>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

A-League

snajp 882,9K

snajp

Użytkownik
Na razie nie ma ostro, bez kartek teraz 3-y zmiany w reds, może przycisną.
Próbuję tak:

3. gol zostanie zdobyty w następujący sposób
Bezpośrednio z rzutu karnego @ 11.00 betcris

Baqu 1,5M

Baqu

Forum VIP
Na razie nie ma ostro, bez kartek teraz 3-y zmiany w reds, może przycisną.
Próbuję tak:

3. gol zostanie zdobyty w następujący sposób
Bezpośrednio z rzutu karnego @ 11.00 betcris
dla mnie to jest karny na 90% - dobra czutka tylko sędzia Cie kreci https://x.com/ParamountPlusAU/status/1855191412754554889

kurde nie mogli 3 minut poczekać juz mialem over 2.5 przygotowany...

dobra wchodzę w to - idzie cios za cios, nieporadność straszna ale prawie zero obrony, Adelajda raczej nie broni, problem w tym ze Western nie potrafi rozgrywac :>

🇦🇺 80:03
Adelaide United - Western United FC
Over 2.5
2.1
SkyBet

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +416
snajp 882,9K

snajp

Użytkownik
Central Coast Mariners - Wellington Phoenix
Czerwona kartka tak @ 4.35 (Kaltak w końcu wyleci)

A tak po za tym to Glory jutro zaskoczy !

Ostatnia edycja:
Baqu 1,5M

Baqu

Forum VIP
przyjrzałem się spotkaniu Sydney FC v Macarthur FC

wydaje mi się ze Sydney bardzo traci na braku Joe Lolley, oczywiście mamy powracajacego po kontuzji Adrian Segecic ktory go obecnie zastepuje ale to nie ta klasa.

u gości świetnie w sezon weszły czołowe żądla czyli Valere Germain & Marin Jakolis, ktorzy sa moim zdaniem zdecydowanie lepszymi obecnie zawodnikami niz Klimala. Filip od 3 spotkan nie zachwyca - wiec czas na jego reaktywacje i wreszcie pokazanie kilku parad z jakich go znamy.

bts do dubla uwazam za swietna inwestycje aczkolwiek pójdę tutaj troche pod prąd i zagram Macarthur FC +0.5 po 2.4 i Macarthur FC +1 po 1.85 ✅🍾🤑

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2416
snajp 882,9K

snajp

Użytkownik
1731220563305.png

Myślałem, że Lolley Już dzisiaj zagra ale niestety nie ma go nawet na ławie.

Otrzymane punkty reputacji: +813
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Live
Niezły cyrk w Gosford,
Marynarze vs Nix 0-3, koniec meczu już za chwilę, mno to over 3,5 po @ 3,65 za drobne... GL
Edit
Ale jaja, kolejna porażka CCM, a co dziwne to, że niby mieli przewagę, co rusz były strzały i nic, nawet jednej bramki nie strzelili. A Nix? Pozytywne zaskoczenie...

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +416
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Live Sydney,
Sky Blues vs Byki, 0-0 ht...
Z live to bym grał 1 - kę, ale po czerwie dla gospo skusze się na remis. Mecz z podtekstami, do tego derby więc podział punktów mnie nie zdziwi...
Rzucam na stół miedziaka na x, @ 2,80...KTF!
Ps Oczywiście przypominam tylko, że Byki to kolejny po Wedrowcach team z Sydney sponsorowany przez Pana Li więc uwaga!
Edit
W 96 min. Byki na 1-2, no przecież wiem, że nie ma co się dziwić 😁

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +589
snajp 882,9K

snajp

Użytkownik
Live Sydney,
Sky Blues vs Byki, 0-0 ht...
Z live to bym grał 1 - kę, ale po czerwie dla gospo skusze się na remis. Mecz z podtekstami, do tego derby więc podział punktów mnie nie zdziwi...
Rzucam na stół miedziaka na x, @ 2,80...KTF!
Ps Oczywiście przypominam tylko, że Byki to kolejny po Wedrowcach team z Sydney sponsorowany przez Pana Li więc uwaga!
Byki czerwo @ 9.50 i SFC to bierze. 🤭 Należała się Bosnjakowi w 85'

Ostatnia edycja:
snajp 882,9K

snajp

Użytkownik
Perth Glory - Melbourne City
Bet Builder
Taggart, Adam strzeli gola
Perth Glory wygra lub zremisuje
Obie drużyny strzelą gola
Perth Glory strzeli powyżej 1.5 gola
@ 4.50

Qva NIE IDZIE PATRZEĆ NA TO PERTH !!!

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +589
Baqu 1,5M

Baqu

Forum VIP
Perth Glory - Melbourne City
Bet Builder
Taggart, Adam strzeli gola
Perth Glory wygra lub zremisuje
Obie drużyny strzelą gola
Perth Glory strzeli powyżej 1.5 gola
@ 4.50
bardzo się ciesze z typu na https://forum.bukmacherskie.com/threads/a-league.171906/page-11#post-7302845 dawno nie trafiłem dwóch przed meczowych typów z rzędu a wiec...

