>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

9. kolejka Ekstraklasy 2025/2026 [19.09.2025 - 21.09.2025]

ESAproTIPS 15,6K

ESAproTIPS

Użytkownik
8. kolejka była nadziana minami niczym dobra kasza skwarkami, więc odpuściłem ją zupełnie. Pierwsze myśli odnośnie następnego weekendu? Mecz w Gliwicach krótko mówiąc śmierdział, bo Jaga potrafi od czasu do czasu tak zagrać, a czas zaraz po przewie na kadrę jeszcze bardziej sprzyja tego typu wydarzeniom. Można powiedzieć zatem, że Duma Podlasia wykorzystała niejako okrążenie z dżokerem i są teraz większe szanse by ruszyć po trzy punkty. Zwłaszcza, że za rywala będzie mieć płocką Wisłę, która znikąd zrobiła lidera i wciąż się na tej pozycji utrzymuje. Jednak nie oszukujmy się, ten stan ma się ku końcowi. Nieobecność Łukasza Sekluskiego potęguje moje odczucia w tej materii. Druga lampeczka na razie zapaliła mi się przy spotkaniu w Zabrzu. Górnik pokonał właśnie strasznie męczący się we wszystkim Raków. Nie powiem, widzę w tym wyniku trochę zasługi Medalików, dlatego przy Widzewie, który jakieś tam pewne symptomy lepszej gry pokazał, spodziewam się goli. Punkty gości z Łodzi może mniej, ale też realne.

Minimalistyczne AKO:
Jaga z remisem
Widzew gol

Średnia półka:
Jaga DNB
BTS w Zabrzu

I dla tych, co się nie certolą:
Jaga wygra
Widzew z remisem + BTS

R 2,3M

rr62dga

Typer
Dyscyplina: Piłka Nożna - Polska, Ekstraklasa
Godzina: 20:30
Spotkanie: Wisła Płock - Jagiellonia
Typ: 1X
Kurs: 1,49
Bukmacher: Betclic
Analiza:
Minimalizm i oszczędzanie co lepszych piłkarzy w końcówce meczu w Gliwicach dały stratę dwóch punktów z grającym w dziesiątkę rywalem. Jaga dostała po nosie i zobaczymy jak podejdzie do trudniejszego rywala jakim niewątpliwie jest trochę dziwny ale faktyczny lider z Płocka. Wisła po przegranej z Arką w Gdyni miała nieprzewidzianą, dłuższą przerwę ze względu na odłożony mecz z Cracovią. Jaga przed pucharowym meczem z Hamrun zagra jeszcze trzy spotkania ligowe i wszystkie na boiskach rywali. Seria wygranych Wisły w Płocku wliczając jeszcze I ligę to już osiem kolejnych wygranych i wprawdzie z Jagą może nie być tak optymistycznie ale przynajmniej remis jest w zasięgu ambitnych gospodarzy.

versa 1M

versa

Typer
Wisła Płock - Jagiellonia
Jagiellonia (superprzewaga)
Superbet @2.80

Idę w przeciwnym kierunku niż kolega wyżej -rr62dga, moim skromnym zdaniem Jagiellonia ten mecz wygra. Wisła Płock, a więc aktualne objawienie Ekstraklasy, którzy jeszcze sezon temu grali w 1 lidze niespodziewanie jest liderem tabeli, pamiętajmy jednak, że Jagiellonia traci zaledwie 3 punkty do Wisły i na jeden mecz rozegrany mniej, oraz mają do dyspozycji wszystkich piłkarzy na ten mecz, czego nie można powiedzieć o gospodarzach, u których uraz leczy najlepszy strzelec tej drużyny - Sekulski. Dobra forma Imaza, Pietruszewskiego oraz nieprzewidywalność Pululu mogą dać im trzy punkty w tym spotkaniu. Wydaje mi się, że Wisła Płock mimo genialnego startu w ekstraklasie będzie powoli spadać w dół.
Jagiellonia ma przed sobą wyjazdy do Warszawy oraz Poznania i myślę, że Wisła Płock może być dla nich rozgrzewką przed tymi mocniejszymi przeciwnikami.

Do góry Bottom