>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

A-League

snajp 882,9K

snajp

Użytkownik
Bez nazwy.png
Bet Builder
Powyżej 2.5 gola w meczu
Adelaide United wygra mecz
@ 3.10 Superbet

Ja sobie wezmę na talerz jutrzejszy mecz Reds z Marynarzami. Dla Adelaide to pierwszy mecz w tej rundzie i nie bardzo wiemy co mogą zaprezentować.Zagrali jeden towarzyski mecz z Roar (1-1)i po za tym nic. Odeszło kilku kluczowych graczy; Irankunda,Halloran,Ibusuki,Warland,Bovalina. W zamian dołączyli: Archie Goodwin,Dylan Pierias, Bart Vriends, Julian Kwaaitaal, Amlani Tatu, Feyzo Kasumovic, Malual Nichola, Ben Folami, Jordan Elsey i tak na moje oko to bardziej się osłabili niż wzmocnili. Ale ze względu na to co nam ostatnio prezentują Mariners to muszę pograć w stronę gospodarzy ale nie omieszkam też też zasugerować gola ze strony gości, bo z Victory się Im to nie udało lecz w AFC na wyjeździe w Shanghaju już dwie bramki zaaplikowali gospodarzom. Tak, że coś idzie w dobrym kierunku. Sędziuje Jonathan Barreiro to nie ma co szaleć z zakładami na kartki bo pan Jonathan jest raczej pobłażliwym rozjemcą a linia na under 4,5 jaką znalazłem po kursie 1.65 (betcris) nie jest warta ryzyka.BTS & OV2,5 @ 1.80 też do grania ale ja idę w win gospodarzy.GL

Otrzymane punkty reputacji: +2442
perek99 26,9K

perek99

Użytkownik
Zaklad trio na kartki dziś w superbet

Adelaide- Central Coast powyżej 2,5 żółtej kartki kurs 1,3

Derby Melbourne powyżej 3,5 żółtej kartki kurs 1,46

Perth- Wellington powyżej 2,5 żółtych kartek kurs 1,28

Razem mamy kurs 2,42. Polecam, bo moim zdaniem duża szansa, że wejdzie. Dwie bardzo niskie linie i 3,5 w derbach.

Otrzymane punkty reputacji: +2034
pikobans 14,3K

pikobans

Użytkownik
Startujemy z nowym sezonem A-League, i w drugiej kolejce dostajemy derby Melbourne :) Typowanie tych meczów to trochę gra na czuja oczekiwania wielkie a poźniej 0-0 i kpanina przez cały mecz :D – analiza analizą, ale w Australii nieraz bywało, że można ją było wyrzucić do kosza. Dlatego wchodzę w ten mecz bardziej na wyczucie. Myślę że City tego spotkania nie przegra, więc stawiam na 1X. Liczę na wyrównane, zacięte starcie, w którym zobaczymy przynajmniej dwie bramki, dlatego dorzucam over 1,5 gola oraz over 7,5 rzutów rożnych. Fajnie wygląda też typ na rzut karny – w takich meczach presja i emocje często robią swoje, więc może sędzia wskaże na wapno. Miejmy nadzieję że będzie ciekawie, ale pewnie bez wielkich fajerwerków na tablicy wyników. Sory troche chaotycznie ale pisane na kolanie pozdro ekipa!

Derby Melbourne 1X + over 7,5 corners + over 1,5 gola kurs 2,15 fortuna

Otrzymane punkty reputacji: +1392
sunxl 2,1M

sunxl

Typer
Melbourne City vs Melbourne Victory:
Powyżej 4.5 kartek @1.73🟥
Powyżej 5.5 kartek @2.32🟥
Czerwona kartka @3.85🟥
Superbet

Oprócz wieczornych emocji czekają nas również te poranne i derby Melbourne, to jest coś, na co chętnie zerkam. Dopiero co rozpoczął się sezon A-League, ale pierwsze sukcesy i rozczarowania możemy już zauważyć. City w pierwszej kolejce udało się pokonać Newcastle Jets na wyjeździe i patrząc na okoliczności, jakie się pojawiły (czerwona kartka dla Jamesa Jeggo) to jest to spore osiągnięcie. Jasne, formalni gospodarze to ekipa z potencjałem i fani oczekują, aby ich ulubieńcy wrócili do gry o najwyższe cele w Australii, ale wydaje się, że poziom klubów nieco się wyrównał i większość projektów może namieszać w tej kampanii.

Sporo ciekawych graczy z City odeszło, jak Tolgay Arslan, Jamie Maclaren, czy też Leo Natel i to spora wyrwa w ofensywie gospodarzy. Widzimy też, jak w barwach Macarthur FC szaleje Marin Jakolis i można było lepiej wykorzystać ten potencjał w Melbourne. Zobaczymy, jak nowe twarze się przyjmą w zespole prowadzonym przez Aurelio Vidmara. Czy stać formalnych gospodarzy na triumf w derbach?

Big V może mieć poczucie niedosytu po spotkaniu w Gosford. Widzieliśmy dominację Victory nad Central Coast Mariners, był nawet rzut karny, który nie został wykorzystany przez weterana australijskich boisk, a więc Bruno Fornaroli i czerwona kartka otrzymana przez Rodericka zmieniła obraz gry. Portugalczyk nie będzie mógł dzisiaj wystąpić w derbach, co jest osłabieniem formalnych gości, ale może to i wyjdzie na plus, wszak defensor ten znany jest ze swoich agresywnych wejść w nogi przeciwnika i doigrał się już w pierwszej kolejce nowego sezonu.

Całe szczęście, że udało się zachować czyste konto i remis z boiska Mistrza zawsze jest pozytywnym rezultatem, chociaż były szanse, aby ugrać coś więcej. Teraz nadchodzi okazja, aby poprawić swoją sytuację w tabeli i będzie to szczególny mecz dla Patricka Kisnorbo. Trener ten wraz z City zdobył przecież mistrzostwo kraju w kampanii 2020/2021 i po nieudanej przygodzie we Francji wrócił na Antypody. Jak na razie jego przygoda u Big V jest udana, chociaż szkoda porażki w finale Pucharu Australii z Macarthur FC. Co pokaże Victory w derbach?

Nie będę tutaj przedłużał i stawiam na over 4.5 kartek. Ostatnie rywalizacje City z Victory należą do bardzo ostrych i nawet kibice na stadionie dają upust swoim emocjom. Pamiętamy, przerwane starcie w grudniu 2022 roku, gdzie bramkarz dzisiejszych formalnych gospodarzy Tom Glover dostał wiadrem w głowę i kibic, który tego dokonał, poniósł konsekwencje.

Oba kluby z Melbourne w pierwszej kolejce A-League otrzymały czerwoną kartkę i również polecam ten zakład spróbować. Rozjemcą dzisiejszego widowiska będzie znany sędzia w Australii Alex King i w tej kampanii prowadził już derby Sydney, które skończyły się 7 żółtymi kartonikami i 1 czerwienią. Arbiter ten był odpowiedzialny za poprzednie starcie City z Melbourne w ćwierćfinale play-off i tam sięgnął po 6 żółtych kartek i 1 czerwoną. Liczę na powtórkę!

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1207
Baqu 1,5M

Baqu

Forum VIP
Bet Builder
Powyżej 2.5 gola w meczu
Adelaide United wygra mecz
@ 3.10 Superbet

Ja sobie wezmę na talerz jutrzejszy mecz Reds z Marynarzami. Dla Adelaide to pierwszy mecz w tej rundzie i nie bardzo wiemy co mogą zaprezentować.Zagrali jeden towarzyski mecz z Roar (1-1)i po za tym nic. Odeszło kilku kluczowych graczy; Irankunda,Halloran,Ibusuki,Warland,Bovalina. W zamian dołączyli: Archie Goodwin,Dylan Pierias, Bart Vriends, Julian Kwaaitaal, Amlani Tatu, Feyzo Kasumovic, Malual Nichola, Ben Folami, Jordan Elsey i tak na moje oko to bardziej się osłabili niż wzmocnili. Ale ze względu na to co nam ostatnio prezentują Mariners to muszę pograć w stronę gospodarzy ale nie omieszkam też też zasugerować gola ze strony gości, bo z Victory się Im to nie udało lecz w AFC na wyjeździe w Shanghaju już dwie bramki zaaplikowali gospodarzom. Tak, że coś idzie w dobrym kierunku. Sędziuje Jonathan Barreiro to nie ma co szaleć z zakładami na kartki bo pan Jonathan jest raczej pobłażliwym rozjemcą a linia na under 4,5 jaką znalazłem po kursie 1.65 (betcris) nie jest warta ryzyka.BTS & OV2,5 @ 1.80 też do grania ale ja idę w win gospodarzy.GL
Ciekawy meczyk w drugiej połowie wydaje się że one drużyny grają o 3 punkty. Pobieran również over 2.5 po kursie 2.02 w Betfair

Druga połowa w Melbourne bardzo ciekawa. Bramka gości ich jeszcze bardziej zmotywowała do ataków a Viktory na czym ukuć. Poczekam na kurs i znowu zaatakuję overek.

