>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Aktualności, ciekawostki i komentarze

Status
Zamknięty.
kai090 0

kai090

Użytkownik
Zagłębie Lubin powinno grac w trzeciej lidze, a nie cieszyć się z tytułu mistrza Polski - powiedział Jan Tomaszewski.
- Chwała szefowi Wydziału Dyscypliny PZPN, panu Michałowi Tomczakowi, że zdegradował Arkę i Górnika Łęczna, ale dlaczego nie czyni tego w stosunku do prekursora działań korupcyjnych, czyli Zagłębia Lubin? Pod względem sportowym zespół ten nie zasłużył na mistrzostwo. W sobotę powinien przegrać w Warszawie 2:8, a wygrał 2:1. Czy tutaj wszystko jest w porządku? - pyta Tomaszewski.
Bardzo ciekawe co zrobi PZPN :zoltakartka:

nazghul 0

nazghul

Użytkownik
3 miliony dla Cracovii

Janusz Filipiak, prezes Cracovii, przyznał na łamach &quot;Dziennika Polskiego&quot;, że w letnim &quot;oknie transferowym&quot; jest w stanie wyłożyć nawet 3 miliony złotych na transfery.
- Ale najpierw muszą być zawodnicy, którzy są tego warci. Na pewno nie będziemy kupować kota w worku. Dlatego na przykład tak długo rozmawiamy z serbskim piłkarzem Maticiem. W tej kwestii propozycje przedstawi trener Stefan Majewski, oprę się na jego sugestiach. Ponieważ jednak pieniądze idą z mojej kieszeni, ostateczna decyzja należeć będzie do mnie - powiedział Filipiak.

źródło: onet.pl

szkoda że to tylko 3 miliony - jak na europejskie warunki to 800 000 euro na wzmocnienie to... ehhhh

nazghul 0

nazghul

Użytkownik
Arka wykluczona z struktur PZPN?

Arka Gdynia zerwała porozumienie, jakie zawarła z Wydziałem Dyscypliny PZPN i odwołała się od decyzji o karze za udział w aferze korupcyjnej. Dlatego teraz grozi jej nawet wykluczenie z piłkarskich struktur! - pisze &quot;Przegląd Sportowy&quot;.

Na biurko szefa Komisji Odwoławczej PZPN trafiają kolejne pisma, w których kluby zdegradowane za ustawianie meczów, domagają się weryfikacji kar.

Prawnicy głównego sponsora Arki, Ryszarda Krauze, dokładnie przeanalizowali związkowe regulaminy, po czym doszli do wniosku, że decyzje WD są niezgodne z przepisami PZPN. Chodzi m.in. o to, że na Arkę nałożono dwie kary główne. Jedna to degradacja, druga – wykluczenie z rozgrywek Pucharu Polski. W klubie szybko obliczono, że gdyby podopieczni trenera Wojciecha Stawowego zdobyli krajowy puchar, to budżet zasiliłaby kwota ok. 2 mln złotych. Teraz Arka, która najpierw dobrowolnie poddała się karze, chce walczyć już nie o pieniądze, lecz o pozostanie w ekstraklasie.

źródło: onet.pl

Szkoda mi Arki a najbardziej kibiców - pomorze zasługuje na chociaż jeden klub w OE

nazghul 0

nazghul

Użytkownik
Na półfinał za 5 zeta! Wisła - GKS za piątaka!
wiem że to mało sportowe info ale uważam że warto wspomnieć. za 5zł [ewentualnie +5zł za id tymczasowy] taki meczyk. :mrgreen: a często ludziom przepadają takie okazje przez zwykłą niewiedzę :;/:

&quot;Uczysz się albo studiujesz? Jeśli zdecydujesz się kupić bilet do soboty na niedzielny mecz Wisły, wejdziesz za 5 złotych. Okrągłe 5 złotych!

