>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

A-League

snajp 1,1M

snajp

Użytkownik
Adelaide United - Auckland FC
Jutro, 09:30
Liczba goli
poniżej 1.5
@ 4.90 superbet

Najlepszy atak kontra najlepsza obrona = mało goli

Otrzymane punkty reputacji: +2550
sunxl 2,3M

sunxl

Typer
Adelaide United vs Auckland: Zack Clough strzeli gola @3.10 Betclic🟥

Czego się spodziewać? Myślę, że gospodarze w swoim stylu postarają się przejść inicjatywę, a beniaminek A-League będzie liczyć na stałe fragmenty gry, bo Auckland jest w tym naprawdę groźne. 2 bramki z rzutów rożnych padły ostatnio w spotkaniu z City. Dodatkowo goście mogą być nieco zmęczeni, wszak podróż 3.500 tys. km to spory dystans jak na zawodników na poziomie australijskiej ekstraklasy.

Zdecydowałem się na gola Clougha. Zach to najlepszy zawodnik w ofensywie The Reds z 4 golami i 5 asystami. Wykonuje rzuty karne, co przy arbitrze Kingu jest ważne. Po dwóch starciach bez bramki liczę na przełamanie.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +614
larkspur 573,4K

larkspur

Użytkownik
Adelaide - Auckland
HT 0:0

Trochę szachy i było to do przewidzenia.
Kilka szans po obu stronach ale gospodarze Jak dla mnie byli bliżsi gola

Jak coś wpadnie po przerwie zapewne drudzy się obudzą. 0:0 lub 1;1 tu widzę ale bezpiecznie wziąłem sobie:

Over 1.5 FT @1.75 BETCLIC ✅

Edit// kurcze jak prorok wyszło hahah gol i otworzyli się drudzy 😁😁

Wczorajsze dodane 1.5 na ako zakończone więc+ ✅

1000006065.jpg

Edit 2 ////
Ale jaja hahaha 🤣🤣🤣🤣 stara dobra Australia
Miało być X i zrobili Z 😁😁😁

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3621
piotrex007 179K

piotrex007

Użytkownik
Wynik otwarty, może być bardziej nerwowo, próbuję kartki 🤔

Typ: over 3,5 ŻK
Kurs: 2,02 w 888starz

Poszli jednak w bramki, a nie kartki 😬

Ostatnia edycja:
Prince de Belial 1,8M

Prince de Belial

Forum VIP
Adelaide United - Auckland FC
Jutro, 09:30
Liczba goli
poniżej 1.5
@ 4.90 superbet

Najlepszy atak kontra najlepsza obrona = mało goli
Naxrazie czutka na plus oby Ci weszło bo gram też under 1.5

🇦🇺 Adelaide United v Auckland FC
74:27
Under 1.5
2.05
WilliamHill

Bardzo mało strzałów i akcji ofensywnych. Goście potrafią zabić mecz i zaufam im że dowiozą wynik do końca. Adelaida dzisiaj kompletnie bez wyrazu.

brawo larkspur larkspur 👏

96' - ale jaja wcisnęli jeszcze drugą. Dwa strzały na bramkę i dwa gole ⚽

99' - coś niesamowitego, ostatnia akcja meczu i Auckland strzelą na 2:2 ! Lukasz1988!! Lukasz1988!! czemu śpisz?!

1000004372.jpg

Stadion pełny i zapakowany jak kabanos.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1771
qowalsky6 1,4M

qowalsky6

Znawca A-League
DUPA ! Był faul jak nic
Dla mnie też tam był faul. I muszę przyznać że w czasie VAR to było widać. Ale co z tego skoro tym razem miał być gol 😉
Edit
Wyczesana końcówka, głównie nudy w meczu, a tu cyk na koniec worek goli...

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2526
sunxl 2,3M

sunxl

Typer
Jutro Big Blue Derby i trzeba sprować kartek i czerwieni. Będzie gorąco, obie drużyny po porażkach i w bezpośrednich starciach zawsze wiele się dzieje pod kątem upomnień. Sędzia też dobry.

Powyżej 4.5 kartek 2.17🟥
Powyżej 5.5 kartek @3.10🟥
Czerwona kartka @4 10 🟥

Superbet

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1465
majekx 1M

majekx

Znawca A-League
Ta kolejka nie jest prosta do typowania. Spróbuję podejść do 2 meczy na jutro.

Nixi - CCM

Mecz zespołów które ostatnio grają w kratkę. Nixi u siebie potrafią oddać pkty Sydney czy Adelaidzie ale i potrafią na wyjeździe ograć Macarthur. CCM wyraźnie ogrywa WSW ale i są zlani przez Sydney. Buki minimalnie stawiają na CCM. Ja mam inne zdanie i uważam, że to Nixi powinni być minimalnym faworytem.

1 - @2,7 (forbet) 0:0

Jets - Perth

1 - @1,59 (forbet) 2:2
i za mniejszą stawkę
HA 1 - 1,5 - @2,37

Tu z kolei kurs jest wyższy niż się spodziewałam. Ja bym dał bliżej @1,5. To co gra Perth w tym sezonie to jakieś totalne nieporozumienie. Jeżeli będą prezentować dłużej taką postawę to obecność w A-lidze będzie im ratować tylko położenie geograficzne nić jakaś forma piłkarska.

edit. To był dziwny mecz... Jets atakowało, ale zabrakło celnego strzału. Perth grało w obronie swoje, czyli totalna panika we własnym polu karnym, zresztą Jets też się we własnym polu karnym gubiło. Perth przypominało sobie o istnieniu formacji ofensywnej i Taggarta w momencie jak przegrywali. Dwa razy tracili gola, dwa razy wyrównywali. W 17 kolejce ligowej trzeba grać przeciwko tym zespołom.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1327
qowalsky6 1,4M

qowalsky6

Znawca A-League
Live
Bulls vs City, jest 1-0
Zostalo kilka minut, over 1,5 po @ 2,20 za drobne. Szanse są... GL
Edit
Bardzo nieporadnie jedni i drudzy. City w doliczonym trochę parodystycznie zagrywali niestety. Ft 1-0.
Post automatycznie złączony:

Ta kolejka nie jest prosta do typowania. Spróbuję podejść do 2 meczy na jutro.

Nixi - CCM

Mecz zespołów które ostatnio grają w kratkę. Nixi u siebie potrafią oddać pkty Sydney czy Adelaidzie ale i potrafią na wyjeździe ograć Macarthur. CCM wyraźnie ogrywa WSW ale i są zlani przez Sydney. Buki minimalnie stawiają na CCM. Ja mam inne zdanie i uważam, że to Nixi powinni być minimalnym faworytem.

1 - @2,7 (forbet) 0:0

Jets - Perth

1 - @1,59 (forbet) 2:2
i za mniejszą stawkę
HA 1 - 1,5 - @2,37

Tu z kolei kurs jest wyższy niż się spodziewałam. Ja bym dał bliżej @1,5. To co gra Perth w tym sezonie to jakieś totalne nieporozumienie. Jeżeli będą prezentować dłużej taką postawę to obecność w A-lidze będzie im ratować tylko położenie geograficzne nić jakaś forma piłkarska.

edit. To był dziwny mecz... Jets atakowało, ale zabrakło celnego strzału. Perth grało w obronie swoje, czyli totalna panika we własnym polu karnym, zresztą Jets też się we własnym polu karnym gubiło. Perth przypominało sobie o istnieniu formacji ofensywnej i Taggarta w momencie jak przegrywali. Dwa razy tracili gola, dwa razy wyrównywali. W 17 kolejce ligowej trzeba grać przeciwko tym zespołom.
Jak dla mnie to kolejny przykład dzikich akcji tankowcow z Newcastle. To już chyba z 5 spotkanie co "zrobili" sobie 2-2 😉 niby "nowe" w klubie a stare zachowania...
Edit
Czekaj, nie 5 "tylko" 6 w ostatnich latach 2-2...

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1123
majekx 1M

majekx

Znawca A-League
Na jutro. Typ z forbet - WSW - Auckland btts - @1,59 0:1

Niby kurs nie powala... ale ja bym dał znacznie niższy. WSW potrafią w ofensywę i nie wierzę, żeby gospodarze nie strzelili przynajmniej jednej bramki na własnym stadionie. Auckland będzie musiało zagrać odważnie. Wątpię aby gra na 0 tu wyszła. Zresztą ostatnie mecze Auckland pokazują, że ta drużyna lapie zadyszkę.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1327
larkspur 573,4K

larkspur

Użytkownik
Postanowili sobie zrobić late gola i Auckland wbija w 95 min zgarnia 3 pkt i wraca na lidera

Szkoda że teraz bo brak 1.5 gola w tym meczu pozbawiło mnie 900 zł ... Wczoraj wszystko ładnie pięknie wchodzilo to Australia postanowiła sobie under
Myślę że gdyby dziś WSW grało z kimś innym to over 2.5 byłby pokryty a tak w lidze pojawili się underowcy z Auckland i niekiedy teraz będą psuli nam kupony..cóż taki ich urok

Ogólnie kolejka słabiutka
Wczoraj 0::0 potem 2:2 i na końcu skromne 1;0 które niestety też mnie pozbawilo $$ bo Melbourne nieskuteczny

Otrzymane punkty reputacji: +476
snajp 1,1M

snajp

Użytkownik
Postanowili sobie zrobić late gola i Auckland wbija w 95 min zgarnia 3 pkt i wraca na lidera

Szkoda że teraz bo brak 1.5 gola w tym meczu pozbawiło mnie 900 zł ... Wczoraj wszystko ładnie pięknie wchodzilo to Australia postanowiła sobie under
Myślę że gdyby dziś WSW grało z kimś innym to over 2.5 byłby pokryty a tak w lidze pojawili się underowcy z Auckland i niekiedy teraz będą psuli nam kupony..cóż taki ich urok

Ogólnie kolejka słabiutka
Wczoraj 0::0 potem 2:2 i na końcu skromne 1;0 które niestety też mnie pozbawilo $$ bo Melbourne nieskuteczny
W 93' na ov 0,5 było @ 10,5 w superbet ale zawahałem się i po ptokach.
AKL w swoim stylu , znowu 3pkt spadły z nieba.

Otrzymane punkty reputacji: +1465
qowalsky6 1,4M

qowalsky6

Znawca A-League
Wędrowcy vs Auckland, Ft 0-1...
Zazwyczaj przy underach psiocze niemiłosiernie ale tutaj to nie był jakiś mega słaby mecz. Nie oszukujmy się nie było tu też jakiejś wybitnej gry obronnej. Żaden kangurzy zespół nie ma dobrej obrony. To słaby atak i mega nieskuteczność powoduje, że czasem soccera w Australii nie da się oglądać. Pomijając aspekty pozasportowe obecni kopacze to wyrobnicy. Nawet Klimala potrafił blysnąć :) ale gdzie mu chociażby do Mierzeja? No właśnie. System finansowy ligi zmusza tych trochę bardziej obytych piłkarzy do emigracji zarobkowej od Japonii aż do Indii. I nagle wjeżdża Corica z Auckland gdzie wprowadza podobny system gry jaki w Sydney FC zostawił mu Graham Arnold. I pyk lider. Jednooki królem wśród ślepych...

