>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

A-winning-hand 5 euro free

lordi 0

lordi

Użytkownik
Kurcze ja też zleciłem wypłatę i już mineło 24 godziny i nic. Jaki jest maxymalny czas przelewu ?? Matiz121 napisz jak już bedziesz miał kase na Moneybookers:_)

B 0

browar112

Użytkownik
Ja zlecilem wyplate wczoraj i po 24 godzinach nie wyplacili. Z tego co sie orientuje to maja 4 dni robocze na wyplate.Mam nadzieje ze jutro wyplaca:/

B 0

browar112

Użytkownik
Ok po ok 35 GODZINACH KASA na Koncie. Daje wielkiego ✅✅✅✅ dla tej firmy. 21 Dolarow wyplacone:-D bez problemow,skanow dowodow itp.:spokodfhgfh::spokodfhgfh:

19krako91 44

19krako91

Użytkownik
jak mam konto na fa;lszywe ddane to wyplace ?
Czy jesteś aż tak mało inteligentny czy tylko udajesz?
Śledzę wszystkie Twoje posty i wywnioskować z nich można tylko jedno,jesteś dzieckiem ( bądź przepraszam - młodzieżą (!) )które nie posiada skończonych 18lat i liczy że zdobędzie w łatwy i prosty sposób pieniądze poprzez niektóre promocje!
Apeluje do jakiegoś moderatora by zajął się odpowiednio tym użytkownikiem gdyż znacząco obniża poziom tego forum,poza tym nie ma skończonych 18lat

bananeq 0

bananeq

Forum VIP
BAH - jeżeli poproszą o dowód to napewno nie, ale na litość Boską załóż następnym razem na rodziców
krako - no wiadomo, młody jest dopiero się uczy, jednak forum jest dla każdego ;)
Dajmy mu szanse ????

19krako91 44

19krako91

Użytkownik
BAH - jeżeli poproszą o dowód to napewno nie, ale na litość Boską załóż następnym razem na rodziców
Dokładnie tak :!:
Czy tak trudno jest założyć na kogoś pełnoletniego jeżeli nie ma się odpowiedniego wieku?
ps: myślałem że forum też jest od 18 lat ???? :jezora:

ramzi 0

ramzi

Użytkownik
Krako, tak forum powinno być od 18 lat, gdyż jest o hazardzie, a wręcz nakłania do jego uprawiania... hmmm jak widać nie jest to tu respektowane...wiadomo, każdego się nie skontroluje, ale BAH jest żywym przykładem jakiegoś dzieciaka...

Do góry Bottom