>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

A-League

majekx 1,2M

majekx

Znawca A-League
live - 70'
CCM - City
Z ofert forbet - 1 - @2,7 - 2 żetony 0:0

City atakuje, marynarze w defensywie.. widzę tu szanse na gole w ostatnim kwadransie, i ryzykuję, że będą to gole dla Obywateli.

w skarbonce pozostało 25,86 żetonów

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +909
qowalsky6 1,7M

qowalsky6

Znawca A-League
Live Gosford,
80 min i 0-0
Mimo że nudy to over 0,5 po @ 2,20 za miedziaka wezmę. Na aferę 😉 Bo szału nie ma... GL
Edit
2 strzały na koniec i wszystko 0-0 🤣

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2226
majekx 1,2M

majekx

Znawca A-League
Pora na ostatni dzisiejszy mecz. Derby Sydney. Tutaj patrząc na ostatnie mecze obu zespołów zapowiada się ov. Ja sobie zbudowałem w forbet taki kupon:

BTTS + gol WSW w obu połowach - @3,79 - 3 żetony HT 0:0

stan konta - 22,86, żetonów

Składy:

//edit:
skoro pre nie wszedł.. to spróbuję na live. Po pierwszej połowie jest wynik 0:0

za 3 żetony atakuję z forbet btts - @2,85 1:0

pozostanie w skarbonce 19,86 żetonów

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +909
Prince de Belial 3,2M

Prince de Belial

Forum VIP
77'
Western Sydney Wanderers v Sydney FC
Over 1.5
2.02
Betfair

Po beznadziejnej pierwszej połowie Sydney się pozbierało i zdecydowanie atakuje. Gospodarze mają czym kontratakować. Liczę na przynajmniej jedną bramkę.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1576
qowalsky6 1,7M

qowalsky6

Znawca A-League
Derby Sydney
Wsw vs Sky Blues 1-0...
Tu trochę się dzieję ale wynik wiadomo 😉
Biorę over 1,5 po @ 2,0 za miedziaka tradycyjnie 😂 KTF!
Up
Nie widziałem Prince de Belial Prince de Belial Twojego typu zanim napisałem... No to c'mon!!!
Edit
Ale bilard w 90 min. I jakim cudem bez 1-1? 😁
Edit1
92 min wsw w słupek! Ja cię nie mogę 😐
Edit2
Niewiarygodne, ft 1-0 😯żebym nie oglądał to jeszcze jak cię mogę, ale takie cyrki?

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3130
majekx 1,2M

majekx

Znawca A-League
Derby Sydney
Wsw vs Sky Blues 1-0...
Tu trochę się dzieję ale wynik wiadomo 😉
Biorę over 1,5 po @ 2,0 za miedziaka tradycyjnie 😂 KTF!
Up
Nie widziałem Prince de Belial Prince de Belial Twojego typu zanim napisałem... No to c'mon!!!
Edit
Ale bilard w 90 min. I jakim cudem bez 1-1? 😁
Edit1
92 min wsw w słupek! Ja cię nie mogę 😐
Tam karny dla SFC w 90 min powinien być... W czasach VAR, gdzie sprawdzają dużo bardzie kontrowersyjne sytuacje, cofają się do akcji z przed 10 min... no pech

Co oni tam na końcu krzyczeli? WSW 4 lata czekało na wygraną?
Na +... no tutaj to emocje były do końca.

qowalsky6 1,7M

qowalsky6

Znawca A-League
Tam karny dla SFC w 90 min powinien być... W czasach VAR, gdzie sprawdzają dużo bardzie kontrowersyjne sytuacje, cofają się do akcji z przed 10 min... no pech

Co oni tam na końcu krzyczeli? WSW 4 lata czekało na wygraną?
Na +... no tutaj to emocje były do końca.
Dryń, dryń, cicho zadzwonił telefon z zastrzeżonego numeru. "Tak Panie Li?" zapytałem od razu i po cichym chichocie z drugiej strony słuchawki wiedziałem, iż w tym się chociaż dziś nie pomyliłem. Złośliwy głos Starego Żółtego Psa zachrypial: " Qowal-san, czasem robisz wszystko jak trzeba, oczekujesz z nadzieją na efekt swej pracy, przygotowujesz się na nagrodę za działanie, ale to się nie wydarza... Nie wydarza, przyjacielu z Lechistanu"...
No tak kolejny raz miał rację... "Nic dodać nic ująć Panie Li" zdążyłem powiedzieć nim dźwięk odkładanej słuchawki zakończył rozmowę. Nic dodać, nic ująć...

Otrzymane punkty reputacji: +3008
snajp 1,4M

snajp

Użytkownik
Bardzo dziwna sytuacja pojawiła się w moim przypadku dzisiaj bo nie dostałem żadnego powiadomienia, że ktoś coś pisze w temacie a tu proszę, jak zwykle gorąco! Po smuciarskiej sobocie w AL czas na niedzielę i dwa mecze, które wydają się być formalności dla gospodarzy. Pre wybieram 1-sze spotkanie a co do drugiego to nie mam pomysłu jak na razie i chyba zostanie coś do pogrania live.

Auckland FC - Newcastle United Jets
Jutro, 03:00

Bet Builder
@ 4.00
1.połowa - 1X2: Auckland FC
1.połowa - liczba goli: powyżej 1.5
AKL bez porażki jak dotąd a ostatni remis u siebie z Roar nie był dziełem przypadku. Roar ograło wczoraj V i wskoczyło na 2-gie miejsce , kto by się spodziewał. SFC wtopa dziś z WSW i jutro widzę wyspiarzy na 1-szym miejscu.

Otrzymane punkty reputacji: +2483
majekx 1,2M

majekx

Znawca A-League
Dzisiaj mnie trochę zdołował ten mecz w Sydney... no już było dobrze.. a tu taki zonk. Na jutro, pora coś zarobić, zmniejszam ryzyko i biorę to co rynek oferuje:

Auckland - Jets - 1 - @1,66 - 10 żetonów

Faworytem jest zespół z Nowej Zelandii, po stracie punktów z Roan (swoją drogą Roar ostatnie mecz może zaliczyć do bardzo udanych) teraz pora na mecz z Jets. Odrzutowce po mocnym starcie sezonu już jakby wrócili do formy z zeszłego sezonu. W tym meczu każdy kurs ponad @1,5 to myślę, że to fajna okazja.

Macartchur - Perth 1+un3,5 - @2,85 - 4 żetony

Perth ostatnio ograło Jets. Tylko czy to mocna forma Perth, czy słabość Jets? Uważam, że to ten drugi przypadek. Macarthur to w miarę poukładany zespół, który regularnie punktuje z zespołami, które są słabsze. Myślę, że 3 punkty zgarną gospodarze, a że są po meczu w AFC2 w tygodniu, to mogą tutaj zagrać bardziej defensywnie niż zwykle.

Stan konta - 5,86 żetonów.

Otrzymane punkty reputacji: +905
Do góry Bottom