Update w tej sprawie, bo może się komuś przyda.
1) Dział finansowy 888 "nie wie o co chodzi", ale badają sprawę...ta - można powiedzieć, że sukces. Na czacie nic nie wiedzą.
2) Udało się przelać częściowo pieniądze, ale szczerze nie mam pojęcia co jest przyczyną sukcesu/porażki. Doszły mi 2 przelewy z 8 jednego dnia (w godz. 13 i 17, w środę właśnie) w pozostałe dni od poniedziałku licząc 0...dziś też się odbijam od ściany, a inaczej nie mogę, bo są te głupie limity wypłat
Jeton (nie mogę też wypłacić inaczej, bo jest, że to musi być proporcjonalnie względem depozytu...cokolwiek to znaczy) . Na ten moment zatem radośnie i wesoło sobie klikam na wypłatę o przysłowiowo 8/12/16/20 i obserwuję. Swoją drogą kiedyś chyba wystarczyło obrócić depozyt z innej metody i była ona odblokowana?
3)
Jeton nic nie wie na ten temat, proces wypłaty wygląda, że pieniądze znikają z konta 888 na 3-4 minuty i wracają tam.
4) Po wypłacie środków uciekam z tego tworu, bo czuję, że tutaj będzie to problem cykliczny aż się skończy całkowitym brakiem możliwości wypłaty. Człowiek to jednak naiwny, że daje szanse drugi raz, ale niestety te kursy bez podatku kuszą. Może lepiej assianconnect zaufać...