A czemu nie mozesz co CI wyskakuje?Ugrałem w free play najwięcej ile było możliwe czyli 75$. Teraz gram na real acount, mam już 134$(czyli 59$ powinienem już móc wypłacić ale niestety nadal nie mogę.
gdzie moge zobaczyc ile mam betsow i za ile :>Na "start free play" musicie zrobić przynajmniej 100 betsow i obstawic za łączny hajs 700$-800$
nie zakonczyles sesji bonusowej wejdz jeszcze raz w free play i musisz grac przez minimum 10 min , ja kilka razy konczylem i zaczynalem sesje bonusowa ???? :jezora:nie no ja chyba dzisiaj nie zasne :/ Pewnie zakonczylem sesje bonusowa i juz nic nie da sie zrobic :/
Ale wlasnie problem polega na tym ze teraz gdzie ja mam wejsc w ten free play ? Zniklo mi to glowne okienko ???? i gralem pewnie znacznie dluzej niz 10 min ????nie zakonczyles sesji bonusowej wejdz jeszcze raz w free play i musisz grac przez minimum 10 min , ja kilka razy konczylem i zaczynalem sesje bonusowa ???? :jezora:
Nie, gdyby tak bylo to wczesniej czy pozniej wszyscy by wygrwali a im chyba nie do konca o to chodzia jak juz przegralem te 75dolarow moge zaczac znow od nowa?
I klikles na ,, end freeplay sesion ? " czy cos takiego? Ja wlasnie nie wiem co jest z moim kontemUgrałem 148$ Teraz czekam aż zaksięgują mi to na koncie Dzięki za promo może coś da się wyskubac
Zgadza się, jak to kliknąłem to pojawiła mi się suma wygranej bez bonusa czyli 73$I klikles na ,, end freeplay sesion ? " czy cos takiego? Ja wlasnie nie wiem co jest z moim kontem
Powinnien przyjsc ci mail od nich z wiadomoscia ile ugrales hajsu.A dostales od nich jakiegos e-maila? ????