Newcastle - CFC
Gospodarze poniżej 0.5 gola @2.28
Sroki bez Shelveya, Frasera i przede wszystkim Wilsona. Chelsea ostatnio świetnie w obronie, Mendy top forma w meczach Senegalu.
Co najmniej ciekawy kurs.
Aston Villa - Brighton
under 2.5 gola @2.121-2
Tutaj mimo kursu niższego niż w typie do spotkania o 13:30 jestem trochę mniej pewny. Dlaczego? Sam kurs wskazuje, że over jest bardziej prawdopodobny - Grealish i spółka grają co prawda porządnie i lepiej niż oczekiwano, ale jednak w kratkę. W samym meczu z Leeds gdzie obie strony stwarzały multum groźnych akcji dostali 0-3, po prostu liczę na to że Aston nie sprosta w kolejnym meczu jako faworyt - oni lubią sobie ograć LFC albo Arsenal, a potem przegrać mecz 50/50 - nie mówię że przegrają, bo Brighton może ukłuje z kontry, lecz jeśli nawet Aston zagra większość meczu w pozycyjnym to nie będzie miała wielu okazji na gola + tak jak w meczu z Leeds są oni bardzo nieskuteczni.
Tottenham - M. City
1X @2.06
Ten kurs to jakiś żart, nawet jak nie wejdzie i wiele osób się na nim złapie to jest to przeogromne value. Jest niewielka różnica w kursie co under w AVL - BRI, a jakbyście się zastanowili to powiedzielibyście, że 1X Tottki to tak samo prawdopodobny typ jak wspomniany under? Ja tego nie kupuję, Mou wygrał ostatnio przy słabszej formie, a teraz Tottki to pewne top4 w tym sezonie. Guardiola przedłużył kontrakt, nie będzie pod presją - ale czy to starczy? Wg mnie nie i warto rozważyć 1X.
Man Utd - WBA
Skip,
mimo iż jest value w 1/-3.5, ale jak się akurat odpalą na farcie jak z Lipskiem albo WBA im coś wciśnie to nagle się obudzimy z overem.