Bilet na półfinał kupisz w Wiślackim Świecie w czwartek i piątek w godzinach 11.00-18.00, a w sobotę w godzinach 10.00-14.00. Przynieś swoją ważną szkolną/studencką legitymację lub indeks wyższej uczelni, a za wejściówkę na dowolny sektor zapłacisz jedynie 5 PLN.

Bilety nie objęte promocją dostępne są w przedsprzedaży w godzinach otwarcia Wiślackiego Świata. Cena wejściówki na niedzielny mecz to 15 złotych.

Półfinałowy mecz zostanie rozegrany w niedzielę o godzinie 17.00. Rywala poznamy jeszcze dziś wieczorem - będzie to zwycięzca dwumeczu GKS Bełchatów - Korona Kielce.&quot;

źródło: http://www.wisla.krakow.pl/art.php?id=&amp;amp;news_id=2142

sutek 79

sutek

Forum VIP
Ja osobiście chciałbym pogratulować awansu Jadze.Już po raz któryś Jaga pukała do bram Ekstraklasy i wreszcie się udało.Napewno zasługują na to też białostoccy kibice którzy zawsze przychodzą na mecze w bardzo dobrze liczbie i prezentują dobry doping.

Jeszcze raz gratulacje za Awans

karoleks85 już myśłame że nigdy nie wstawisz avatara z herbem Jagi ????

K 0

karoleks85

Forum VIP
Teraz moge byc juz dumny nie tylko z klubu ale i z pilkarzy, ktorzy wreszcie pokazali ze szanuja Jagiellonie i sie nie sprzedaja.. (jak z Arka sezon wczesniej) Za obecny sezon wielkie brawa, o wczesniejszym zapominam i wracam do kibicowania!! W tym sezonie twardo trzymalem sie obietnicy zlozonej sobie ze nie pojde na mecz do momentu w ktorym zobacze, ze pilkarze ktorzy tworza Jage walcza, biegaja i wkladaja cale serce w gre, powiedzialem sobie ze nie bede kibicowac ludziom (nie mylic z klubem!!) ktorzy sprzedali awans do Ekstraklasy, co wiecej kosztem Jagielloni ! - moj pierwszy mecz w tym sezonie - dopiero z Ruchem ???? Co do pilkarzy Jagi, awansem odkupili grzechy swoje czy tez swoich kolegow ktorych juz dzisiaj cale szczescie w Jadze nie ma.. a ja w sobote pojde im za ten awans podziekowac i wraz z reszta zalanych kibicow bedziemy swietowac !

Do zobaczenia w Lodzi !! ????

Ps teraz moge powiedziec.. Jestem dumny z Jagi, dlatego jej herb jako avatar, mam nadzieje ze nigdy sie juz nie zawiode..

Ps II Juz nie zasmiecam tematu :p ale mysle ze wielu kibicow Jagielloni mysli podobnie jak ja dlatego tez napisalem to co wyzej ;)

sutek 79

sutek

Forum VIP
Jacek Zieliński trenerem Dyskobolii
Jacek Zieliński przestał być trenerem Odry Wodzisław. Przenosi się do Dyskobolii Grodzisk Wlkp. Nowy szkoleniowiec Odry ma być znany w piątek.
Pod okiem Zielińskiego (przyszedł do Wodzisławia w zimie) Odra była rewelacją rundy rewanżowej. Wygrała siedem meczów z rzędu, a w 11 nie poniosła porażki.

źródło: 90minut.pl

sutek 79

sutek

Forum VIP
Radolský zastąpił Wleciałowskiego
Marek Wleciałowski nie jest już trenerem Ruchu Chorzów. Szkoleniowiec poinformował o tym w piątkowe popołudnie.
- Zakończył się pewien etap w mojej współpracy z klubem. Odchodzę za porozumieniem stron - powiedział Marek Wleciałowski, który niedawno wprowadził zespół &quot;niebieskich&quot; do Orange Ekstraklasy.
Jego następcą został Dušan Radolský, który prowadził m.in. Dyskobolię Grodzisk Wielkopolski. Słowak związał się z Ruchem dwuletnim kontraktem.

źródło:Ruch Chorzów

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom