>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ADI vs Magiki

Status
Zamknięty.
magiki 42

magiki

Użytkownik
no #$#%$# Adi czasami mam wrażenie, że mi robisz na złość :| wtedy Chiny teraz RPA:
no to ja daję takie coś:
Dzień 12 ( 6.06.09 )
RPA vs. Polska
RPA/RPA
4,25
bwin

adiolsztyn 0

adiolsztyn

Użytkownik
no #$#%$# Adi czasami mam wrażenie, że mi robisz na złość :| wtedy Chiny teraz RPA
?? a co ja jestem wróżka, że wiem co Ty chcesz i masz zamiar stawiać?

według mnie są to najlepsze typy na jutro z całej gamy spotkań, a to że Ty też chciałeś to postawić, ale się spóźniłeś to przecież nie moja wina :spokodfhgfh:

magiki 42

magiki

Użytkownik
dobra spoko, widocznie mamy ten sam tok myślenia. Swoją drogą jutro RPA powinna zrobić ładne lanie na Polsce:spokodfhgfh: a typ na -1,5 miałem uszykowany już o 15:00 tylko, że mnie nie było dlatego np. w TD dałem do wstawienia TBM&#39;owi co można zobaczyć w TD ;) ... zaraz wymyślę jakieś typki na jutro ... ale moim zdaniem Twoje trzy wejdą :cry:

;)

adiolsztyn 0

adiolsztyn

Użytkownik
dobra spoko, widocznie mamy ten sam tok myślenia. Swoją drogą jutro RPA powinna zrobić ładne lanie na Polsce:spokodfhgfh: a typ na -1,5 miałem uszykowany już o 15:00 tylko, że mnie nie było dlatego np. w TD dałem do wstawienia TBM&#39;owi co można zobaczyć w TD ;) ... zaraz wymyślę jakieś typki na jutro ... ale moim zdaniem Twoje trzy wejdą :cry:

;)
po tym Twoim zdaniu domyslilem sie ze chyba miales zamiar to stawiac, a to ze wpisujesz swoje typy w TD uswiadomilo mi, ze mogles to juz tam wpisać - dlatego dopiero PO wpisaniu swoich typów tutaj obejrzalem Twój wpis w TD

magiki 42

magiki

Użytkownik
dobra ok, chciałem wrzucić -1,5 tutaj ale naprawdę nie maiłem już czasu. Jutro trochę tych towarzyskich jest dlatego zaraz coś wykombinuję ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom