qowalsky6
Znawca A-League
No i w Sydney ft 1-1, brawo dla Rozbitków, bo dzielnie walczyli i skończyli jak Marynarze ???? Przewaga oczywiście po stronie Blues Sky, ale nic z tego nie wynikało. Kolejny raz Australia pokazuje, że mecz 1 z ostatnim, 2 z przedostatnim itd. nie ma często żadnego znaczenia przy końcowym wyniku.
Dziś 1x na , dnb . Podsumowując wszystkie typy kolejka dla mnie na plus. I jeszcze gwoli przypomnienia ????
PS Warto zapamiętać ????
" Jeśli ktoś pamięta co przez lata w dziale "wypisywalem" to zazwyczaj w marcu ostrzegałem, że przychodzi czas, w którym zaczynają się dziwne wyniki w A-league. A to przez nielubiane przeze mnie play - offy. Wychodzi na to, że w tym roku zaczęło się ze 3/4 kolejki wcześniej ???? ". I: "FT 3-1 i Australia jak malowana. "Słabe" i ch... Jets pojechalo "mocne" składowo City ???? Takie cyrki dopiero się zaczną wystarczy popatrzeć na tabelę. Na razie tylko Jets muszą wypruwac żyły.."
A teraz zobaczcie wyniki zespołów z pozycji 2-6 w tej kolejce ???? Tylko Glory pewnie zmierza po Premiers Plate, ba zasługują na to trofeum jak mało kto w tym sezonie.
Dziś 1x na , dnb . Podsumowując wszystkie typy kolejka dla mnie na plus. I jeszcze gwoli przypomnienia ????
Jednak trochę odjeb...., kiedyś za Grahama też Sydney "potrafiło" remisować z CCM. Teraz jednak myślałem, że bardziej się gospodarze postarają. Do zobaczenia...Jutro niespodzianki nie przewiduję, (ale w tym okresie to kto wie co odpier...ą Kangury?) postaram się być na posterunku. Ponoć wraca do Rozbitków27 Simon, ale to się zobaczy, bez niego brałbym opcję 1/no bts. Tylko znowu ch... stadion.
PS Warto zapamiętać ????
" Jeśli ktoś pamięta co przez lata w dziale "wypisywalem" to zazwyczaj w marcu ostrzegałem, że przychodzi czas, w którym zaczynają się dziwne wyniki w A-league. A to przez nielubiane przeze mnie play - offy. Wychodzi na to, że w tym roku zaczęło się ze 3/4 kolejki wcześniej ???? ". I: "FT 3-1 i Australia jak malowana. "Słabe" i ch... Jets pojechalo "mocne" składowo City ???? Takie cyrki dopiero się zaczną wystarczy popatrzeć na tabelę. Na razie tylko Jets muszą wypruwac żyły.."
A teraz zobaczcie wyniki zespołów z pozycji 2-6 w tej kolejce ???? Tylko Glory pewnie zmierza po Premiers Plate, ba zasługują na to trofeum jak mało kto w tym sezonie.