>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

A-League

jozzy22 828,7K

jozzy22

Użytkownik
koniec australijskiej przygody Patryka Klimali. 26-latek odchodzi z klubu po zakończeniu okresu wypożyczenia ze Śląska Wrocław.

Otrzymane punkty reputacji: +2643
majekx 1,1M

majekx

Znawca A-League
Dziś pierwszy mecz playofów... jak ja to widzę? tak, że oba zespoły mogą podejść do niego lekko stremowane. Najważniejsze to nie przegrać, dlatego może tu być bardzo zachowawcza gra. O ile szybko nie padnie jakaś bramka to mój plan ma pewien, niewielki, procent szansy. Ponieważ ostatnie mecze obu zespołów mocno podniosły kurs na under goli to może być fajny kierunek. Faworytem jest WU i tego się będę trzymał. Wystawiam 2 kupony.. ten odważniejszy, oraz taki bardziej zachowawczy. Kursy w forbet:

1X+un3,5 - @2,24 3:2
1+un2,5 - @5,79 - i już po 3 min cały plan wzięło w łeb..

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2007
qowalsky6 1,6M

qowalsky6

Znawca A-League
WU vs Reds... Play off, nie ma rewanżu...
Sportowo to gospo powinni dać radę, Redsi cudem są w top6.
Mam nadzieję że cudu kolejnego nie będzie. Poczekam na live @ 2,0 na 1 i wtedy dam miedziaka. GL!
Edit live
Szału nie ma pół godz. Za nami jest 1-1. Za 2,10 biorę 1. KTF!
Edit
Ft 3-2, WU zasłużenie, no i fajnie...

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +5973
sunxl 2,4M

sunxl

Typer
Kartki mile widziane tutaj. King te 5-6 regularnie daje 💪

WU vs Adelaide: powyżej 4.5 kartek @3.65 BETFAN✅

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +6453
majekx 1,1M

majekx

Znawca A-League
Po wczorajszym meczu ja odpuszczam... początkowy pomysł - WSW win, bramki z obu stron... ale czy wygra? Szanse V ma duże, zwłaszcza, że w sezonie to WSW ma lepszy bilans meczy bezpośrednich, dziś akurat może być odwrotnie. Gole? w sezonie padały - i znów dziś może być odwrotnie... Jednym słowem różnie może być. W ramach ciekawostki i nowych technologii - AI twierdzi, że: Western Sydney Wanderers mają około 65% szans na awans, podczas gdy Melbourne Victory – 35%, biorąc pod uwagę ich 12-meczową serię bez porażki, status gospodarza i najskuteczniejszy atak w lidze (58 goli w sezonie)

Otrzymane punkty reputacji: +2009
qowalsky6 1,6M

qowalsky6

Znawca A-League
Up
majekx majekx zapomniałeś o najważniejszymi 🤠
Jak Pan Li, prezes (wieloletni) honorowy WSW powie swoim psim ochryplym harkotem: "Drogie białasy, ma być 5-3 lub 2-4..." to tak będzie... I nie inaczej 😉
Zostawiam ten lekko śmierdzący meczyk na live, pre boję się nawet drobnymi rzucać.
Gdybym miał pewność, że będzie czysto sportowo to poszedłbym w kierunek: 1/bts/over... Ale nie mam 😁 GL!
Edit
🤣 Ht 1-2 a potem NIC! I ft 1-2 + awans Victory... Pan Li się dziś w tańcu nie piern....
Australia uczy pokory, nie pierwszy raz 😁

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2324
sunxl 2,4M

sunxl

Typer
WSW vs Victory: powyżej 4.5 kartek @2.40 BETFAN🟥

Wczoraj udało się trafi gruby kurs na 5 kartek w Australii po kursie 3.65, na dzisiaj buki już wystawiły znacznie niższe kursy, a jest to spowodowane sporą stawką spotkania. Drugi ćwierćfinał A-League odbędzie się w Sydney i znów celuje w minimum 5 upomnień. Nie ma tutaj odstawienia nogi, przegrywający odpada. Sędzia Kersey i jego liczby to 4, 3, 5, 5. Wczoraj sporo upomnień było za dyskusje, mam nadzieję, że dzisiaj kolega Kinga rownież dowiezie.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1522
Lukasz1988!! 1,5M

Lukasz1988!!

Użytkownik
A ja jednak skusze się i idę prosta droga właśnie tak jak majekx wspomnial ,że tu w czystej teorii over I BTS powinien być więc ode mnie
Australian A-League Men

Today,09:35
Western Sydney Wanderers

Melbourne Victory

WilliamHill
Over 2,5 I BTS @1,55
Over 3,5 I BTS @2,10
Tego się nie spodziewałem ... 3 bramki do HT . Mówię sobie 4 bramka to będzie kwestia czasu . No to się ładnie przejechałem...

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +886
piotrex007 282,1K

piotrex007

Użytkownik
Western Sydney Wanderers - Melbourne Victory
Typ: over 2,5 + over 3,5 ŻK
Kurs: 2,9 w 888starz
A ja połącze oba przewidywania - odnośnie bramek i kartek, ale nie będę szalał z wyższymi liniami, tylko raczej te podstawowe. Kurs AKO wychodzi całkiem przyjemny 🤔😎

Ostatnia edycja:
Lukasz1988!! 1,5M

Lukasz1988!!

Użytkownik
No i pięknie wszystko idzie po myśli . 1:2 do HT . Następna bramka to będzie kwestia czasu . A myślę ,że zobaczymy jeszcze z 2 bramki minimum .

IgaŚwiątek 138,7K

IgaŚwiątek

Użytkownik
Gole tak, kartki nie :p PS: Ale jak za takie wejście jak teraz nie kartkuje, to co tu komentować.

Ostatecznie na live poszło u mnie coś takiego:

1746874673150.png

Więc została bramka, 3 kartki i dwa rożne WSW

Lukasz1988!! 1,5M

Lukasz1988!!

Użytkownik
No ja liczę ,że wytrzymają jeszcze do tej 70-75' bez gola i wejdę jeszcze grubasnie w over 3,5 . Nie wierzę tu w wynik 1:2 na koniec i nie widzę tego . Czuję ,że albo gospodarze ustrzela na 2:2 albo goście dobija na 1:3.

IgaŚwiątek 138,7K

IgaŚwiątek

Użytkownik
Jakoś tu nie pachnie bramka dla WSW, może 1-3. Gospodarze są słabiutcy. Gorszy jest tylko sędzia

PS: Wiele pytań po tym meczu. Sędzia wyciąga kartkę w 4 minucie, a potem pozwala na wszystko. Nawet się nie szczypał i w doliczonym już 2 nie dołożył, żeby odsunąć wnioski, że było to ustawione :D WSW od 60 do 95 minuty przegrywające żadnego rożnego, w ogóle zaangażowania nie było. Pan Li coś tu mieszał :p

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1522
Do góry Bottom