Aston Villa - Wigan
(ANGLIA, Premier League) Typ: 1 Kurs: 1.62 Stawka: 100j
Buk: Bet365
Wynik: 2:0
Rozliczenie:62j
The Villans zremisowali ostatnie 4 spotkania. Teraz z Atletami z Wigan powinni przełamać tą passe, a fakt, że grają u siebie sprawia, że to jest niemal pewne.
Herta Berlin - FC Koln
(NIEMCY, Bundesliga) Typ: 2 DNB
Kurs: 3.00 Stawka: 100j
Buk: Bet365 Wynik: 3:0
Rozliczenie: 100j
Po takim kursie warto zaryzykować. Herta ostatnio pierwszy raz przegrała, a Kolonia zaczęła wygrywać.
Tottenham Hotspur - Arsenal Londyn
(ANGLIA, Premier League) Typ: 1
Kurs: 2.10
Stawka: 100j
Buk: Bet365 Wynik: 2:1
Rozliczenie:110j
To nie będzie takie spotkanie jak to ostatnie w zeszłym sezonie kiedy było 3:3. Arsenal bez gwiazd które odeszły nie gra dobrze. Tottenham wręcz przeciwnie, po transferach takich zawodników jak Adebayor czy Parker w ofensywie prezentuje się kapitalnie, a King i Fridel brylują przed bramką i w niej.
Zagłębie Sosnowiec - Comarch Cracovia
MMKS Nowy Targ - Unia Oświęcim
(POLSKA, liga hokejowa) :hokej: Typ: 2, 2
Kurs: 2,18 (1.45, 1.50) Stawka: 100j
Buk: Bet365 Wynik: 3:5,3:8
Rozliczenie:118j
Chciałem dorzucić jeszcze typ na Tychy ale stwierdziłem, że jest podejrzanie wysoki kurs :/.
Te dwa mecze liczę jako jeden typ, ponieważ podane są na jednym kuponie. Niezależnie od ilości wydarzeń na kuponie do statystyk liczę to zawsze jako jeden typ.
James Blake - Amer Delic
(USA, Challenger - Sacramento) ???? Typ: Under 20.5 Kurs: 1.83 Stawka: 100j
Buk: Bet365 Wynik: 2:0 (6:4, 7:5) Rozliczenie: 100j
Blake który jest w pierwszej 100 (75 pozycja) nie powinien się męczyć z 228 Deliciem. Szybkie dwa sety są jedynym możliwym rozwiązaniem.
Korea Południowa - Polska
(KOREA, Mecz towarzyski) Typ: Over 2.5
Kurs: 2.10
Stawka: 100j
Buk: Bet365
Wynik: 2:2 Rozliczenie:110j
Powtórzę to co napisałem w dziale z towarzyskimi: z Polskiej kadry wyleciało kilku zawodników z czego dwóch to bardzo ważne filary defensywy (Szczęsny, Piszczek), Korea w składzie ma dużo ofensywnych zawodników z dobrych europejskich klubów. Polacy również dosyć mocno usposobienie ofensywnie, bo poza brakiem Obraniaka to praktycznie najmocniejsza jak na chwilę obecną formacja ofensywna.
Flavia Pennetta - Agnieszka Radwańska
(CHINY, WTA - Pekin) ???? Typ: DW 0:2 Kurs: 2.00 Stawka: 100j
Buk: Bet365 Wynik: 0:2
Rozliczenie: 100j
Isia jest w takiej formie, ze powinna zniszczyć Pennette na korcie.
Mark Webber pozycja na koniec pierwszego okrążenia
(JAPONIA, GP Japonii) Typ: 6 lub lepiej Kurs: 2.00 Stawka: 100j
Buk: Bet365 Wynik: 6 po 1 okrążeniu Rozliczenie:100j
Taki trochę wariat, coby większe emocje na początku wyścigu były. Lecz jest kilka powodów dlaczego tak postawiłem. Otóż Webber owszem startuje słabo, ale tylko kiedy ciąży na nim presja "wysokiego" pola startowego, po drugie mam dziwne wrażenie, że Massa zaśpi na starcie i Alonso z Webberem go objadą, a po trzecie i ostatnie - za Webberem startują tacy zawodnicy jak: Schumacher, Senna, Pietrov, Kobayashi, więc jak widać nikt poza Schumim nie stanowi realnego zagrożenia dla Marka. Liczę na to, że Webber bez presji wystartuje jak rakieta.