79'
Melbourne City - Melbourne Viktory
Over 4.5
2.02
Betfair

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +584
snajp 882,9K

snajp

Użytkownik
Perth Glory - Wellington Phoenix

Liczba goli samobójczych
powyżej 0.5 @ 9.10
Skoro te Glory wyglądało tak nieporadnie w pierwszym meczu to Nix będą chcieli zdominować mecz od pierwszych minut a tu może się nadarzyć okazja na jakiegoś fuksa w postaci rykoszetu.
Tym betem odrobimy straty za Reds. ;)

A "V" widzę się obudziło bo o City tego nie można powiedzieć.

1729935715401.png

Ostatnia edycja:
isztwan 290,5K

isztwan

Użytkownik
Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
hej
takie wczesne spotkania (patrząc na nasz zegar) jak jutrzejsze o 4:00 często kończą się underami, w tych późniejszych zazwyczaj padają bramki.
I to na tyle z analizy, a analizy nie grają, co ma być to będzie... XD
Auckland - Sydney
poniżej 2.5 gola
2.43

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3235
majekx 923,5K

majekx

Znawca A-League
Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
Co wiemy po 2 kolejkach? nadal niewiele. Niestety, z oglądaniem meczy w tym sezonie u mnie krucho, zatem większość z podsumowania będzie na podstawie wyniku. Na początek - co wiemy?

Macarthur 3 (na podstawie skrutu meczu) - mieli szanse, zabrakło szczęścia
Jets 4 (na podstawie skrutu meczu) - świetny występ Scotta. Widać, że zespół chce grać ofensywnie. Zasłużone 3 pkt.
Perth 1 (na podstawie 2 połowy) - dno dna... aż szkoda takich zawodników jak Sail, Taggart czy Gomulka
Phoenix 5 (na podstawie 2 połowy) - pełna kontrola sytuacji na boisku, praktycznie sobie grali jak na treningu
Adelaida 3 (na podstawie wyniku) - pierwszy mecz, od razu przed własną publicznością. Mnie zawiedli, i na pewno zawiedli własnych kibiców
CCM 4 (na podstawie wyniku) - nie stracili kompletu punktów. Jak dla mnie to bardzo dobry wynik
City 1 (na podstawie wyniku) - zdecydowanie wynik poniżej oczekiwań. 0:3 do przerwy - to był knock out
Victory 5 (na podstawie wyniku) - na ten moment to oni rządzą w Melbourne.
Auckland - 4 (na podstawie wyniku) - 2 mecze, 2 wygrane, komplet punktów. Całkiem ciekawie wygląda ten zespół
SFC - 3 (na podstawie wyniku) - minimalna przegrana na wyjeździe z (może wyglądać) całkiem mocnym przeciwnikiem.
WU - 3 (na podstawie wyniku) - podział punktów. Bez porażki ale i bez wygranej
WSW - 3 (na podstawie wyniku) - podział punktów. Bez wygranej, ale i bez porażki

Oceny zespołów, skala:
1 - tragedia
5 - mocny zespół

pomyślałem sobie, że będę sumował oceny. Zobaczymy jak to wyjdzie po sezonie z układem tabeli :).

Auckland - 8
Macarthur - 8
CCM - 7
Jets - 7
SFC - 7
Nixi - 7
Victory - 6
WSW - 6
WU - 6
City - 5
Roar - 2
Perth - 2

Tydzień temu:
Mecze za tydzień i moje kierunki:

Macarthur FC
Macarthur FC -
Newcastle Jets
Newcastle Jets
btts - mam nadzieję że Jets jak będzie grać, przeciwko (teoretycznie) słabszemu przeciwnikowi, może bardziej powalczyć

Adelaide United
Adelaide United -
Central Coast Mariners
Central Coast Mariners
Adelaida wchodzi do gry, po tym meczy więcej powinniśmy wiedzieć o formie CCM = pass

Melbourne City
Melbourne City -
Melbourne Victory
Melbourne Victory
wygrana City

Perth Glory
Perth Glory -
Wellington Phoenix
Wellington Phoenix
Po tym meczu zobaczymy czy Perth na coś więcej stać = pass

Auckland FC
Auckland FC -
Sydney FC
Sydney FC
btts + ov 2,5- to może być ciekawy mecz. Mogą być bramki

Western United
Western United -
WS Wanderers
WS Wanderers
WSW ov1,5 - nie wiem jak WU, ale WSW na pewno stać na gola... a muszą powalczyć po porażce w derbach

Tak jak napisałem, to było wróżenie z kuli i do tego nie wyszło. Zobaczmy teraz.

