>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

A-League

qowalsky6 1,7M

qowalsky6

Znawca A-League
Wellington Phoenix v Macarthur FC
BTS
1.67
Betfair

Tu nie będzie kalkulacji. Obie ekipy na musiku i obie w dołku. Czas pokazać ząbki.
Nie wiem, czy uwierzysz 😉 ale jest 80 min. a Nix nie oddali jeszcze celnego strzału. Bulls nie lepsi, dramat na wyspie, Kiwi się same na gałęziach wieszają patrząc na tego gniota...😀
Post automatycznie złączony:

Co do jutra, to nic mnie nie zdziwi 😀
Nix vs Byki - ani jedni, ani drudzy mnie nie przekonują. Może Byki strzelą? Obrona Nix na kolana mnie nie powala.
Właśnie Byki na 0-1 😉
Edit
Ft 0-1...
Pokazali kły dziś jedni i drudzy 🙃, Nix 95 min. (czyli do końca) Z 1 celnym strzałem, Byki mogły podwyższyć na 0-2 (ale wiadomo 😉), Filip w 93 uratował Bykom (tradycyjnie) dupę ładną paradą - to był ten 1 celnym strzał Nix.
To wszystko 😁 Kurtyna 🎩

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1555
qowalsky6 1,7M

qowalsky6

Znawca A-League
WSW vs CCM - nie wiem ile Pan Li płaci za brak goli swojego teamu, ale może już wystarczy? Gol gospo to niby pewniak 😉
Live Sydney,
Szybko poszło, nie wiem ile walizek Pan Li na to postawił 😁 ale 1 minuta i Wędrowcy na 1-0
🎩 Kurtyna 😉
Edit
Nie nadążam pisać, 10 minut i 2-1, 🙃... Tak Pan Li to robi 👍Aaa, no i sędziowie - zawsze 😉 bym zapomniał...
Edit1
A propos, sędzia, VAR , karny i 3-1, Wędrowcy wyrabiają normę za 4 poprzednie kolejki 👍
Edit2
Ht 3-2, dla odmiany pan sędzia dorzucił karnego Marynarzom i fajnie nam się kręci ruletka, a Pan Li zaciera ręce...
Edit3
80 min. Dalej 3-2, do tej pory w drugiej połowie ani jednego celnego strzału jedni i drudzy👌Pan Li spadł już 2 razy dziś z krzesła... Ze smiechu...
Edit 4
W 93 min. Thomas broni 2 celny strzał dla obu drużyn w 2 połowie🙃 Pan Li wywozi z Sydney kasę ciężarówkami, to jest gość!

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3011
qowalsky6 1,7M

qowalsky6

Znawca A-League
Ja pod prąd symbolicznie w tym meczu pójdę 😉 Sky Blues nie przeczę mocne, ma skrzydła, Lolley to klasa sam w sobie, Ufuka Talaya bardzo lubię, ale jak widzę @ 3,70 na Big V no to za symboliczne drobniaki spróbuję ustrzelić niespodziankę.
Ps Widzę skład gości i on the paper jak dla mnie jest on ok. GL & KTF!
Edit
Ht 0-0
Goście lepiej wyglądali, w końcówce spokojnie mogli chociaż 1 wbić, ale akurat goalkeeper Sky Blues dobrze sparował. Sydney niby przewaga ale nic z tego nie było.
Lekkie wskazanie póki co na MV ,ale co w 2 poł. tego nie wie nikt 😉
Edit 1
Ale leje jak z cebra w Sydney. Robi się dodatkowy element ruletki jaką jest ten mecz...
Edit 2
Jak się Lolleya zostawia na 16 m to się traci bramkę 😉, 1-0 ...
Edit 3
Lolley vs Big V 2-0, ręce same się składają do braw, snajp snajp 👋
Edit4
3-0, Victory na deskach, nie podnieśli się po pierwszym gongu. A niewykorzystane sytuacje itd... Pozamiatane...
Edit5
Jeszcze na 4-0 była 100, ale ...nic z tego...
Doliczony over 3,5 symbolicznie po @ 5,0, na aferę 😉
Ft 3-0, Victory zawiodło, ich menago może się już pakować...A Victory, Nix i City walczą o tytuły frajerów/najgorszych zespołów kolejki

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3011
Do góry Bottom