka , pod tym linkiem około 22 godziny
http://www.bild.de/video/clip/livestream-boxen-17040168.bild.html
edit // Dyskusje co prawda zamknięte ale nie róbcie z tego tematu &quot;lajfskora&quot; posty usuwam , działający link zostawiam.

Pudzianxx 13,9K

Pudzianxx

Użytkownik
KOMUNIKAT PRASOWY ALEKSANDRA DIMITRENKO

2011-03-24
Dwa dni przed zbliżającym się pojedynkiem w obronie tytułu zawodowego mistrza Europy wagi ciężkiej, Aleksander Dimitrenko (30-1, 20 KO), w specjalnym komunikacie prasowym wypowiedział się na temat przygotowań do walki oraz poinformował swoich kibiców w jaki sposób będą mogli zobaczyć jego rywalizację z Albertem Sosnowskim (46-3-1, 28 KO).
&quot;Czuję się świetnie. Jestem spokojny, ale jednocześnie wyczuwam w sobie stały wzrost energii do walki. Moje treningi pod kierunkiem Michaela Timma przebiegały doskonale. Tworzymy świetny zespół. Ćwiczenia z nim wykonywane są bardzo efektywne i przebiegają w znakomitej atmosferze. To właśnie dzięki &quot;Timmy`emu&quot; w gymie zawsze panuje miły nastrój. Dziękuję za wsparcie wszystkim fanom boksu z Ukrainy, Rosji, Niemiec, Polski [ciekawe... - przyp. red], USA i innych krajów. Mój profil na facebook`u odwiedza wiele osób, pozostawiając miłe słowa i życzenia. Jestem całkowicie skupiony na walce z Albertem. W sobotę położę na szalę wszystkie umiejętności, by pokazać dobrą walkę. Jestem w świetnej formie.
Zapraszam wszystkich fanów boksu na całym świecie, by zobaczyli moją walkę z Albertem Sosnowski na platformie serwisu bild.de. Transmisja rozpocznie się w sobotę o godz. 22.00 czasu środkowoeuropejskiego.
Jestem dumny z tego, że wyjdę do ringu, by bronić tytułu i cieszę się, że do walki zostało tak mało czasu. Do zobaczenia na ringu!&quot; Ja stawiam zdecydowanie na Dimitrenko kurs 1.35-1.40 według mnie jest lepszy i żadnego wałku nie musi być ,nawet jak by szło nie tak Sosnowski i tak będzie załatwiony bez mydła .Polecam
✅✅✅pewna wygrana Dimitrenki tak jak przypuszczałem Dimitrenko okazał się zdecydowanie lepszy ,bez żadnego wałku,Albert zero kondycji i zero techniki,ledwo co do narożnika dochodził, w jednej z przerw sam powiedział ze nie daje już rady , zasłużona wygrana Dimitrenki .KO na Albercie ✅ ---Za dobre i pomocne typy proszę pompować w moją reputacje!! Wystarczy kliknąć &quot;dzięki&quot;.

Otrzymane punkty reputacji: +2
konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Albert mnie zawiódł , Dimitrenko potwierdził , że jest średnim ciężkim. Walki za bardzo nie widziałem , strasznie cięło ale z tego co widziałem i poczytałem Dimitrenko miał kilka momentów kryzysowych. Fakt jest faktem , że wygrał przed czasem a Albert znowu się pewnie weźmie z jakiś kelnerów do obicia. Szkoda Sosnowskiego bo wiem , że stać go na więcej. Sądzę , że gdyby ta walka była na neutralnym terenie przy normalnej oprawie ( kibice , sala itp) mogła by zupełnie inaczej wyglądać. Ale nie ma co gdybać. Pas EBU zostaje w rękach Dimitrenki.

bukmachertsw 437

bukmachertsw

Użytkownik
Pamietasz jak przy poprzedniej pisalem , ze dostanie? Sosna to bardzo przecietny bokser jeden z naslabszych w ostatnich latach , ktory dostapil&#39; zaszczytu&#39; walki o pas.
Chociaz tutaj to bardziej przegraana przez brak koncentracji bo tak prawdopodobnie by wygral. Pomijam zachowanie sedziego , kiedy Sosnowski lezał w bezruchu ten go liczyl, kazdy inny po odliczeniu do 7 wzywałby juz sztab medyczny, ale to moze takie wrazenie na goraco.

