>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

A-League

larkspur 802K

larkspur

Użytkownik
Zagrany over 2.5 w 70 minucie

Mecz skrojony pod over, dużo rogów, szybka bramka po przerwie, dobre tempo ale nieskuteczne wszystko...
Obawiam się że wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazywały na over ale obu drużynom po prostu się nie chciało, miał być remis i już....

W 87 min gość z CCM dostaje dobre podanie w pole karne, zmylił rywali ale strzału nie oddał, zwlekał... dlaczego??

W 89 min dostają goście rożny idzie spacerkiem go wykonać? Dlaczego? Każdej innej drużynie chyba zależałoby wygrać mecz i wykonać taki rożny szybko w tej minucie...

Australia chyba od roku więcej zabiera niż daję.. przynajmniej w moim przypadku...
A i dla rozrywki widowiskowo też nic nie reprezentuja....

Pozdrawiam

Otrzymane punkty reputacji: +867
majekx 1,2M

majekx

Znawca A-League
Dziś sobie zagrałem łamak po HT... niestety to tak po za zabawą na forum więc i przed nie dawałem wpisu tak i nie dodaję (a bardziej odejmuję żetonów z koszyczka).

Ta szansa z 87'... no była, ale za wolny był, miał 2 przeciwników przed sobą. Jednego położył, drugiego nie. Szkoda szansy. Podział punktów, lepszy mecz Nixów. Tutaj daję mały punkcik w stronę Nixów bo jednak musieli na kontynent się przelecieć.
Za tydzień derby Nowej Zelandii i derby Melbourne - będzie się działo.

GL.

Otrzymane punkty reputacji: +1766
Prince de Belial 2,8M

Prince de Belial

Forum VIP
Fakt, iż najlepszym zawodnikiem gospodarzy był Redmayne jasno już pokazuje przebieg spotkania. Zobaczyłem sobie skrót i w pierwszej połowie goście mogli spokojnie strzelić 3/4 bramki. Eze w całym meczu miał trzy setki! a oto tabela po 3 kolejce:

oraz lista spotkań 4 kolejki:

Natomiast już w środę o 07:30 Macarthur FC zagra w domu przeciwko Cong An Ha Noi w ramach AFC Champions League.

Tak prezentuje się drużyna tygodnia:
1000007003.jpg

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +537
Do góry Bottom