Otrzymane punkty reputacji: +3449
stanley-63 1,3M

stanley-63

Typer
Dyscyplina : Piłka nożna / Australia A-League
Godzina 9:00
Spotkanie : Western United : Central Coast Mariners
Typ : Central Coast Mariners over 1.5 gola
Kurs : 2.74
Bukmcher : betters

Biorę pod lupę zespół gości który jak wiemy broni tytułu mistrzowskiego jednak w tym sezonie mocno i to bardzo zawodzi swoich fanów i po 14 meczach są na dalekim 10 miejscu z 18 pkt na końcie jednak ostatnio coś drgnęło i zaczynają punktować , dziś grają wyjazd z Western i liczę że nie stoją tutaj na straconej pozycji i kto wie może uda im się ganać komplt pkt co bardzo zbliżyło by ich do TOP 6 , Western z kolei na miejscu nr 5 i też ostatnio im idzie nie żle jadnak większość swoich pkt zdobyli w delegacji bo DOM 2-2-2 i br 6:6 natomoast WYJAZDY 5-1-2 i br 20:14 i różnicę widać gołym okiem natomiast CCM również lepiej spisije się w delegacji gdzie ich bilans 3-3-1 i br 11:9 natomiast dom 1-3-3 i br 4:13 i tu również ta różnica mocno widoczna a jak dodamy że Western u siebie nie za bardzo ostatnio radzi sobie z CCM bo 2 ostatnie spotkania to porażki 0:2 i 0:3 to sumując liczę że CCM mocno postawi się rywalowi i powakczy o komplet pkt a że i strzelanie goli też nie wygląda żle to daję dwie bramki gości .

Otrzymane punkty reputacji: +3402
sunxl 2,3M

sunxl

Typer
WU vs CCM: Ibusuki gol + BTTS @3.05 Betclic🟥

Wypoczęci gospodarze kontra zmęczeni goście. Liczę na przełamanie WU z Rozbitkami, bo ostatnio nie udawało się nawet strzelać gola tej drużynie. Myślę, że CCM coś dołoży i Japończyk pokusi się o trafienie.

Ostatnia edycja:
ferguson2 1M

ferguson2

Typer
Dyscyplina : Piłka nożna / Australia A-League
Godzina 9:00
Spotkanie : Western United : Central Coast Mariners
Typ :eek:ver 4.5 bramek:(
Kurs : 5.10
Analiza: Gospo ostatnio bardzo ofensywni. Potwierdzają to wyniki. Spodziewam się jednak po gościach większego zaangażowania i oporu. Western gra ogólnie dobra piłkę u siebie i jestem pewien że stworzą sobie mnóstwo okazji do zdobycia bramki. Tracą też bramki, więc mecz może byc naprawdę otwarty.

Ostatnia edycja:
sunxl 2,3M

sunxl

Typer
WU vs CCM live: WU powyżej 2.5 gola @2.40 Betclic🟥

WU królem łamaków w tym sezonie, znów to zrobią? Przegrywają 1:2 z CCM, które jest po podróży z Nowej Zelandii, może braknąć sił w końcówce na wypoczętych gospodarzy.

Ostatnia edycja:
larkspur 573,4K

larkspur

Użytkownik
Hmm ciekawie ten mecz się ułożył
Osobiście do 32 min to ja drżałem o gola do HT bo miałem a tu szybkie strzały i 1:2 HT
Pierwsze pół godziny nic nie zwiastowało tylu bramkek . CCM całkowicie bez pomysłu a WU dominujący
Widać u gospodarzy chęć gry dlatego biorę:

Over 4.5 @1.75 betclic

Edit/// 75 min 2:2 z wolnego
Jazdaaaaa po łamaka albo przynajmniej over hahah

Edit 2/////
Yebannne western gołym okiem było widać w ostatnich 5 minutach że zwolnili i nie chcieli ruszać z atakami... Dlaczego im remis starczył? Byli wypoczęci w porównaniu do CCM....😡
Na pewno z przebiegu to nie był mecz na 2:2

Ale co robił bramkarz gospodarzy w ostatnich minutach... sam na sam wyjęte. Przewrotka wyjęte...po cóż on to bronił 🤣🤣

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom