Nie wiem jaka oferta jest w PL bo mieszkam w UK i tutaj dodatkowo nie ma złodziejskego podatku 12% od zakładu. Sprawdź czy buki mają w ofercie zakład "która drużyna zdobędzie kolejny rzut rożny" gram to już jakiś czas i jestem na sporym plusie. Ten zakład nie jest w każdym buku oraz dotyczy tylko najlepszych lig Europejskich oraz pucharów. Musisz oglądać mecz na żywo i kiedy któraś z drużyn przeważa wtedy jest większa szansa na zdobycie przez nią rzutu rożnego a jeśli dodatkowo wygrywa to kurs jest o wiele wyższy i czasami sięga 3.5 tak jak to było w meczu Fiorentina Lech kiedy Lech wygrywał 0:2 i dalej atakował, zrobił się wtedy ładny value bet.A co teraz jest warte uwagi? Jak kiedyś grałem to najlepszy wydawał mi się system na gola do xX minuty, ale teraz niestety nie ma już bet365 w Polsce a na niczym innym nie da się tego grać
Post automatycznie złączony:
Kiedyś jeszcze testowałem progresję na przełamanie faworyta w tenisie, to takie 2 najlepsze które pamiętam
No właśnie nie każdy buk oferuje ten zakład a szkoda bo łatwo wychaczyć value beta.W pl chyba nie ma buków oferujących zakład o którym piszesz jak sprawdziłem (ew na ostatni rzut ale to nie to samo), trudno, ale dzięki za informacje
Przed chwilą patrzałem i masz ten zakład w fortunie. On jest dostępny podczas meczu.W pl chyba nie ma buków oferujących zakład o którym piszesz jak sprawdziłem (ew na ostatni rzut ale to nie to samo), trudno, ale dzięki za informacje
Tylko w fortunie ten zakład jest trochę inny bo jeśli postawisz na rożny i nie będzie żadnego to przegrywasz a u mnie jest zwrot kasy, ale z drugiej strony u ciebie przez to są wyższe kursy typowo pod koniec spotkania.Myślę że nie do końca, bo np są 2 rzuty zdobyte i zakład jest na 4 rzut rożny a nie na następny, chyba że widziałeś konkretnie na następny a ja to przegapiłem?
A jest faktycznie, dzięki![]()
Nie chodzi o faworyta tylko o drużynę która przeważa w meczu i najlepiej jak wygrywa. Wczoraj stawiałem na Western United w lidze Australijskiej po kursie 2.2, trafiłem 2 zakłady chodź trafiłbym co najmniej 4 ale byłem w pracy. Później AC Milan wszedł po kursie 1.9. Ważne jest żebyś oglądał mecz na żywo żeby wyczaić moment kiedy któraś z drużyn zaczyna przeważać. Takich meczy jest bardzo dużo wystarczy że przejrzysz statystyki na rożne z ostatniego tygodnia i zobaczysz że jest wiele meczy gdzie słabsza drużyna ma więcej zdobytych rożnych, wczoraj Wolvsi zdobyli 3 rożne więcej niż Brighton a przegrali 6:0.Coś mi się trochę nie kleją te kursy. Jak sobie wczoraj kilka meczy patrzyłem, to faworyt/prowadzący w meczu miał kurs 1.57 - 1.84
Grasz takie kursy? Z tego by wychodziło że musisz bardzo dużo zakładów wygrać żeby odrobić 1 stratę
1 stratę progresji*
Szkoda, Everton jak narazie w 25 minucie ma 5 rzutów różnych do 0 Leicester a ja z £70 mam już £150. Girona zdobyła pierwszy rzut rożny po kursie 2.8 teraz na następny Girony jest 3.3.Dzięki wielkie za polecenie, dzisiaj niestety nie mogę zagrać ale chętnie będę kontynuował tutaj ten wątek, wszystkiego dobrego!
No właśnie widzę że w Fortunie nie ma tego zakładu na mecz Lionu z Marsylią a u mnie jest. U mnie wszystko jest tak jak pisałem tylko że zauważyłem że mi limit wprowadzili max £63 na rożny. Kurde szkoda bo byś fajnie mógł na tym zarobić.Strasznie mało tych opcji do grania jest. Jak już coś jest na fortunie, to kursy w granicach 2 :/ wczoraj wieczorem np nic nie było do zagrania, u Ciebie też tak to wyglądało, czy coś pobrałeś?
Albo np niektórych męczy się nie dało, bo zakład nie był na następny rożny tylko na następny po następnym