>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

888starz

kombajn 581,7K

kombajn

Znawca - Baseball
update.
:)
taki uśmiech przez łzy....
rynek MLB - zakład długoterminowy - który pitcher będzie miał najwięcej zwycięstw w sezonie. można wygrać do 500-550 pln, a kursy >4.50, także można postawić <140 pln...

D 0

damisco

Użytkownik
Ktoś przechodził w ostatnim czasie weryfikacje? Jestem na etapie selife z dowodem i w tle mailem z działu bezpieczeństwa - co ciekawe po jego odesłaniu odlbokowali mi możliwość wypłat i zleciłem 1 (zatwierdzona) a po paru godzinach znów brak możliwości wejścia w zakładkę "Podjęcie środków" - wyświetla się komunikat 'Błąd autoryzacji" , ale brak info ze strony tego security całego co dalej, tylko się dowiedziałem z innych działów, że czeka mnie dalsza weryfikacja i mam cierpliwie czekać na info od nich... więc czekam, ale pytanie czy ktoś ostatnio przez to przechodził i czy cos się zmieniło, czy tak jak już tutaj wyczytałem czeka mnie żmudna kilkutygodniowa przeprawa z każdym kolejnym dokumentem/prośbami? Jaka jest szansa że nie będą na koniec robić problemów z wypłatą zarobionych środków (dużych)? Multikonto czy jakieś granie ustawek niszowych itd sprawy odpadają nie mają mnie na czym złapać tak czysto regulaminowo przynajmniej z tego co skrupulatnie doczytałem o wszystkim. Pytali o to co mnie łączy z jakąś randomową dla mnie osobą więc odpowiedzialem ze nie znam takiej osoby i nic (po tym odblokowali mi na chwile te wypłaty), ale teraz czekam na kolejne wieści co mam zrobić.

W 510

wrakus

Użytkownik
Ktoś przechodził w ostatnim czasie weryfikacje? Jestem na etapie selife z dowodem i w tle mailem z działu bezpieczeństwa - co ciekawe po jego odesłaniu odlbokowali mi możliwość wypłat i zleciłem 1 (zatwierdzona) a po paru godzinach znów brak możliwości wejścia w zakładkę "Podjęcie środków" - wyświetla się komunikat 'Błąd autoryzacji" , ale brak info ze strony tego security całego co dalej, tylko się dowiedziałem z innych działów, że czeka mnie dalsza weryfikacja i mam cierpliwie czekać na info od nich... więc czekam, ale pytanie czy ktoś ostatnio przez to przechodził i czy cos się zmieniło, czy tak jak już tutaj wyczytałem czeka mnie żmudna kilkutygodniowa przeprawa z każdym kolejnym dokumentem/prośbami? Jaka jest szansa że nie będą na koniec robić problemów z wypłatą zarobionych środków (dużych)? Multikonto czy jakieś granie ustawek niszowych itd sprawy odpadają nie mają mnie na czym złapać tak czysto regulaminowo przynajmniej z tego co skrupulatnie doczytałem o wszystkim. Pytali o to co mnie łączy z jakąś randomową dla mnie osobą więc odpowiedzialem ze nie znam takiej osoby i nic (po tym odblokowali mi na chwile te wypłaty), ale teraz czekam na kolejne wieści co mam zrobić.
Ja tak mialem ale na betovo, porazka ogolnie.. kilka dni sie meczylem.. powodzenia

I 3,1K

incognitod

Użytkownik
Ja wczoraj otrzymałem konieczność weryfikacji. Najpierw poszedł dowód, odrzucili że chca na innym tle i pod innym kątem, wysłałem kolejne i zatwierdzone. Teraz chcą screenow z portfela kryptowalutowego i wydaje mi się że będzie problem bo krypto raczej się nie weryfikuje. To normalne?

K 451

kolba121

Użytkownik
Ja przechodziłem dwa razy. Pierwszy ponad rok temu - trwał chyba dwa dni. Wysłałem wówczas chyba kilka dokumentów. Drugi raz około 2 miesięcy temu i to już się działo - trwało ok. trzech tygodni i kilkanaście dokumentów. Odblokowali wypłaty i wypłaciłem. Moja rada, powinieneś być cierpliwy. Jak nie będą chcieli wypłacić to nie wypłacą i nic im nie zrobisz.

Do góry Bottom