Naxrazie czutka na plus oby Ci weszło bo gram też under 1.5Adelaide United - Auckland FC
Jutro, 09:30
Liczba goli
poniżej 1.5
@ 4.90 superbet
Najlepszy atak kontra najlepsza obrona = mało goli
DUPA ! Był faul jak nicNaxrazie czutka na plus oby Ci weszło bo gram też under 1.5
Adelaide United v Auckland FC
74:27
Under 1.5
2.05
WilliamHill
Bardzo mało strzałów i akcji ofensywnych. Goście potrafią zabić mecz i zaufam im że dowiozą wynik do końca. Adelaida dzisiaj kompletnie bez wyrazu.
brawo larkspur
Dla mnie też tam był faul. I muszę przyznać że w czasie VAR to było widać. Ale co z tego skoro tym razem miał być golDUPA ! Był faul jak nic
Jak dla mnie to kolejny przykład dzikich akcji tankowcow z Newcastle. To już chyba z 5 spotkanie co "zrobili" sobie 2-2 niby "nowe" w klubie a stare zachowania...Ta kolejka nie jest prosta do typowania. Spróbuję podejść do 2 meczy na jutro.
Nixi - CCM
Mecz zespołów które ostatnio grają w kratkę. Nixi u siebie potrafią oddać pkty Sydney czy Adelaidzie ale i potrafią na wyjeździe ograć Macarthur. CCM wyraźnie ogrywa WSW ale i są zlani przez Sydney. Buki minimalnie stawiają na CCM. Ja mam inne zdanie i uważam, że to Nixi powinni być minimalnym faworytem.
1 - @2,7 (forbet) 0:0
Jets - Perth
1 - @1,59 (forbet) 2:2
i za mniejszą stawkę
HA 1 - 1,5 - @2,37
Tu z kolei kurs jest wyższy niż się spodziewałam. Ja bym dał bliżej @1,5. To co gra Perth w tym sezonie to jakieś totalne nieporozumienie. Jeżeli będą prezentować dłużej taką postawę to obecność w A-lidze będzie im ratować tylko położenie geograficzne nić jakaś forma piłkarska.
edit. To był dziwny mecz... Jets atakowało, ale zabrakło celnego strzału. Perth grało w obronie swoje, czyli totalna panika we własnym polu karnym, zresztą Jets też się we własnym polu karnym gubiło. Perth przypominało sobie o istnieniu formacji ofensywnej i Taggarta w momencie jak przegrywali. Dwa razy tracili gola, dwa razy wyrównywali. W 17 kolejce ligowej trzeba grać przeciwko tym zespołom.
W 93' na ov 0,5 było @ 10,5 w superbet ale zawahałem się i po ptokach.Postanowili sobie zrobić late gola i Auckland wbija w 95 min zgarnia 3 pkt i wraca na lidera
Szkoda że teraz bo brak 1.5 gola w tym meczu pozbawiło mnie 900 zł ... Wczoraj wszystko ładnie pięknie wchodzilo to Australia postanowiła sobie under
Myślę że gdyby dziś WSW grało z kimś innym to over 2.5 byłby pokryty a tak w lidze pojawili się underowcy z Auckland i niekiedy teraz będą psuli nam kupony..cóż taki ich urok
Ogólnie kolejka słabiutka
Wczoraj 0::0 potem 2:2 i na końcu skromne 1;0 które niestety też mnie pozbawilo $$ bo Melbourne nieskuteczny