>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

9. kolejka Premier League [26.10.2024 - 27.10.2024]

Status
Zamknięty.
successful 2,6M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Arsenal - Liverpool
Typ: Liverpool
@3.25 Superbet

Alternatywnie: Liverpool wygra przynajmniej jedną połowę
@1.87 Fuksiarz (PT)

To będzie ciekawe wydarzenie na szczycie Premier League, bowiem Liverpool, który odskakuje czołówce, przyjeżdża do Londynu by odnieść cenne wyjazdowe zwycięstwo i odskoczyć jej jeszcze bardziej. Arsenal jest obecnie na trzecim miejscu w tabeli i traci trzy punkty do Manchester City oraz cztery do prowadzącego Liverpoolu. W poprzedniej kolejce przerwali świetną passę nieprzegranych spotkań, którą zapoczątkowali tuż po... sierpniowej porażce z Liverpoolem, w ramach spotkania towarzyskiego. The Reds z kolei wygrali już siedem spotkań z rzędu i ich forma jest najbardziej pokaźna w całej lidze. Szczególnie na uwagę zwraca defensywa - wpuścili zaledwie trzy gole w ośmiu kolejkach, w tym tylko jeden w trzech ostatnich meczach. Bezpośrednia rywalizacja wskazuje na wyrównany charakter spotkania, jednak Liverpool wygrał na wyjeździe z Arsenalem w styczniu tego roku w ramach Pucharu FA i myślę, że zrobi to również dziś w ramach spotkania ligowego.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1221
scorpio82 722,2K

scorpio82

Użytkownik
26.10
Dyscyplina Piłka nożna, Anglia PL
Godzina: 16:00
Spotkanie: Brighton - Wolverhampton
Typ: Wygrana Brighton
Kurs 1.60 ⛔ (2:2 a było 2:0 dla gospodarzy 😭)
Bukmacher: Superbet
Analiza:
9 seria spotkań a w omawianym meczu zmierzą się 5 z 20 zespołem w tabeli. Dziś będę trzymał kciuki za zwycięstwo gospodarzy którzy od początku sezonu punktują bardzo regularnie i po 8 meczach mają na koncie tylko 1 porażkę. Dobra forma prezentowana już od dłuższego czasu dzięki czemu licząc mecze przygotowawcze z ostatnich 14 meczy wygrali aż 10. Dziś kolejna szansa na dobry wynik ponieważ na własnym stadionie zagrali w obecnym sezonie 6 meczy notując w nich bilans 4-2-0 a dodatkowo już raz pokonali Wolves wygrywając 3:2 w EFL Cup. Wilki z serią 6 kolejnych porażek i z zaledwie 1 punktem na koncie na ostatnim miejscu w tabeli. Na wyjeździe bez zwycięstwa w 12 ostatnich meczach a 9 z nich przegrali.

Ostatnia edycja:
maarcin14 1,2M

maarcin14

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Anglia, Premier League
Godzina: 21:00
Spotkanie: Leicester City - Nottingham Forest
Typ: 1X
Kurs: 1.53
Bukmacher: Fortuna
Analiza:

Witam, w piątek o 21 rozpocznie się 9 kolejka angielskiej Premier League, zagrają Leicester City z Nottingham Forest, typuję wygraną gospodarzy bądź remis. Leicester dobrze radzi sobie na swoim obiekcie i myślę, że to będzie kluczowy atut w tym spotkaniu. Nottingham na początku sezonu pokazuje się z bardzo dobrej strony, ale nie wydaje mi się by ta sytuacja miała się utrzymać na dłużej. Goście dotychczas na 8 meczy zanotowali 3 wygrane, 4 remisy i 1 porażka. Leicester ostatnio wygrał z Southampton 3:2 mimo, że do przerwy przegrywali 0:2. Takie zwycięstwo na pewno jest bardzo budujące i motywujące przed kolejnymi meczami. Wcześniej wygrali z Bournemouth 1:0, oraz byli bliscy urwania punktów Arsenalowi, z którym przegrali 2:4 tracąc 2 bramki w doliczonym czasie gry. Myślę, że Leicester u siebie będzie groźne, typuję 1X.

bo86bo 15,1K

bo86bo

Użytkownik
Leicester-Nottingham

To jak Nuno odmienił Forest jest niewyobrażalne :) jednak dziś stawiam na bardziej ofensywny futbol. Forest jest chirurgicznie precyzyjne za sprawą Wooda, który ma fantastyczny start rozgrywek. Patrząc na skład większy potencjał widzę po stronie Leicester, które mimo że jest beniaminkiem jest oklepane w grze w Premier League. Vardy, Bouannate i Mavidi dla mnie wyglądają dużo lepiej jak Wood i wspierający go Anderson czy Hudson-Odoi aczkolwiek były gracz Chelsea potrafi zaskoczyć.
Mój typ na spotkanie to wygrana Lisów i over 2.5 bramki. Na plus dla Lisów forma Justina i fantastyczny come back w meczu z Soton.