01.11. 09:35
Brisbane Roar
Brisbane Roar -
Sydney FC
Sydney FC
Wygrana SFC

02.11. 05:00
Wellington Phoenix
Wellington Phoenix -
Auckland FC
Auckland FC
Prawdziwy sprawdzian dla Auckland - btts

02.11. 07:00
Central Coast Mariners
Central Coast Mariners -
Perth Glory
Perth Glory
Wygrana CCM

02.11. 09:35
WS Wanderers
WS Wanderers -
Adelaide United
Adelaide United
Nie wiem co o tym meczy myśleć - pass

03.11. 06:00
Melbourne Victory
Melbourne Victory -
Macarthur FC
Macarthur FC
To może być fajne spotkanie. Btts + ov2,5

04.11. 09:00
Western United
Western United -
Melbourne City
Melbourne City
City muszą odreagować po derbach - wygrana City

hahaha... wróżenie z kuli część druga.

Pozdrawiam.

Otrzymane punkty reputacji: +4068
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Up
Mam podobne wrażenie po 2 kolejkach, że "wiem, że nic nie wiem".
Na 3 kolejkę "widzę" tylko 2 kierunki:
Marynarze i Victory win... On the paper ☝👍✌of... Bo? Glory to dno, a Byki to sprzedawczyki. Jak widać typy bardziej anty niż pro...
PS
Na razie wg mnie to w tym momencie elaboraty nie mają większego sensu 😉
GL!
Edit
Ooo Panie, teraz widzę co to qwa za @ są na takie bety? Idź Pan w... z takimi ochlapami. Czyli suplement, @ pre to kpina i wstyd je grać... Zostaje live...

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2329
majekx 923,5K

majekx

Znawca A-League
Na dziś, zgodnie z wcześniej ułożonym scenariuszem:

Roar - SFC

2 - @2 (2:3)

Ostatnie ich mecze to straty punktów w Aukland. Przy czym gospodarze mogli odpocząć sobie, gdyż nie grali w ostatniej kolejce. Myślę, że to z mało aby wygrać z Sydney. Goście osatnie 2 spotkania to 2 porażki, a takiej serii nie mieli od grudnia zeszłego roku. Stawka symboliczna.

Edit.. i składy:

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1329
Baqu 1,5M

Baqu

Forum VIP
Na dziś, zgodnie z wcześniej ułożonym scenariuszem:

Roar - SFC

2 - @2

Ostatnie ich mecze to straty punktów w Aukland. Przy czym gospodarze mogli odpocząć sobie, gdyż nie grali w ostatniej kolejce. Myślę, że to z mało aby wygrać z Sydney. Goście osatnie 2 spotkania to 2 porażki, a takiej serii nie mieli od grudnia zeszłego roku. Stawka symboliczna.
Stąd dla mnie idealny bet na ten mecz to BTS - obie ekipy będą walczyć o pełną pulę.

Do tego dzisiaj startuje Ninja A League.

Western to zdecydowane faworytki i w dubelku z wymienionym BTS mamy soczysty kurs 2.1. Biere Pan i niech się dzieje wola nieba. 💰

1000003471.jpg

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2978
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Live Brisbane, ht 0-0...
W grze Sydney widać brak Lolleya i Costy. Roar za to zrobiło sobie zasieki i niestety nuda... To nie soccer tylko europejskie flaki z olejem... Trudno, może coś się zmieni w 2 połowie? Oby... Bo oczy sobie wypalam.
PS
Gdyby wynik 0-0 utrzymał się w 2 pol. do poziomu @ 3,0 na Sydney, to za drobne pobiorę ich win. Natomiast gdyby 1-0 zrobiło Roar, to wtedy atakuje x2... @ "powinien" być wtedy ok. 2,20...
GL!
Edit
Czasem wystarczy ich opierdo... I cyk 2-3 w drugiej połowie. Panowie K wykonali swoją robotę 👍przy 2-2 można było łapać na luzie @ na Sydney 5,25 (a może i więcej nawet)...

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2959
Lukasz1988!! 1M

Lukasz1988!!

Użytkownik
Ja właśnie nie wiem co myśleć o tym meczu Brisbane vs Sydney . Niby w pierwszej połowie coś Sydney próbowali ale tak jak kolega wyżej napisał widać brak tych dwóch zawodników . Brisbane w drugiej niby słupek ale to wszystko to póki co bicie głową w mur . Ja postaram się wyczekać jak zwykle do 70:75 i atak na over 0,5 o ile wcześniej nic nie padnie ,a obawiam się przy takiej grze ,że może i bez goli dzisiaj być .

Edit : i 0:1 ...
Edit2 : no i mecz się rozbrykal i już mamy 1:2 . No ja miałem grać over 3,5 I następny gol Sydney i 1:3 rhhh no jestem zły bo już po śliwkach
Edit3: a jednak spalony ok
W 78' przy 1:2
Over 3,5 @1,75
Sydney I over 3,5 @2,75
Sydney następny gol (4) @3,10

Over 4,5 w 81' przy 2:2 @2,20
90' 2:3 bum
2:3 FT pięknie 😎 💰 🤙

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1213
Baqu 1,5M

Baqu