LeszekPisz
Użytkownik
hahaha teraz stempel w kostkę,dał kartkę dopiero jak zobaczył na telebimie i ludzie zabuczeli
Patryk opowiadał jak się odbudował i jakiej silnej ligi będzie wkrótce szukał... to go Talay od razu na ławkę posadziłPanowie i panie dziś gościem Kanale Sportowym Patryk Klimala, który w Australii odnalazł się doskonale, walczy o koronę króla strzelców, fani go uwielbiają i wciąż nie został ukąszony przez pająka.
Start 11:45 - jakby ktoś oglądał dajcie znać ja nadrobię wieczorem.
Pokaż załącznik 50793
Patryk Klimala dla Kanału Sportowego:
- we Wrocławiu czasami odechciewało mi się grać w piłkę
- ciężko mi wyobrazić sobie powrót do Wrocławia, gdzie 3/4 miasta wieszało na mnie psy
- życzę Śląskowi utrzymania, mam kontakt z chłopakami
- w Australii największy porządek zrobiłem w głowie
- wypożyczenie do Sydney było zabezpieczeniem w sprawie kontaktu ze Śląskiem
Calość
REAL MADRYT – MANCHESTER CITY: CZAS NA REWANŻ! TYLKO SPORT: PATRYK KLIMALA O ŻYCIU W AUSTRALII
1:59:00
x.com
x.com
Często w drugiej połowie drużyna nie istniejąca w pierwszej nagle się odradzała aczkolwiek nie wygląda na to żeby Adelajda była jednym z tych zespołów. Jak druga drużyna ligi może tak słabo grać?Adelaide póki co nie istnieje w tym meczu, a Western United już przed upływem 40 minut oddali siedem celnych strzałów. Albo sprawdzi się scenariuszsnajp, albo może dojść do pogromu
. Różnie się działo w tej lidze, zobaczymy, jak dla mnie na ten moment Adelaide under 0.5 gola po @2.54.
kolego jak chcesz zagrać pewniaki w dubelku z Australii to serio nie polecamPanowie co powiecie na
Western x2 i Melbourne V. X2 ??
Gra nie warta świeczki ~ @ 1.66 daremne . Choć kursów jeszcze nie ma to dla mnie ciekawy będzie win Jets z AKL w 22 kolejce.kolego jak chcesz zagrać pewniaki w dubelku z Australii to serio nie polecamznajdź kiedy taki dubel wszedł bo ja co zagram to najczęściej oba nie wchodzą
oczywidcie tym razem moze wejsc ale racjonalnie na to patrzec nie ma sensu ze względu na niskie kursy i to jak czesto faworyt nie wygrywa.
Melbourne V. X2 - tutaj kurs może być bardzo słaby. jak patrzę na czystą 2 to jest ~@1,77Panowie co powiecie na
To może teraz ja Ciebie przepytam?Panowie co powiecie na
To nie jest od rana , PanieOd rana w Nowej Zelandii Obywatele grają z Nixami.
Dobrze że w to nie wchodziłem tylko wybrałem under do przerwy w Chinach. VAR anulował bramkę w 94 minucie.