Otrzymane punkty reputacji: +512
Gołąbek 0

Gołąbek

Użytkownik
Brighton - Wolverhampton , Dokładny wynik: 0:0 @ 18,00 STS

Brighton w dobrej dyspozycji strzelające dużo bramek. Na drugim biegunie Wolves tracące dużo i okupujące doły. Za dużo przemawia za overem i deklasacją ze strony gospodarzy. Wolves miało dobre fragmenty z City i to jest prognostyk przed meczem na Amex. Wolves przyjedzie się bronić i wywieźć jakiekolwiek punkty. Jeśli Brighton szybko nie strzeli to sądzę,że goście zabiją ten mecz. Według mnie śmierdzi remisem i to takim bezbramkowym.

p-z. 177,4K

p-z.

Użytkownik
Spotkanie: Arsenal - Liverpool
Typ: Arsenal Wygra
Kurs: 2.45

Weryfikacja powinna dziś nastąpić na The Emirates i nawet mimo braku Saliby, czy niektórych kontuzji w Arsenalu, to ta drużyna u siebie powinna poradzić sobie z The Reds, bo przyznajmy Liverpool w tym sezonie gra ok, ale oni dotychczas mieli dość łatwy terminarz, z poważniejszych rywali mieli tylko Chelsea gdzie po wyrównanym spotkaniu u siebie wygrali tylko 2:1 przed tym była wygrana z przeciętnym Manchesterem United, czy w LM ze słabym AC Milanem, więc nie rozumiem skąd to "jaranie się" wynikami tej drużyny, również przypomnę, że nie tak dawno drużyna A. Slota uległa u siebie z drużyną Nottingham, więc jeśli ktoś gra na czystą 2, to niech to lepiej przemyśli. Ciężki orzech do zgryzienia czeka Mikela Artete, bo dostajemy wiadomości, że do treningów wrócili zawodnicy tj: Saka, Timber, czy Calafiori, ale ich występy stoją pod znakiem zapytania, a jeśli zagra Saka i Timber, to myślę, że ta drużyna poradzi sobie The Reds. Przypominam Arsenal gra u siebie i wierzę, że po wpadce z Bournemouth i słabym występie w LM na The Emirates będzie to lepszy czas dla Kanonierów! Kto rywala lekceważy, może się na tym przejechać, a passa wygranych powinna dziś być przerwana przez Arsenal! Po zwyciestwo. COYG!

maarcin14 1,2M

maarcin14

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Anglia, Premier League
Godzina: 15:00
Spotkanie: West Ham United - Manchester United
Typ: X2 & poniżej 4,5 gola 2:1
Kurs: 1.72
Bukmacher: Fuksiarz
Analiza:

Witam, trwa 9 kolejka angielskiej Premier League, o godzinie 15 zagrają West Ham United oraz Manchester United, w tym spotkaniu typuję wygraną gości bądź remis oraz że w meczu padnie mniej niż 4,5 gola. Wydaje się, że Manchester jest w dobrej formie, aktualnie ma serię 4 meczów bez porażki licząc ligę i Ligę Europy, ostatnie 2 mecze w Premier League to wygrana 2:1 z Brentford oraz remis 1:1 z Aston Villą na wyjeździe. Manchester przegrał 3 ligowe spotkania, ale z dość mocnymi rywalami jak Brighton, Liverpool i Tottenham. Pozostałe mecze 3x wygrywał i 2x remisował. W meczach Manchesteru nie pada dużo goli, czego dowodem jest bilans bramkowy 7:9 po 8 meczach. West Ham spisuje się słabo, dopiero 16 pozycja, aż 15 goli straconych, ostatnio wysoka porażka z Tottenhamem, i dziś nie zagra Mohhamed Kudus za czerwoną kartkę. Typuję X2 i poniżej 4,5 gola, powodzenia !