Pudzianxx 13,9K

Pudzianxx

Użytkownik

Albert Sosnowski[/b] (46-4-1, 28 KO) przegrał w Hamburgu przez nokaut z Aleksandrem Dimitrenką (31-1, 21 KO) i nie zdołał po raz drugi w karierze zdobyć tytułu mistrza Europy w wadze ciężkiej. Po walce Polak zdradził, że przed ostatnią, 12. rundą postanowił pójść na całość, gdyż jego zdaniem rezultat na kartach sędziowskich oscylował wokół remisu.
- Czułem, że wynik walki jest bliski remisu. Wiedziałem, że muszę zaryzykować, nie kalkulowałem. Zabrakło mi koncentracji i nie zauważyłem podbródkowego, który zakończył walkę - przyznaje Sosnowski, który po 11. rundzie prowadził jednym punktem u jednego z sędziów. U drugiego o jedno oczko wygrywał Dimitrenko, a trzeci z abitrów typował trzypunktową przewagę 28-letniego obrońcy pasa federacji EBU.32-letni pięściarz nie ma zamiaru kończyć kariery, ale przewiduje, że po raz kolejny w ringu zobaczymy go dopiero za pół roku. - Jestem trochę podłamany, ale o końcu kariery oczywiście nie myślę. Przypuszczam, że na ring wrócę we wrześniu, a moim rywalem będzie zawodnik średniej klasy. Później postaramy się wrócić do walk z silnymi pięściarzami - mówi &quot;Dragon&quot;.
Źródło: Bokser.org

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Wkleję jeszcze bardzo ciekawy wywiad z Fiodorem Łapinem , opiekunem Sosnowskiego.
- Wiedzieliśmy, że to będą decydujące trzy minuty pojedynku - mówi &quot;Rzeczpospolitej&quot; Fiodor Łapin, trener polskiego pięściarza. - Ponieważ u jednego z sędziów Albert przegrywał tylko jednym punktem, musiał ostatnią rundę wygrać dwoma, by zostać mistrzem Europy. A to oznaczało, że musi zaryzykować i próbować doprowadzić do liczenia rywala. Obaj słaniali się ze zmęczenia, ale Dimitrenko wyglądał na bardziej wyczerpanego - twierdzi Łapin.
Przedostatnie starcie wygrał Albert Sosnowski. Aleksander Dimitrenko resztkami sił trzymał się na nogach. Ponoć nieco wcześniej, w przerwie między 10. i 11. rundą, mówił, że nie wyjdzie do kolejnej, ale niemiecki trener Michael Timm wypchnął go na środek ringu.
- Być może tak było, być może nie. Albert chciał wygrać przed czasem, wiedzieliśmy, że na punkty będzie trudno - opowiada Łapin. Zakończenie było dramatyczne. Dimitrenko wystrzelił prawym z dołu i Polak padł jak rażony piorunem - długo leżał nieprzytomny.
- To był ciężki nokaut. Na szczęście wszystko jest już w porządku. Albert był w szpitalu i badania nic złego nie wykazały -
I nie wypada się z tym nie zgodzić. Albert na pkt by tego nie wygrał , no chyba , że tak jak Łapin mówił , ostatnią rundę musiałby wygrać bardzo zdecydowanie , nadział się na kontrę i po walce. Taki jest boks. Ja Sosnowskiego jeszcze nie skreślam i jakoś mi się wydaje , że EBU bardzo lubi Sosnowskiego i jeszcze kiedyś zobaczymy go w walce o ten pas.
Temat zamykam.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom