>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

A-League

snajp 1,4M

snajp

Użytkownik
Sie ma Kangury, co tu napisać po 1 kolejce?
1. Piłkarz, który mnie zadziwił - nikt,
2. Fajni nowi piłkarze - na razie nikt,
3. Najlepszy trener - nikt,
4. Najlepszy zespół - żaden,
5. Najgorszy team kolejki - Nix i Glory, a i mega ch... z Bulls - 1 miejsce!
6. Osobowość/ postać kolejki - Pan Li...
7. Frajerzy kolejki - Jets!
Thank you 😁
A Wy koledzy co sądzicie o tym co się właśnie wydarzyło?
Piszcie, dzielcie się uwagami, jestem ciekawy Waszego zdania 😉
Do zo Wariaty!
AD 1 Może mnie nie zadziwił ale zasługuje na duży + LaRose (i to nie tylko dlatego, że grałem Jego gola)
AD 2 Nic nie zauważyłem.
AD 3 Na razie bez komentarza
AD 4 i 7 Jets (Ja Ich widzę w top 4)
AD 5 Auckland FC
AD 6 Wymieniłeś wszystkich :)

Otrzymane punkty reputacji: +2257
successful 3,7M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Newcastle United Jets - Melbourne Victory
Typ: 1X
@1.63 Superbet

Siema, miłośnicy kangurzej ligi!
Wystartował sezon, a wraz z nim ruszył wątek, który IMHO jest w ścisłej topce najpopularniejszych wątków na Forum (co zresztą uczciwie przyznałem tutaj)!
Pozwolę sobie z dużym wyprzedzeniem wrzucić typ na piątek.
Patrząc na H2H to trudno jednoznacznie wskazać faworyta. W ostatnim czasie Newcastle u siebie nie dawało wygrywać rywalom z Melbourne i szedłbym w tym samym kierunku. Zaliczyli względnie słaby początek i końcówkę ubiegłego sezonu, ale swoje trzecie najwyższe zwycięstwo zaliczyli właśnie z Melbourne Victory. To był ten szalony mecz, który trwał 110 minut, a pierwszy gol padł w 99. minucie gry. Typuję przegraną gości.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +4415
majekx 1,2M

majekx

Znawca A-League
1. Piłkarz, który mnie zadziwił - Dukuly,
2. Fajni nowi piłkarze - na razie nikt, chyba że starzy nowi to Goodwin
3. Najlepszy trener - jeszcze nikt,
4. Najlepszy zespół - Adelaida,
5. Najgorszy team kolejki - Macarthur
6. Osobowość/ postać kolejki - pass
7. Frajerzy kolejki - Perth

:) pzdr

Otrzymane punkty reputacji: +2258
Prince de Belial 2,7M

Prince de Belial

Forum VIP
Thank you 😁
A Wy koledzy co sądzicie o tym co się właśnie wydarzyło?
Piszcie, dzielcie się uwagami, jestem ciekawy Waszego zdania 😉
Do zo Wariaty!
1. Ethan Alagich
2. Ifeani Eze
3. Airton Andrioli
4. Central Coast Mariners
5. Macarthur FC
6. Andrew Redmayne
7. Perth Glory

BTW przypominam że jutro o 09:45 Melbourne City gra z Buriram w AFC. I gości gra aż dwóch Australijczyków w tym jeden - Dougall jest ich kapitanem.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3448
Prince de Belial 2,7M

Prince de Belial

Forum VIP
Składy:

1761038692895.png

btw mecz dostępny na żywo na kanale YT: 🔴 LIVE | Melbourne City 🇦🇺 vs Buriram United 🇹🇭 | AFC Champions League Elite™ 2025/26

Ciekawostka - mecz prowadzi Japońska sędzina Yoshimi Yamashita https://www.whoscored.com/referees/5491/show/yoshimi-yamashita

Po bardzo słabej pierwszej połowie bramkę na 0:1 strzelił w 48 minucie Goran Causic - aczkolwiek był na pozycji spalonej i nie została ona uznana.

72' - rzut różny dla gości... spore zamieszanie, pierwszy strzał broni bramkarz, ale Causic dobija z 2 metrów i mamy 0:1

75'39 - wezmę Over 1.5 po 2.25 - gospodarze musza się otworzyć, a goście będą mieli swoje szanse z kontry. ✅ 💰

84 - piękna brameczka Rashaniego i księguje.

97' - ale jaja! Max Caputo podwyższa na 2:1 dla gospodarzy! Po dwóch latach Australijski klub wreszcie wygrywa w AFC! trzy bezcenne punkty dla City.

1000006881.jpg

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3702
majekx 1,2M

majekx

Znawca A-League
Pora na 2 kolejkę.

Dla zabawy - za 1 żeton, na jutro taki składak:
Jets - Victory - ov2,5+btts+ov8,5rr - forbet @2,2 - 1 żeton.. standard.. jeden rzut rożny... :)

Lekko naciągany typ ale co mi tam. Oba zespoły powinny powalczyć o zwycięstwo. Oba dość niespodziewanie straciły punkty w pierwszej kolejce i powinny teraz chcieć sobie to odbić. Mamy tu zderzenie dwóch różnych pomysłów ma zespół. Jets, ekonomicznie, stawia na wychowanków i młodzież (La Rose, Adams czy Badolato), Victory idzie w doświadczenie i uznane marki (Vergos, Vellupilay czy Traore). Mój typ opiera się o to, że młodzież z Jets pokaże jakąś chęć do gry, zagra ofensywnie a tym samym zmusi Victory do szybszej i bardziej otwartej gry. Wynik może być każdy, ale otwarty mecz będzie gwarantem goli i rzutów rożnych. Mimo to ze stawką nie szaleję bo to początek sezonu więc może się praktycznie wszystko zdarzyć.

Pozdrawiam.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3916
snajp 1,4M

snajp

Użytkownik
@ 2.87 w superbet na Odrzutowce to ja biorę bez zastanowienia, ale zagram bardziej odważnie. Jets dobrze wiedzą co spartolili z Marynarzami i tym razem tego nie zrobią.

Newcastle United Jets - Melbourne Victory
Jutro, 10:35

1.Połowa/Mecz
1/1
@ 4.50 🥳 ;)
superbet

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +5508
sunxl 2,8M

sunxl

Typer
Gdyby nie Kersey, to kartek bym nie próbował tutaj, ale arbiter ten pokazał łacznie 10 kartoników w tym 1 czerwo w starciu Roar z Bykami, a obie ekipy bez wygranej w pierwszej kolejce. Kusi też ten Rose, dzisiaj zapewne zagra od początku, a w poprzedniej kampanii strzelił gola Victory.

Jets vs Victory:
Powyżej 4.5 kartek @2.32 🟥
Czerwona kartka @4.35🟥
Lachlan Rose gol @2.90 zwrot w Superbet, nie gra w 1. składzie
Superbet

Piłkarze się szarpią i biją, a Kersey nic Vergos z Grozosem szczególnie 🤣

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2086
Prince de Belial 2,7M

Prince de Belial

Forum VIP
ciekawostka - dzisiaj gwiazdor A-League, Mark Milligan, powraca, by zmierzyć się ze swoją byłą drużyną! 🔥⚔👀

Szef Newcastle Jets po raz pierwszy w Isuzu UTE A-League poprowadzi drużynę przeciwko swojemu byłemu klubowi, Melbourne Victory.

Dodatkowo przed meczem dojdzie do prezentacji pucharu zdobytego po 17 latach.

Puchar Australii 2025 będzie wystawiony na stadionie McDonald Jones, gdy Jets rozegrają swój pierwszy mecz u siebie w tym sezonie.

1761293581198.png

Pora na 2 kolejkę.

Dla zabawy - za 1 żeton, na jutro taki składak:
Jets - Victory - ov2,5+btts+ov8,5rr - forbet @2,2

Lekko naciągany typ ale co mi tam. Oba zespoły powinny powalczyć o zwycięstwo. Oba dość niespodziewanie straciły punkty w pierwszej kolejce i powinny teraz chcieć sobie to odbić. Mamy tu zderzenie dwóch różnych pomysłów ma zespół. Jets, ekonomicznie, stawia na wychowanków i młodzież (La Rose, Adams czy Badolato), Victory idzie w doświadczenie i uznane marki (Vergos, Vellupilay czy Traore). Mój typ opiera się o to, że młodzież z Jets pokaże jakąś chęć do gry, zagra ofensywnie a tym samym zmusi Victory do szybszej i bardziej otwartej gry. Wynik może być każdy, ale otwarty mecz będzie gwarantem goli i rzutów rożnych. Mimo to ze stawką nie szaleję bo to początek sezonu więc może się praktycznie wszystko zdarzyć.

Pozdrawiam.
Vellupilay niestety nie zagra - kontuzja.

Mecz dostepny na zywo na YT kanale A-Leagues: Isuzu UTE A-League 2025-26 - Round 2 - Newcastle Jets v Melbourne Victory

10' - dość mocny wiatr na stadionie Jets wpływa na grę. Gospodarze dobrze zaczęli ale od 3/4 minuty Vitctory przejęło inicjatywę i silnym pressingiem przesunęli gospodarzy do obrony.
11' - ależ szansa dla gości! Zaprzepaszczona przez złe końcowe podanie.
14' - Ben Gibson na 1:0. Pierwsza sensowna akcja gospodarzy. Na co warto zwrócić uwagę w tej akcji z 7/8 zawodników Jets pojawiło się w polu karnym - dzięki temu po strzale było sporo zawodników na dobitkę i to przyniosło korzyść.
17' - Jets przejęli inicjatywę, kolejna dobra akcja zakończona strzałem.
20' - WoooooooooooooooooooooooooooW Alex Badolatoooooooo ale brama! w samo okienko z około 15 metrów. Jack Duncan bezradny. Mamy 2:0
25' - po strzale innego zawodnika dobitka Denisa Genreau i mamy 2:1.

Bardzo dobry mecz do oglądania - akcja za akcje, dużo strzałów. Gospodarze mając pilke atakuja szybko i duża ilością zawodników.

23'23 - wezmę under 3.5HT po 1.95 w WilliamHill.

1761305040973.png

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2086
qowalsky6 1,6M

qowalsky6

Znawca A-League
Newcastle...
Jest vs Victory ft 5-2...
1 mecz 2 kolejki, a już coś mi mówi, że jej najlepszym zespołem będzie team z Newcastle.
Od frajerów z zeszłego tygodnia do bohaterów dzisiaj. Fajny mecz, dobre widowisko, 7 goli i rehabilitacja Jets po F3 Derby. Oby to utrzymali i nie sprzedali się za drobne jak to w ostatnich latach bywało ☝

Otrzymane punkty reputacji: +1190
snajp 1,4M

snajp

Użytkownik
No dobra nie czarujmy się , Marynarze nie wygrali swojego 1-go meczu to Jets przegrali w karygodny sposób! Więc nie widzę jutro jakichkolwiek szans dla CCM i jestem w stanie pograć grube handi w stronę gospodarzy.( hc (0:2) @ 4.10 w superbet)Bezpieczniej skleiłem takiego betbuildera:
Bez nazwy.png

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1553
sunxl 2,8M

sunxl

Typer
City vs Glory:
Adam Taggart gol @3.60
Jaiden Kucharski gol @5.75
BTTS @1.73
Superbet

Za City ciężki mecz w tygodniu, myślę, że Glory coś ukłuje, może nawet powalczy o wygraną, a jeżeli tak, to któryś z tych snajperów ustrzeli.

Otrzymane punkty reputacji: +1429
snajp 1,4M

snajp

Użytkownik
Przed chwilą zakończyło się super widowisko :) gdzie WSW nie oddało ani jednego strzału na bramkę w II-połowie. A AKL w swoim stylu 1-0 gol z dupy po strzale z za pola karnego i koniec.
Co do City to też biorę pod uwagę ten mecz w tygodniu ale myślę , że ogarną . Ja jednak tylko live coś spróbuję pograć.

Otrzymane punkty reputacji: +2348
majekx 1,2M

majekx

Znawca A-League
Ciekawa sytuacja w Perth... Kucharski zszedł w 39' z powodu kontuzji, właśnie zszedł Taggart (61')... a Perth przegrywa 2:0. Mecz nudny, po za kilkoma zrywami to Perth zostało wypunktowane jak amatorzy. City powoli zaczyna grać swoje. Chyba powoli skłaniam się na zagranie ov2,5 w ostatnim kwadransie...
68' w City wchodzi już młodzież. Vidmar już pewny 3 pkt.

ok, 75' na forbet kurs na ov2,5 podskoczył na @2 , pora zagrać... 2 żetony wrzucam i liczę, na jakiś przebłysk bo sam mecz już jakiś czas temu przestał porywać. Ale może to właśnie jakaś zasłona dymna przed jakimś przypadkiem.

Fart - +2 żetony.
Jak w tym miejscu zawodnik ma tyle miejsca to aż się prosi o strzał
1761378303179.png

Stan konta +21 żetonów.

Gol nr 4 dla City - Rahmani przy wielkiej pomocy Kaltaka... wyraźnie obrońca Perth odpuścił i znowu strzał z za pola karnego. City jak nauczyciel.. 4:0. Choć sam mecz aż na tyle bramek nie zasługiwał.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3601
Prince de Belial 2,7M

Prince de Belial

Forum VIP
Ciekawa sytuacja w Perth... Kucharski zszedł w 39' z powodu kontuzji, właśnie zszedł Taggart (61')... a Perth przegrywa 2:0. Mecz nudny, po za kilkoma zrywami to Perth zostało wypunktowane jak amatorzy. City powoli zaczyna grać swoje. Chyba powoli skłaniam się na zagranie ov2,5 w ostatnim kwadransie...
68' w City wchodzi już młodzież. Vidmar już pewny 3 pkt.
Zgadzam się z powyższym. Taggart kompletnie niewidoczny. Ergo:

76'26
Melbourne City - Perth
Under 2.5
2.02
Betfair

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +657
Prince de Belial 2,7M

Prince de Belial

Forum VIP
Już za kilka godzin Wellington Phoenix zaczną w tym sezonie budować nowe wspomnienia na Sky Stadium.

W niedzielę Phoenix zagrają u siebie z Brisbane Roar w inauguracyjnym meczu sezonu 2025-26 Isuzu UTE A-League, po tym jak w zeszły weekend w Perth, mimo dwubramkowej straty, zremisowali z Glory 2:2.

Nix odnieśli tylko jedno zwycięstwo na Sky Stadium w zeszłym sezonie – z Newcastle Jets pod koniec grudnia.

To stanowiło jaskrawy kontrast z sezonem 2023-24, kiedy Wellington przegrał u siebie tylko raz w sezonie zasadniczym.

Jak dla mnie najlepszym rozwiązaniem będzie tutaj bts po 1.7 ✅ 💰

Po meczu:

1761464631675.png

Trzeba przyznać, że nowy zawodnik Wellington - Carlo Armiento świetnie zaczął sezon. Bramka w debiucie, a teraz bramka w 96 minucie na wagę 3 punktów.

Pełny raport spotkania: https://tinyurl.com/3z3w3edh

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2387
sunxl 2,8M

sunxl

Typer
Macarthur vs Adelaide:
Adelaide win @2.60🟥
Rzut karny @2.45🟥
Craig Goodwin gol @3.10🟥
Superbet

Przede wszystkim liczę na gości. Gospodarze nie pokazali się z najlepszej strony w Brisbane i mieli spore problemy w ataku pozycyjnym. Wiele niedokładnych podań, pomimo długiej gry w przewadze. Poza tym australijskie zespoły nie potrafią grać co 3 dni, a Macarthur występuje w azjatyckich pucharach.

Craig Goodwin był jednym z najlepszych zawodników w ostatnim starciu z Sydney FC. Miał swoją dobrą sytuację już na samym początku, ale strzelił prosto w bramkarza. Uważam, że jest to motor napędowy Adelaide United. Wykonuje rzuty rożne, ale zapewne też rzuty karne będą jego po powrocie do The Reds.

Na koniec rzuty karny. Sędzia Evans już podczas pierwszego derbowego meczu F3 podyktował 11. Macarthur w Brisbane 1 sprokurował dla rywali. Dodatkowo 2/3 bezpośrednie starcia tych klubów to rzut karny.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +897
Do góry Bottom