Ktoś przechodził w ostatnim czasie weryfikacje? Jestem na etapie selife z dowodem i w tle mailem z działu bezpieczeństwa - co ciekawe po jego odesłaniu odlbokowali mi możliwość wypłat i zleciłem 1 (zatwierdzona) a po paru godzinach znów brak możliwości wejścia w zakładkę "Podjęcie środków" - wyświetla się komunikat 'Błąd autoryzacji" , ale brak info ze strony tego security całego co dalej, tylko się dowiedziałem z innych działów, że czeka mnie dalsza weryfikacja i mam cierpliwie czekać na info od nich... więc czekam, ale pytanie czy ktoś ostatnio przez to przechodził i czy cos się zmieniło, czy tak jak już tutaj wyczytałem czeka mnie żmudna kilkutygodniowa przeprawa z każdym kolejnym dokumentem/prośbami? Jaka jest szansa że nie będą na koniec robić problemów z wypłatą zarobionych środków (dużych)? Multikonto czy jakieś granie ustawek niszowych itd sprawy odpadają nie mają mnie na czym złapać tak czysto regulaminowo przynajmniej z tego co skrupulatnie doczytałem o wszystkim. Pytali o to co mnie łączy z jakąś randomową dla mnie osobą więc odpowiedzialem ze nie znam takiej osoby i nic (po tym odblokowali mi na chwile te wypłaty), ale teraz czekam na kolejne wieści co mam zrobić.