>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

A-League

piotrex007 218,6K

piotrex007

Użytkownik
Ja sobie w przerwie spróbuję pograć kornery, do pewnego momentu ładnie nabijali, po przerwie mecz zaczyna się od początku, bo gospodarze wyrównali, więc może znów wrócą do ich nabijania? 🤔

Typ: over 13,5 rożnych
Kurs: 2,50 w etoto

Edit:
Mile złego początki - korner od razu po przerwie, a potem posucha 😬 teraz wynik 2:2, ale mam wrażenie, że to nie koniec strzelania i próbuję grać jeszcze bramkę w tym meczu. Albo będę z niego na zero albo minus się zwiększy 😛

Typ: over 4,5
Kurs: 2,25 w etoto

Nie pomogło nawet 8 doliczonych minut niestety 😉

Ostatnia edycja:
larkspur 625,4K

larkspur

Użytkownik
Mecze w Australii o 11:30 są jak te w Europie o 12-13 ... Zawsze na nich upier...am...
A szczególnie na tych z udziałem Perth

Prince de Belial 2,1M

Prince de Belial

Forum VIP
Panowie i panie dziś gościem Kanale Sportowym Patryk Klimala, który w Australii odnalazł się doskonale, walczy o koronę króla strzelców, fani go uwielbiają i wciąż nie został ukąszony przez pająka.

Start 11:45 - jakby ktoś oglądał dajcie znać ja nadrobię wieczorem.

Pokaż załącznik 50793

Patryk Klimala dla Kanału Sportowego:
- we Wrocławiu czasami odechciewało mi się grać w piłkę
- ciężko mi wyobrazić sobie powrót do Wrocławia, gdzie 3/4 miasta wieszało na mnie psy
- życzę Śląskowi utrzymania, mam kontakt z chłopakami
- w Australii największy porządek zrobiłem w głowie
- wypożyczenie do Sydney było zabezpieczeniem w sprawie kontaktu ze Śląskiem

Calość ⬇

REAL MADRYT – MANCHESTER CITY: CZAS NA REWANŻ! TYLKO SPORT: PATRYK KLIMALA O ŻYCIU W AUSTRALII

1:59:00

Patryk opowiadał jak się odbudował i jakiej silnej ligi będzie wkrótce szukał... to go Talay od razu na ławkę posadził :D

Otrzymane punkty reputacji: +483
snajp 1,2M

snajp

Użytkownik
Western United - Adelaide United
Jutro, 07:00

1. gol/Mecz
1/2
10.00
Nie namawiam ale tak to widzę jutro.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +861
successful 3M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Adelaide póki co nie istnieje w tym meczu, a Western United już przed upływem 40 minut oddali siedem celnych strzałów. Albo sprawdzi się scenariusz snajp snajp, albo może dojść do pogromu 🙂. Różnie się działo w tej lidze, zobaczymy, jak dla mnie na ten moment Adelaide under 0.5 gola po @2.54 .

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3682
Prince de Belial 2,1M

Prince de Belial

Forum VIP
Adelaide póki co nie istnieje w tym meczu, a Western United już przed upływem 40 minut oddali siedem celnych strzałów. Albo sprawdzi się scenariusz snajp snajp, albo może dojść do pogromu 🙂. Różnie się działo w tej lidze, zobaczymy, jak dla mnie na ten moment Adelaide under 0.5 gola po @2.54.
Często w drugiej połowie drużyna nie istniejąca w pierwszej nagle się odradzała aczkolwiek nie wygląda na to żeby Adelajda była jednym z tych zespołów. Jak druga drużyna ligi może tak słabo grać?

Jeżeli nic nie wpadnie do około 75' to zagram under 1.5

O! W trakcie pisania karny i Ibusuki na 2:0 w 59'

Przypomnę tylko że za bts płacono przed meczem 1.33 🤯😱

Zaryzykuję - wszystko zależy od gospodarzy, a oni w domu lubią zagrać na utrzymanie wyniku.

77:46
Western United v Adelaide United
Under 2.5
2.05
WilliamHill

88' Danzaki na 3:0 - miazga

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2303
Prince de Belial 2,1M

Prince de Belial

Forum VIP
Panowie co powiecie na
Western x2 i Melbourne V. X2 ??
kolego jak chcesz zagrać pewniaki w dubelku z Australii to serio nie polecam :) znajdź kiedy taki dubel wszedł bo ja co zagram to najczęściej oba nie wchodzą :D oczywidcie tym razem moze wejsc ale racjonalnie na to patrzec nie ma sensu ze względu na niskie kursy i to jak czesto faworyt nie wygrywa.