MEGA ciężki mecz do typowania ze względu na szpital u gości (w ataku gra 17 letni ogórek ! 🥒 ) Moim zdaniem Taggart wraz z Gumulka to bierze, ale ubezpieczę się DNB po 2.1 w SkyBet

ciekawi mnie ten nowy nabytek Caicedo.

1731242519588.png

Kosmos wynik... już nie sama 0:5 mnie tak szokuje ale to jak Pert beznadziejnie ! wyglądało. Niestety ale czas sie pozegnac z Zdrilicem.

Ostatnia edycja:
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Jakie nudy w Perth, 0-0,
Ja cie nie mogę, ziew, x po @ 2,90 za drobne i raczej przestanę to widowisko śledzić z uwagą... Sie ma...
Edit
Już miałem przestać, a tu Ugarkovic na 0-1 i dobrze bo syf i nudy tu były a nie soccer 😉
Edit 1
0-2, Ugarkovic bohaterem... Przynajmniej ht...
Edit 2
Ft 0-5 nic dodać nic ująć Glory zaliczyło dno...

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +833
Lukasz1988!! 1M

Lukasz1988!!

Użytkownik
Perth Glory Vs Melbourne City 0:2 HT

Over 3,5 @1,95
Delikatnie over 4,5 @4
0:5 FT soczyście

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +4218
grendel 86,5K

grendel

Użytkownik
Coś to Perth słabo chodzi a mam ich 7.5 roga może przy tym wyniku w drugiej połowie ruszą tyłki, ale na razie to Lipton . ⛔

Ostatnia edycja:
majekx 923,5K

majekx

Znawca A-League
08.11. 09:35
WS Wanderers
WS Wanderers -
Newcastle Jets
Newcastle Jets
Btts+ov2,5 - WSW muszą powalczyć o wygraną.. i jeżeli tylko Jets coś wyjdzie to będzie gol.. a to oznacza bardzo duszą szansę na gole z obu stron.

09.11. 07:00
Melbourne Victory
Melbourne Victory -
Brisbane Roar
Brisbane Roar
Wygrana Victory. Są zdecydowanie na fali i tylko katastrofa może zapobiec zdobyciu przez nich 3 pkt w meczu z Roar

09.11. 09:35
Adelaide United
Adelaide United -
Western United
Western United
Wygrana Adelaidy i pokuszę się nawet o HA-1 na gospodarzy, jeżeli kurs będzie > ~@2,8. Jeżeli pójdą za ciosem to gole stadionie będą. To może być ciężki sprawdzian dla Filipa. W gole WU jakoś dużo słabiej wierzę

10.11. 06:00
Central Coast Mariners
Central Coast Mariners -
Wellington Phoenix
Wellington Phoenix
Zapowiada się ciekawie. Nixi muszą odbić sobie mecz z Auckland. CCM wygląda fajnie (mimo, iż wróżyłem im pożarcie w tym sezonie). Jak na razie - PASS

10.11. 08:00
Sydney FC
Sydney FC -
Macarthur FC
Macarthur FC
Wygrana SFC. Jak na razie ta maszyna funkcjonuje bardzo dobrze. Macarthur po rozgromieniu Perth musieli uznać wyższość Victory i Jets. SFC bardziej przypomina V więc i tutaj nie spodziewam się niespodzianki.

10.11. 10:45
Perth Glory
Perth Glory -
Melbourne City
Melbourne City
Wygrana City + under2,5 - Perth - drugi mecz Glory w Perth w tym sezonie. Po meczy z Nixami napisałem: Perth 1 (na podstawie 2 połowy) - dno dna... aż szkoda takich zawodników jak Sail, Taggart czy Gomulka . Patrząc na postawę Perth i City - City powinno to wygrać, z drugiej strony, mogą chcieć wygrać najniższym nakładem sił, a to może oznaczać szachy. Obym się mylił, ale ten mecz wydaje mi się, że może być najgorszym w tej serii.

Podsumowanie zespołów:

skala:
1 - tragedia
5 - mocny zespół

WSW - 5 (po obejżeniu meczu) - pierwsza bramka szczęśliwa, pozostałe to efekt niepodzielnego panowania na boisku
Jets - 2 (po obejżeniu meczu) - coś próbowali ale zdecydowanie za mało. Zabrakło ostatniego, celnego podania. Oddali piłkę i skończyło się 4-ma bramkami strzelonymi. Z karnym dla Jets? - moim zdaniem mocno naciągana sytuacja i nie powinno go być. Ocena 1 tylko dlatego, że to może nie Jets byli tak słabi ale WSW zagrało bardzo dobry mecz.
Victory - 4 (na podstawie wyniku) - pewna wygrana, kolejne 3 punkty i Victory zasiada na fotelu lidera.
Roar - 3 (na podstawie wyniku) - nie byli chłopcami do bicia, dwa gole stracone w Melboyrne nie są powodem do wstydu
Adelaide - 4 (na podstawie skrótu) - sytuacje podbramkowe, praktycznie identyczne z obu stron. Adelaida była lepsza o to jedno leprze wykończenie akcji
WU - 3 (na podstawie skrótu) - zabrakło jednego dobrego wykończenia akcji do zdobycia punktu.
CCM - 3 (po obejrzeniu meczu) - nie grali źle, zabrakło trochę szczęścia i wykończenia.
Phoenix - 4 (po obejrzeniu meczu) - grali podobnie jak CCM, o zwycięstwie zadecydowały drobne szczegóły.
Sydney FC - 3 (po obejrzeniu meczu) - przez głupotę Matthews'a praktycznie połowę grali w osłabieniu. Niestety nawet dobra postawa Redmayne nie wystarczyła do zdobycia choćby 1 pkt.
Macarthur - 4 (po obejrzeniu meczu) - sprawili niespodziankę zdobywając komplet punktów. O sukcesie zadecydowała szybka czerwona kartka dla SFC i ostatnia kontra meczu
Perth - 1 (na podstawie skrótu) - to co robiła obrona Perth przy golach City to jest jakiś dramat
City - 5 (na podstawie skrótu) - 5 bramek, 5 pkt. Mecz jak na treningu i wynik jak na treningu.

Macarthur - 15
SFC - 14
Victory - 14
WSW - 14
City - 13
CCM - 13
Nixi - 13
WU - 11
Adelaide - 11
Auckland - 10
Jets - 9
Roar - 8
Perth - 5

I mały wykres formy:
1731257594748.png

I za tydzień:

22.11. 07:30
Perth Glory
Perth Glory -
Western United
Western United
1 - Zaryzykuję, bo przecież kiedyś muszą w Glory się otrząsnąć.

22.11. 10:00
Newcastle Jets
Newcastle Jets -
Central Coast Mariners
Central Coast Mariners
To może być ciekawy mecz - Jets potrafią zagrać szybko i wykreować sobie szanse na gola. CCM również prezentuje się dobrze w tym sezonie.. jak bym miał coś stawiać to gole - btts+ov2,5

23.11. 07:00
Brisbane Roar
Brisbane Roar -
Adelaide United
Adelaide United
Bardzo ryzykowanie, ale może? - X

23.11. 09:35
Sydney FC
Sydney FC -
WS Wanderers
WS Wanderers
Derby Sydney - ja bym tu poszedł w kartki.

24.11. 03:30
Wellington Phoenix
Wellington Phoenix -
Melbourne Victory
Melbourne Victory
Pass - Sprawdzian dla Nixów, jak sobie poradzą u siebie z rozpędzonym Victory

24.11. 06:00
Macarthur FC
Macarthur FC -
Auckland FC
Auckland FC
Czy urwą pierwsze punkty Auckland? Czy Paulsen pierwszy raz w tym sezonie skapituluje? - jak dla mnie tu może być under.

Otrzymane punkty reputacji: +3302
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Up
Wk... mnie ten weekend, gdzieś tam krążyłem wokół pomysłów pre, na live też to niby niegłupie strzały były, a wyników 0. Fakt, że drobne i miedziaki to nie żadne skarby, ale u mnie chodzi o taką sportową złość. Niby logicznie podchodziłem i g... z tego. A już Sydney z Bykami to ja cie nie mogę o Perth nie wspominając.
majekx majekx kolejna kolejka nie za tydzień tylko za 12-14 dni :)
I tak Roar i Redsi grają w Sydney, Twój kierunek na x może być git.
Dalej Jets i CCM to F3 derby, bts i CCM x2 moim zdaniem może wejść.
Byki vs Auckland, mam nadzieję, że Auckland nie przegra.
Sydney vs WSW bts jest oczywisty czyli co? 0-0 😁?
Nix vs Victory chciałbym zobaczyć kilka bramek, oby nie zamuliły tego oba teamy.
Glory vs WU niech Glory to przegra, potem niech wyp... dotychczasowego trenera nieudacznika i się dalej zobaczy 😉
Do zobaczenia za 2 tygodnie... Sie ma!

Otrzymane punkty reputacji: +2992
sunxl 2,1M

sunxl

Typer
Dramat z tym weekendem w A-League, wszystkie mecze w Sydney, to nie sprawiedliwe dla gospodarzy, którym jeden mecz domowy ucieknie 🤢 1000010408.png

Otrzymane punkty reputacji: +1825
majekx 923,5K

majekx

Znawca A-League
.jak to możliwe ze wszystkie mecze na jednym stadionie ? tam sztuczna murawa jest ?
Nie, naturalna.

\\edit - a flashscore nadal żyje w nieświadomości i podaje domyślne miejsce rozgrywania meczy.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +419
Do góry Bottom