>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ADI vs Magiki

Status
Zamknięty.
adiolsztyn 0

adiolsztyn

Użytkownik
Ty no ale kurde to po co jest ten regulamin? Być aby był? Przecież przed jego zaakceptowaniem trzeba go przeczytać, co domyślam się, że zaznajomiłeś się z nim.
Jeżeli przegram pojedynek to może też oleje sobie regulamin i przeleje tylko 10zł, albo podwyższe możliwy do obstawiania kurs i zdarzenie z kursem 6,00 podliczę jako 500pkt.. tymbardziej, że jest określone co się wiąże z za późno podanym typem (w nawiasie -100), a nie tylko zwrócenie uwagi, że ma być podany w takim terminie. Po to jest podany wcześniejszy termin obstawienia, aby w takiej sytuacji jak dzisiaj, gdzie ważą się lody pojedynku był jeszcze czas na odpowiedzenie typem na to spotkanie przez drugą stronę

magiki 42

magiki

Użytkownik
dobra ten typ jest do wyrzuceni, wrzucę coś innego zaraz. Z Irakiem zdążyłem bo mecz zaczyna się o 17:15 ...

magiki 42

magiki

Użytkownik
a teraz słuchaj cwaniaczku jeżeli chcesz się trzymać regulaminu.... Miałem jedno spotkanie które zostało anulowane, jakoś na początku pojedynku. Jeden podpunkt w regulaminie mówi że gramy na zasadach jak w TD czyli, że jak spotkanie jest anulowane to jest ZWROT I NIE TRZEBA PODAWAĆ TYPY ZASTĘPCZEGO a w naszym regulaminie nie ma nic odnośnie zwrotów i takich przypadków więc trzymam się TD.... ja się wtedy zgodziłem podliczyć jako -100 bo nie chciałem się kłócić i grać fair play, ale jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie i w tym momencie anuluję to -100 i podliczę sobie jak 0... to spotkanie nie wynikało z mojego błędu i nie maiłem możliwości ingerowania w nie więc wybacz...

adiolsztyn 0

adiolsztyn

Użytkownik
zaraz mi napiszesz, że 3 spotkania to 3 spotkania... ale podałem 3 spotkania... regulamin to regulamin :]
spotkanie zakonczylo sie w dniu nastepnym wynikiem 2-0 a nie remisem.. chcesz dalej cwaniakowac? u buka taki typ rozliczony jest na minus jesli rozegrany jest w ciagu 48h

magiki 42

magiki

Użytkownik
dobra juz sie nie burz z tymi cwaniaczkami..

napisalem przeciez zebys podal inny typ
no kurde Adi, myślisz, że po dwóch tygodniach dzień w dzień przeglądam regulamin i pamiętam go na pamięć? .... przeczytałem go na początku uważnie i się stosowałem, a dzisiaj jest taka wyjątkowa sytuacja bo ostatni dzień a do tego spotkań jak na lekarstwo :|

magiki 42

magiki

Użytkownik
spotkanie zakonczylo sie w dniu nastepnym wynikiem 2-0 a nie remisem.. chcesz dalej cwaniakowac? u buka taki typ rozliczony jest na minus jesli rozegrany jest w ciagu 48h
a skąd ja miałem wiedzieć, że spotkanie będzie rozgrywane na następny dzień?
i jak tutaj mówić o grze fair play. To są dwa różne dni ...

adiolsztyn 0

adiolsztyn

Użytkownik
no kurde Adi, myślisz, że po dwóch tygodniach dzień w dzień przeglądam regulamin i pamiętam go na pamięć? .... przeczytałem go na początku uważnie i się stosowałem, a dzisiaj jest taka wyjątkowa sytuacja bo ostatni dzień a do tego spotkań jak na lekarstwo :|
w wyjatkowej sytuacj tymbardziej powinienes przestrzegac regulaminu kiedy obaj mamy szanse wygrac, prawda?

napisalem Ci zebys podal zastepczy typ, przeciez nie mowie ze odejmuje ci 100pkt!!!

magiki 42

magiki

Użytkownik
a poza tym mówię, że gramy na zasadach TD ... a widziałeś kiedyś że jak jakieś spotkanie anulują to typ automatycznie przechodzi na następny dzień? to zależ od obstawiającego...

magiki 42

magiki

Użytkownik
ide ci na reke, zamiast -100 daje ci mozliwosc postawienia dodatkowego spotkania a ty jeszcze fochy stroisz lamiac regulamin.. no sorry
na jaką rękę... możesz uznać to za -100 ale w tym momencie dodaje 100 za typ anulowany bo stosowałem się wtedy do regulaminu. To już zależy od Ciebie. Mogę podać typ, ale nie muszę.

adiolsztyn 0

adiolsztyn

Użytkownik
dostales -100 nie za anulowany typ, tylko za to ze danego dnia miales 2 typy rozliczone a nie 3, czyli teoretycznie mogles dac typ zastepczy, ale tego nie zrobiles, pora byla taka, ze mozna bylo to zrobic na Twoja obecnosc - bylo to przed finalem LM, wiec za Twoja nieuwage placic nie bede

magiki 42

magiki

Użytkownik
przeczytaj regulamin TD..... :] postawiłem wtedy 3 spotkania, tyle ile musiałem. Jedno anulowane i nie widzę podstaw żeby podliczać to jako -100 tylko to się podlicza jako zwrot. Ja za Twoje cwaniaczenie też nie będę płacił:] ... zastosowałem się wtedy do regulaminu? owszem... i nie musiałem podawać typu zastępczego skoro już podałem wcześniej 3 .. nie ma nigdzie żadnej mowy o &quot;zastępczych typach&quot; także i teraz masz rację, nie zastosowałem się do regulaminu i mogę mieć -100 ...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom