>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

A-League

Prince de Belial 2,2M

Prince de Belial

Forum VIP
Kolejna bardzo smutna wiadomość dla fanów A-League - liga jest niesamowicie drenowana z piłkarzy którzy wykazują jakikolwiek talent.

Macarthur FC potwierdza, że osiągnął porozumienie z europejskim klubem w sprawie transferu Jeda Drew.

Drew, wychowanek Bulls FC Academy, ma za sobą wyjątkowy sezon w A-League, notując osiem goli i siedem asyst w zaledwie 13 występach. W trakcie swojej pracy w Bulls strzelił łącznie 17 goli i 16 asyst, co oznacza jego 50. występ w A-League w tym sezonie i 83 występy w barwach Bulls.

Analiza transferu: https://aleagues.com.au/videos/id/j...g-move-to-europe-full-analysis/6367919994112/

Przypomnę ze w styczniu Macarthur opuścił już Oliver Jones https://www.transfermarkt.com/oliver-jones/profil/spieler/888517 który trafił do Randers FC oraz Ariath Piol https://www.transfermarkt.com/ariath-piol/profil/spieler/1109953 przechodząc do Realu Salt Lake.

Za Jeda Drew został pozyskany obieżyświat Peter Makrillos https://www.transfermarkt.com/peter-makrillos/leistungsdaten/spieler/187364 na zasadzie wolnego transferu.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1091
Prince de Belial 2,2M

Prince de Belial

Forum VIP
Panowie, Melbern V. ogarnie z Perth ?
Jeżeli chcą się liczyć o czołową 6 to MUSZĄ - Sydnej są zaraz za ich plecami i tylko czekają na potknięcie.

Victory nie wygrało na wyjeździe od grudnia, idealny czas na przełamanie.

dzisiaj przed nami jedno spotkanie 17 kolejki:

Brisbane Roar Brisbane Road - WS Wanderers WS Wanderers

1738309032978.png
Na dziś. jeżeli WSW chce myśleć o top 6.. musi dziś zgarnąć 3 pkt.. Ja jeszcze mam nadzieję, że Roar coś powalczy. Jeżeli WSW jakoś specjalnie nie nastawi się na zabicie spotkania to ov1,5 WSW pobieram za @1,72 (forbet)
BTS pasuje mi tu idealnie, ale kurs spadł z 1.5 na 1.34 = nie do gry, poczekam na coś na live.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1706
majekx 1,1M

majekx

Znawca A-League
Na dziś. jeżeli WSW chce myśleć o top 6.. musi dziś zgarnąć 3 pkt.. Ja jeszcze mam nadzieję, że Roar coś powalczy. Jeżeli WSW jakoś specjalnie nie nastawi się na zabicie spotkania to ov1,5 WSW pobieram za @1,72 (forbet) 0:1 - wygrać wygrali, ale po najmniejszej linii oporu

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2572
sunxl 2,4M

sunxl

Typer
No to jazda Borello, ostatnio odpoczywałeś i dublet z Roar zaliczyłeś, więc dzisiaj gol

Brandon Borello gol @2.75 Betclic🟥

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1467
Prince de Belial 2,2M

Prince de Belial

Forum VIP
8' 0:1 WSW

Mata z rożnego i Kraev z główki na 0:1, raczej nie do obrony.

WSW od początku spotkania dominuje, przed bramką mieli już 2 niezłe strzały na bramkę gospodarzy.

W Brisbane dzisiaj +28 stopni i zdecydowanie to widać - z piłkarzy się leje.

11' - niestety Mata kontuzja, za niego wchodzi Mohamed Al Taay

21' - po bramce kompletnie gra siadła, nie dzieje się w sumie nic...

22' - niezła szansa dla Road po kiksie obrońcy

23' - sunxl sunxl konkretny strzał Borello sprzed pola karnego ale za blisko środka bramki żeby zagroził Thomasowi

🚨 26' pobieram under 1.5 do przerwy po 1.95 w WilliamHill 🚨 ✅ 💰

28' ależ teraz O'Shea przestrzelił sprzed pola karnego, miał sporo czasu przymierzyć lepiej.

33' kolejna sytuacja gospodarzy

37' starają się starają gospodarze ale nic konkretnego z tego nie wynika

38' strzał w okienko Sapsforda ale broni Thomas ! gdzie ma oczy sędzia ? powinien być rzut rożny...

41' ALE JAJCA ! dośrodkowanie gospodarzy - Thomas kiksuje i wkłada sobie piłkę do bramki ? gdzie goal line technology ?

42' akcja za akcję ! jest ciekawie.

45' co za ciasteczko Borello do Sarpsforda ? ten prawie sam na sam, piłka odbija się od obrońcy i wychodzi minimalnie poza światło bramki, tu powinno być 0:2.

