Mam podobne odczucia, jest jeszcze 3 scenariusz, Glory przypomina sobie o tym, że kiedyś grało w piłkę i wygrywa 0-3 ???? Dlatego dla mnie przedmeczowo "no bet".[TheNormalOne napisał:, post: 6586062, member: 144206]Panowie tak sobie patrzeże patrze i analizuje i wychodzi mi dzis albo V dowala do pieca i pograja na handi -1 lub nawet -2 albo zagraja jak ostatnio i wtedy bedzie remis
Dla mnie scenariusz nie do pomyslenia poniewaz takie przewroty i przemiany to po jakis przerwach dluzszych a ti byly tylko 3-4 dni... wieksze szanse zmain w V bo tam do poprawy troche mniej )Mam podobne odczucia, jest jeszcze 3 scenariusz, Glory przypomina sobie o tym, że kiedyś grało w piłkę i wygrywa 0-3 ???? Dlatego dla mnie przedmeczowo "no bet".
???? ? Mariusz chyba musimy sobie pogadać ???? ???? ????Mam nadzieję, że to nie "klasyk qowala"
Szybko poszło, ale singlem nie pograłem niestety ???? "Gupi" ja...
eee tam... V jeszcze nie wyszło na murawę a Perth już grało... nie fairSzybko poszło, ale singlem nie pograłem niestety ???? "Gupi" ja...
Dwa na trzy,nie jest źle...Dobra jedziemy na przełamanie, na razi bez większej analizy :
Jets - Roar - Roar strzeli w pierwszej połowie - 2,35
Phoenix - WSW - BTS - 1,62
Victory - Perth - over 3,5 - 2,65 - Perth z drużyny mega overowej stało się takie trochę minimalistyczne, ale w meczu z Victory ( trochę analogiczna sytuacja), liczę na dużo bramek
CCM - City - wypierd...
United - FC - na razie nic mi do głowy nie przychodzi
jest plus jest dobrze ????V - Glory (3:2)
1 - @1,55
Phoenix - WSW (1:1)
bts - @1,55
oraz z pewną dozą nieśmiałości: 1+bts - @4,25
Ja tam tylko miałem czutkę, że Perth się postawi i strzeli chociaż jedną bramkę ???? Sydney kusi ale może być im b. ciężko. Duża waga jak zwykle między tymi ekipami spotkania. Na razie tyle. Może ktoś? Coś?Wierzcie mi, lub nie, ale przy 2:1, czułem, że tamci wyrównają i w końcówce i tak będzie 3:2 dla Melbourne. Trzeba chyba dziś pograć więcej 'kuponów' być może to jest "ten" dzień hehe.
Fajny i wesoły mecz, pomimo deszczeu... chociaż bez kontrowersji się nie obyło.
No to czekamy do jutra. 1.75 kusi na Sydney, ojjjj kusi,
gratuluje.. A pamiętasz może jak było na oficjalnej stronie ligi?:Rzecz rzadko spotykana. Cały dzień unibet, ale też inne portale nie mogli doliczyć się kartek w dzisiejszym meczu w Melbourne. Rano stanęło na 4, ale wieczorem okazało się, że było ich 6 co oznacza, że jednak dzisiaj wygrałem ????