Otrzymane punkty reputacji: +1481
snajp 1,2M

snajp

Użytkownik
kolego jak chcesz zagrać pewniaki w dubelku z Australii to serio nie polecam :) znajdź kiedy taki dubel wszedł bo ja co zagram to najczęściej oba nie wchodzą :D oczywidcie tym razem moze wejsc ale racjonalnie na to patrzec nie ma sensu ze względu na niskie kursy i to jak czesto faworyt nie wygrywa.
Gra nie warta świeczki ~ @ 1.66 daremne . Choć kursów jeszcze nie ma to dla mnie ciekawy będzie win Jets z AKL w 22 kolejce.

Otrzymane punkty reputacji: +2311
qowalsky6 1,5M

qowalsky6

Znawca A-League
Panowie co powiecie na
Western x2 i Melbourne V. X2 ??
To może teraz ja Ciebie przepytam?
A czemu pytasz? Co Cię zainteresowało w tych zestawieniach? Może analizowaleś statystyki i czytałeś o osłabieniach? Odwiedziłeś strony klubowe i social media zawodników, trenerów, klubów? Robiłeś wstępna analizę?, Czytałeś fora kibiców i typerów, że te mecze Cię interesują? Może kiedyś coś wartościowego napiszesz w dziale? Może ja poczytam Twoje przemyślenia? Byłoby to coś nowego więc pisz śmiało 😉

Otrzymane punkty reputacji: +2161
majekx 1,1M

majekx

Znawca A-League
Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
Na szybko na jutro.

Od rana w Nowej Zelandii Obywatele grają z Nixami. Na Sky Stadium bukmacherzy mocno wierzą w gości. Ja jednak myślę, że to zbyt mocno pokazują w kursach, dlatego pobieram typ pod prąd:

(forbet) 1X - @1,93 0:1

CCM - WH

Tu bez finezji - (forbet) btts - @1,55 1:3

Można powiedzieć to o obu gospodarzach tego piątkowego poranka, że są w kryzysie. Jednak czy w aż takim, aby Marynarze kolejny mecz zagrali bez strzelonej bramki? Albo Nixi nie urwali punktów u siebie City? Typy są lekko pod prąd ale nie mam jakoś pomysłu a i ostatnio troche mniej czasu na jakieś większe zagłębianie się w oferty.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1520
snajp 1,2M

snajp

Użytkownik
+1
Od rana w Nowej Zelandii Obywatele grają z Nixami.
To nie jest od rana , Panie majekx majekx od rana to by było o 5:00 a nie o 7:30 :D ;) . Dlatego ja pobieram czystą 1 @ 4.00 w superbet. Bardzo chcieli ale nie wyszło.

Co do Marynarzyków to BTS wydaje się jak najbardziej do gry , może nawet ov 3,5 @ 2.55 w superbet.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1482
qowalsky6 1,5M

qowalsky6

Znawca A-League
+1
Ja Was chłopaki pogodzę. Teraz w Nowej Zelandii jest 8.35 rano w piątek. U nas 20.35 wieczorem w czwartek. Czego nie rozumiecie? 😄
AD rem
Zgniły czas i jeszcze więcej dziwnych wyników zobaczymy w nadchodzących tygodniach. Oprócz Roar i Glory większości zespołów ma do zagrania 8-9 kolejek. Zobaczycie dopiero cyrki.
Do obecnego Top6 szanse na zamieszanie w tym bagienku i ewentualne play - offy mają 7-e Sky Blues i 8-e Byki. Zespoły poniżej w tabeli będą kombinować tak jak ich koledzy z miejsc 1-6. Idealny czas na zaskakujące "widowiska"... Zobaczycie 😉 Sie ma...

Otrzymane punkty reputacji: +485
larkspur 625,4K

larkspur

Użytkownik
Im bliżej końca sezonu zamiast grać lepiej efektowniej to wręcz przeciwnie...
Mam wrażenie że ostatnio coraz częściej 0:0 do przerwy u kangurów... Nudne to jak flaki z olejem

Żeby nie było dam Melbourne City over 0.5 @1.50 Betclic ✅

Teraz to potrafią... Jednak o 6 min za późno

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1144
Prince de Belial 2,1M

Prince de Belial

Forum VIP
Dzień dobry

Panowie pomyślcie czasem może o grze kobiet ?

Właśnie trwa spotkanie Central Coast Mariners Women v Western Sydney Women. Gospodynie wygrywają 1:0 i moim zdaniem na tym się nie skończy. Obecnie mamy 73 minute I zaraz ja i mój biały koń wjeżdżamy w over 1.5.

75:51
Central Coast Mariners Women v Western Sydney Women
Over 1.5 ✅ 💰
2.02
Betfair

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1647
snajp 1,2M

snajp

Użytkownik
Nix - City
No nie jest to porywające widowisko, ale ja wjeżdżam z ; wapno w meczu @ 4.05 betcris.

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom