>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

A-League

sunxl 2,4M

sunxl

Typer
Ostatnio dobrze idą mi wysokie linie kornerów i powalczę również i dzisiaj. Myślę, że The Reds się trochę pomęczą. Widać mocny spadek formy a United zawsze kojarzyły mi się ze sporą ilością rzutów rożnych szczególnie w Adelaide. W tej kampanii były już spotkania u siebie z pokrytą linią 9.5 kornerów (WU, Auckland, Newcastle). Nixi za to dopuszczali do 10 rzutów rożnych na wyjazdach z takimi ekipami jak Perth, Ma Arthur, Newcastle. Ostatnia wizyta gości w Adelaide skończyła się aż 18 rzutami różnymi! Próbujemy:

Adelaide United vs Wellington Phoenix: Adelaide powyżej 9.5 rzutów rożnych + Wellington poniżej 5.5 goli: BB Fortuna @3.50✅

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +4398
qowalsky6 1,6M

qowalsky6

Znawca A-League
Reds vs Nix,
On the paper wszystko jasne :) Redsi dziś 3 pkt., potem wyjazd do Brisbane i 3 pkt. na koniec mecz z City może nie mieć już znaczenia, top 6 na luzie, ale... No właśnie, Redsi ostatnio wyglądali katastrofalnie. Baty od Glory no proszę Was :) Za to Nixom "ktoś" zaczął kazać grać (kto się pytam?). Składy dziś możliwie najmocniejsze. Do Reds wrócił kapitan - Kitto, może natchnie ich wiarą w zwycięstwo? Za Nixami ciężka podróż, może wyjazd im nie posłuży. Ad rem. Teoretycznie to 4-1 dla Reds wydaje się formalnością, ja pre jednak nie skorzystam z "promocji". Postaram się popatrzeć co piłkarze w Mieście Kościołów pokażą. Wtedy może coś będę próbował ustrzelić.
Na razie tyle. GL!
Edit
Live 2-0, na razie idzie jak po maśle, Redsi nakręceni, Nix nie dojechali na mecz...
Edit1
2-1, bez niespodzianek, over na luzie. Może i będzie to 4-1 :), o już 2-2, nie żałują sobie...
Edit2
Ft 3-2, Archie Goodwin ratuje d... Redsom w 89 min. Można było live dorobić, ale obrony Redsi dalej nie mają, z innym zespołem dostaliby baty. Niech dziękują patronom Adelaidy...

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +4196
Lukasz1988!! 1,5M

Lukasz1988!!

Użytkownik
No i już redsi zaczęli strzelanie dobrze i o to chodzi 😎

Edit w 15 minut już prawie 3:0 . Coś mi się wydaje ,że te overki szybka pójdą hehe i trzeba będzie dołożyć kilka nowych 🤣

Ostatnia edycja:
snajp 1,2M

snajp

Użytkownik
Ostatnio trochę mało czasu ale wyleję dziś swoje brudne myśli na jutro ;

Coś mi się wydaje , że jutrzejszy dzień w AL zaczniemy od undera.AKL jeszcze bezpiecznie na szpicy w tabeli ale już czują oddech na plecach City, które ostatnio dostało niezłego kopa i ma 3 wygrane pod rząd! Victory na pewno było by spokojniejsze gdyby Reds dzisiaj stracili punkty a tak trzeba się mocno skupić na pojedynku z liderem i myślę, że obie drużyny skupią się aby nie przegrać co może skutkować przysłowiowymi szachami.
"V" - AKL under 2,5 @ 2.12 ( nawet za drobne skuszę się na un 1,5 @ 4.30 w superbet) Ta bramka w 89' co to kur.... było ja się pytam ?

City z kolei jedzie do Sydney gdzie może mieć ciężką przeprawę bo coś mi się wydaje, że Wędrowcy jeszcze nie złożyli broni w tym sezonie. Ostatnie dwie kolejki grają na wyjeździe z Jets i bulls i jeżeli myślą o top 2 to jutro musi być Ich wygrana.

WSW - CITY
WSW wygra @ 2.65 superbet

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2083
majekx 1,1M

majekx

Znawca A-League
Jutro mecz 4 zespołów z top 10... czyli mamy 2 mecze i każdy o 6 pkt. Dzisiejsza wygrana Adelaidy na pewno mocno podniosło ciśnienie w Sydney.. ale i na pewno i w Melbourne. Od jakiegoś czasu Auckland zaczęło tracić sporo goli i do tego ostatnio coraz ciężej przychodzi im zdobywanie kompletu punktów. Myślę, że zespoły z ligi nauczyły się z nimi grać. Myślę, że może w Melbourne dojść do pewnego rodzaju niespodzianki i Victory zgarnie komplet punktów.

iforbet - 1 dnb - @1,66 0:2

W drugim meczu - City walczy o komplet punktów na gorącym terenie Wanderers. Tutaj może pójść wymiana ciosów, dlatego idę w kierunku overka:

iforbet - ov3,5 - @2,35 2:2

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1741
qowalsky6 1,6M

qowalsky6

Znawca A-League
Victory vs Auckland,
Olaboga, jakie nudy, x ht za drobne po 1,90 wziąłem. Może na złość coś padnie ? 😉
Edit ht 0-0,
Święty Piotrze, Pawle i święty Patryku, patroni Melbourne, miejcie mnie w opiece przy takim soccerze 😁co za patusy, ale ważne, że plus...

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +5829
snajp 1,2M

snajp

Użytkownik
0 goli,0 kartek,0 celnych strzałów, 1 rożny, ciekawe widowisko! Jak na razie wszystko po mojej myśli.

Otrzymane punkty reputacji: +878
isztwan 331,9K

isztwan

Użytkownik
Ostatnio trochę mało czasu ale wyleję dziś swoje brudne myśli na jutro ;

Coś mi się wydaje , że jutrzejszy dzień w AL zaczniemy od undera.AKL jeszcze bezpiecznie na szpicy w tabeli ale już czują oddech na plecach City, które ostatnio dostało niezłego kopa i ma 3 wygrane pod rząd! Victory na pewno było by spokojniejsze gdyby Reds dzisiaj stracili punkty a tak trzeba się mocno skupić na pojedynku z liderem i myślę, że obie drużyny skupią się aby nie przegrać co może skutkować przysłowiowymi szachami.
"V" - AKL under 2,5 @ 2.12 ( nawet za drobne skuszę się na un 1,5 @ 4.30 w superbet)
wchodzę w to.... :D
Victory - Auckland
poniżej 1.5 gola
1.70

(0:1)
2.95

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1127
snajp 1,2M

snajp

Użytkownik
WSW-CITY
Czerwo w meczu @ 5.25 superbet
Tu się zrobi gorąco, skromny Kersey będzie musiał sięgnąć do kieszonki ;)
Już się nie dam nabrać na kartki w meczu prowadzonym przez Kersey'a

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1513
qowalsky6 1,6M

qowalsky6

Znawca A-League
Live Sydney
WSW vs City ht 2-1...
Aż dziw, że tacy "piłkarze" obu teamów są w czubie tabeli A-league. Przy 2-0 Wędrowcy myśleli, że po meczu. No nie panowie, to tak nie działa. City cisnęli i ht 2-1. Poziom i tak tragiczny jednak zaryzykuję, że jeszcze ze 2 gole zobaczymy (over 4,5) + powyżej 10,5 rogów no bo "niby" tym nieudacznikom zależy 😉
@ 2,40 na takie zdarzenia za drobne pobrałem... GL!
Edit
WSW powinno zostać już dawno skarcone za swoją g.... grę. No ale w piłce jak w życiu nie ma sprawiedliwości 😁
Ps Normalnie Theatre od Thragedy - ToT...
Edit
2-2, odrobina sprawiedliwości była, a w 95 min 3-2 nawet było, aaaaale nie, spalony i zajączek zamiast hyc do koszyczka to myk do lasu 😆 Pan z gwizdkiem niech się w dzielni WSW nie pokazuje za szybko, bo będzie miał braki w uzębieniu...

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2531
snajp 1,2M

snajp

Użytkownik
Sydney FC - Newcastle United Jets
Jutro, 07:00
Bet Builder
Strzeli gola: Lolley, Joe
Obie drużyny strzelą: tak
Mecz: 1
@ 4.00 superbet

Wiem, że SFC 4-ry dni po meczu z Lion City, ale tu zrobią wszystko żeby wykurzyć Reds z top 6.Na dodatek qowalsky6 qowalsky6
mówił dwie strony wcześniej, że Jets zaczną oddawać punkty a żeby nie podpadało to jedną wcisną i będzie git.(Oni już tacy są :) )

CCM-BYKI

Tu nie wiem bo Marynarze mogą zagrać pod publikę po ostatniej kompromitacji na McDonald Jones Stadium a Artury mogą jeszcze powalczyć.Wybieram strzelaninę w meczu.

Central Coast Mariners - Macarthur FC
Jutro, 09:00
Obie drużyny strzelą gola & powyżej 3.5 gola
tak
@ 2.47 superbet

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +4074
qowalsky6 1,6M

qowalsky6

Znawca A-League
Wszystkim miłośnikom i fanom Australii zdrowych, spokojnych i radosnych Świąt Wielkanocnych, Chrystus zmartwychwstał, Alleluja! Niech Wam się darzy !!! 😀
Post automatycznie złączony:

snajp snajp napisał:
"Na dodatek qowalsky6 qowalsky6
mówił dwie strony wcześniej, że Jets zaczną oddawać punkty a żeby nie podpadało to jedną wcisną i będzie git.(Oni już tacy są :) )"

Tak było, jak w mordę, nawet łamak był, ja tam skromnie przy 1-2 skorzystałem, mam nadzieję, że inni takoż... Sie ma i bogatego zajączka wszystkim 😉

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2973
makaveli23 1,1M

makaveli23

Użytkownik
27.04
Dyscyplina Piłka nożna, Australia A-League
Godzina: 07:00
Spotkanie: Auckland FC - Perth Glory
Typ: obie drużyny strzelą w pierwszej połowie
Kurs: 4.40
Bukmacher: betters
Analiza:
Ostatni mecz z Melbourne Victory był kluczowy dla Auckland, gdzie wygrywając 2-0 zaklinczowali pierwsze miejsce w tabeli, którego już nikt im nie zabierze, bo maja najlepszy bilans bramkowy. Sądzę że trochę odpuszczą i o dziwo stracą bramkę z ostatnią drużyną w tabeli Perth Glory. Co ciekawe to samo Perth Glory wygrało z nimi w pierwszym meczu w styczniu 1-0, po bramce już w pierwszej połowie meczu. Perth Glory ostatnio to chyba w każdym meczu ma btts do przerwy a dokładnie to w 4 z 5 ostatnich meczy.

Lukasz1988!! 1,5M

Lukasz1988!!

Użytkownik
Australian A-League Men
Today,
09:00
Brisbane Roar

Adelaide United

Jak dla mnie to Adelaide musi to wygrać . Nie ma innej opcji . A obie drużyny pod overek idealnie . Do tego myślę ,że coś gospodarze ukłują.

WilliamHill
Adelaide win @1,91
Adelaide I over 1,5 @2,10
Adelaide I over 2,5 @2,37
Adelaide I over 3,5 @3,40
Adelaide I BTS @2,90
Over 3,5 @1,85

To co goście zaprezentowali dzisiaj to była tragedia . Poprzedni mecz wywalczony żeby znów wrócić do badziewia ...

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +880
Lukasz1988!! 1,5M

Lukasz1988!!

Użytkownik
Ten bramkarz Adelaidy to jakiś kaskader ..co on wyprawia ..tu się nie może skończyć 1:1

Otrzymane punkty reputacji: +880
qowalsky6 1,6M

qowalsky6

Znawca A-League
Ten bramkarz Adelaidy to jakiś kaskader ..co on wyprawia ..tu się nie może skończyć 1:1
No chyba, że Redsi mają w d... Play - offy. ostatnio Ci weszło na Redsow, ale ja widziałem tamten mecz. Ledwo, ledwo w końcówce Goodwin dał im 3 pkt.
Edit
No i ft 1-1... Wcale (!) Redsi nie wyglądali na gryzących trawę, a w końcówce to Roar walczyło o drugiego gola. Czemu Redsom się nie chciało? No właśnie...

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +868
Do góry Bottom