Na dziś. jeżeli WSW chce myśleć o top 6.. musi dziś zgarnąć 3 pkt.. Ja jeszcze mam nadzieję, że Roar coś powalczy. Jeżeli WSW jakoś specjalnie nie nastawi się na zabicie spotkania to ov1,5 WSW pobieram za @1,72 (forbet)
74' niestety za wcześnie Ci pogratulowałem majekx majekx - spalony

czyżby 9 z rzędu przegrana Road ? przypomnę, że przed meczem za BTS płacili 1.35 !

jakoś nie przechodzi mi przez myśl, że tu się skończy 0:1... pobieram:

79:21
Brisbane Roar v Western Sydney Wanderers
over 1.5
2.0
SkyBet

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1864
snajp 1,2M

snajp

Użytkownik
Brisbane Roar - Western Sydney Wanderers
Remis do HT @ 5.25
Halloran strzeli gola @ 6.50
superbet
Daremne to Roar jednak, nie wiem czy coś tu ugrają.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1467
qowalsky6 1,5M

qowalsky6

Znawca A-League
Live
Roar vs WSW, jest 0-1
Over 1,5 po @ 2,50 pobrałem i zobaczymy 😉
Edit
... 0-1 Ft, wstyd...
Post automatycznie złączony:

Baba z gwizdkiem, Roar po VAR na szczęście bez wypaczenia wyniku więc 0-0.
City po 1,50? Może i wejdzie ale ja za drobne biorę x2 po 2,15.Roar kiedyś musi jakieś punkty zdobyć. A City mimo wysokiej pozycji, z tym składem, to nie żaden mocarz... Zobaczymy...
Edit
Ft 1-0, po 12 spotkaniach bez zwycięstwa misja Zadkovicha uważam, że dobiegła końca 😉...
Qwa pisałem, Zadkovich out...uratował go ostatni wygrany mecz ale to jak widać jednorazowy wyskok...

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1755
majekx 1,1M

majekx

Znawca A-League
Dzisiejszy mecz to była jakaś patologia... Wierzyłem w Roar, byłem przekonany że maja pecha... ale to nie pech... to co grają to jakaś tragedia. To Perth miało być słabe, ale Roar to poziom jeszcze niżej. Zdecydowanie najwięcej aktualnie szkodzą lidze.

Na jutro:

Sydney - Adelaida

Tu liczę na gole z obu stron - (forbet) 1X+ov2,5 - @2,11 4:1. Jednak liczę, że SFC nie przegra. Adelaida jest w czubie tabeli, jednak z tyłu głowy mam myśl, że ich forma w każdym z wcześniejszych sezonów, to był sinusoida. Może teraz pora na to aby cos się zaczęło psuć w zespole? Zwłaszcza, że SFC musi walczyć o top 6 - 1 mecz więcej niż Victory, 1 punkt straty i tylko 7 pozycja... muszą gonić.

CCM - Jets

Jak dla mnie to mecz na wygraną gospodarzy - (forbet) - 1 - @2,11 2:2. To co zagrało Jets z Perth to było cos strasznego. Jeżeli oddają inicjatywę jak tylko strzelą gola z takim zespołem jak Glory... to jeżeli tylko CCM nada jakieś szybsze tempo na Gosford, to może zagwarantować gospodarzom komplet punktów.

Pozostałe mecze, są albo zbyt ciężkie do typowanie i nie mam pomysłu (Auckland - Macarthur) albo kursy są jakieś mega niskie (wygrana Victory). Jeszcze chodzi mi po głowie, że w Perth będziemy świadkami niespodzianki (1X po @2,65 jest fajną opcją) gdyby nie fakt, że Perth ostatnio zdobyło punkt na Jets... więc tyle szczęścia w 2 meczach od rząd... hmmm.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3366
snajp 1,2M

snajp

Użytkownik
Central Coast Mariners - Newcastle United Jets
1. gol/Mecz - 2/1
@ 11.00 superbet

Ja jutro wyskakuję z takim wariatem. Marynarze potrafią odrabiać straty oraz łatwo tracą bezsensowne bramki, Jets z kolei powoli coś tam zaczyna powoli funkcjonować. Z Glory 1-szy gol, z Bulls 1-szy gol, z SFC 1-szy gol.
Wyglądało dobrze ale się posra....

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2875
sunxl 2,4M

sunxl

Typer
U mnie Zinedine na przełamanie. Victory dobra okazja, aby sięgnąć po komplet punktów. Machach gra dobrze, ma swoje okazje, ale często brakuje częścią. W Perth niedawno strzelał, więc mam nadzieję, że poprawi swoją skuteczność.

Glory vs Victory: Zinedine Machach strzeli gola @3.50 TOTALBET

Otrzymane punkty reputacji: +1168
larkspur 645,9K

larkspur

Użytkownik
PYTANKO DO FANÓW AUSTRALII 🙂🙂🙂

Czy ktoś z was tutaj z zagorzałych fanów ligi australijskiej podczas wizyty w Australii był na jakimś meczu ligowym???

Pytam z ciekawości bo sam jako już wieloletni bądź co bądź fan i obserwator ligi chciałbym raz się wybrać na takie spotkanie. Jednym z marzeń kiedyś w przyszłości polecieć do Australii na wycieczkę pozwiedzać i przy okazji zobaczyć mecz 🙂

Myślę że już z dobre 8 lat obserwuje ta ligę.
Pamiętam jeszcze czasy szalone czasy łamakow wałków itd.itd 💲💲💲💸💸💸
Te gole 44 min czy 45+4 i grając w HT over 2.5 to był pewniak hahaa
Nie pamiętam już kto z kim grał ale doliczony czas i strzał z dystansu dosyć mizerny bramkarz w 100% specjalnie komicznie wybił na rzut rożny.
A z rożnego bramka na win ..... kabaret 🤣🤣🤣

Mnóstwo było takich ciekawych meczy ale to już minęły te czasy jakieś dobre 3-4 lata temu

Cóż rozpisałem się 😜
Żeby nie było że nie w temacie to na jutro ode mnie:

Sydney - Adelaide
Over 1.5 HT @1.95 Betclic

Szykuję się overowe spotkanie

Edit/// jest overowo ale bardziej po przerwie 😁

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1247
qowalsky6 1,5M

qowalsky6

Znawca A-League
Marynarze vs Jetsi
F3 derby
Jak przyszło do wspominków weteranów działu 😁 to nie ma co gwiazdorzyć i przypominać oddanym fanom A-aleague takich oczywistych oczywistości dlaczego aktualnie jeszcze mistrzowie Antypodów nosili niechlubne miano Rozbitków28... Prawda?
Reszty niuansów nie ma co w takim razie przedstawiać 😉 przy najstarszych derbach Australii.
Ad rem, jak nie będzie tankowania to "sportowo" CCM "powinni" rozpykać rywali z Newcastle. Nie wykluczam
jednak "dziwnych" akcji bo i jedni i drudzy potrzebują $$ i to bardzo.
Zostawiam sobie ten mecz na live, może uchwycę element "dorabiania" sobie na kartkach, karnych no i klasycznych przekładańcach w "spektaklach" tych 2 potrafiących nieźle kręcić ekip...
Ps Tak jakoś te ostatnie 19 lat z Australią szybko mi zleciały. Dopiszę to sobie do pamiętniczka ✌GL!

Otrzymane punkty reputacji: +1868
larkspur 645,9K

larkspur

Użytkownik
Na giełdzie zaczyna trochę fajnej kaski iść na over więc spróbuję

CCM - Newcastle Jets
Over 2.5 @1.75 Betclic ✅

Zobaczymy czy się sprawdzi

Edit/// no i giełda pomogła
2:1 już mamy może zabawa jakaś będzie 😁😁

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1484
snajp 1,2M

snajp

Użytkownik
Jak już Was tak wzięło na wspomnienia , to mój post z 2013 roku. City jeszcze jako Heart :)
⚽ Western Sydney Wanderers FC v Melbourne Heart / BTS @ 1.9 ⚽ 1-0
30j. ⛔
ewk:57j.
SB
Ha,Sydney od 13&#39; w 10-tkę i myślałem ,że to Oni będą mieć problem ze strzeleniem bramki.A tu nieudaczniki z Melbourne dali dupy ????​

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1468
qowalsky6 1,5M

qowalsky6

Znawca A-League
Live Gosford,
Marynarze vs Jetsi, na stadionie zaraz za reklamą musztardy przewinął się Pan Li z czarną walizką 😉
W składzie CCM brak w wyjściowej 11 Kuola. To kto dla Marynarzy będzie strzelał gole? U Jets niby 3 napastników, kto wie jak to się skończy?
W oczekiwaniu na wałek... 😵💫😁 F3 derby to idealny moment 👍
Edit
HT 1-0
Szczerze mówiąc to wydawało się w ht że to goście pierwsi strzelą. Mimo, że po odejściu Grimaldiego obrona gości jest jeszcze gorsza to "problem" dla tego meczu w tym, iż Marynarze za to cienko w ataku... Ot przypadek więc prowadzą. Zobaczymy co dalej. Pójdzie walizka Pana Li gdzie trzeba?
Edit 1
Live
Mamy już 2-1,
Mimo, iż to derby to może jeszcze jedna wpadnie? Over 3,5 za drobne po @ 2,0 ...KTF!

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +5767
Do góry Bottom