[/quote]typ musi być postawiony na 10min przed rozpoczęciem danego meczu (typ postawiony za późno to z góry -100pkt)
widze ze nie zrozumiales konsekwencji złamania tego punktu "(z góry -100)" no ale dobradobra ten typ jest do wyrzuceni, wrzucę coś innego zaraz. Z Irakiem zdążyłem bo mecz zaczyna się o 17:15 ...
spotkanie zakonczylo sie w dniu nastepnym wynikiem 2-0 a nie remisem.. chcesz dalej cwaniakowac? u buka taki typ rozliczony jest na minus jesli rozegrany jest w ciagu 48hzaraz mi napiszesz, że 3 spotkania to 3 spotkania... ale podałem 3 spotkania... regulamin to regulamin :]
no kurde Adi, myślisz, że po dwóch tygodniach dzień w dzień przeglądam regulamin i pamiętam go na pamięć? .... przeczytałem go na początku uważnie i się stosowałem, a dzisiaj jest taka wyjątkowa sytuacja bo ostatni dzień a do tego spotkań jak na lekarstwo :|dobra juz sie nie burz z tymi cwaniaczkami..
napisalem przeciez zebys podal inny typ
a skąd ja miałem wiedzieć, że spotkanie będzie rozgrywane na następny dzień?spotkanie zakonczylo sie w dniu nastepnym wynikiem 2-0 a nie remisem.. chcesz dalej cwaniakowac? u buka taki typ rozliczony jest na minus jesli rozegrany jest w ciagu 48h
w wyjatkowej sytuacj tymbardziej powinienes przestrzegac regulaminu kiedy obaj mamy szanse wygrac, prawda?no kurde Adi, myślisz, że po dwóch tygodniach dzień w dzień przeglądam regulamin i pamiętam go na pamięć? .... przeczytałem go na początku uważnie i się stosowałem, a dzisiaj jest taka wyjątkowa sytuacja bo ostatni dzień a do tego spotkań jak na lekarstwo :|
ide ci na reke, zamiast -100 daje ci mozliwosc postawienia dodatkowego spotkania a ty jeszcze fochy stroisz lamiac regulamin.. no sorryno dobra. podam coś zastępczego bo innej możliwości nie widzę.
na jaką rękę... możesz uznać to za -100 ale w tym momencie dodaje 100 za typ anulowany bo stosowałem się wtedy do regulaminu. To już zależy od Ciebie. Mogę podać typ, ale nie muszę.ide ci na reke, zamiast -100 daje ci mozliwosc postawienia dodatkowego spotkania a ty jeszcze fochy stroisz lamiac regulamin.. no sorry