Ostatnia edycja:
bo86bo 15,1K

bo86bo

Użytkownik
O typach słów kilka:
Chelsea-Newcastle
Całkowicie zmieniony skład Chelsea wygrał w Grecji. Palmer i spółka czekają na Sroki a Nkunku,Mudryk udowadniają że mogą zrobić różnice. Ciekawie zapowiada się starcie ze Srokami i w moim mniemaniu wynik może pójść w każdą stronę. Pewny jestem jednego bramek dlatego pobieram kurs na 2.5

Do Londynu przyjedzie ekipa Erica Ten Haaga. Czerwone Diabły są tak trudna ekipa że nie wiadomo co się wydarzy w spotkaniu z Młotami. Eric jak mantrę powtarza, proces, proces. Szczycił się czystymi kontami, nie poleciał kiedy każdy myślał że to ten czas. Wygrali z Brentford, zremisowali z Fenerbahce i zaś spadła krytyka na United a sam menadżer mówi wprost: remisy w Porto i Fenerbahce to dobre wyniki. Logicznie da się to wytłumaczyć tylko w sposób korporacyjny bo tam liczy się postanowiony cel. Tak myślę że działa Ineos. Mnie jako kibica United martwi tylko jedno Rashford i jego forma gdzie gra ciągle. Mam nadzieję że to jego ostatni sezon na OT. Wierzę w powrót w Masona Greenwooda. Wróćmy jednak do spotkania, West Ham prezentuje się jeszcze gorzej jak United, jeżeli wierzyć w proces o którymś mowa United musi wygrać to spotkanie i ETH to wie. Zważywszy na dobrą postawę Onana słaniał się ku zwycięstwu United, logiczny wydaje się btts ale nie zdziwię się jak United wygra skromnie 0-2

W szlagierze kolejki idę w kierunku Liverpoolu, który jest bardziej kompletna drużyna. Jedyna przesłanka może być brak Diogo Jota bo z Nunezem na szpic może być różnie. Slot jednak mówił na początku sezonu że wysoko ceni Darwina. Nie przekonuje mnie wizja wielkiego Arsenalu dla mnie to zawsze będzie mocna ekipa która nie ma mentalności zwycięzców

Czy obudzi się Crystal Palace wątpię, Spurs ma najlepszą chyba obecnie ofensywę. Kuku, Johnson robią młyn. Wróć Richa, nie wiadomo co z Sonem a defensywa Pałace jest dziurawa. Pewnie Eze zaś nabije spore xG i na tym się skończy. Jedyne co mnie przekonuje w tym spotkaniu to over 1.5 Spurs ale dopiero kiedy wyjdą składy zdecyduje się czy to tykam.

A Wy jak to widzicie?

Otrzymane punkty reputacji: +220
anzelmo 262,2K

anzelmo

Użytkownik
Arsenal - Liverpool Arsenal over 46,5% posiadania 1,8 fuksiarz

Hitowe spotkanie w Londynie dość ważne dla układu tabeli osobiście nie typuje jakoś wyniku w tym meczu bo...jest to chyba otwarta sprawa. Kanonierzy jakoś specjalnie mnie nie przekonują ale pkt zbierają maja swoje problemy ale wydaje mi sie ze nie dają sie tak zdominować u siebie żeby mieć takie niskie posiadanie piłki. Czerwoni troszkę zmienili sposób grania za trenera Slota wydaje sie ze sa w lepszej formie bardziej optymalnej ale mamy sporo grania natężenie jest duże jak to bywa w klasach na pewno walki emocji nie zabraknie zobaczymy kto będzie gonił wynik ale te 47 % to spokojnie Arsenal ogarnie.

Ostatnia edycja:
scorpio82 722,2K

scorpio82

Użytkownik
29.10
Dyscyplina: Piłka nożna - Anglia, EFL Cup
Godzina: 21:00
Spotkanie: Brentford - Sheffield Wed.
Typ: Wygrana Brentford
Kurs: 1.41 ⛔ (1:1)
Analiza:
Mecz rozgrywany na etapie 1/8 finału i to zespół gospodarzy będzie w nim faworytem. Brentford ze swoimi problemami ale dzięki dobrej grze na własnym stadionie plasują się w środku tabeli Premier League. Brentford swoją pozycję zawdzięcza wyłącznie punktom zdobytym na własnym stadionie i dziś mam nadzieję ten atut znów wykorzystają a do dzisiejszego spotkania podejdą po serii 7 meczy bez przegranej z których 5 wygrali. Rywale na 13 miejscu w Championship nie potrafią znaleźć stabilizacji i notują wyniki w kratkę. Dziś mam nadzieję że w częściowo zmienionym składzie będą zespołem słabszym niż rywale.

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom